2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar epidural yada spinal sezeryan yaptıracak var mı?? yoksa normal de mi karar kıldınız???
normal doğum yapmak isterken kararsızlığa düştüm bu psikolojide normal doğum açısından hiç iyi değil ne yapıcağıma karar veremiyorum normal doğum yapanlarla konuştukça korkar oldum..çok acı çektiklerini söylüyorlar dayanamazmışım gibi geliyor..:18:
epidural normal doğum mu olsa acaba?
epidural sezeryanı da tavsiye ediyorlar ağrısız hiç bir şey hissetmiyormuşsun..
offf psikolojim bozuldu galiba:

bugün bi damla kan görünce kalkayım son temizliğimi yapayım dedim yaptımda ama nişanın devamı yok o kadar az olmasıda mümkün değildir heralde

canım zaten sancın başladığında bu doğum sancısı mı yok düzenli mi değil mi kaç dk oldu hastaneye mi gitsek derken 2 cm açılırsın hastanede bekle muayne derken 4 ü cm ulsa açılman sonrasında suni sancı veriyolarmış o da etkilemeye başlaınca epidural anestezi yapılır ağrıda hissetmezsin sancı da ,oldu bittiiiiiii

normal geliyosa bebek sezeryan neden olcaksınki herşeyin nrmali makbul hem senin hem bebek için

Canım öyle düşünme yaa benimde aklıma takılıyo, ya çok zor olursa diye ama Allahın izniyle inşallah kolay atlatırız, dayanamasalardı onlar dayanamazdı o açıdan düşünmek lazım :) epudiral normal doğumu doktorunla konuş ben konuşamadım doğuma gittiğimde sorucam büyük ihtimalle isteyeceğim eğer bi sakınca görmezse, yani bende çok korkuyorum aslında normal doğumdan daha doğrusu korkutuluyorum diyeyim ama sezeryan sonuçta bir ameliyat ihtiyaç olmadıkça yapılmamalı diye düşünüyorum. olumlu düşünüp bol dua edelim :)

Canım inşlh nişandır.Nİşan olmasa bile kan olduğuna göre açılman vardır.Yani yakındır doğumun.Senin yine az da olsa kan gelmiş benim o da yok.Ya kimin de nişan kimin de su ilebaşlıyormuş.Cinsiyete göre değişir mi acaba?Çok saçma oldu sanırım

Canım benim ben seni çook merak etmiştim çok da dua etmiştim normal olsun diye ama olmamış neyse hayırlısı ile almışsın ya bebişini buna da şükür.Ama 10 saat sancı çekmen kötü olmuş.İnşlh biz de hayırlısı ile alırız bebişimizi kucağımıza.Gerçi ben 40 tatmalıcam pazartesi bu gidişle 41 i de tamamlarım ben

bebekte sende sağlık sıkıntısı yoksa bekle canım bşver düşünme ,ben benimkinin gelişimi durdu diye telaş ediorum :18:

bu stres herşeyi düşündürüo insana bende arkadaşımla konuşum o da yakındır 2 güne bekle diyo ama o da bi tahmin tabi ufak ufak kasılma lar var ama çok aralıklı ve düzenli değil yada bana varmış gibi geliyo ,hergün sağı solu toplaıp duş alıp oturuyorum

Son düzenleme:
slm kızlar bakıyorumda doğuran yok antidepresip yok ortalıkta acaba doğurdumu nişanı gelmiş benim belimin solundaki batma sol bacağımı nerdeyse felç etti zor adım atıyorum

kızlar bana nolur cevap yazın 38. haftaya giriyorum dün 2 gecedir böyle kasıklarımdamı desem böyle rahim sanki sıkışıyo bişe onu itiyor ve bacağımı kımıldatamadım bile ve hep gece saat 4 de felan oluyor bu yalancı sancımı hiç bilmiyorum bide benim dr nts ye bakıyor ve bana herşey normal diyor ve alttan hiç bakmadı yani hiç açılmam varmı onu bile bilmiyorum. yani iyice korkmaya başladım:26::18::18::18:

selam arkadaşlar ben,mde günüm doldu 40. haftadayım bekliyorum ara sıra ufak agrılar var ama yine de daha beklemekteyiz muyanede 2 3 santim açılma var dedi ama nolcak bilmiyorum ne kadar çekiceksem çekimde biran önce olsun istiyorum artık

yalancı sancı mı bilmiyorum canım ama doktor 38 de bakıyo alttan..bende 37+4 deyim çarşambaya gidicem bakıcak doktor alttan ona göre karar vericek normal mi değil mi...senin doktorda onu bekliyordur heralde:) açılma da bildiğim kadarıyla gerçek sancılar gelince başlıyor düzenli gelib geçmeyen sancılar..

haklısın oluruna bırakmak lazım o anda ne olucaksa olucak zaten yapacak bişi yok...düşünmemek en iyisi yoksa insan gözünün önüne getirdikçe neler olacağını çok kötü oluyor

çevredekiler insanı çok korkutuyor..bir arkadaş yeni doğum yaptı normal..doktor geldiğinde 8 cm açılması varmış çatısıda darmış bebekte gelince kesmişler alt tarafı bebeği öyle çıkartmışlar..sonrada 45 dakika boyunca canlı canlı dikmişler...böyle şeyleri duydukça doğurasım gelmiyor korkudan..nette epidural sezeryanı araştırdım herkes memnun..canı yanmadan alıyorlar bebeği sonrasında da ağrı sancı olmuyormuş..ikisini karşılaştırıyorum haliylen diyorum bende epidural sezeryan mı yapsam...yada normalini
ama muayaneye gittiğimde kısmetse sorucam epidural normali...bir de anestesi uzmanı çok önemliymiş tecrübeli olup olmadığı..herkes doktoru araştırıyor diyolar oysa anestezi uzmanı da çok önemliymiş..haklılar onu da sormak lazım

İyi akşamlar kızlar.şimdi aklıma geldi salı günü 3 haftalık doğum öncesi iznim de doluyor.Ooof şimdi bir de onla uğraşcam.Okuldan mazaret izni mi alsam dr. a rapor mu yazdırsam 1 haftalık bilmiyorum kii.bir de onu okula göndermek var.Okulum köy olunca o da zor oluyor.salıya kalmadan doğursm keşke

ayy kizlaer benim de yarin 40.haftam ama ses seda yok

bekle beklee zaman gecmiyor dogmasini istiyorum ....

( Korkuyorum da ama napim kacamam :) )

canım benimde doğum öncesi 3 haftalık iznim doluyo doktor 10-15gün geç doğum diye rapor verebiliyoz demişti pazartesi kontol var nasıl yapılcak öğrenim yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…