2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.. mayıs ayından beri sizleri takip ediyorum ama hiç yazmamıstım üye olmaya üşendigim için. ama herbirinizi tanıyorum artık siz beni bilmeseniz de:) dogum yapmaktan cok korktugum halde sizlerden aldıgım cesaret ile ben de normal dogum yapmaya karar verdim. ama dogmuyor arkadas! Rosinetta arkadasımla aynı kaderi paylasıyorum, artık dayanamadım ben de yazcam dedim. 40+1 deyim su anda. ama hiçbir belirtim yok. bazı arkadaslar soruyorlar sancılar ne zaman başlar diye, benim günüm geldi de geçti fakat ben sancının S'sini bilmiyorum, hiçbir şekilde agrım da yok, 2 gunde 1 nst ye giriyorum sancım 10 cıkıyor, salı gunu nişan sandıgım bişey geldi ama gerisi gelmedi:) bebek kanala girmemiş, rahim agzı kapalı, karnım asagı inmedi, hurma yemekten içimde hurma agacı çıkacak, yarın yine cagırdı doktor ama sanmıyorum hersey aynı hala. pazartesi son gun dedi aynı Rosi gibi. suni sancıyla deniycez olmazsa sezeryan dedi. halbuki ben rest cekmiştim hiçbir müdahale istemiyorum suni sancı, epizyotomi vs diye. beklemek istemezsen eger gidebilirsin mesain bitince demiştim doktora:) çok güzel bir hamilelik geçirdim acısız sancısız şükrediyorum buna. daha günü olan arkadaşlar da heyecan yapıyorlar hala dogmadı diye ama bence çok da ümitlenmeyin daha zamanı var deyin çünkü vakit geçmezmiş gibi oluyor bekleyince. 2 aydır dogacak diye bekliyorum ben de, yatagı kıyafetleri hersey yıkandı serildi keske bu kadar erken yapmasaydım çok sabırsızlandırdı beni ama nerden bilcez işte:) bu arada bebegim daha fazla durursa zaten normal çıkamıycak 4 kiloya yaklastı, boyu da 54.5 elevit içiyorum aksatmadan 3. ayımdan beri. benim eşim de doktor, onun hastanesinde yapacagım dogumumu. bundan sonra ben de yorumlarımla aranızdayım insallah, zoru başardım üye oldum ne de olsa

ben şubat annesiyim ama inş gelir meleğin cnm..inş bnm oğlumda en azından 39 haftaya kadar bekler...sabırla beklemek çok zor artık bu zamandan sonra...sende çok haklısın asıl sabırsızlanması gereken sensin aslında...biz değil...inş herşey gönlüne göre olur cnm.....bu arada kkya hoşgeldin burda zaman su gibi geçiyo dikkat et kendine....inş ay sonuna kalmaz gelir meleğin...sağ sağlim...Allah yardımcın olsun....

selam annişler...

ben ishal oldum yaa....korkuyorum bişey olurmu??? napayım???

Doguma yakin bagirsaklar kendini ishal yoluyla temizlermis. Ama bende de oldu gecen hafta. Doktorum,tahlil yapalim bu ara salgin var demişti.
Kesinlikle doktoruna daniş derim.

Nedem bu kadar geciktin aramiza katilmak icin.
hos geldin.
allah hayirli dogumlar nasip etsin

hadi gözün aydın canım için rahatlamıştır artık daha rahat doğum olu bence

arda eyüp olsun madem :44:

Arkadaşlar ben sezeryan olmak istemiyorum. Ne yapsam, pazartesiye kadar çıkması lazım bebeğimin.. Dua edin nolur :2::2::2:
ccanım ya inşallah beklemez benimde beklememesi lazım

allah analı balı büyütmek nasip etsin canım maşallah ne güzel bi doğum olmuş darısı başıma

sanada maşşallah canım allah uzun ömürler ersin bizede sizinki gibi doğumlarrr

kızlar benim nişan bozuldu...
hadi hayırlı olsun bence psikolojik rahatlamanın etkisi var ,bende bi rahatlasam

hoş geldin canım kızınada maşallah o ne boy öyle ,benim dr hiç bi ilaç vermedi ama kendim elevit alıp içmediğime pişmanım

kızlar benim bebişte dün den beri çok az hareket etti sağlık ocğına gittim kalp atışları normal dedi anca içim rahat etti

akşam üstünden beri karnım küçük küçük kasılıyo geçiyo devamında sancı gelir mi ki :26: nişan falanda gelmedi

iyi akamlar tekrar kızlar.Ya iyice komedi oldum.Arkadaşlarım sırayla hergün arıyor doğurdun mu diyorlar hayır diyorum tamam ben kapatıyorum 2 gün sonra yine ararım deyip gülüyorlar,kapatıyorlar İyice dalgaya aldık hep beraber.Yoksa geçmez bu vakitler

beni hergün 2 annem 3 ablam 2 halam 1 arkadaşım toplam yedi kişi düzenli arıyolar açmazsam bidaha bidaha eşim de cabası tabi arada komşular ekleniyo çok bunalmış durumdayım

kızlar kuzenim ve eşi tüp bebek için merkeze gidiyolar dr muayne edio sen zaten 5 haftalık hamilesin demez mi nasıl sevindim anlatamam kendim doğurmuş kadar mutlu oldum ve sizinle paylaşayım istedim

beni hergün 2 annem 3 ablam 2 halam 1 arkadaşım toplam yedi kişi düzenli arıyolar açmazsam bidaha bidaha eşim de cabası tabi arada komşular ekleniyo çok bunalmış durumdayım

valla ben de tlf artık gülerek açıyorum anlıyorlar doğurmadın değil mi diyorlar.Ben daha çok gülüyorum.Tabii birazı da sinirden

kızlar kuzenim ve eşi tüp bebek için merkeze gidiyolar dr muayne edio sen zaten 5 haftalık hamilesin demez mi nasıl sevindim anlatamam kendim doğurmuş kadar mutlu oldum ve sizinle paylaşayım istedim

Ayyy cnm ben de çok sevindim.Çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin.Şimdiden bu kadar heyecanlı ve güzel.Kim bilir doğunca ne kadar mutlu olacağız.

duşa gircem şimdi telefonun sesini kıstım hem eşim uyanmasın hemde stres olmayım diye

aynen benim de telim hiç susmuyor, açmazsam panik olup eşimi arıyorlar. artık telefonu açarken alo demiyorum "doguramadım yaaa" diyerek acıyorum butun aramaları:) tabi yapılan geyiklerin de haddi hesabı yok. benim dogum yapacak yerim kapalı galiba diyorum örümcek ağı kaplamış. yok doğana kadar kızın saçları beline gelmiş olacakmış da brezilya fönlü gelecekmiş.. artık eşim de dalga geçiyor akşam eve gelince "bi geldigimde de dogurmuş ol " diye sitem ediyor:) doktorum da okul ayarladınız mı diyor. ben artık arayanlara da aramayın ben dogunca sizi ararım diyorum napim tel kulagıma yapıstı:)

Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin..amin..

eşimde konuşmadığı kadar konuşuyo oğluyla ikna etmek için ne durumlara düştük yahu

Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin..amin..

aminnn nerde varsa yarabbim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…