- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.141
Slm kizlar..bebegim her altini acisimizda kaka yapmis oluo..biz iyi bisey zannederken az once bisey duydum.bebek cok kaka yapiosa anne sutu yaramiomuscok uzuldum ziyarete gelen biri soledi bilgisi olan varsa lutfen cvplasin
kızzz doğurdunmu merak ettim seni??
Coaramavi ve marmeletta saolunn..uzuldum yaaa cok hem de...
Evet cnm spinal seseryanoa gceen pazartesi kuzumu kucagima aldim.catim darmis:)
Bide kizlar tuza basma olayi a ne diosunuz
Limonata gözün aydın olsun canım.
Günaydın herkese kızlar benim oğluşumun yüzü isilik gibi bir şeyler oldu.Küçük küçük kabarcıklar uçları da sarımsı gibi anlayamadm neden oluyor.böyle olan var mı ayrıca burnunun ucu da sarı sarı kabarcıklar var hala gitmedi :44::44:
bugün 10 günlüğüz hala göbek düşmedi :2:
Günaydın herkese kızlar benim oğluşumun yüzü isilik gibi bir şeyler oldu.Küçük küçük kabarcıklar uçları da sarımsı gibi anlayamadm neden oluyor.böyle olan var mı ayrıca burnunun ucu da sarı sarı kabarcıklar var hala gitmedi :44::44:
Merhaba kizlar. Ben haziran 2012 annesi olacagim umarim. Hepiniz bebeginizi yeni aldiniz kucaginiza goruyorum, hayirli ugurlu olsun. Umarim emzirme, uyutma gaz sikintilarini bir an evvel atlatirsiniz. Benim size bir sorum olacak, malum hazirlik yapiyoruz. Prima premium care yenidogan 2-5 kg olandan 4paket aldim, 54 adet var her birinde. Bu bezi 1 ayda bitiririz diye dusunmustum. Ne dersiniz, dogru mu almisim?
canım burundaki sarı kabarcıklar benim oğlumdada var.. ter bezlerinin henüz gelişmediğinden dolayı geçicek onlar..
bizim göbeğimizde 9 günlükken düştü.
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle herkesten özür dilerim. doğumdan sonra sizlere yazamadım. Malesef doğumum çok zor geçti 12 saat sancı çektim. Bosna hersekte yaşadığım için ve dil bilmediğim için iki kat zor geçti ve bir çok dikişim var. Hala daha oturamıyorum. Dışarda 5 içeride de bir okadar dikişim var. 24 günlük olmamıza rağmen benim vajinadaki ağrım bir türlü geçmedi. neyse ki şükür atlattık. Güzel güzel yazmak isterdim doğuma anımı ama malesef güzel geçmedi. Üstüne üstlük hastanede kozmetik çantamı çaldılar. Aldığım taçlar vs hiç bişiyi takamadım. Hiç bişi istedğim gibi olmadı. Neyse ki kızımı sağlıkla aldım kucağıma. 2 gün hastanede kaldık ve evimize geldik. Ben oturamadığım ve kucağıma alamadığım için çok fazla emziremedim ve sütümde gelmedi. Şu an az sütüm var ve mama kullanıyoruz. Arada atıştırmalık olarak emiyor. Doğumdan 4 gün sonra kızım hastalandı. Doğumda cildi ve gözleri enfeksiyon kapmış. Gözleri kapandı ve cildinde yaralar çıktı. Çok şükür onlarda iyileşti derken gaz sancılarımız başladı ve sanırım benim kızım biraz huysuz . Avazının çıktığı kadar bağırıyor ve sonunda sesi kısılıyor. Uyku haram bana. mama 1 dk geç kalsın kıyamet kopuyor. Emerken meme ile kavga ediyorlar resmen. Anlıyacağınız benim kızım beni çok zorluyor.üstelikte yalnızım kimsem yok yanımda.Bazen sevgiden çok bıkkınlık hissediyorum. Allahım bana sabır ver yarabbim. Kızlar dua edin bana bol bol ya. Daha doyasıya sevemedim bile. Uğraşmakla geçiyor. Umarım geçici bir durumdur. Benim gibi hiseden var mı aranızda ?
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle herkesten özür dilerim. doğumdan sonra sizlere yazamadım. Malesef doğumum çok zor geçti 12 saat sancı çektim. Bosna hersekte yaşadığım için ve dil bilmediğim için iki kat zor geçti ve bir çok dikişim var. Hala daha oturamıyorum. Dışarda 5 içeride de bir okadar dikişim var. 24 günlük olmamıza rağmen benim vajinadaki ağrım bir türlü geçmedi. neyse ki şükür atlattık. Güzel güzel yazmak isterdim doğuma anımı ama malesef güzel geçmedi. Üstüne üstlük hastanede kozmetik çantamı çaldılar. Aldığım taçlar vs hiç bişiyi takamadım. Hiç bişi istedğim gibi olmadı. Neyse ki kızımı sağlıkla aldım kucağıma. 2 gün hastanede kaldık ve evimize geldik. Ben oturamadığım ve kucağıma alamadığım için çok fazla emziremedim ve sütümde gelmedi. Şu an az sütüm var ve mama kullanıyoruz. Arada atıştırmalık olarak emiyor. Doğumdan 4 gün sonra kızım hastalandı. Doğumda cildi ve gözleri enfeksiyon kapmış. Gözleri kapandı ve cildinde yaralar çıktı. Çok şükür onlarda iyileşti derken gaz sancılarımız başladı ve sanırım benim kızım biraz huysuz . Avazının çıktığı kadar bağırıyor ve sonunda sesi kısılıyor. Uyku haram bana. mama 1 dk geç kalsın kıyamet kopuyor. Emerken meme ile kavga ediyorlar resmen. Anlıyacağınız benim kızım beni çok zorluyor.üstelikte yalnızım kimsem yok yanımda.Bazen sevgiden çok bıkkınlık hissediyorum. Allahım bana sabır ver yarabbim. Kızlar dua edin bana bol bol ya. Daha doyasıya sevemedim bile. Uğraşmakla geçiyor. Umarım geçici bir durumdur. Benim gibi hiseden var mı aranızda ?
Ben primadan memnun kalmadım, bebeğim de prima kullandığım gün çok huzursuz olmuştu. Huggies'ten çok memnunum. Geceleri 5 saat uyuyor, 5 saat sonunda bile bezi rahatsız etmiyor oğlumu. Keşke 4 paket almasaydın, diyelim ki bebeğin 3.5 kilo doğdu, bir ayda 1 kilo aldı, 4.5 kilo oldu. E sen 1 ayda 54*4 adet bez kullanmayacaksın ki. Bizim 40ımız çıkıyor daha 2.paket yeni bitecek ve 3. pakedi 2 numara alacağım çünkü bebeğim 1 ayda 1 buçuk kiloya yakın aldı.
Sana tavsiyem, bez markalarından numune iste, 2şer 3er gönderiyorlar, bebeğin doğduğunda da o numuneleri kullanırsın, bebek hangisinde huzurluysa onda devam edersin.
Bir bizim göbeğimiz heralde 3. gün düşmüş. Bir de hastanede kaybettiler oğlumun göbeğini, doktor olacak sanırım:))
Yarın bizim kırkımız çıkıyor, evi ve oğlumun bütün giysilerini temizleyeceğim, odasını falan. Oğlumu da ıslak bezle sileceğim (sünnet sebebiyle yıkanamıyoruz), peki başka ne yapılır, adetler nelerdir? Cumartesi de oğlumun benzemesini istediğim bir aileyi ziyarete gideceğiz, evlerinden yumurta almaya :) Hurafe murafe, ben uygulayım da tutmazsa tutmasın:)
Merhaba kizlar. Ben haziran 2012 annesi olacagim umarim. Hepiniz bebeginizi yeni aldiniz kucaginiza goruyorum, hayirli ugurlu olsun. Umarim emzirme, uyutma gaz sikintilarini bir an evvel atlatirsiniz. Benim size bir sorum olacak, malum hazirlik yapiyoruz. Prima premium care yenidogan 2-5 kg olandan 4paket aldim, 54 adet var her birinde. Bu bezi 1 ayda bitiririz diye dusunmustum. Ne dersiniz, dogru mu almisim?
ay ben şimi senden öğrendim yumurta olayını falan öylemi yapılırmış..
benimde hiçmi hiç bilgim yok bu konuda
ben memnnunum primadan 4. paketi aldık geçen gün . sıvı kakayı içine çekiyo çocuk pek hissetmiyo pisliği ama 2 veya 3 saattte uyanıyor geceleri özellikle ama acıktığı için sanırım emiyo hemen yatıyo çünkü . birde ben ıslak bezle silmiyorum bebişimi küçük yoğurt kovam var içine ılık su koyuyorum birde bezim var hemen altını açınca siliyorum bezi yıkıyıp hemen asıyorum sobanın başına .rahat olsun diye .birde bebek bezi kullanıyorum ben kendime malum kanaama var. pet kullanmadım bebek bezi daha yumuşak çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?