2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben primadan memnunum canım..huggiesi kullanmadım ama şimdilik bununla bir sorunumuz yok.oğlum 2-3 saatte uyanıp emziriyorum ozamanda altını değiştiriyorum.pişik olmasın diye..biz 10 günde 54 lük paket bitirdik öncesinde çok fazla kullanmayız diye 1 paket 1 numara almıştım 2 ile 5 kilo arası sonra 3-6 kilo aldık ama o çok büyük geldi şimdi tekrardan 2-5 arası 2 paket aldık..dedikleri kadar çabuk büyümüyor bebekler ben onu anladım...yani bence değiştirme bezlerini dursun nolur nolmaz...

bizim dr umuz kakası önce siyah sonra yeşil sonra sarı pütürlü olur normal dedi ,zamanlada daha aza düşer canım kakası şimdilik az da olsa bizimde her bez kakalı sayılır

Son düzenleme:
Dogum listesine baktim da Aman allahim resmen facia, 4 kisiden birisi sadece normal dogum yapmis =(
Normal gelmedi bana..
Bu arada ben bebegimin gun cetelesini nasil degistiricem, dogdu hala hamilelik gunu sayiliyor...

canım umarım bu cevabı yanlış anlamazsın ama forumda kendi isteği dışında hiç istemeyerek sağlık sebeplerinden dolayı sezeryan olmak zorunda kalmış ve çoğu zaman bunu kendine sıkıntı yapan dert eden suçluluk hisseden bir çok arkadaş var malum hepimiz lohusayız en küçük sezeryan yorumundan beri etkilenebiliyoruz ,mesela ben 40+2 ye kadar bekledim 3 gün gece gündüz sancı çektim uykusuzluk ve acıdan yemek yiyip bebeğimi besleyemedim bile 3. gün sonunda ağlayarak girdim sezeryana ,bebeğimin kafası upuzun doğdu normal olsun diye zorlanmaktan çok şükür her gün düzeliyo,
bazen bazı şeyler elimizde olmuyo malesef normal doğum yapanlar çatır çatır normal oldu diye huzurlu iken sezeryan olanların çoğu kendini gereksiz yere suçlu hissede biliyo
sonuçta çok şükür ki forumda doğum yapan arkadaşlar ve melekleri sağlıklı bence önemli olanda bu

teşekkürler melniz çok çok haklısınnn

melek yüzlüm benim.....24 yaşına kadar yaşadığını zannedip seni kucağıma aldıktan sonra yaşamaya başlayan annenim ben senin....ve seni çok seviyorum...sana bakarken sana dokunurken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum....içini rahat tut annen der gibi bakıyorsun ya bana o yüzden ayakta kalmaya çalışıyorum....çok yorgunum annem çok üzgün....çok suçlu....
OCAK ANNELERİ....15 gün önce anne oldum bende...nur yüzlü bir oğlum oldu dünyalar tatlısı...cennet gibi kokuyor....ama bizim bi sorunumuz var ve yeni anne olmuş ayaklarının altında cennet serili olan sizlerle paylaşmak dua istemek istedim....doğumumu özel hastahanede yaptım gece topuk kanı aldılar.sonra taburcu olduk ve sağlık ocağına topuk kanı almaya gittik orda da aldılar...sorun olmazsa aramayz dediler ama bu sabah aradılar bizi tekrar gelmeniz lazım tiroitte sorun çıktı dediler ve ağlaya ağlaya tekrar gittim...ebeyi görür görmez öyle bi ağladımki anlatamam kan alırlarken bakamadım bile oğluma dayanamadım kıyamadım.....internetten araştırdım pek hoş bişey değil....burda aynı sorunu yaşayanlara baktım 2 defa verdiklerinde sonuç düzelebiliyormuş...şimdi sizlerden dua istiyorum canı yürekten dua ederseniz çok sevinirim...beni aramasınlar sonuç olumlu çıksın ve oğluşumu sağlıkla büyüteyim.....şuan yatağında uyuyor ama kalkıp bakamıyorum bile çok zor çok.....

benim oğluşum 20 günde 3.paketin yarısını talan etmişti...ve huggies kullanıyoruz yani pakette 70 tane var

koca adam olmuş maşallahh =)) ben nette bir kaç yazı okudum kırk uçurmayla ilgili..gidilen evden pirinç,şeker ve yumurta alınırmış..gittiğiniz eve girerken yüzüne un sürülürmüş ak sakallı dede olsun diye..

yataktan her kalkmaya çalıştığımda yaşadığım sıkıntı,çektiğim ağrılar yüzünden sezeryan olmayı ben istemedim diyerek ağlıyorum...dediğin gibi canım keşke elimizde olsaydı...hiç kolay değil...

içini ferah tut canım..senin üzüntünü bebeğin hisseder..moralini yüksek tut...Allahın izniyle kötü bişey çıkmayacak test sonucunda..ben dualarıma seni de ekledim.....

allah razi olsun .....şuan yaşadığım durumu size yaşatmasın...dua ile....

yataktan her kalkmaya çalıştığımda yaşadığım sıkıntı,çektiğim ağrılar yüzünden sezeryan olmayı ben istemedim diyerek ağlıyorum...dediğin gibi canım keşke elimizde olsaydı...hiç kolay değil...

içini ferah tut canım..senin üzüntünü bebeğin hisseder..moralini yüksek tut...Allahın izniyle kötü bişey çıkmayacak test sonucunda..ben dualarıma seni de ekledim.....

canım benim tüm kalbimle dua ediyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz ,sen sıkma canını gzel düşün ki güzel olsun herşey allah yardımcın olsun

canım 2 ay önce kuzenede aynı şey oldu bebek aç olarak kan alındığı iiçin öle çıkmış onlarında sen emzirdinmi kan alınırkın tok olması gerekiomuş sonucun doğru sonuç vermesi için bana hemşiri demişdi emzir öle alalım die kuzene de öle deyince aklımı o geldi inş aç olduğu için öle çıkmışdır sonucun

Ben 40 günün sonunda anladım ki doğurmak hiçbirşeymiş, annelik büyütmek demekmiş. Ki ben yolun başındayım, evet normal doğum yaptım, 25 saat sancı çektim ama 40 gündür her gece uykumdan sıçrayarak uyanıp ayna ile bebeğimin nefesini kontrol etmek gibi korkutmadı beni hiçbir sancı. Ya da sarılık değeri sonucu beklerken atan yüreğim kadar. Ya da oğlum sünnet olurken parmağımı sıkışı kadar. Doğurmak dert değil, dert olan büyütmekmiş..

selam annişler ve tatlı bebişleriiiherkes iyidir inşallah

slm cnm nasıl gidiyor..

ben yazacaktım yazmışsın canım..
bende çok isterdim çatır çatır normal doğurdum demeyi..
bende normal doğurmak için 40+1 kadar sabırla bekledim ama olmadı..bende ağlayarak girdim sezeyana
sezeyan yanlısı olsaydım 38. haftada olurdum zaten beklemezdim.
ama artık hiiiç dert etmiyorum bebeğim sağ ben sağım ya gerisi boşşşş

Doktor pazartesi cati kontrolune cagirdi beni..nasil dualar etmistim normal dogum olsun die..doktorun bana catin uygun deil dicek olmasi kulagimdaydi hep .tuhaf bi his normal dogum yapmicaktim hissediodum..ne hurmalar yedim son haftalar hic oturmadim hep hareketliydim rahat olsun dogumum die.fazla hareketten bebegim fazla kilo alamadi fazla kilolu olurda dr normal dogum olmaz die korkuodum.ben normal dogumu hem bebegime hemde kendim icin istiodum..dr catima bakti uygun gibi ama baska sorunlar varddii..o sabah zaten aglayarak uyanmistim dra giderkende seseryan icin hazirlanirkende sezeryandeykende/...ben istemmedim ama oldu iste..olsun hicbisey umrumda deil yeterki kuzularimzi saglikli olsunnn...
Esramm allahim yardimciniz olsun saglicakla haberler ver bize

Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle ve oğluşunla.İçini ferah tut sütüne bir şey olmasın. ALlahın izniyle birşey çıkmaz.

bbeğim huzursuz oluyrr bazen ya ne yapacağımı karıştırıyorum
ya ben yediriyorum gazını çıkarıyorum altını değiştiriyorum ama yine huzursuz yine huzursuz. Uykuya dalmakta güçlük çekiyor. Mutlaka kucakta uyumak istiyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri kızlar ya. yerine koyuyorum uyusun die ama bağırıyor

kızlar meme ucum yok emmiyor bebek ne güzel sağıyordum üstüne şimdi bide makinem bozuldu memelerim kocaman oldu ağrıyo nasıl boşaltıcam ya sızım sızım sızlıyo off şu bebek emse keşke ucu küçük diye almıyor ve emmek içinde uğraşmıyor ben ne yapıcam yaa bunla geçermi ömür piskolojim çok bozuk herşeye ağlamaya başladım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…