2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pişik olduk yaa

Rabbim yardımcın olsun ,Allahın izniyle inşallah yoktur öyle bişey.

biberona alıştığı için almıyordur, Allah sabır versin . manuel bitane alamazmısın zor olur ya değilse. Benimde göğüs uçlarım yoktu yani ben var zannediyordum ama doğduğunda emerken alamadığında anladım ki yokmuş uçlarım , tabi bizimki çıkardı göğüs uçlarımı yara bere içindelrdi günlerdir.. yeni iyileşiyor..

napim canım acaba biberonla verdiğim için mi alıştı acaba biberonu kessemmi bu seferde aç kalacak ben yine dayanamicam yine biberonu dayıcam ağzına napimm:26:

Allah yardımcınız olsun canım inş hiç bişi çıkmaz bebeğin sapasağlam olur..seni okadar iyi anlıyorum ki annelik çok farklı bir duyguymuş insan bebeğine bişiey olacak diye ödü patlıyor inş sorunsuz sonucu alırsınız..

valla anneliğe adapte olmaya calısıyorum cnm az önce yıkadık kızımıhersey iyi gidio cok şükür doğum konuusnda haklıssn normal veya sezeryan bır sekılde bebişlerımızı aldık ya kucagımıza gerisi teferruat bence

kızlar 10. günde göbeğimiz düştü..ama nabıcağımı bilmiyorum bu göbeği bir yerlere gömüyorlarmış yada kitap arasında saklıyorlarmış..ben karar veremedim..siz nabtınız???

bir de oğlumun gözü çapaklandı 2 gündür geçmiyor çayla temiz bir bezle siliyoruz ama yok halen devam..yardımcı olur musunuz sizin böyle bir durumunuz oldumu??ne yaptınız?

Esra Merhaba;

Aynı sorunla maalesef bizde karşılaştık ve çok endişeli bir hafta geçirdik. İlk topuk kanı ardından verilen 2.topuk kanında sağlık ocağından bizi de aradılar, sonuçlarınız sınırda tekrar gelin dediler, sonuçları için beklemedik çünkü öncekinde 10 gün sonra döndüler bize ve özel hastanede aynı gün elinden T3, T4, TSH değerlerine baktırdık, sonuçlar normal çıktı. Ardından bir çocuk endokrinine gittik, orada da değerlerimiz referans aralığında çıktı. Doktor bir ay sonra tekrar bakıcak içimiz rahat etmiyor, bu konu yoruma dayalı bir konu, karşında 30 yıllık profesör varken bile güvenemiyorsun yorumlarına. Çünkü çok değişken, topuk kanı alınırken çocuğun aç ya da tok olması, hemşirenin bebeğin topuğunu az/çok sıkması, huzursuzluğu, vs vs herşeyden etkilenebiliyormuş. Bir doktor ilaç derken diğeri içiniz rahat olsun diyebiliyor. Ankaradaysanız doktor konusunda yönlendirebilirim sizi, Allah yardımcımız olsun.:26:

Arkadaşlar, bende dualarınızı istiyorum. İnşallah bir daha yükselmez değerlerimiz.

Hopfen merhaba;

Bizimde göbek bağımız 10.günde düştü, şu an Odtü'de gömülü.

Göz çapağımız için serum fizyolojik verdi doktorumuz, onu bir tülbente döküp gözünü siliyorum, aynı zamanda tıkalı buruna damlatabiliyorsun. Birde bir damla verdi, o da Netira. Onu da çapaklandığı zaman 1 damla damlatıyorum.

kızlar kanamanız nee durumda yogunlugu ne kadar :26:

uzun zamandan sonra selam
oğlum uyurken fırsattan istifade geldim bende..oğlum 35 günlük oldu bugün kanamam çok az olmakla beraber devam ediyor..aslında son 1 haftadır kanama değilde sarı lekelenme şeklinde..dün dr kontrolüm vardı..dr içerde halen az sıvı var biraz daha sürer kanaman dedi

hmm benım daha sürer o zaman ya acelecıym hemen bıtsn istıom bende tabı herkesn farklı olur

ya bizim doktorumuz bize ilaç vermedi yani devit 3 falan . unuttumu acaba başka doktora gittik o da sormadı biz de bilmediğimiz için sormadık. yarın gideceğiz bakalım hem kilosunu merak ediyorum.

15 ve daha az günlü anneler gaz ilacı kullanıyormusunuz, hangisini kullanıyorsunuz ve nasıl veriyosunuz.

Saol cnmm...bebegin nasilllk
Kizlar emziriken siz ilaclara devam edio musunuz..bugun dra sormayi unutmusum

ben antibiyotiğimi kullanıyorum her ihtimale karşı allah korusun iltihap falan olmasın diye , hoş hiç de düzenli kullanamıyorum ama yinede bitireceim. ferrum vermişti ona yeni başladım kullanmak istemiyorum ama lazım sanırım ..

azaldı baya , 14. günümüzdeyiz . adet gördüğüm zamandan daha az oluyor. ped dolmuyor.

canım eğer sütün varsa bir de anne sütü ile yap. göz yaşı kanalları tıkalı olabilir. eğer hastaysa o da sebep olabilir. benim yeğenimde olmuştu, doktor masaj önermişti burnundan gözüne doğrumuydu yoksa tersimiydi tam hatırlamıyorum. huysuz olduğu için masajı düzenli yapamadık, onun geçmediği için 1-2 yaşına geldiğinde küçük bir operasyonla açtılar.

rabbim yardımcın olsun.. güzel haberlerle gel inşallah..

benim oğlumdada oldu anne sütü hemen geçirdi.. pamuğa damlatıp silsen yeterli

gerçekten büyütebilmek her an her dk yaında olmak uyurken bile kulağında ağlaması çınlamakmış ...

bbeğim huzursuz oluyrr bazen ya ne yapacağımı karıştırıyorum
evet ya bazen durup durup çığlıklar atıyo kucağıma alıp yanağımı kafasına dayayıp beni hissedip sakinleştirmeye çalışyorum bazen işe yarıyo bazen yaramıyo

emdirmeye gayret canım üst komşumun kızınında öyleydi deneye deneye çıktı ucu vazgeçme emzirmekten

bizde üniversitenin pahçesine gömücez 3. gün düştü ama fırsat olmadı daha gömmeye

kendi sütünle sil canım gözlerini çok iyi geliyo

çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsınız inşlh.

bugün 12. gün günde 1 pedin yarısı doluyo ama ben sık sık değiştiriorum rengi açık pembe ztn,allahtan kış diyorum bazen yaz olsa ne yapardım pişikten kaçamazdım heralde

cnm aynen benımde öyle cok yoğun degıl sık sık deggıstırıom yoksa bende bebısler gibi pişik olurdumiyiki kış annesym yaz olsa hem kızım hem ben huzursuz olurdm sanırm:44:

canım benim tüm kalbimle dua ediyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz ,sen sıkma canını gzel düşün ki güzel olsun herşey allah yardımcın olsun

Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle ve oğluşunla.İçini ferah tut sütüne bir şey olmasın. ALlahın izniyle birşey çıkmaz.

kesinlikle haklısın
her seferinde uykularımdan sıçrayıp battaniyeyi üzerinden bi çekişim var sanıyorum ki yüzünü kapattı nefes alamıyor
yada ağlama sesi kulaklarıma çınlıyor her an
uyumaya korkuyorum takip edemicem diye
uyuyunca pişman oluyorum
bazen annemin kucağına bile vermeye korkuyorum yanlış bişi yapcak diye
şimdi kara kara düşünüyhorum
ben oğlumu evde bırakıp işe nası başlıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…