- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.181
melek yüzlüm benim.....24 yaşına kadar yaşadığını zannedip seni kucağıma aldıktan sonra yaşamaya başlayan annenim ben senin....ve seni çok seviyorum...sana bakarken sana dokunurken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum....içini rahat tut annen der gibi bakıyorsun ya bana o yüzden ayakta kalmaya çalışıyorum....çok yorgunum annem çok üzgün....çok suçlu....
OCAK ANNELERİ....15 gün önce anne oldum bende...nur yüzlü bir oğlum oldu dünyalar tatlısı...cennet gibi kokuyor....ama bizim bi sorunumuz var ve yeni anne olmuş ayaklarının altında cennet serili olan sizlerle paylaşmak dua istemek istedim....doğumumu özel hastahanede yaptım gece topuk kanı aldılar.sonra taburcu olduk ve sağlık ocağına topuk kanı almaya gittik orda da aldılar...sorun olmazsa aramayz dediler ama bu sabah aradılar bizi tekrar gelmeniz lazım tiroitte sorun çıktı dediler ve ağlaya ağlaya tekrar gittim...ebeyi görür görmez öyle bi ağladımki anlatamam kan alırlarken bakamadım bile oğluma dayanamadım kıyamadım.....internetten araştırdım pek hoş bişey değil....burda aynı sorunu yaşayanlara baktım 2 defa verdiklerinde sonuç düzelebiliyormuş...şimdi sizlerden dua istiyorum canı yürekten dua ederseniz çok sevinirim...beni aramasınlar sonuç olumlu çıksın ve oğluşumu sağlıkla büyüteyim.....şuan yatağında uyuyor ama kalkıp bakamıyorum bile çok zor çok.....
kızlar meme ucum yok emmiyor bebek ne güzel sağıyordum üstüne şimdi bide makinem bozuldu memelerim kocaman oldu ağrıyo nasıl boşaltıcam ya sızım sızım sızlıyo off şu bebek emse keşke ucu küçük diye almıyor ve emmek içinde uğraşmıyor ben ne yapıcam yaa bunla geçermi ömür piskolojim çok bozuk herşeye ağlamaya başladım yaaa
pişik olduk yaa
Rabbim yardımcın olsun ,Allahın izniyle inşallah yoktur öyle bişey.
biberona alıştığı için almıyordur, Allah sabır versin . manuel bitane alamazmısın zor olur ya değilse. Benimde göğüs uçlarım yoktu yani ben var zannediyordum ama doğduğunda emerken alamadığında anladım ki yokmuş uçlarım , tabi bizimki çıkardı göğüs uçlarımı yara bere içindelrdi günlerdir.. yeni iyileşiyor..
melek yüzlüm benim.....24 yaşına kadar yaşadığını zannedip seni kucağıma aldıktan sonra yaşamaya başlayan annenim ben senin....ve seni çok seviyorum...sana bakarken sana dokunurken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum....içini rahat tut annen der gibi bakıyorsun ya bana o yüzden ayakta kalmaya çalışıyorum....çok yorgunum annem çok üzgün....çok suçlu....
OCAK ANNELERİ....15 gün önce anne oldum bende...nur yüzlü bir oğlum oldu dünyalar tatlısı...cennet gibi kokuyor....ama bizim bi sorunumuz var ve yeni anne olmuş ayaklarının altında cennet serili olan sizlerle paylaşmak dua istemek istedim....doğumumu özel hastahanede yaptım gece topuk kanı aldılar.sonra taburcu olduk ve sağlık ocağına topuk kanı almaya gittik orda da aldılar...sorun olmazsa aramayz dediler ama bu sabah aradılar bizi tekrar gelmeniz lazım tiroitte sorun çıktı dediler ve ağlaya ağlaya tekrar gittim...ebeyi görür görmez öyle bi ağladımki anlatamam kan alırlarken bakamadım bile oğluma dayanamadım kıyamadım.....internetten araştırdım pek hoş bişey değil....burda aynı sorunu yaşayanlara baktım 2 defa verdiklerinde sonuç düzelebiliyormuş...şimdi sizlerden dua istiyorum canı yürekten dua ederseniz çok sevinirim...beni aramasınlar sonuç olumlu çıksın ve oğluşumu sağlıkla büyüteyim.....şuan yatağında uyuyor ama kalkıp bakamıyorum bile çok zor çok.....
slm cnm nasıl gidiyor..
ben yazacaktım yazmışsın canım..
bende çok isterdim çatır çatır normal doğurdum demeyi..
bende normal doğurmak için 40+1 kadar sabırla bekledim ama olmadı..bende ağlayarak girdim sezeyana
sezeyan yanlısı olsaydım 38. haftada olurdum zaten beklemezdim.
ama artık hiiiç dert etmiyorum bebeğim sağ ben sağım ya gerisi boşşşş
kızlar 10. günde göbeğimiz düştü..ama nabıcağımı bilmiyorum bu göbeği bir yerlere gömüyorlarmış yada kitap arasında saklıyorlarmış..ben karar veremedim..siz nabtınız???
bir de oğlumun gözü çapaklandı 2 gündür geçmiyor çayla temiz bir bezle siliyoruz ama yok halen devam..yardımcı olur musunuz sizin böyle bir durumunuz oldumu??ne yaptınız?
cnm çok sevindim allah analı babalı büyütsün. normal diye diye sezeryan olduk hayırlısı böyleymiş demek.
kızlar kanamanız nee durumda yogunlugu ne kadar :26:
uzun zamandan sonra selam
oğlum uyurken fırsattan istifade geldim bende..oğlum 35 günlük oldu bugünkanamam çok az olmakla beraber devam ediyor..aslında son 1 haftadır kanama değilde sarı lekelenme şeklinde..dün dr kontrolüm vardı..dr içerde halen az sıvı var biraz daha sürer kanaman dedi
Saol cnmm...bebegin nasilllk
Kizlar emziriken siz ilaclara devam edio musunuz..bugun dra sormayi unutmusum
kızlar 10. günde göbeğimiz düştü..ama nabıcağımı bilmiyorum bu göbeği bir yerlere gömüyorlarmış yada kitap arasında saklıyorlarmış..ben karar veremedim..siz nabtınız???
bir de oğlumun gözü çapaklandı 2 gündür geçmiyor çayla temiz bir bezle siliyoruz ama yok halen devam..yardımcı olur musunuz sizin böyle bir durumunuz oldumu??ne yaptınız?
gerçekten büyütebilmek her an her dk yaında olmak uyurken bile kulağında ağlaması çınlamakmış ...Ben 40 günün sonunda anladım ki doğurmak hiçbirşeymiş, annelik büyütmek demekmiş. Ki ben yolun başındayım, evet normal doğum yaptım, 25 saat sancı çektim ama 40 gündür her gece uykumdan sıçrayarak uyanıp ayna ile bebeğimin nefesini kontrol etmek gibi korkutmadı beni hiçbir sancı. Ya da sarılık değeri sonucu beklerken atan yüreğim kadar. Ya da oğlum sünnet olurken parmağımı sıkışı kadar. Doğurmak dert değil, dert olan büyütmekmiş..
evet ya bazen durup durup çığlıklar atıyo kucağıma alıp yanağımı kafasına dayayıp beni hissedip sakinleştirmeye çalışyorum bazen işe yarıyo bazen yaramıyobbeğim huzursuz oluyrr bazen ya ne yapacağımı karıştırıyorum
kızlar meme ucum yok emmiyor bebek ne güzel sağıyordum üstüne şimdi bide makinem bozuldu memelerim kocaman oldu ağrıyo nasıl boşaltıcam ya sızım sızım sızlıyo off şu bebek emse keşke ucu küçük diye almıyor ve emmek içinde uğraşmıyor ben ne yapıcam yaa bunla geçermi ömür piskolojim çok bozuk herşeye ağlamaya başladım yaaa
bizde üniversitenin pahçesine gömücez 3. gün düştü ama fırsat olmadı daha gömmeyekızlar 10. günde göbeğimiz düştü..ama nabıcağımı bilmiyorum bu göbeği bir yerlere gömüyorlarmış yada kitap arasında saklıyorlarmış..ben karar veremedim..siz nabtınız???
Esra Merhaba;
Aynı sorunla maalesef bizde karşılaştık ve çok endişeli bir hafta geçirdik. İlk topuk kanı ardından verilen 2.topuk kanında sağlık ocağından bizi de aradılar, sonuçlarınız sınırda tekrar gelin dediler, sonuçları için beklemedik çünkü öncekinde 10 gün sonra döndüler bize ve özel hastanede aynı gün elinden T3, T4, TSH değerlerine baktırdık, sonuçlar normal çıktı. Ardından bir çocuk endokrinine gittik, orada da değerlerimiz referans aralığında çıktı. Doktor bir ay sonra tekrar bakıcak içimiz rahat etmiyor, bu konu yoruma dayalı bir konu, karşında 30 yıllık profesör varken bile güvenemiyorsun yorumlarına. Çünkü çok değişken, topuk kanı alınırken çocuğun aç ya da tok olması, hemşirenin bebeğin topuğunu az/çok sıkması, huzursuzluğu, vs vs herşeyden etkilenebiliyormuş. Bir doktor ilaç derken diğeri içiniz rahat olsun diyebiliyor. Ankaradaysanız doktor konusunda yönlendirebilirim sizi, Allah yardımcımız olsun.:26:
Arkadaşlar, bende dualarınızı istiyorum. İnşallah bir daha yükselmez değerlerimiz.
gerçekten büyütebilmek her an her dk yaında olmak uyurken bile kulağında ağlaması çınlamakmış ...
evet ya bazen durup durup çığlıklar atıyo kucağıma alıp yanağımı kafasına dayayıp beni hissedip sakinleştirmeye çalışyorum bazen işe yarıyo bazen yaramıyo
emdirmeye gayret canım üst komşumun kızınında öyleydi deneye deneye çıktı ucu vazgeçme emzirmekten
bizde üniversitenin pahçesine gömücez 3. gün düştü ama fırsat olmadı daha gömmeye
kendi sütünle sil canım gözlerini çok iyi geliyo
çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsınız inşlh.
bugün 12. gün günde 1 pedin yarısı doluyo ama ben sık sık değiştiriorum rengi açık pembe ztn,allahtan kış diyorum bazen yaz olsa ne yapardım pişikten kaçamazdım heralde
canım benim tüm kalbimle dua ediyorum umarım bi sıkıntı çıkmaz ,sen sıkma canını gzel düşün ki güzel olsun herşey allah yardımcın olsun
canım 2 ay önce kuzenede aynı şey oldu bebek aç olarak kan alındığı iiçin öle çıkmış onlarında sen emzirdinmi kan alınırkın tok olması gerekiomuş sonucun doğru sonuç vermesi için bana hemşiri demişdi emzir öle alalım die kuzene de öle deyince aklımı o geldi inş aç olduğu için öle çıkmışdır sonucun
Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle ve oğluşunla.İçini ferah tut sütüne bir şey olmasın. ALlahın izniyle birşey çıkmaz.
pişik olduk yaa
Rabbim yardımcın olsun ,Allahın izniyle inşallah yoktur öyle bişey.
biberona alıştığı için almıyordur, Allah sabır versin . manuel bitane alamazmısın zor olur ya değilse. Benimde göğüs uçlarım yoktu yani ben var zannediyordum ama doğduğunda emerken alamadığında anladım ki yokmuş uçlarım , tabi bizimki çıkardı göğüs uçlarımı yara bere içindelrdi günlerdir.. yeni iyileşiyor..
Allah yardımcınız olsun canım inş hiç bişi çıkmaz bebeğin sapasağlam olur..seni okadar iyi anlıyorum ki annelik çok farklı bir duyguymuş insan bebeğine bişiey olacak diye ödü patlıyor inş sorunsuz sonucu alırsınız..
Esra Merhaba;
Aynı sorunla maalesef bizde karşılaştık ve çok endişeli bir hafta geçirdik. İlk topuk kanı ardından verilen 2.topuk kanında sağlık ocağından bizi de aradılar, sonuçlarınız sınırda tekrar gelin dediler, sonuçları için beklemedik çünkü öncekinde 10 gün sonra döndüler bize ve özel hastanede aynı gün elinden T3, T4, TSH değerlerine baktırdık, sonuçlar normal çıktı. Ardından bir çocuk endokrinine gittik, orada da değerlerimiz referans aralığında çıktı. Doktor bir ay sonra tekrar bakıcak içimiz rahat etmiyor, bu konu yoruma dayalı bir konu, karşında 30 yıllık profesör varken bile güvenemiyorsun yorumlarına. Çünkü çok değişken, topuk kanı alınırken çocuğun aç ya da tok olması, hemşirenin bebeğin topuğunu az/çok sıkması, huzursuzluğu, vs vs herşeyden etkilenebiliyormuş. Bir doktor ilaç derken diğeri içiniz rahat olsun diyebiliyor. Ankaradaysanız doktor konusunda yönlendirebilirim sizi, Allah yardımcımız olsun.:26:
Arkadaşlar, bende dualarınızı istiyorum. İnşallah bir daha yükselmez değerlerimiz.
rabbim yardımcın olsun.. güzel haberlerle gel inşallah..
....ŞU MÜBAREK CUMA VAKTİNDE MÜBAREK KANDİL GÜNÜNDE ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN...BEBEKLERİMİZİN ŞUAN SAĞLIKLI OLMASI ÖMÜR BOYU ÖYLE OLUCAĞI ANLAMINA GELMEZ VE BİLİYORUZKİ DÜNYANIN EN ZOR ŞEYİ ANNELİKMİŞ BÜYÜSEDE GRİP BİLE OLSA BİZİM İÇİMİZ YANAR...ŞU MÜBAREK VAKİTTE HEPİNİZ İÇİN AYRI AYRI DUA EDİYORUM ALLAHIM EVLADINIZ İLE İMTİHAN ETMESİN,SAĞLIKLA DOĞURDUK SAĞLIKLA BÜYÜTMETİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH....BEN DÜNDEN BU YANA BİTTİM AĞLAMAKTAN..GÖZLERİME KAN OTURMUŞ AKŞAM BABAMIZ GELİNCE BERABER AĞLADIK....BU BELİRSİZ BEKLEYİŞ ÖLDÜRÜYOR İNSANI...AMA SİZLERİN DUALARINA DUALARI BOŞ ÇEVİRMEYEN HZ ALLAH A GÜVENİYORUM BURADA SAĞLIK HABERLERİNİDE PAYLAŞICAM OĞLUMUN ÖYLE İNANIYORUM...ALLAH HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN....SAĞLIKLA KALIN MELEKLERİNİZLE.....
NAZAR_BOCUĞU..BEN ÇARŞAMBA GÜNÜ DOĞUM YAPMIŞTIM SEZERYAN OLUNCA HEMEN SÜTÜM GELMEDİ PERŞEMBE MAMA YEDİ CUMA SABAHI ÖĞLE VAKTİ ZORLA EMZİRDİM AMA SÜTÜM AZ GELİYORDU CUMARTESİ PAZAR ÖYLE GEÇTİ PAZERTESİ 11 30 GİBİ SAĞLIK OCAĞINA GİTTİK VE SABAH EMZİRMİŞTİM.TAM ANLAYAMIYORUM AÇMI OLUYOR GÖTÜRDÜĞÜM VAKİTTE VE KAN ALINIRKEN HİÇ AĞLAMAMIŞ AKŞAM ANNEM ÖYLE SÖYLEDİ BEN GİREMEDİM ACABA HEMŞİRE TAM YAPAMADIMI?VEYA GERÇEKTEN AÇMI?İNŞAALLAH ÖYLEDİR...DUALARINIZA İNANIYORUM...
SENİSER...ANTALYA DA YAŞIYORUM BEN ..AMA SORUN DEĞİL ANKARA YA GELİRİM İNŞAALLAH SENİN MELEĞİNİNDE DEĞERLERİ TEKRAR YÜKSELMEZ VE DİLİYORUM Kİ BENİM BEBİŞİMİNDE DEĞERLERİ NEGATİF ÇIKAR.UMUYORUM Kİ AÇLIĞIYLA ALAKALI Bİ DURUMDUR..ALLAH KORUSUN ONLARI....MELEKLERİMİZİ....
Ben 40 günün sonunda anladım ki doğurmak hiçbirşeymiş, annelik büyütmek demekmiş. Ki ben yolun başındayım, evet normal doğum yaptım, 25 saat sancı çektim ama 40 gündür her gece uykumdan sıçrayarak uyanıp ayna ile bebeğimin nefesini kontrol etmek gibi korkutmadı beni hiçbir sancı. Ya da sarılık değeri sonucu beklerken atan yüreğim kadar. Ya da oğlum sünnet olurken parmağımı sıkışı kadar. Doğurmak dert değil, dert olan büyütmekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?