2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

orduluyum canım sen nerelisin
canım ben istanbul'dan trabzon'a gelin geldim.dedim belki bu laz kızı buralıdır..ama ablamın gelin gittiği yerdenmişsin
Canım benim kızına maşallah çok iyi bakmışsın bebişine ve kendine Yan ne güzel bir anı onun için ve sizin için.

evet canım dün eşime diyorum, ne güzel bir anı bizim ,için değil mi ?
diyor ki, şimdilik bize ama büyüyünce alıp gidecek,bize mi kalacak

SLM KIZLAR NASILSINIZ
uzun süredir giremedim ne var ne yok haberim yok o yüzden.Ben 04.01.2012 çarşamba günü canım kızımı kucağıma aldım haber veremedim buraya biraz hastanede kalmak zorunda kaldık.Bilgilerimi yazayım kızımın adı melis 36+6 normal doğumla doğdu 2350 gr çok küçük doğdu boyuda 46 cm.salı günü gece su geldi sabaha sancılarda başlayınca apar topar eşimle hastanetye gittik doğum başlıyor dediler saat 9.30da kızımı aldım kucağıma allah sizlere bu mutluluğu yaşatsın.küçücük olunca beminde kan değerlerim kötü gidince besleyememişim bebeğimi sarılık oldu 2 günde sarılık için hast kaldık şükür şimdi değerlerimiz iyi evdeyiz alışmaya çalışıyoruz şimdilik benden bu kadar tekrar görüşmek üzere

allah analı babalı büyütsün..

Canım Rabbim hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin.Canım şey sorcam gittiğinde açılman var mıydı?Veya ne kadar sürdü açılman?

evet cnm gece başladı sancılar hast gittiğimizde 5 cm kadar açılma var dediler 1 2 saate gelir dediler öylede oldu

Ne güzel demek ki dedikleri gibi su gelir gelmez hemen gitmemek lazım sancıları beklemek lazım.Çok sordum ama sancılar diğer sancılardan ayırt ediliyor mu?Lütfen bunu da cevaplaaa :26:

ben de sabah arkadaşalara sordum bebeği kanala girenler bebeğin hareketlerinde değişklil oldu mu azalma filan?Veya göbeğinde bi değişiklik?
evet canım benim karnım gözle görülür şekilde düşdü.hatta sabah eşim ilk farketti.hareketleri 2 haftadır azaldı.2 gün çok hafif ve az hereket ediyor.sonraki gün güçlü bir şekilde hereketleniyor.ablam bebeğin kendisini itmaya çalıştığını ama çok yorulduğu için dinlendiğini söyledi.1 gün çalışıyor 2 gün dinleniyor benim tembel
hatta hissediyordum kaburgama baştırıp kendini bir tarafa ittiğini.afedersiniz ama vajinama yakın yerlerde kelebek hareket ediyormuş gibi hissettiğim oluyor.gıdıklanıyorum.
detaylı yazdım kendinizi inceleyin diye
tatlım benım dün nişan gelmişti doktor sancınn baslamasını beklıcn dedı beklıoz işte

ilerlemeler farklı olabiliyor.sende nişan gldi ben de kanala girdi derken..bakalım...

Ayy tatlııııım çok güzel anlatmışsııın.Teşekkürler.Geçen akşam öyle sert bir hareket yaptı ki iki kere hani çocuklar korkak da sıçrar ya aynen öyle aşağıya doğru bir baskı ve sıçrama oldu.Bazen çok durgun bazen de aşırı hareketli ve o hareketler genelde aşağıya doğru oluyor ve o zman elektrik çarpmış gibi oluyor zaten.Benim oğluş o zman ya indi ya da her an inebilir:26::26::26: inşlh Allahııııım.

inşallah canım..
aynen anlattığın gibi oluyordu bende de.
onu söylemeyi unutmuşum,bacak arasında elektrik çarpar gibi bir hisle uyandığım olmuştu.sen söyleyince aklıma geldi.
2-3 gün öncede 4-5 defa sancı ile uyandım.her kalkmamda tuvalette gittim.
10 gündür az az geliyor ama sık sık gider oldum tuvalete.

alakalı mıdır bilmem ama mide ekşimesi var 3 gündür

Son düzenleme:

O elektrik çarpma hissi gitti mi canım.Ben de tuvalete çok gidiyorum az az geliyor ve zor yapıyorum nedense?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…