- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.281
kübra canımm bütün gece seni gördüm rüyamda hayırdır inşallah
doğum yapmışız bebişlere bakıyorduk ben yine bezin i değiştirmeye çalışıyordum bütün rüyalarım bez değiştirmekten ibaret zaten
canımm günaydın hayır olsun kızrüyaların aynen mı cıkar yoksa tersine cıkar merak ettım
valla bilemiyorum ki bugün doktora gidicem birde adam yatırıyoruz diyormuş ben cidden akşam bez değiştiriyor oluyormuşumbütün gece bebek baktık seninle ikimiz aynı zamanda doğurcaz demek ki bak rüyalarımda bile aklımdan çıkmıyor gelinim
valla olabılır cnm ya aynı gün doğum yaparız ne güzel olur amazaten bu haftaya basladık iice heyecanlanmaya basladım ya günler ilerliyor :18:
eveettt çoook heyecanlıyım hem de çoookkkkama bi yandan da korkuyorum canım biraz nasıl başlayacak neler olacak falan emin olamıyor insan. bu hafta bir rahatlık geldi ama bana önceden ya gelirse diyordum şimdi amannn gelsin hatta biran önce gelsin diyorum
sabah şerifleriniz hayrola kızzlaaaar.Nasılsınız bakalım.Benim bugün oğluşumla randevum var.Çok heyecanlıyımbakalım inmiş mi aşağılara oğluşum bana inmiş gibi geliyor.Çünkü o hareket ettikçe kukuşumu elektrik çarpmış gibi oluyor. ayrıca kızlar ben 2 haftadır kilo almıyorum 16 da kaldım.Acaba oğluşum da mı almadıkilo? merak ettim.Eleviti bıraktım ondan mı acaba tatlıdan başka bir şey istemiyor canım
sabah şerifleriniz hayrola kızzlaaaar.Nasılsınız bakalım.Benim bugün oğluşumla randevum var.Çok heyecanlıyımbakalım inmiş mi aşağılara oğluşum bana inmiş gibi geliyor.Çünkü o hareket ettikçe kukuşumu elektrik çarpmış gibi oluyor. ayrıca kızlar ben 2 haftadır kilo almıyorum 16 da kaldım.Acaba oğluşum da mı almadıkilo? merak ettim.Eleviti bıraktım ondan mı acaba tatlıdan başka bir şey istemiyor canım
valla aslında hiç düşünmemek lazım cnm ya akısına bıraktım ben yanı ıllakı nişan su yada sancı kendini bir sekılde belli eder dıye düşünüyorum ama bakalım nasıl gelişcek görcz tabii:44:
günaydn canım ya inmiştir artık asagıbende 11 kılodaym cuma doktora gıttıgımde hiç almamısm onu gördm bakalım belkı 2 kılo daha alırım ama bılemıyorum
önceden dert ediyordum işte birde daha çok küçük diye dert ediyordum aman doğummu başladı acaba diye stres oluyordum. şimdi sancım var dediğimde eşim acaba mı diyor ya ben de ahhh keşke diyorum adam da şaşırdı birden nerden çıktı bu rahatlık diye
doktorum da dedi ama artık bundan sonra bekliyoruz ne zaman gelmek isterse gelecek diye gelsin gelsin yaaa artık çok özledim
keşke ben de 11 kilo alsaydııım ne güzeeelson haftalarda çok alınmıyor canım en fazla 1_2 kilo daha alırsın.
evet bugün doğum yapacak arkadaş çok ama ben en çok minikkuşu merak ediyorum o ona suni sancı verecekleri inşlh açılması olur ve rahatlıkla yapar doğumunu.Onunla SAT larımız aynıydı ve benim yaşadığım bütün şikayetleri o da yaşadıRabbim kolaylık verir inşlh.
merhaba canımben de oğluşumu görcem bugün çoook heyecanlıyım bence benim minik de indi doktorumuz aşağıda demişti zaten ama daha çok indi bence hem çok rahatladım hem de tekmelerini göğsümden bayağ aşağıda hissediyorum artık canım ben geçen 4 hafta hiç kilo almadım ama bebeğim en çok ozaman kilo almış yani sen ne yaparsan yap o istediğini alıyor bundan emin oldum
valla aslında hiç düşünmemek lazım cnm ya akısına bıraktım ben yanı ıllakı nişan su yada sancı kendini bir sekılde belli eder dıye düşünüyorum ama bakalım nasıl gelişcek görcz tabii:44:
keşke ben de 11 kilo alsaydııım ne güzeeelson haftalarda çok alınmıyor canım en fazla 1_2 kilo daha alırsın.
evet bugün doğum yapacak arkadaş çok ama ben en çok minikkuşu merak ediyorum o ona suni sancı verecekleri inşlh açılması olur ve rahatlıkla yapar doğumunu.Onunla SAT larımız aynıydı ve benim yaşadığım bütün şikayetleri o da yaşadıRabbim kolaylık verir inşlh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?