2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim.evden cikmadan baktim cevap var mi diye sadece bir kisi yazmisti 'gerek yok' diye..aciklama mantikli gelince almaktan vaz gectim.aklima ablam soktu bunu, usursun alttan giymek icin tayt koy cantaya diyince sormak istedim size.

kızlar dün konuşmuşsunuz geceliğin altına tayt alayım mı diye ... doğum bölümü o kdar farklıymışki şaşıp kaldım odalar var küçük küçük ve kapıları sürekli açık dışarıda gezenherkes altınızı görebiliyor ben çok gördüm eminim onlarda beni görmüşlerdir. şuan hiç birşey umrumda değilk zaten gören görsün size şunu diyim tek etek giyiyorsannız bol bir etek alın herşey daha rahat altınızda hasta bezi sürekli çatala çıkıcaksınız her dakika pjamayla uğraşılmıyor ve on sancılı olucaksınız . eteği direk kaldırıyosunuz. normal doğumumda bile ben etekliğydim üstümdede pijama üstüm vardı :) ...
sakın korkmayın bol bol nefes alın burnunuzdan ağzınızdan verin bağırmaya meraklı olmayın benim gibi doğumu kolaylaştırmıyo sadece sizi yoruyo ve o doğum zamanı gelince çok güzel ıkının ki kesilmeniz az olsun ben ilkinde çoo güzel ıkındım ama 2. seferde uzun uzun ıkınamadım ve dikişim biraz fazla büyük abdestiniz geliyo sanki ama gelen bebek kenidnizi tutmayın herşey güzel olucak inş. ve bebeğin çıkması o kadr gzel ki ... rabbi herekese yaşatsın

evet çok üşürsün onun alacağına kalın hırka al büyüklerinden bacaklarına sararsın ben öyle yaptım valla çokda güzeldi

Kızlar saat 20.00'dan beri 10 dakikada 1 kasılma oluyordu. Duşa girdim. Sonra baktım olmaya devam ediyor ama düzensiz. Hafif bel ağrısı da var. 6 dakika, 5 dakika sonra 9 dakika diye gidiyor. Hala da devam ediyor. Bir de arada göbeğim tamamen yumuşamıyor. Acaba doğum sancısı böyle midir? Kasıklarımda kurşundan yumurtalar var gibi çok ağır..

Rosinete cnm gecmis olsun..bnde de sertlikler oluyor kasiliyor karnim.ama ben usuttugum zmn oluyor...ve de bu kdr uzun surmuyor...bi druna danissan bilgim yok bu konuda...amanin bibegimiz mi gelio yoksa

canım belki doğum sancısıdır.acı eşiğin yüksektir şiddetli hissetmiyorsundur.
kaç saat oldu daha belirgin bir düzen olmadı mı ?
senin günün doldu zaten doktorunu haberdar etmelisin.

evet çok üşürsün onun alacağına kalın hırka al büyüklerinden bacaklarına sararsın ben öyle yaptım valla çokda güzeldi

anlattıkların çok işe yarar şeyler.
böyle tecrübelerinizi bizimle paylaşmanız büyük şans.
aklına geldikçe yaz canım.yazını defalarca okudum

hırka konusunda, ben yelek koymeyı düşünmüştüm çantama.
ozaman kalın bir hırkam var dizlerime kadar onu mu koysam ki ?
ben sabahlık almadım sonrasında kullanacağım birşey olmadığı için acep alsam mı ?

dün alışverişimizi bitiremedik,bugün yola devam

yok böle bişi yaaa arkadaşının yaşadıkları normal doğumla değil çatısı dar insana normal yaptırmaya çalışan dr hatası ile ilgili ki devlet hastaneleri dahi epidural yapmasada dikiş atarken uyuşturucu iğne ypıyolar ,sen dinleme kimseyi dokorundan başka

ayy hadi bakalım inşallah başlıyodur doğum

günaydın kızlar

benimde akşam 10 gibi başlayan gece 5 gibi tamamen kaybolan sancı ve kasılmalarım oldu ama hiçi bişi yok kasıklarımda hafif acı var o kadar umarım soğuk algınlığı değile doğum sancılarıdır

merhaba arkadaşlar.12 ocak saat 12 de spinal anestezi ile doğum yaptım.3 kilo 48 cm bir kızım oldu.uyumuşken bildireyim dedim.darısı doğum yapacak annelerimizin başına.hadi öpüldünüz..

merhaba arkadaşlar.12 ocak saat 12 de spinal anestezi ile doğum yaptım.3 kilo 48 cm bir kızım oldu.uyumuşken bildireyim dedim.darısı doğum yapacak annelerimizin başına.hadi öpüldünüz..

gözün aydın tatlım , allah size bağışlasın yavrunu. darısı biz bekleyen hamişlerin başına sağlıkla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…