- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.001
canım allah analı babalı büyütsün.bizde meleklerimizi öpüp koklasak artıknerde yaptın canım dogumunu.
allah sana sabir versin....40. haftani doldurmusunda gecmisin bile.......hic sunu sanci düsündünmü.....ama rahim agzi sertse hala suni sanci vermezler sanirim.....
Kizlar hastanede giymek uzere aldiginiz geceligin altindan giymek için tayt aldiniz mi? Mumkun oldugunca erken cevap verin.yarin son eksikler icin cikacagiz ona gore alayim yada almiyim.
Gecmis olsun canim.acile mi gittin.yazdin mi bilmiyorum,oysaki sabahtan belli buradayim.yazin varsa gozumden kacmis olmali
çok imrendim maşallahtez zamanda bizede nasip etsin allah inşallah nişan sancı açılma
kesinlikle katılıyorum arkadaşım
Etmezler miiii!!! Her hafta hem de.. Ama rahim ağzı sert, arkaya dönük, mıh gibi kapalıydı. Hatta en son muayenede de baya bir acıdı artık.. Yeter falan dedim adama..
Nolur dua et.. fena durumdayım. Nefes bile alacak yerim kalmadı..
merhaba kızlarnasılsınız?
dün kontrolüm vardı bebeğim çok iyiymiş herşey yolunda dedi doktorum. 3300gr olmuş. artık iyice kanala yerleşmiş bana kalsa bu haftasonu gelmesi gerekir uzun süredir bu kadar aşağıda olup da gelmemesi mucize tembel bir oğlun var dedibüyük ihtimalle açılman da var dedi. çok kısa süre içinde bekliyor bebeğimi eğer gelmezse 26 yada 29 ocak gibi yatış yapıcaz dedi böbrek büyümesi yüzünden beklemek istemiyor hem de preeklampsi çıktı şuanda hafif seyrediyor bekleyebiliriz daha ama biran önce doğur artık dedi
bu arada çok hastayım kızlar antibiyotik başladı doktor biran önce iyileşmen gerek doğum için dedi çok dikkat ediyorum ben de ateşim düştü sayılır ama hala çok halsizim umarım biranönce toparlanırım.
geçmişi okuyup geleyim ben
Günaydınlarrr? Herkes umarım iyidir?
Bir şey sorcam canlarım yaaa.Bebeği kanala girenler bebek oynamasında bir değişiklik oldu mu?Azalma oldu mu veya eskisi gibi mi oynuyor?Kanala giren bebek çok az oynar diyorlar da doğru mu merak ettim?Antidepresif ve Limonatanın girmişti sanırım?
bnden önce dogurmaaaaaaaaaaaaa
dün kontrolüm vardı bebeğim çok iyiymiş herşey yolunda dedi doktorum. 3300gr olmuş. artık iyice kanala yerleşmiş bana kalsa bu haftasonu gelmesi gerekir uzun süredir bu kadar aşağıda olup da gelmemesi mucize tembel bir oğlun var dedibüyük ihtimalle açılman da var dedi. çok kısa süre içinde bekliyor bebeğimi eğer gelmezse 26 yada 29 ocak gibi yatış yapıcaz dedi böbrek büyümesi yüzünden beklemek istemiyor hem de preeklampsi çıktı şuanda hafif seyrediyor bekleyebiliriz daha ama biran önce doğur artık dedi
bu arada çok hastayım kızlar antibiyotik başladı doktor biran önce iyileşmen gerek doğum için dedi çok dikkat ediyorum ben de ateşim düştü sayılır ama hala çok halsizim umarım biranönce toparlanırım.
kizlar hastanede giymek uzere aldiginiz geceligin altindan giymek için tayt aldiniz mi? Mumkun oldugunca erken cevap verin.yarin son eksikler icin cikacagiz ona gore alayim yada almiyim.
anım evet benim tembel oğlum yaklaşık 2 haftadır kanalda hatta dün gittiğimizde iyie yerleştiğini öğrendik zaten ben de anlıyorum çünkü hareketlerini her geçen gün daha aşağılarda hissediyorum şuanda tekmeleri karnımın ortalarına denk geliyor mesela bayağ aşağı vuruyor yani ama hareketlerinde öyle bir azalma yok en önemli fark çok daha sert hareketleri var artık ve elleri inanılmaz aşağıları yokluyor
canım gözünaydın nişanı bozmuşsunumarım sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza ya valla benim biran önce doğurmam gerekiyor doktorum da stres yaptı zaten vücudun sinyal veriyor artık ben 40 haftayı geçsede bebek iyiyse beklemek istiyordum doktorum bebek iyi zaten onun keyfi yerinde ama sen iyi değilsin dedi ben elimden geldiğine bekliyorum zaten ama sen de biran öne doğur nolur diyor sanki benim elimde
şu hamilelik bi bitsede hastalıklar peşimizi bıraksa demi.ama senin ki muhtemelen eşinden bulaştı şimdi canım allah acil şifalar versinde bebişini en saglıklı oldugun anda al kucagına.
nişanı bozdukta ne oldu gerisi gelmiyo :))1 cmde kaldım.kasılıp kasılıp geceye dogursam ne iyi olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?