2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi korkuyoruz ya canım biraz inan ozaman korkmaya vaktimiz kalmıcak hem bebişi merak edicez hem biran önce bitsin diye dua edicez o sırada ne korkuya ne düşünmeye vakit kalır bence. oyüzden şimdi de güzel düşünelim ki boşuna stres yapmayalım hem kendimize hem bebişimize
bazen düşünüyorum insanlar okadar acı çekip ameliyat oluyor hiç sesleri çıkmıyor biz de biraz acı çekicez uğraşcaz belki ama sonunda dünyanın engüzel hediyesini alıcaz kucağımıza onun için değer diyorum

Benim böbrek büyümem durdu sanırım çünkü ağrım kalmadı.Senin de durmuştur inşlh canım hissedersin aslın da sen de.İnşlh bir sorun çıkmaz cnm.Ben doğumdan sonra 10 kilo giden duydum inşlh ben den öyle gider yoksa ne yapcam 16 kilonun 5 i giderse.Kocacım durmadan zaten uyarıyor beni doğumdan sonra bunlar gidecek di mi diyor beni sinir ediyor.Bakalım kaç kilo gidecek doğumda :26::26::26:

cnm sana katılıyorum sancı basladımı korku fln yerını kurtulmayı ısteme düşüncesine bırakck ve tabıkı meleklerımıze kavusma ıstegı agır basck

işte beni de korkutan o canım 2 haftadır hafif de olsa ağrı var doktorum da büyümenin çok erken başladığını sınırda olduğunu artık en ufak bir büyümeyi bile kaldırmayacağını söyledi. çünkü büyüme yüzünden enfeksiyonda geçirdim adam da tedirgin oluyor 5. ayda başladı benim çok erken oldu inş daha büyümez bugün öğrencez bakalım. benim eşim şuanda çok rahat çok güzel oldun bir hamilelik kimseye bukadar çok yakışmaz diyor içinden gelerek mi söylüyor emin değilim ama söylüyor ya yeter belki de çenemden korkuyor ondan bişey diyemiyor

cnm sana katılıyorum sancı basladımı korku fln yerını kurtulmayı ısteme düşüncesine bırakck ve tabıkı meleklerımıze kavusma ıstegı agır basck

Haklısınız kızlar...ama ahh bir o ana gelebilsek :26: neyse ben oğluşumla kahvaltıya gideyim sonra da babamızı kaldırıp hazırlanalım.Randevum 2 de öpt kızlar sizi

bugün itibarıyle magnezyumu bıramış bulunuyorum vatana ve millete hayırlı olsn..artık nasıl kasılırım ve kramp girer düşünemiyorumm

Cnm doktormu dedi sana..birak die..ne kdr kaldiki senin..bi de neden birakilmaliymisss..

canım evet doktor dedi bırak diye zaten erken dogum riskinden dolayı kullanıodum rahim agzımda kısalık vardı...artık tehlıkelı zamanı atlatmısız yarın 37. haftam baslıo bu haftadan itibaren sancım olsa bıle durdurma girişimnde bulunmaz akısına bırakırlarmş..

Anladim guzelim..bnmde 10 tane filan var. O zamana da. Ben allahin izniyle 38hafta filan olcam.daha da almama gerek yok ozmn dimi

Anladim guzelim..bnmde 10 tane filan var. O zamana da. Ben allahin izniyle 38hafta filan olcam.daha da almama gerek yok ozmn dimi

canım benım doktorum böyle uygun gördü bazı kişilerde doguma kadar kullanabılıomus:44:gerçi benım arkadasım doktora sormamıs kullandı hep 41 haftada zor dogurdu meger ilaçtan kaynaklanıomus ama sen tabıkı kendı doktoruna bir danış o en dogrusunu söyler sana

canım her hamilelik ve her hamile farklı oyüzden doktoruna danışmadan bırakma bence. belki senin devam etmen gerekirken bir başka arkadaşımızın bırakması gerekir sen doktoruna danış mutlaka. ben de devam ediyorum hala bugün ne diyecek bakalım doktorum gerçi benim haftam erken sizden ama olsun sen yine de sormadan bırakma canım

Canim benim haftam 36hafta 3gun.alttaki tickerim yanlis bnm.tabiki sorarim dra.cuma gunu gttim ilaclara devam et dedi Ama..bu arda kizlar geceleri bende bole adet olmana yakin agrilar olur ya hafif ondan oluo.bu gece hep vardi hele..

Canim benim haftam 36hafta 3gun.alttaki tickerim yanlis bnm.tabiki sorarim dra.cuma gunu gttim ilaclara devam et dedi Ama..bu arda kizlar geceleri bende bole adet olmana yakin agrilar olur ya hafif ondan oluo.bu gece hep vardi hele..

bana da hala devam ettiriyor canım bakalım bugün ne diyecek yakın günümüz bayağ. dediğin ağrılar normalmiş canım bazen çok fazla oluyor ben de vücut doğuma hazırlanıyormuş çatı kemiklerinden falan kaynaklanıyormuş canım. belimden vuruyor birde işte bunlar hazırlayıcı kasılmalarmış zaten düzenli olmaya başladımı doğum başlamış demektir diyor doktorum

ayy ben saat tutup saymayıda beceremem yaaaa nasıl anlıcksm baska türlü duzenlı olup olmadgnı

Ozmn lymonatacim ben dogurursam sen hazirlan sen dogururaan ben hazirlanayim..2gun var aramizda..amanin hayirlar olsun kolayca bi avaza kurtulalim insaallah..senin normalmi gidio hersey?

ayy ben saat tutup saymayıda beceremem yaaaa nasıl anlıcksm baska türlü duzenlı olup olmadgnı

geçenlerde hastanelik oldum ya canım susuz kalmışım hani mesela ogün yaşadım ben tecrübe oldu biraz bayağ bildiğin kasılma ve ağrılarla gittim yani eşimde soruyor ağrı nerden vuruyor nasıl yayılıyor kaç dakikada bir nasıl yediysem adamın başını uzman kesilmiş başıma dedim bilsem nasıl nerden ne zaman vuruyor panik yapmıcam zaten doktorum da diyor canım bana sen anlamadan doğurcaksın diyor amaa dediğine göre iş ciddiye bindimi ağrılar ne oturtur ne kaldırır ozaman anlamaman imkansız diyor bakalım artık

Ozmn lymonatacim ben dogurursam sen hazirlan sen dogururaan ben hazirlanayim..2gun var aramizda..amanin hayirlar olsun kolayca bi avaza kurtulalim insaallah..senin normalmi gidio hersey?

ah inşallah canım ya sağlıkla alalım meleklerimiz kucağımıza bende plasenta previa var aslında plasentam aşağıda yani bayağdır erken doğum riskimiz de vardı atlattık bence artık büyüdü bayağ meleğim ama herşeye rağmen doktorum normal doğumu deniycez bir sorun yok diyor bundan sonra doğum başlasa da durdurmam artık beklemedeyiz dedi inşallah bir sorun çıkmaz canımda normal doğururum çok istiyorum çünkü

kızlar hakan çokerin doğal doğum diye sitesi var ya çok güzel doğum hikayeleri var ya okudukça bir güven geldi bana gaza gelip şimdi doğurcam yani okadar bir göz atın derim ohh cesaret verdi bana

canım giriyorum sürekli nete fakat yazmaya vakit olmuyor iyice uyuzlaştım yazmaya bile üşenir oldum, heryerim ağrıyor ama az kaldı azcık daha sabır diyorum kendime:) fırsat ve güç buldukça yazmaya çalışıyorum tatlım. sen de enerjini işe güce harcama bak doğumda lazım olacak o enerji

sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah canım benim. Bugün doğum yapacak tüm hamişlerin Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

afiyet olsun canım benimde randevum 2 de güzel haberlerle gelelim inşallah gelir gelmez haber ver merak etmeyelim

güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.

canım benim benim de sık sık sancılarım oluyor saat tutmaya çalışıyorum ama beceremiyorum yalancı sancılar düzensiz olduğundan beceremiyoruz bence. gerçek doğum sancıları düzenli olacağından o zaman tutarız gibime geliyor. zaten düzenli mi diye bakıyorum önce sonra dengesiz bir şekilde girince anlıyorum ki yalancı kasılmalar bunlar. o zaman önemsemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…