2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sancı çekenler lütfen cevap verebilirmi bana.dün akşamdan beri defa bi agrı girdi.ama böyle solugumu kesti.gögüsümün altından bacaklarıma kadar indi gözlerim kızardı.

merhaba kızlar çoktandır giremiyorum hep yatıyorum napiiim dün dr gittik 37+5 olmuşuz 3038gr 49 cm olmuş oğlum sol bacağımın üstüne 20 gündür basamıyordum dr sordum oda bebek baskı yaptığı için sinirlere denk geliyordur dedi dr okadar ama yürümek yürüyemiyorum inşallah ondandır 19 günümüz kalmış dr öyle söylüyor ama bende tık yok ne nişan ne su şu 2 gündür geceleri kasıklarıma küçük küçük ağrılar gelip gidio galiba yalancı sancı bu oluyor tam bilmiyorumda dr hurma tüketmemizin doğumu kolaylaştırdığını söyledi bilginiz olsun bide benim suyum sınırda olduğundan günde 3 armut ye armut su yapar dedi bilginize kızlar heycanla bekliyorum oğluşumu ah bi gelseydi hayırlısıyla....

merhaba kızlar.

dün kontrolüm vardı.
bebeğim 3400kg olmuş.52cm buyu(maşaallah)
doktor kilosuna bakınca ,bu geçen hafata kaç kiloydu ?!!! dedi şaşkınlıkla..
çok almış,yeterince almış.daha almasın dikkat et dedi doktorumuz.
ben de fırsatçı gibi 'eleviti bırakayı ozaman'dedimm
tamam bırak dedi..ohhh kurtuldum..bende toplam 24 kilo almış bulunuyorum gebeliğim boyunca

NTS odasında 3 hamileydik.ikimiz cihaza bağlı diğeri sıra ona gelmesini bekliyordu..
içerde doğum vardı herkez oradaydı bizimle kimse ilgilenmiyordu,kafamıza göre takılıyorduk
biri; 38+1.
ben 38+2.
diğeri 38+3 dü.
üçümüzünde kız..

38+1 olan gebeliğinin ilk 4-5 ayında 9 kilo vermiş.gebeliğinin kalan aylarında o kiloyu geri almış bu durumda hiç kilo almamış oluyor :)
38+3 olan 17 kilo almış diiye çoook üzülüyordu.
ben de sırıtarak 'ben de 24 kilo aldım' diyince tüm gözler yuvalarından düşer gibi oldu..

birtanesi çatı muayenesi yeni olmuş.canı biraz yanmış.ben de o doktora gidiyorum,ama benim canım hiç yanmadı.kastın mı kendini dedim.evet çok kastım dedi..sezaryen istiycem ben dayanamam o acılara dedi.onu iknaa etmeye çelıştım normal doğum için.
ikisini de buraya (kk) davet ettim.umarım gelirler..
çatlak var mı dediklerinde hazır açık olan karnımı işaret ederek, bana kalsa yok.ama bazen varmışta belli olmuyormuş gibime geliyor.bak bakalım var mı dedim.
kız baktı yok dedi.diğeride,olsaydı belli bariz olurdu merak etme dedi.ve karnını gösterdi.aman yarab !!!

biz nst odasında böyle çene çalarken ve bir yandan yan tarafta doğumhanede doğum yapan bayana dua ederken yarım saat gibi bir zaman geçti.
küçücük bir kız bebeği dünyaya geldi.ama hiş sesini duymadım.ya odaların ses geçirmez özelliği var yada kadın hiç bağırmadı !bilemiyorum..
kadın çıktığında titriyordu.sürekli üstüne birşeyler örttüler.
bu demek oluyor ki çantamıza yelek falan koymayı ihmal etmeyelim.herne kadar özell hastane olsa,sıcak olsada üşünüyormuş.dün gözlerimle gördüm.

gelelim meleğimin bana yaptığı sürprize

ultrasonla meleğimin yüzünü görebilme umudu ile baya bi oyalandık.
sevgili kızım iki eli ile yüzünü kapatmıştı
derken benim kızımcım şu hareketi yaptı

dedim kızım diğer parmağını da kaldırsan zafer işereti olurdu.
benim öyle dememle,ingilterede gazetelere konu olmuduğunda okuduğum hayretler içinde kaldığım ve asla başıma geleceğini düşünmediğim hareketi yaptı kızım.
evet, diğer parmağını da kaldırdı ve zafer işareti yaptı..

doktorum bile şaşırdı..diğer doktora,hemşirelere büyük heyecanla anlatıp ultrason çıktısını gösterdi

beni çok mutlu ettin meleğim

çok uzun olmuş kızlar kusura bakmayın..hakkınızı helal edin..

oğluna maşallah annesi hurmayı ne sıklıkla ve ne kadar tüketmek gerekiyo acaba

gerçekten çok güzel ve ilginç maşallah bebeğine canım

masallah tatlım ya kızınn boyu kılosu harıkayazdıklarrını bır solukta okudum valla

Canım benim kızına maşallah çok iyi bakmışsın bebişine ve kendine Yan ne güzel bir anı onun için ve sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…