- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.301
Merhaba tatlımNe güzel bugün özlem gidericez demek eveeet ben de nerdeyse göbeğimin hizasında hissediyorum.İnşlh inmiştir kanala.:26::26: Geçen bir doğum hikayesi okudum.Bayanın birinin açılması 8 cm. çıkmış suni sancı ile ama bebek kanala girmemiş.O kadar açılmadan sonra dr. ben sezeyana alamam demiş ve bayanın karnına bastıra bastıra doğurtmuş ebelerle doktor.O yüzden korkuyorum ben de inmez aşağı diye.:18::18::18: Neyse güzel dşünelim güzel olsun dimi
canım ben 12 kilo aldım ama doktorum bundan sonra biraz hızlı kilo alınır dedi gözüm korktu vücut hem su hem yağ depoluyormuş yani sen az da yesen kilo aldığını farkedeceksin dedi bakalım bugün ne kadar almışım:26: doğumda 5 kilo kadar gider diyor depoladığımız yağ ve suyu da süt yapımında kullancakmışız yani birde emzirirsen çok kolay verirsin merak etme dedi söylemesi kolay tabi
minikkuşu ben de çok merak ediyorum canım ya umarım yolunda gider herşey. bugün son kez böbrek kontrolü yapılcak bana da daha fazla büyümeyi kaldırmaz artık bir bakalım ona göre konuşalım dedi gözüm korktu ben böyle ciddiye almamıştım ya:26:
şimdi korkuyoruz ya canım biraz inan ozaman korkmaya vaktimiz kalmıcak hem bebişi merak edicez hem biran önce bitsin diye dua edicez o sırada ne korkuya ne düşünmeye vakit kalır bence. oyüzden şimdi de güzel düşünelim ki boşuna stres yapmayalım hem kendimize hem bebişimize
bazen düşünüyorum insanlar okadar acı çekip ameliyat oluyor hiç sesleri çıkmıyor biz de biraz acı çekicez uğraşcaz belki ama sonunda dünyanın engüzel hediyesini alıcaz kucağımıza onun için değer diyorum
Benim böbrek büyümem durdu sanırım çünkü ağrım kalmadı.Senin de durmuştur inşlh canım hissedersin aslın da sen de.İnşlh bir sorun çıkmaz cnm.Ben doğumdan sonra 10 kilo giden duydum inşlh ben den öyle gider yoksa ne yapcam 16 kilonun 5 i giderse.Kocacım durmadan zaten uyarıyor beni doğumdan sonra bunlar gidecek di mi diyorbeni sinir ediyor.Bakalım kaç kilo gidecek doğumda :26::26::26:
cnm sana katılıyorum sancı basladımı korku fln yerını kurtulmayı ısteme düşüncesine bırakck ve tabıkı meleklerımıze kavusma ıstegı agır basck
bugün itibarıyle magnezyumu bıramış bulunuyorum vatana ve millete hayırlı olsn..artık nasıl kasılırım ve kramp girer düşünemiyorumm
Haklısınız kızlar...ama ahh bir o ana gelebilsek :26: neyse ben oğluşumla kahvaltıya gideyim sonra da babamızı kaldırıp hazırlanalım.Randevum 2 deöpt kızlar sizi
Cnm doktormu dedi sana..birak die..ne kdr kaldiki senin..bi de neden birakilmaliymisss..
Anladim guzelim..bnmde 10 tane filan var. O zamana da. Ben allahin izniyle 38hafta filan olcam.daha da almama gerek yok ozmn dimi
Anladim guzelim..bnmde 10 tane filan var. O zamana da. Ben allahin izniyle 38hafta filan olcam.daha da almama gerek yok ozmn dimi
Canim benim haftam 36hafta 3gun.alttaki tickerim yanlis bnm.tabiki sorarim dra.cuma gunu gttim ilaclara devam et dedi Ama..bu arda kizlar geceleri bende bole adet olmana yakin agrilar olur ya hafif ondan oluo.bu gece hep vardi hele..
bana da hala devam ettiriyor canım bakalım bugün ne diyecek yakın günümüz bayağ. dediğin ağrılar normalmiş canım bazen çok fazla oluyor ben de vücut doğuma hazırlanıyormuş çatı kemiklerinden falan kaynaklanıyormuş canım. belimden vuruyor birde işte bunlar hazırlayıcı kasılmalarmış zaten düzenli olmaya başladımı doğum başlamış demektir diyor doktorum
ayy ben saat tutup saymayıda beceremem yaaaanasıl anlıcksm baska türlü duzenlı olup olmadgnı
Ozmn lymonatacim ben dogurursam sen hazirlan sen dogururaan ben hazirlanayim..2gun var aramizda..amanin hayirlar olsun kolayca bi avaza kurtulalim insaallah..senin normalmi gidio hersey?
aa ben de enerjim yerinde doğurmaktan vazgeçtim galiba diyordum demek doğum belirtisi olarak da geçiyormuş ama 38.haftadan sonra diyor gerçi doktorumda hazır ol erken gelecek bebiş dedi ama kendimi böyle enerjik hissedince gelmeye niyeti yok demiştim ben:26: heyecan yaptım şimdi yarın kontrolüm var canım doktorum tahlillerini testlerini yapalım hazır olalım bebek bayağ aşağıda demişti olabilirmi ki acaba:26: yarın söyler artık doktorum
bu arada merhaba canımnasılsın ne zamandır konuşamıyoruz doğru düzgün daha sık gir artık
Evet son haftalarda baya artış oluyo. bana doktor normal dedi. ama yine de vajinal fitil verdi. fitil 1 ay kadar idare ediyor.
Bu arada son 10 saatim arkadaşlar. saat 11 de sezeryana giricem inşallah... dualarınızı bekliyorum...bütün arkadaşlara güzel doğumlar diliyorum.
afiyet olsun canım benimde randevum 2 de güzel haberlerle gelelim inşallahgelir gelmez haber ver merak etmeyelim
ayy ben saat tutup saymayıda beceremem yaaaanasıl anlıcksm baska türlü duzenlı olup olmadgnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?