2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bunlar bizimde kulağımıza küpe olsun aşşağıya indiyse doğum yakın demekmiş hadi hayırlısı ,inş hakkında cnm bi avazda kurtul inş...

kızlar aynene biz öyle öyleyiz hareketler aynı şekilde bu yüzden dün nts ye girtik bazen çok kuvvetli itiyo gibi bazen çok yumusak hafif değişti yani

cnm görmediimmmgecmısı pek okuyamıom artık:26:
olsun bakalım.yorumunu yapıver bari.
O elektrik çarpma hissi gitti mi canım.Ben de tuvalete çok gidiyorum az az geliyor ve zor yapıyorum nedense?
sadece birkere hissettim canım ben onu.
cnm bunlar bizimde kulağımıza küpe olsun aşşağıya indiyse doğum yakın demekmiş hadi hayırlısı ,inş hakkında cnm bi avazda kurtul inş...
amin cümlemizi inşallah..
kızlar aynene biz öyle öyleyiz hareketler aynı şekilde bu yüzden dün nts ye girtik bazen çok kuvvetli itiyo gibi bazen çok yumusak hafif değişti yani
evet canım.demek doğumlar yakın
ne güzel hemşeirmde var bu gidişle bizde şubatata doğurucaz

değiştirlim topiği ozaman

benim babam 'hayatta lazlara kız vermem' diyordu..
ikimizde laz gelini olduk

ablam ordu'lu biri ile evlendi ama istanbul'da yaşıyor.
ben yapayalnızım burada 'istanbul kızı gurbette':13:

benim babamda uzağa kız vermem diyodu bende yapayanlızım burda lazdeğilim ama lazkızı diyo eşim bana oyüzden nick öyle yazdım

benim babamda uzağa kız vermem diyodu bende yapayanlızım burda lazdeğilim ama lazkızı diyo eşim bana oyüzden nick öyle yazdım
anladım canım..çok zor değil mi gurbet.. benim açtığım bir konu vardı 'gurbet gelinleri' diye.niye hiç gelmedin ?
cnm bugday tenlı sayılırım gözlerimde kahverengi ama kızım mı rüyandakı gibi olck yoksa
bilmem ki.belkide ben seni öyle biri olarak yerleştirmişim bilinç altıma..
KİMSE maşallah diyorum bebeğine süper poz vermiş çok tatlı...küçücük parmaklarıyla.çok şanslısın :)

teşekkür ederim canım..evet,beni okadar mutlu etti ki.kendi kendime gülüyop duruyorum evde

Ne güzel demek ki dedikleri gibi su gelir gelmez hemen gitmemek lazım sancıları beklemek lazım.Çok sordum ama sancılar diğer sancılardan ayırt ediliyor mu?Lütfen bunu da cevaplaaa :26:

ben zaten su muydu değilmiydi derken vakit geçirdim biraz.sonra sancılar başladı.tabiki sancılar farklı adet sancısı gibi ama şiddetli biri geçip diğeri başladı doğum sancısı bu olsa gerek dedik yani anlarsın merak etme

farketmemişimdir canım çalışırken çok takılamıyodum
orada da baya kalabalıktık bir ara.
peki dedikleri gibi düzenli miydi ?
allah bağışlasın canım.allah analı babalı büyütsün.
kızlar benim nişan bozuldu...

hayırlı olsun.geri sayım başladı demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…