- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.601
Allah esirgesin çok tatlı maşallah darısı başımıza.
Masaallah masaallah masaallahDudu ve babyy hayirli olsun saglikli anali babali buyusun bebekleriniz...
Bizde drdan geldik...pazartesi 39 hafta 3 gunluk olcaz kontrole cagrdi...catiyi kontrol etck eger darsa catim riske atmayip sezeryan yapcam dedi..ama catin normalse bekleriz dedi...off moralim bozuldu nedense cikinca agladim ..hetkesin hereeyi normal olur bnmse olmazKarnakarisigimm
kızlar nolursunuz bana çare nolursunuz 39 haftanın içindeyim ve çok kötü bişe oldu bende basur başlangıcı oldu ve çok özür dileyerek söylüyorum makatta küçük bi meme meydana geldi napıcammmm yaaa korkmaya başladım internette araştırdım hamileliğin son ayında meydana çıkarmış off çok korkmaya başladım ben napıcam kabız olmamam gerekio offf yaaaa :26:
kızlar nolursunuz bana çare nolursunuz 39 haftanın içindeyim ve çok kötü bişe oldu bende basur başlangıcı oldu ve çok özür dileyerek söylüyorum makatta küçük bi meme meydana geldi napıcammmm yaaa korkmaya başladım internette araştırdım hamileliğin son ayında meydana çıkarmış off çok korkmaya başladım ben napıcam kabız olmamam gerekio offf yaaaa :26:
Arkadaşlar doktordan geliyorum 39+3üm, bebeğim yukarı yükselmiş normal doğum yapmam imkansızmış.
yarın saat 11 de bebeğim gün ışığına kavuşacak..
kısmet böyleymiş, ne üzülüyorum ne seviniyorum sadece hayırlısı diyorum...
canım bence sevin ne güzel bebeğine kavuşuyorsun artık ne olacak kaygısı bitti senin için en azından
yukarı yükselmiş derken başı yukarı mı dönmüş yani onu anlamadım
çok teşekkür ederim çatıda kendini kasma bol bol derin nefes al gitsin bitsin.
Bende normal olsun diye elimden geleni yaptım ama nasip değilmiş.
sezaryenden de korkacak bir şey yok walla allah herşeyin gücünü veriyor.
Hiç moralini bozma bebeğini kucağına alınca bütün düşünceler kayboluyor.
hayır başı aşağıda ama kilo aldıkça aşağı ineceğine yukarı çıkıyor.
zate nben farkediyordum, kemik ağrısı oluyordu o çok azalmıştı, sık sık wc ye gitme durumum da değişti, bacaklarım kasılıyordu adım atamıyordum o da bir güzel düzeldi..
doktorum zaten yürüyüşünden de belli dedi.. millet paytak paytak yürürken ben maşallah manken gibi sekiyorum...
Bnmde hic inmedi...gece wcye bi kere kalkiorum o da bazenkalkmasam da olur
melniz 39+6 beni unuttunuz
:
slm annişler biliyoyosunuz pazartesi acil sezaryeane alındım minik mucizem aramızda rüya gibi doğum 16/01/2012 kilo 3600 boy 51 adı yağız doğum şekli epidural sezaryen darısı beklemedeki annişlere
herkese merhaba
sonunda bende üye oldum
38+2 deyim bebiş dünyaya gelmek istemiyor gibi
ankara çok soğuk belki ondandır
bebeklerine kavuşanlar Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar olsunlar İnşaallah
bekleyenler biran evvel kavuşur bebişlerine İnşaallah
Ay mavisi cnm bizim ticker yanlis..yarin39olcaz insaallah
herkese merhaba
sonunda bende üye oldum
38+2 deyim bebiş dünyaya gelmek istemiyor gibi
ankara çok soğuk belki ondandır
bebeklerine kavuşanlar Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar olsunlar İnşaallah
bekleyenler biran evvel kavuşur bebişlerine İnşaallah
Arkadaşlar doktordan geliyorum 39+3üm, bebeğim yukarı yükselmiş normal doğum yapmam imkansızmış.
yarın saat 11 de bebeğim gün ışığına kavuşacak..
kısmet böyleymiş, ne üzülüyorum ne seviniyorum sadece hayırlısı diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?