- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.041
Kizlar hastanede giymek uzere aldiginiz geceligin altindan giymek için tayt aldiniz mi? Mumkun oldugunca erken cevap verin.yarin son eksikler icin cikacagiz ona gore alayim yada almiyim.
herkes nerdeeeeeeeeeeeeee((
kızlar ben iyice uyuzlaştım akşama kadar oturuyorum hiçbirşey yapmıyorum evde falan da gözüm yok temizlik de yapmıyorum.
doğurmak istiyorum acele ediyorum sonuçta daha günüm de dolmadı ne bu acelem anlamadım ki.
kızlar epidural yada spinal sezeryan yaptıracak var mı?? yoksa normal de mi karar kıldınız???
normal doğum yapmak isterken kararsızlığa düştüm bu psikolojide normal doğum açısından hiç iyi değilne yapıcağıma karar veremiyorum normal doğum yapanlarla konuştukça korkar oldum..çok acı çektiklerini söylüyorlar dayanamazmışım gibi geliyor..:18:
epidural normal doğum mu olsa acaba?
epidural sezeryanı da tavsiye ediyorlar ağrısız hiç bir şey hissetmiyormuşsun..
offf psikolojim bozuldu galiba:
kızlar epidural yada spinal sezeryan yaptıracak var mı?? yoksa normal de mi karar kıldınız???
normal doğum yapmak isterken kararsızlığa düştüm bu psikolojide normal doğum açısından hiç iyi değilne yapıcağıma karar veremiyorum normal doğum yapanlarla konuştukça korkar oldum..çok acı çektiklerini söylüyorlar dayanamazmışım gibi geliyor..:18:
epidural normal doğum mu olsa acaba?
epidural sezeryanı da tavsiye ediyorlar ağrısız hiç bir şey hissetmiyormuşsun..
offf psikolojim bozuldu galiba:
kızlar sabahtan hasyaneye gittim damardan kan serumumu yemeye çıkmadan wc ye girdim 1 damla kan gördüm peçetede elimden iğne yerimden mi bulaştı acaba dedim ama elimde hiç bişi yoktu...
biraz önce wc ye girdim peçetede hem normal akıntım hemde çok az kanlı akıntı vardı ,bu nişan mıdır sizce kızlar ,öyle ümit ediyorum ama :44:
ilk sizle paylaşıyorum eşim hemen heveslenmesin diye çünkü sorup duruyo bişi deyince sıkılıyorum
selam kızlar.doğum hikayemi yazmak istiyoruum,kimler doğurdu merak ediyorumm ama bilgisayarın açma kapama düğmesine bile basacak fırsatım olmuyor. minik kızım vaktimin çoğunu alıyor,kalan zamanlarda da uyumaya çalışıyorum ya da misafir geliyor. şimdi kısaca yazayım sonunda
sağ böbreğimde büyüme olduğu için bebeğimin en kısa zamanda doğması gerekiyordu 1 cm açılma ve sıfır sancıyla hastaneye yattım,normal doğumu çok istiyordum ve bu yüzden 10 saat suni sancı çektimdoktor ve hemşireler ara ara açılmama bakıyolardı uzun saatler boyunca 1cm kaldı 10 saatin sonunda 2cm oldu ve doktorum böyle devam etmenin anlamı yok sezeryana alalım dedi ben de bıkmıştım ve kabul ettim.suni sancı beni o kadar etkilemedi yani bi 10 saat daha çek normal doğum olur dese çekerdim ama bebeğime zarar vermek de istemedim.sonunda 2 ocak 2012 gece spinal sezeryanla 23.45te bebeğimin ilk ağlamasını duydum harikaydı ben de ağlamaya başladım.alatılamaz bi duygu.5 dk sonra bebeğimi havluya sarmış yanıma getirdiler,kocaman açmıştı gözlerini öptüm kokladım hala unutamıyorum o anı. yaklaşık 40dk ameliyatta kaldım ve çıktım odama gider gitmez bebeğimi yanıma getirdiler hemen hemşirelerin yardımıyla emzirdim. muhteşemdi,bir sürü ağrım vardı elden aşağısını hissetmiyordum ama hiçbiri umurumda değildi.hastanede 2 gece yattık Allah' çok şükür şimdi 12günlük olduk sadece dikişlerim acıyor ama gayet iyiyim. spinal sezeryanı öneririm ama epidural daha iyi galiba sezeryanım planlı olsa epidural olmuş olmayı tercih ederdim yine de ben sezeryan olacaklara kesinlikle genel anestezi yaptırmayın en azından spinal olun derim.Allah doğum yapmış arkadaşlarımın yavrularına uzun ömürler versin,bekleyenleri biran önce kurtarsın evlat sahibi olmak isteyen herkese de bu duyguyu tatırsın inşallah. bundan sonra daha sık girebilirim umarım.
öpüyorum hepinizi
Canım inşlh nişandır.Nİşan olmasa bile kan olduğuna göre açılman vardır.Yani yakındır doğumun.Senin yine az da olsa kan gelmiş benim o da yok.Ya kimin de nişan kimin de su ilebaşlıyormuş.Cinsiyete göre değişir mi acaba?Çok saçma oldu sanırım
Canım benim ben seni çook merak etmiştim çok da dua etmiştim normal olsun diye ama olmamış neyse hayırlısı ile almışsın ya bebişini buna da şükür.Ama 10 saat sancı çekmen kötü olmuş.İnşlh biz de hayırlısı ile alırız bebişimizi kucağımıza.Gerçi ben 40 tatmalıcam pazartesi bu gidişle 41 i de tamamlarım ben
kızlar bana nolur cevap yazın 38. haftaya giriyorum dün 2 gecedir böyle kasıklarımdamı desem böyle rahim sanki sıkışıyo bişe onu itiyor ve bacağımı kımıldatamadım bile ve hep gece saat 4 de felan oluyor bu yalancı sancımı hiç bilmiyorum bide benim dr nts ye bakıyor ve bana herşey normal diyor ve alttan hiç bakmadı yani hiç açılmam varmı onu bile bilmiyorum. yani iyice korkmaya başladım:26::18::18::18:
haklısın oluruna bırakmak lazım o anda ne olucaksa olucak zaten yapacak bişi yok...düşünmemek en iyisi yoksa insan gözünün önüne getirdikçe neler olacağını çok kötü oluyorbugün bi damla kan görünce kalkayım son temizliğimi yapayım dedim yaptımda ama nişanın devamı yok o kadar az olmasıda mümkün değildir heralde
canım zaten sancın başladığında bu doğum sancısı mı yok düzenli mi değil mi kaç dk oldu hastaneye mi gitsek derken 2 cm açılırsın hastanede bekle muayne derken 4 ü cm ulsa açılman sonrasında suni sancı veriyolarmış o da etkilemeye başlaınca epidural anestezi yapılır ağrıda hissetmezsin sancı da ,oldu bittiiiiiii
normal geliyosa bebek sezeryan neden olcaksınki herşeyin nrmali makbul hem senin hem bebek için
Canım öyle düşünme yaabenimde aklıma takılıyo, ya çok zor olursa diye ama Allahın izniyle inşallah kolay atlatırız, dayanamasalardı onlar dayanamazdı o açıdan düşünmek lazım :) epudiral normal doğumu doktorunla konuş ben konuşamadım doğuma gittiğimde sorucam büyük ihtimalle isteyeceğim eğer bi sakınca görmezse, yani bende çok korkuyorum aslında normal doğumdan daha doğrusu korkutuluyorum diyeyim ama sezeryan sonuçta bir ameliyat ihtiyaç olmadıkça yapılmamalı diye düşünüyorum. olumlu düşünüp bol dua edelim :)
İyi akşamlar kızlar.şimdi aklıma geldi salı günü 3 haftalık doğum öncesi iznim de doluyor.Ooof şimdi bir de onla uğraşcam.Okuldan mazaret izni mi alsam dr. a rapor mu yazdırsam 1 haftalık bilmiyorum kii.bir de onu okula göndermek var.Okulum köy olunca o da zor oluyor.salıya kalmadan doğursm keşke
ayy kizlaer benim de yarin 40.haftam ama ses seda yok
bekle beklee zaman gecmiyor dogmasini istiyorum ....
( Korkuyorum da ama napim kacamam :) )
seninde lekelenmen olmuştu demi pazar günü bakalım yarın bi hafta oluyo doktorun bişey demedimi
evet canimolmustu yarin 1 hafta oluyor.
Dr. dedi yakin bebek asagida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?