- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.061
hımm hayırlısı olsun bakalım ben kaçıyorum herkese iyigeceler
[QUOTE][B][/B][/QUOTE]
Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim.evden cikmadan baktim cevap var mi diye sadece bir kisi yazmisti 'gerek yok' diye..aciklama mantikli gelince almaktan vaz gectim.aklima ablam soktu bunu, usursun alttan giymek icin tayt koy cantaya diyince sormak istedim size.
evet çok üşürsün onun alacağına kalın hırka al büyüklerinden bacaklarına sararsın ben öyle yaptım valla çokda güzeldi
kızlar dün konuşmuşsunuz geceliğin altına tayt alayım mı diye ... doğum bölümü o kdar farklıymışki şaşıp kaldım odalar var küçük küçük ve kapıları sürekli açık dışarıda gezenherkes altınızı görebiliyor ben çok gördüm eminim onlarda beni görmüşlerdir. şuan hiç birşey umrumda değilk zaten gören görsün size şunu diyim tek etek giyiyorsannız bol bir etek alın herşey daha rahat altınızda hasta bezi sürekli çatala çıkıcaksınız her dakika pjamayla uğraşılmıyor ve on sancılı olucaksınız . eteği direk kaldırıyosunuz. normal doğumumda bile ben etekliğydim üstümdede pijama üstüm vardı :) ...
sakın korkmayın bol bol nefes alın burnunuzdan ağzınızdan verin bağırmaya meraklı olmayın benim gibi doğumu kolaylaştırmıyo sadece sizi yoruyo ve o doğum zamanı gelince çok güzel ıkının ki kesilmeniz az olsun ben ilkinde çoo güzel ıkındım ama 2. seferde uzun uzun ıkınamadım ve dikişim biraz fazla büyük abdestiniz geliyo sanki ama gelen bebek kenidnizi tutmayın herşey güzel olucak inş. ve bebeğin çıkması o kadr gzel ki ... rabbi herekese yaşatsın
çevredekiler insanı çok korkutuyor..bir arkadaş yeni doğum yaptı normal..doktor geldiğinde 8 cm açılması varmış çatısıda darmış bebekte gelince kesmişler alt tarafı bebeği öyle çıkartmışlar..sonrada 45 dakika boyunca canlı canlı dikmişler...böyle şeyleri duydukça doğurasım gelmiyor korkudan..nette epidural sezeryanı araştırdım herkes memnun..canı yanmadan alıyorlar bebeği sonrasında da ağrı sancı olmuyormuş..ikisini karşılaştırıyorum haliylen diyorum bende epidural sezeryan mı yapsam...yada normalini
ama muayaneye gittiğimde kısmetse sorucam epidural normali...bir de anestesi uzmanı çok önemliymiş tecrübeli olup olmadığı..herkes doktoru araştırıyor diyolar oysa anestezi uzmanı da çok önemliymiş..haklılar onu da sormak lazım
Kızlar saat 20.00'dan beri 10 dakikada 1 kasılma oluyordu. Duşa girdim. Sonra baktım olmaya devam ediyor ama düzensiz. Hafif bel ağrısı da var. 6 dakika, 5 dakika sonra 9 dakika diye gidiyor. Hala da devam ediyor. Bir de arada göbeğim tamamen yumuşamıyor. Acaba doğum sancısı böyle midir? Kasıklarımda kurşundan yumurtalar var gibi çok ağır..
merhaba arkadaşlar.12 ocak saat 12 de spinal anestezi ile doğum yaptım.3 kilo 48 cm bir kızım oldu.uyumuşken bildireyim dedim.darısı doğum yapacak annelerimizin başına.hadi öpüldünüz..[/QUOTE
tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşasın inşallah,darısı başımıza
merhaba arkadaşlar.12 ocak saat 12 de spinal anestezi ile doğum yaptım.3 kilo 48 cm bir kızım oldu.uyumuşken bildireyim dedim.darısı doğum yapacak annelerimizin başına.hadi öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?