2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine az kaldı bebişin gelmesine.

olsun yinede çok güzel okuukça heyecanlandım (sezeryan oldu sanırım? )

benim her gün aklımdasın valla burdaki herkesten bahsediyorum eşime o bile merak ediyo hemen bugün gelir inşallah bebişin

ayyy geçmiş olsun yaaa bol bol portakal ye çok iyi geliyo bende geçen hafta öyleydim serum bile yedim ama şimdi çok iyiyim

kızlar sabahtan hasyaneye gittim damardan kan serumumu yemeye çıkmadan wc ye girdim 1 damla kan gördüm peçetede elimden iğne yerimden mi bulaştı acaba dedim ama elimde hiç bişi yoktu...

biraz önce wc ye girdim peçetede hem normal akıntım hemde çok az kanlı akıntı vardı ,bu nişan mıdır sizce kızlar ,öyle ümit ediyorum ama :44:

ilk sizle paylaşıyorum eşim hemen heveslenmesin diye çünkü sorup duruyo bişi deyince sıkılıyorum

Son düzenleme:

:)))) bence nişan bozulmuş tatlım:)))

Doğuma Girmeden Okunacaklar

1. Meryem Suresi

2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme

3. Ashâb-ı Kehf

Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)

4. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

http://rehnuma.blogcu.com/4341176/

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:

( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1. Lailahe illa ente kuntuminezzalimin

2. İnşirah suresi

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=94&B1=Getir

3. Rabbiyesir duası

Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.

4. İnşikak suresi ilk üç ayet:

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=84&B1=Getir

5. Abese suresi 20. Ayet:

Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)

Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=80&B1=Getir

Not:Bu dualar toplumda doğumu kolaylaştırdığı bilinen duaların derlenmiş toplanmış halidir. Bilimsel bir veri değildir.

bu gece rüyamda kızımı gördüm, yeni doğmuştu ama ağzında 7-8 tane dişi vardı, çok güzel kısa cümleler kuruyordu kafasından öpüyordum "sen nasıl tatlı bişeysin, tabi içerde bu kadar beklersen dişinde çıkar konuşmayıda sökersin" diye seviyordum. yuvarlanıyordu tatlı tatlı beşiğinde... ama uyandım baktım rüya, yine hüsran....

günümüzde gecemizde hep bebişlerimizleyiz. Aklımız fikrimiz hep onlarda olunca tabii rüyalarımıza da geliyorlar.

onlar bizi biz de onları özledik

Rüyan çok güzel hayır olsun canım inşallah.

onlar bizi özlese gelirlerdi ama hergün terapi yapıyorum kızım bak burası çok rahat geniş kıvrılma oralarda çık ayayklarını uzat yat diye ama tık yok.

:)))) bence nişan bozulmuş tatlım:)))

inşallah öyledir o kadar umusuzdum ki hemen sevinmek istemiyorum desem yalan olmaz

o kadar beklersen dişinde çıkar ha

selam kızlar.doğum hikayemi yazmak istiyoruum,kimler doğurdu merak ediyorumm ama bilgisayarın açma kapama düğmesine bile basacak fırsatım olmuyor. minik kızım vaktimin çoğunu alıyor,kalan zamanlarda da uyumaya çalışıyorum ya da misafir geliyor. şimdi kısaca yazayım sonunda

sağ böbreğimde büyüme olduğu için bebeğimin en kısa zamanda doğması gerekiyordu 1 cm açılma ve sıfır sancıyla hastaneye yattım,normal doğumu çok istiyordum ve bu yüzden 10 saat suni sancı çektimdoktor ve hemşireler ara ara açılmama bakıyolardı uzun saatler boyunca 1cm kaldı 10 saatin sonunda 2cm oldu ve doktorum böyle devam etmenin anlamı yok sezeryana alalım dedi ben de bıkmıştım ve kabul ettim.suni sancı beni o kadar etkilemedi yani bi 10 saat daha çek normal doğum olur dese çekerdim ama bebeğime zarar vermek de istemedim.sonunda 2 ocak 2012 gece spinal sezeryanla 23.45te bebeğimin ilk ağlamasını duydumharikaydı ben de ağlamaya başladım.alatılamaz bi duygu.5 dk sonra bebeğimi havluya sarmış yanıma getirdiler,kocaman açmıştı gözlerini öptüm kokladım hala unutamıyorum o anı.yaklaşık 40dk ameliyatta kaldım ve çıktım odama gider gitmez bebeğimi yanıma getirdiler hemen hemşirelerin yardımıyla emzirdim. muhteşemdi,bir sürü ağrım vardı elden aşağısını hissetmiyordum ama hiçbiri umurumda değildi.hastanede 2 gece yattık Allah' çok şükür şimdi 12günlük olduk sadece dikişlerim acıyor ama gayet iyiyim. spinal sezeryanı öneririm ama epidural daha iyi galiba sezeryanım planlı olsa epidural olmuş olmayı tercih ederdim yine de ben sezeryan olacaklara kesinlikle genel anestezi yaptırmayın en azından spinal olun derim.Allah doğum yapmış arkadaşlarımın yavrularına uzun ömürler versin,bekleyenleri biran önce kurtarsın evlat sahibi olmak isteyen herkese de bu duyguyu tatırsın inşallah. bundan sonra daha sık girebilirim umarım.
öpüyorum hepinizi

tekrar tebrik ederim canım bende günerdir normal olmucak galiba diye steresteyim yazdıklarını okuyunca bebişinin ilk ağlayışı göz göze gelişiniz falan herşeyi unutturdu

tekrar tebrik ederim canım bende günerdir normal olmucak galiba diye steresteyim yazdıklarını okuyunca bebişinin ilk ağlayışı göz göze gelişiniz falan herşeyi unutturdu

hiç düşünme canım herşeye değer hayırlısı olsun en başı sağlık.

şu tickerımı değiştireyim dedim ama neresini kopyalıyoduk bunun yaa

Kizlar hastanede giymek uzere aldiginiz geceligin altindan giymek için tayt aldiniz mi? Mumkun oldugunca erken cevap verin.yarin son eksikler icin cikacagiz ona gore alayim yada almiyim.

hayır zaten geceliğin amacı alt kontrolünün rahat yapılması filan değil mi, sonrası için de gecelikle tayt giymek yerine direk pijama takımı tercih ederim sanırım, üstüne de sabahlık giyerim gerekirse

hiç düşünme canım herşeye değer hayırlısı olsun en başı sağlık.

şu tickerımı değiştireyim dedim ama neresini kopyalıyoduk bunun yaa

şunların olduğu yerde "Image URL" yazan yere tıkla

For Websites:

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus• iGoogle • Hyves

kopyalanacak adresi aşağıda kendisi getiriyor

herkes nerdeeeeeeeeeeeeee((

kızlar ben iyice uyuzlaştım akşama kadar oturuyorum hiçbirşey yapmıyorum evde falan da gözüm yok temizlik de yapmıyorum.

doğurmak istiyorum acele ediyorum sonuçta daha günüm de dolmadı ne bu acelem anlamadım ki.

bende aynı durumdayım evde temizlikte hiç gözüm yok...zaten azcık bişi yapsam hemen yoruluyorum demekki benim gibi olanlarda varmış::))) foruma girdikçe okudukça kendimi yalnız hissetmiyorum...
benimde günüm daha var 37+4 teyim ama nedense artık doğurmalıymışım gibi hissediyorum..çevremden duyduklarımdan etkileniyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…