2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah esirgesin çok tatlı maşallah darısı başımıza.

Walla kuzguna yavrusu şahin görünürmüş durumumu bilmem ama bana dünyanın en tatlı şeyiymiş gibi geliyor.
Allahım herkese nasip etsin.
Sezaryen doğumdan hiç korkmayın kızlar hiç büyütecek bir şey yok.
Teknoloji çok ilerlemiş:) Asıl koşuşturmaca doğumdan sonra başlıyor.
Herkese yorumlar ve iyi dilekler için teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim çatıda kendini kasma bol bol derin nefes al gitsin bitsin.
Bende normal olsun diye elimden geleni yaptım ama nasip değilmiş.
sezaryenden de korkacak bir şey yok walla allah herşeyin gücünü veriyor.
Hiç moralini bozma bebeğini kucağına alınca bütün düşünceler kayboluyor.

geçmiş olsun canım paniğe kapılma daha fazla kabız olmamaya dikkat et..bir ara bende çok kabız oluyodum tuvalete gittiğimde elime sanki bişey geliyordu bende çok korkmuştum ama nazar değmesin şimdi o şişlikte kalmadı..sabahları kalkınca ılık su iç o çok iyi geliyor..bir de bol bol su içmeye çalış olay tamamdır:)

Arkadaşlar doktordan geliyorum 39+3üm, bebeğim yukarı yükselmiş normal doğum yapmam imkansızmış.
yarın saat 11 de bebeğim gün ışığına kavuşacak..
kısmet böyleymiş, ne üzülüyorum ne seviniyorum sadece hayırlısı diyorum...

canımm merhabaaaa basur benim kendimi bildim bileli sorunnn durr(( meme bende azcık kabız olursam çıkar(((
bol bol sıvı,ılık su tüketmeye, çalışşş canımm
saf zeytinyağı varsa pamuk batırıp memeyi üç gün boyuncaaa sil, içine tekrar girerr
soğuk süt içme,kahve içme domates tüketme prinç yeme muzda yeme patateste yemee(((
oriflame ceviz büyüklüğünde minicik pembe kutulu bir kremi varr onu temin edebilrisen al derim canım çok iyi geliyor
Allah şifa versin

doğuramayan annelerden biri de ben oldum kızlar. her an bekliyorum sancı gelir mi diye ama tık yok daha nst de bile hiç sancı görünmedi. sezeryan olup bi an önce olsa mı demeye başladıom. ama bu kadar bekledim az daha sabretmek istiyorum.
artık sokağa çıkmaya nkorkuyorum her gören sen daha doğurmadın mı diyo cevap vermekten sıkıldım
yarın kontrolum var geçen hafta kilosu 3700 göründü şimdi kilolu normal doğuramazsın demesindende korkuyorum eğer bu hafta daha da büyüdüyse
bakalım hayırlısı herşey belirsiz
allah hepimizin yardımcısı olsun 40. hafta en zoruymuş bu zamanları görmeden doğuranlar anlamaz bizim haklimizi
hem bedenen hemde ruhen ağır geçiyo bu günler malesef

canım bence sevin ne güzel bebeğine kavuşuyorsun artık ne olacak kaygısı bitti senin için en azından
yukarı yükselmiş derken başı yukarı mı dönmüş yani onu anlamadım

canım bence sevin ne güzel bebeğine kavuşuyorsun artık ne olacak kaygısı bitti senin için en azından
yukarı yükselmiş derken başı yukarı mı dönmüş yani onu anlamadım

hayır başı aşağıda ama kilo aldıkça aşağı ineceğine yukarı çıkıyor.
zate nben farkediyordum, kemik ağrısı oluyordu o çok azalmıştı, sık sık wc ye gitme durumum da değişti, bacaklarım kasılıyordu adım atamıyordum o da bir güzel düzeldi..
doktorum zaten yürüyüşünden de belli dedi.. millet paytak paytak yürürken ben maşallah manken gibi sekiyorum...

Saol cnm ..tavsiyeni dikkate alcam umarim ise yarar bndee..ben pek bi korkagim daa

:)hayırlısı bakalım canım ya elinde olan bişey değil sonuçta
ama benimde karnım hiç inmedi aşağı hala çok yukarda hiç öyle tuvalet sıkıntısı yürüme sıkıntısı çekmiyorum kaburgama batıyo her an oklava yutmuş gibi yürüyorum o yüzden çok canım acıyo kemiklerime battığı için

herkese merhaba
sonunda bende üye oldum
38+2 deyim bebiş dünyaya gelmek istemiyor gibi
ankara çok soğuk belki ondandır
bebeklerine kavuşanlar Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar olsunlar İnşaallah
bekleyenler biran evvel kavuşur bebişlerine İnşaallah

melniz 39+6 beni unuttunuz

:

doğurmuş olma ihtimalini düşünmüştüm :) , artık sitede görmediğimi doğuma gitti diye fişliyorum

aa gerçi suyun geliyomuş hadi hayırlısı bakalım , iyi haberlerle gel inşallah :)

mavisi - 40+0
antidepresif - 39+2
Haydut - 39+3
hylycn- 38+6 :)
filiz8520 -39+6
melniz -39+6
ökkes38 - 39+4

slm annişler biliyoyosunuz pazartesi acil sezaryeane alındım minik mucizem aramızda rüya gibi doğum 16/01/2012 kilo 3600 boy 51 adı yağız doğum şekli epidural sezaryen darısı beklemedeki annişlere

Hayırlı olsun bebişin :)

canım benim hamilelikten öncede vardı sonra tosun gibi büyüdü onunla yaşamayı öğrendim diyebilirim. inşallah doğumda ve sonrsasında artmaz diye dua ediyorum. eğer ağrı varsa doktoruna söyle fitil ve krem verir, ayrıca oraya zeytinyağlı pamuk koyabilirsin yumuşatır, ve kabızlık varsa onu çözmeye çalış, kabızlık içn bebeğe geçmeyen bir ilaç vardı adını unuttum. geçmiş olsun

hoşgeldin, inşallah inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza :)

Son düzenleme:

hosgeldn tatlım bizim bebışlerde dogmak ıstemıo sankı artık beklemektn vazgectm zaten

Hayırlısı cnm hadi gözün aydın. Ben de cumartesi 9'da gircem sezeryana:18:
ben de özellikle 21ini seçtim hem benim doğum günüm hem de kova olsun istiyorum. Etrafımda o kadar çok oğlak var ki hepsi de birbirinden inat, umarım oğlum yarın bir sürpriz yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…