2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam anişlerrr kargalar pohunu yimeden günaydın dimm dedim(aslında tırsıyorum korkuyorum sresliyim ) azsonra hazırlanıp hasteye gidicem doğuma aneeeeee nolur dua edin gece uyumadım zaten inşlah meleğime kavuşcam hepinizi öpüyorum anestezi uzmanım 10 gibi yapcak büyük ihtimal şehir dışından tatilden dönüyomuşta.kendimi kurbanlık koyun gibi hisediyorum ben yaaa

günaaaydın herkese bugün dogum yapck arkadaslarımn allah yardımcısı olsun inşallah saglıklı bir sekilde evlatlarını kucaklarına alırlar onlar sırasını gecırıo sıra bize gelio:18::18::18:hakkımızda hayırlısı olsun:26:

günaydın güzel anneler
bugün doğum yapacak arkadaşlarımız umarım hayırlısıyla alır kucaklarına bebeklerini okadar çok doğum yapan arkadaş var ki bugün dualarımız onlarla olsun
ben de ayrı heyecanlıyım çünkü miniğimi görcem bugün

kübra canımm bütün gece seni gördüm rüyamda hayırdır inşallah
doğum yapmışız bebişlere bakıyorduk ben yine bezin i değiştirmeye çalışıyordum bütün rüyalarım bez değiştirmekten ibaret zaten

canımm günaydın hayır olsun kız rüyaların aynen mı cıkar yoksa tersine cıkar merak ettım

canımm günaydın hayır olsun kız rüyaların aynen mı cıkar yoksa tersine cıkar merak ettım

valla bilemiyorum ki bugün doktora gidicem birde adam yatırıyoruz diyormuş ben cidden akşam bez değiştiriyor oluyormuşum bütün gece bebek baktık seninle ikimiz aynı zamanda doğurcaz demek ki bak rüyalarımda bile aklımdan çıkmıyor gelinim

valla olabılır cnm ya aynı gün doğum yaparız ne güzel olur amazaten bu haftaya basladık iice heyecanlanmaya basladım ya günler ilerliyor:18:

valla olabılır cnm ya aynı gün doğum yaparız ne güzel olur amazaten bu haftaya basladık iice heyecanlanmaya basladım ya günler ilerliyor:18:

eveettt çoook heyecanlıyım hem de çoookkkk ama bi yandan da korkuyorum canım biraz nasıl başlayacak neler olacak falan emin olamıyor insan. bu hafta bir rahatlık geldi ama bana önceden ya gelirse diyordum şimdi amannn gelsin hatta biran önce gelsin diyorum

sabah şerifleriniz hayrola kızzlaaaar.Nasılsınız bakalım.Benim bugün oğluşumla randevum var.Çok heyecanlıyım bakalım inmiş mi aşağılara oğluşum bana inmiş gibi geliyor.Çünkü o hareket ettikçe kukuşumu elektrik çarpmış gibi oluyor. ayrıca kızlar ben 2 haftadır kilo almıyorum 16 da kaldım.Acaba oğluşum da mı almadıkilo? merak ettim.Eleviti bıraktım ondan mı acaba tatlıdan başka bir şey istemiyor canım

valla aslında hiç düşünmemek lazım cnm ya akısına bıraktım ben yanı ıllakı nişan su yada sancı kendini bir sekılde belli eder dıye düşünüyorum ama bakalım nasıl gelişcek görcz tabii:44:

bugün doğum yapacak bütün annelerin Rabbim yardımcısı olsun

nşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar
Darısı başımıza inşallahhh

günaydn canım ya inmiştir artık asagı bende 11 kılodaym cuma doktora gıttıgımde hiç almamısm onu gördmbakalım belkı 2 kılo daha alırım ama bılemıyorum

merhaba canım ben de oğluşumu görcem bugün çoook heyecanlıyım bence benim minik de indi doktorumuz aşağıda demişti zaten ama daha çok indi bence hem çok rahatladım hem de tekmelerini göğsümden bayağ aşağıda hissediyorum artık canım ben geçen 4 hafta hiç kilo almadım ama bebeğim en çok ozaman kilo almış yani sen ne yaparsan yap o istediğini alıyor bundan emin oldum

önceden dert ediyordum işte birde daha çok küçük diye dert ediyordum aman doğummu başladı acaba diye stres oluyordum. şimdi sancım var dediğimde eşim acaba mı diyor ya ben de ahhh keşke diyorum adam da şaşırdı birden nerden çıktı bu rahatlık diye
doktorum da dedi ama artık bundan sonra bekliyoruz ne zaman gelmek isterse gelecek diye gelsin gelsin yaaa artık çok özledim

günaydn canım ya inmiştir artık asagı bende 11 kılodaym cuma doktora gıttıgımde hiç almamısm onu gördmbakalım belkı 2 kılo daha alırım ama bılemıyorum

keşke ben de 11 kilo alsaydııım ne güzeeel son haftalarda çok alınmıyor canım en fazla 1_2 kilo daha alırsın.

evet bugün doğum yapacak arkadaş çok ama ben en çok minikkuşu merak ediyorum o ona suni sancı verecekleri inşlh açılması olur ve rahatlıkla yapar doğumunu.Onunla SAT larımız aynıydı ve benim yaşadığım bütün şikayetleri o da yaşadı Rabbim kolaylık verir inşlh.

bendeee dogsun istiom bir yandan da bır hafta daha içerde dursn ıstıom fazladan durdugu hergün onun yararına çünkücok celişkili bir durum ama biz ne dersek dıyelım o vaktını saatini beklıo annemde persembe günü gelck dün dıoki ben gelmeden dogurma sakın

evet ya bugün dogum yapck arkadaslarımızn Allah yardmcısı olsun onlar kurtulck sıra bize gelck valla

Merhaba tatlım Ne güzel bugün özlem gidericez demek eveeet ben de nerdeyse göbeğimin hizasında hissediyorum.İnşlh inmiştir kanala.:26::26: Geçen bir doğum hikayesi okudum.Bayanın birinin açılması 8 cm. çıkmış suni sancı ile ama bebek kanala girmemiş.O kadar açılmadan sonra dr. ben sezeyana alamam demiş ve bayanın karnına bastıra bastıra doğurtmuş ebelerle doktor.O yüzden korkuyorum ben de inmez aşağı diye.:18::18::18: Neyse güzel dşünelim güzel olsun dimi

canım ben 12 kilo aldım ama doktorum bundan sonra biraz hızlı kilo alınır dedi gözüm korktu vücut hem su hem yağ depoluyormuş yani sen az da yesen kilo aldığını farkedeceksin dedi bakalım bugün ne kadar almışım:26: doğumda 5 kilo kadar gider diyor depoladığımız yağ ve suyu da süt yapımında kullancakmışız yani birde emzirirsen çok kolay verirsin merak etme dedi söylemesi kolay tabi
minikkuşu ben de çok merak ediyorum canım ya umarım yolunda gider herşey. bugün son kez böbrek kontrolü yapılcak bana da daha fazla büyümeyi kaldırmaz artık bir bakalım ona göre konuşalım dedi gözüm korktu ben böyle ciddiye almamıştım ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…