- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.781
slm bekleyen anne adayları bugün knt vardı pazartesı suni sncı verecek dr açılma varsa dedi baklım ne olcak
canım umarım hayırlısıyla alırsın meleğini kucağına bu ocak bebişleri ne çok uğraştırdı annelerini dimi
canım doktorun daha ne kadar bekleyelim dedi ve ne kadar sıklıkta kontrole çağırıyor canım..
ayyy....evet canım ya ayın 10gibi gelir diyordum ayın 21i oldu doğırana kadar 23ü olacak ama keşke kendisi gelsede boşuna suni sancı yemesem yaaa inşallah herkesin istedigi gibi bi doğum olsun biran önce alalım mis kokulu bebişlerimizi koynumuza
tatlım perşembe kontrolümde 41. haftaya kadar bekliyoruz en son dedi yani bu pazartesi son günüm.Haftada bir gidiyordum ama bu hafta 3 günde bir gittim.
canım aramızda 3 gün var sanırım bana da pazartesine kadar bekleyelim dedi.Pazartesi çatı muayenem olacak açıklığa bakacak ona göre suni sancı verecek yok o olmazsa sezeryan maalesef.Bugün de gelmedi sancılarım yarın son günüm çoook dua ediyorum ama sancılarım sıklaşmıyor.Kızlar yaaa açılmam var mıdır acaba?inşlh vardır çok tedirginimeşimde sürekli arıyor sancıların sıklaştı mı diye o da istemiyor suni sancı çekmemi
lymonata ben de doğum yaptım beni de eklersin canım
Şahin erkek spinal sezeryan 38+5
3,130 48 cm
selam kızlar nasılsınız bakalım,doğurmayanlar azaldı galiba forum sessizleşmiş.kalanlar da doğursun şu 40ları çıkaralım da tekrar canlandıralım şurayı.
canım daha doğurmamışsın benim kızım 19günlük oldu bugün,darısı başına inşallah sağ salim en güzel şekilde gönlüne göre yaparsın doğumunu.konuşuyoduk ya kim önce doğurcak diye merak etmiştim seni güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin
ARKADAŞLAR 20 GÜN OLDU BEBİŞİMİZ DÜNYAYA GELELİ AMA SÜTÜM ÇOKKK AZICIKKK
ÇILDIRACAĞIMM NE YApmAK GEREKKKKKKKKKKKKKKKK
ARKADAŞLAR 20 GÜN OLDU BEBİŞİMİZ DÜNYAYA GELELİ AMA SÜTÜM ÇOKKK AZICIKKK
ÇILDIRACAĞIMM NE YApmAK GEREKKKKKKKKKKKKKKKK
canım duyduğum ve araştırdığım kadarıyla humana çayı varmış eczanede o anne sütünü arttırıyormuş öyle diyorlar eczaneye bi sor danış derim canım inşallah sütün çoğaların
kayyum önce stresini azaltmaya çalış çok zor biliyorum ama pozitif geribildirimde bulun kendine sütüm olacak ve bebeğime yetecek de dua et. Bende çok sıkıntı çektim etrafımda özellikle de kendi annem bana senin sütün yok az çocuğa yetmiyo ondan ağlıyo diyip canımı sıkmışlardı ama ben inat edip mama vermemiştim iyikide öyle yapmışım ayda 1 kilo aldı oğlum ve emmeyi bıraktıktan sonra 10 ay daha sütüm gelmeye devam ettti..
şimdi herkesinki aynı olmuyo sütünün olmadığına nasılkanaat getirdin göğsünden süt taşmıyor mu. Taşmaz zaten. şimdilik bebeğinin ihtiyacı zaten çok az. Bebeğin büyüdükçe emme gücü arttıkça sütünde artacak farkedeceksin sende. Bol bol su içmen gerekir sütün olsa da olmasada bebeğine bolbol göğsünü ver. Kimyon ye sabah bir çay kaşığı akşam bir çay kaşığı alışkanlık haline getir bunu lütfen dene kimyonu bebelerin gazına da iyi geliyo sütüde artırıyo. Hap yutar gbi bi çay kaşığı kimyonu ağzına atıp üstüne su iç. Sabırlı davran lütfen bunları bilerek söylüyorum hepsini yaşadım ve geçti emin ol seninkide geçecek sütünde olacak bebeğinde doyacak. Allah yardımcınız olsun ..
lymonata ben de doğum yaptım beni de eklersin canım
Şahin erkek spinal sezeryan 38+5
3,130 48 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?