2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allah sana sabir versin....40. haftani doldurmusunda gecmisin bile.......hic sunu sanci düsündünmü.....ama rahim agzi sertse hala suni sanci vermezler sanirim.....

Benim ilk doğumum sezeryan olduğu için suni sancı verilemiyor. Rahim dikişlerini zorlayabilir. Ama zaten rahim ağzı sertse de suni sancı işe yaramıyor. Pazartesi sezeryan dedi doktor. Ben doğum sancısını yaşamak istiyorum. Bebeğim gerekli hormonları alarak çıksın istiyorum. Sonu sezeryan bile olsa, kendi istediği tarihte gelsin istiyorum. Yoksa şekil çok da önemli değil..

selam kizlar

nasilsiniz nevar ne yok

ben fazla giremmiyorum annemler bizdeler gelen giden oluyor.

Dogum yapan arkadaslari kutluyorum

bizde beklemedeyiz.

Kizlar hastanede giymek uzere aldiginiz geceligin altindan giymek için tayt aldiniz mi? Mumkun oldugunca erken cevap verin.yarin son eksikler icin cikacagiz ona gore alayim yada almiyim.

Kizlar hastanede giymek uzere aldiginiz geceligin altindan giymek için tayt aldiniz mi? Mumkun oldugunca erken cevap verin.yarin son eksikler icin cikacagiz ona gore alayim yada almiyim.

canım geceliğin altına hangi ara tayt giyceksindoğumdan sonra geceliği giysen yeter,hiçbir yerin gözükmez zaten yatakta,normal doğumsa zaten ara ara doktor ve ebeler gelip bakıyorlar,altındaysa hasta bezi oluyor,dolayısıyla tayta hiç gerek yok,hayırlı doğumlar

kızlar bu arada tecrübelerimden yola çıkarak size şunu söyliyim,doğuma gitmeden 2-3 gün önceden mutlaka göğüs uçlarınızı büyük bir enjektör yardımıyla çekinucu büyüyor ,çok komik ama bunu yapın,çünkü bebişiniz doğduğunda memenin ucu küçük diye alamıyor,ben çok zorluk çekmiştim

Gecmis olsun canim.acile mi gittin.yazdin mi bilmiyorum,oysaki sabahtan belli buradayim.yazin varsa gozumden kacmis olmali

yok canım yazmadım.gezmeye gidecektik eşimle anneme kan geldi deyince panik yaptı doktora gidin gidin diye ....bizde önce bi acile ordan gezmeye gittik:)))

hımm gerçektende o çatı muayenesi çok kolay degilmiş:)) ben ilk muayeneden sonra kan gelince ondan şüphelendim ama nişan gelmek üzereymiş elletmeseydim de bi iki gün içinde gelecekmiş

kızlar günaydın.nasılsınız.dün akşam çok karmaşık duygular yaşadım ama eşime belli etmemeye çalıştım.acile giderken doguma alırlar diye çok korktum sebebi dogum degildi annemin yanımda olmaması beni o an çok etkiledi.tamam 1,5 yıldır ailemden uzakta yaşıyorum ama demekki alışmakla alakalı degilmiş.insan alışamıyo arıyor yanında görmek istiyor sevdigi herkezi.ama allahtan doguma falan almadılar:))) annemede hemen gece bilet aldım allahın izniyle bugun yanımda olacaklar.annem yanımda olmadan dogurmak istemedim:18: zaten kızım evleneceginde tek şartım ynımda olması olacak

merhaba kızlar nasılsınız?
dün kontrolüm vardı bebeğim çok iyiymiş herşey yolunda dedi doktorum. 3300gr olmuş. artık iyice kanala yerleşmiş bana kalsa bu haftasonu gelmesi gerekir uzun süredir bu kadar aşağıda olup da gelmemesi mucize tembel bir oğlun var dedi büyük ihtimalle açılman da var dedi. çok kısa süre içinde bekliyor bebeğimi eğer gelmezse 26 yada 29 ocak gibi yatış yapıcaz dedi böbrek büyümesi yüzünden beklemek istemiyor hem de preeklampsi çıktı şuanda hafif seyrediyor bekleyebiliriz daha ama biran önce doğur artık dedi
bu arada çok hastayım kızlar antibiyotik başladı doktor biran önce iyileşmen gerek doğum için dedi çok dikkat ediyorum ben de ateşim düştü sayılır ama hala çok halsizim umarım biran önce toparlanırım.
geçmişi okuyup geleyim ben

bnden önce dogurmaaaaaaaaaaaaa

anım evet benim tembel oğlum yaklaşık 2 haftadır kanalda hatta dün gittiğimizde iyie yerleştiğini öğrendik zaten ben de anlıyorum çünkü hareketlerini her geçen gün daha aşağılarda hissediyorum şuanda tekmeleri karnımın ortalarına denk geliyor mesela bayağ aşağı vuruyor yani ama hareketlerinde öyle bir azalma yok en önemli fark çok daha sert hareketleri var artık ve elleri inanılmaz aşağıları yokluyor

bnden önce dogurmaaaaaaaaaaaaa

canım gözünaydın nişanı bozmuşsun umarım sağlıkla alırız meleklerimizi kucağımıza ya valla benim biran önce doğurmam gerekiyor doktorum da stres yaptı zaten vücudun sinyal veriyor artık ben 40 haftayı geçsede bebek iyiyse beklemek istiyordum doktorum bebek iyi zaten onun keyfi yerinde ama sen iyi değilsin dedi ben elimden geldiğine bekliyorum zaten ama sen de biran öne doğur nolur diyor sanki benim elimde

şu hamilelik bi bitsede hastalıklar peşimizi bıraksa demi.ama senin ki muhtemelen eşinden bulaştı şimdi canım allah acil şifalar versinde bebişini en saglıklı oldugun anda al kucagına.

nişanı bozdukta ne oldu gerisi gelmiyo :))1 cmde kaldım.kasılıp kasılıp geceye dogursam ne iyi olur:))

kız delimisin nesin gelen geçen bi bakıyo zaten iç çamaşır olmuyor ki tayt giyilsin:))) dogum yapacaksın orda herkez öyle kimse bakmaz bize merak etme:))

şu hamilelik bi bitsede hastalıklar peşimizi bıraksa demi.ama senin ki muhtemelen eşinden bulaştı şimdi canım allah acil şifalar versinde bebişini en saglıklı oldugun anda al kucagına.

nişanı bozdukta ne oldu gerisi gelmiyo :))1 cmde kaldım.kasılıp kasılıp geceye dogursam ne iyi olur:))

canım doktor da kızdı eşindn geçti falan dedi ama nasıl bukadar çabuk geçti onu anlamadım diyor geçen hafta banyoları yıkamıştım bayağ oyalandım titizlendim üşümüştüm bayağ sanırım daha çok ozaman kaptım şifayı birde preeklampsi çıktı başıma gebelik zehirlenmesi tansiyonumu ölçüyorum şimdi düzenli olarak bir doğursak da rahatlasak cidden
offf gerçekten hayırlısıyla bir gelse şu melekler tam vakitleri bence artık kiloları falan da iyi senin nişan geldi benim bebiş ne zamandır kanalda ama hala tık yok

Geçmiş olsun cnm benim.Eşinden geçti sanırım değil mi?Keşke olmasaydı ama neyse artık daha dikkat et kendine.

KIzlar bugün hiiiç iyi değilim üzerimde büyük bir halsizlik var.Ağrılarım da var.Göbeğim çok geriliyor bugün.Allahım ne olur doğurayım artık iyice sıkıldım artık.canım da yanıyor.Göbeğimin alt kısımları çok acıyor.Bebeğim aşağıda iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…