2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt canım bebişini
benim bugün 10. günün evi sildim süpürdüm toz aldım wc temizledim ,anlıcağın 5. günde iyi 10. günde çok iyi olacaksın

bu arada merhabalar kızlar artık bebıslerımzden konusuyorz ne güzeel kızımı cook sevıyorum ya babasıda aşık resmen kızınaa
ya bende babası babammm diye sevince daha bi garip oluyorum onun bu kadar sevmesi çok hoşuma gidiyo

merhaba kızlar..

bende 24 ocakta oğlumu epidural sezeyanla kucağıma aldım..

normal doğum olamadı maalesef ama sağ salim aldımya kucağıma canımız sağolsun..
gözün aydın sağlıkla büyüt inşlh bebişini

yok arkadaşım sana denk gelmiştir biz çok severiz tecrübelilerden tavsiyeleri

hoş geldin canım çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun bebişin inşlh..

kızlar ya bebeğim doymuyormu acaaba emzirdikten sonra ağzını açıyo sürekli meme arıyomuş giibi ama sütüm var diye düşünüyorum

hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim

misafir geldi kızlar gelcem yine

selamlar benim de 4 ocakta sezeryanla bir kızım oldu ama gaz sancısı ve yeşil kaka var bir de bütün bezleri kakalı oluyor bu normla mi acaba doktorumuz 3 haftalıkken yaklaşık 600 gr aldığı için kilosunu yetersiz buldu ve mama önerdi ama ben korkuyorum ya emmeyi bırakırsa diye sizce ne yapmalıyım sütüm mü yetmiyor acaba lütfen bana fikir verin arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle herkesten özür dilerim. doğumdan sonra sizlere yazamadım. Malesef doğumum çok zor geçti 12 saat sancı çektim. Bosna hersekte yaşadığım için ve dil bilmediğim için iki kat zor geçti ve bir çok dikişim var. Hala daha oturamıyorum. Dışarda 5 içeride de bir okadar dikişim var. 24 günlük olmamıza rağmen benim vajinadaki ağrım bir türlü geçmedi. neyse ki şükür atlattık. Güzel güzel yazmak isterdim doğuma anımı ama malesef güzel geçmedi. Üstüne üstlük hastanede kozmetik çantamı çaldılar. Aldığım taçlar vs hiç bişiyi takamadım. Hiç bişi istedğim gibi olmadı. Neyse ki kızımı sağlıkla aldım kucağıma. 2 gün hastanede kaldık ve evimize geldik. Ben oturamadığım ve kucağıma alamadığım için çok fazla emziremedim ve sütümde gelmedi. Şu an az sütüm var ve mama kullanıyoruz. Arada atıştırmalık olarak emiyor. Doğumdan 4 gün sonra kızım hastalandı. Doğumda cildi ve gözleri enfeksiyon kapmış. Gözleri kapandı ve cildinde yaralar çıktı. Çok şükür onlarda iyileşti derken gaz sancılarımız başladı ve sanırım benim kızım biraz huysuz . Avazının çıktığı kadar bağırıyor ve sonunda sesi kısılıyor. Uyku haram bana. mama 1 dk geç kalsın kıyamet kopuyor. Emerken meme ile kavga ediyorlar resmen. Anlıyacağınız benim kızım beni çok zorluyor.üstelikte yalnızım kimsem yok yanımda. Bazen sevgiden çok bıkkınlık hissediyorum. Allahım bana sabır ver yarabbim. Kızlar dua edin bana bol bol ya. Daha doyasıya sevemedim bile. Uğraşmakla geçiyor. Umarım geçici bir durumdur. Benim gibi hiseden var mı aranızda ?

kızlar ben doğum yapalı bugün 5. günüm dr aradım korse giyebilirmiyim diye oda artık giy dedi ama ben hamileyken tam 73 kiloydum şimdi ise 70 kiloyum anlamadım herkes hala karnın çok aynısın diyor böyle kalacağım diye çok korkuyorum sizde kızlar bu karnım inermi korseyi bugün giydim ama dikiş yerlerimi bişey olacak diye korkuyorum ama inşallah karnım iner kızlar sizdede böyle sıkıntı varmı

canım bende de aynı şekilde 74 kiloydum tartı şimdi 70i gösteriyor üstelik benim 10 günden fazla oldu. karnımda inmedi korseyi önceki gün giydim akşama kadar. karnım ağrıdı gaz sancım tuttu tekrar da giymedim bağırsaklarımın çalışmasını yavaşlattı diye düşündüm..

çok geçmiş olsun zor günler atlatmışsın, inşallah bir an önce düzene girer herşey. süt için bol su ve anneçayları var onlardan iç faydası olur inşallah , Rabbim yardımcın olsun , sağlığınız iyi olsunda gaz sancısı ağlaması onlar zamanla geçer nasılsa.

Son düzenleme:
kızlar bebişleri kaç günde bir yıkıyosununz bizim göbeğimiz 11 günlükken düştü ertesi gün yıkadık her yer kar kıyamet ama tekrar kokmayada başladı zilli korkuyorumda üşütecek diye

kızlar bebişleri kaç günde bir yıkıyosununz bizim göbeğimiz 11 günlükken düştü ertesi gün yıkadık her yer kar kıyamet ama tekrar kokmayada başladı zilli korkuyorumda üşütecek diye

Ben iki günde bir yıkıyorum, göbeği düştükten bir gün sonra başladım yıkamaya. Ev sicaksa sorun olmaz.

Biz iki günde bir gece 11 gibi yıkayıp yatırıyoruz, kesintisiz 4 saatten fazla uyuyor o zaman. Banyoyu da seviyor, sıcak suyun altında köpüklü masajlar falan, kim sevmez ki :))

Biz iki günde bir gece 11 gibi yıkayıp yatırıyoruz, kesintisiz 4 saatten fazla uyuyor o zaman. Banyoyu da seviyor, sıcak suyun altında köpüklü masajlar falan, kim sevmez ki :))

bizim kızda ilk yıkandığı gece 4 saatte bir kalktı normalde 2 saatte uyanıyodu ev sıcak ama sanki üşütecekmiiş gibi geliyor bebekler suyla büyür derler bend e en azından gün aşırı yıkayacağım birde tek başınızamı yıkıyorsunuz nasıl yıkıyosunuz

saol canım senin bebişte hayırlı evlat olsun inş.
bugün kızımı hastaneye götürdük topuk kanı alındı. ayaklarım öyle şişmişki ayakkabımı girsin diye zorlarken arkası açıldı.
doktora sordum normal olduğunu 10 güne kadar geçeceğini ayaklarımı yukarı kaldırıp yatmamın işe yarayacağını söylediler

saol canım seninde bebiş hayırlı olsun. dediğin gibi normalmiş geçer inş., kızınada geçmişolsun önemli birşey yoktur inş..

saol canım senin de gözün aydın. tuzlu su denicem bu akşam, sıcak su da iyi geliyor dediler.

Selam arkadaslar herkese
Kucuk bebegim uyuyor simdi melegim benim arada bakmaya calisiyorum ama yazamiyorum
Karam Ask... Canim benim karnimin inmesi nerdeyse iki haftayi buldu
Ama ben hamilelikte kilo almadim hic yani sadece bebek kilosu vardi...
Karnim daha birazcik daha var... Hic endiselen me canim birden inecektir sisi..

Slm kizlar..bebegim her altini acisimizda kaka yapmis oluo..biz iyi bisey zannederken az once bisey duydum.bebek cok kaka yapiosa anne sutu yaramiomus cok uzuldum ziyarete gelen biri soledibilgisi olan varsa lutfen cvplasin

ben de doğuma girdiğimde 88 dim doğum sonrası 86 bebek 3400 doğdu onun kadar bile hafiflememişim anlamadım çok şişim heralde ondandır?

Slm kizlar..bebegim her altini acisimizda kaka yapmis oluo..biz iyi bisey zannederken az once bisey duydum.bebek cok kaka yapiosa anne sutu yaramiomus cok uzuldum ziyarete gelen biri soledibilgisi olan varsa lutfen cvplasin

Canim bizim ebemiz kakasi yeme olcusunu gosteriyor dedi yani nekadar yerse okadar kaka
Merak ediyordum ben bebisim doyuyormu diye oda bole dedi..

Bizimkini babası yıkıyor. Çok hareketli diye ben korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…