2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım kremin adını verirsen çok sevinirim

merhaba güzel anneler nasılsınız?
ah ah sonunda bu günleri de gördük artık meleklerimizden bahsediyoruz çok çok mutluyum ne zamandır giremiyorum foruma geçmişi okuma fırsatım da olmadı ama yarın geçmişe göz atıp listeyi düzenlemeye çalışcam listemizi çok boşladık sizlerden de bir ricam olacak aklınızda olan doğumları doğum sayfasına yazarsanız bugün oradan bulmam daha kolay olur yarın listemizi bir düzene sokup muhabbetimize döneyim artık hepinizi çok özledik oğluşla

Yalnız kalmaktan hiç korkmayın kızlar, biz 3 haftadır ana oğul takılıyoruz, yeter ki eşleriniz size destek olsun. Ben gündüz tüm enerjimle hem ev işini hem bebeğin işlerini yapıyorum akşam 7 oldu mu da nöbeti eşim devralıyor. Ben de dinleniyorum, kitap okuyorum, tv izliyorum vs.

Korkmayıni herkes bunca zaman nasıl yaptıysa siz de yaparsınız:))

hoşgeldin canım bekliyoruz artk seni de

benim eşim öğlen gidip gece yarımda geliyo 1 hafta,1 hafta da sabah 6 da gidip akşam 6 da geliyo ve çok yorgun oluyo o gelince uyuyosa gidip yatıyorum ama çok ta yardım edemicek sanırım

Aileleri yaninda olanlar nasil sansli ben kucuk bebek bakimi hakkinda hicbise bilmiyordum... Bebek bezinin nasil baglandigini bile bilmiyordum...
Dogumun 2 gunu hastanede bebegimin altini degistirecektim normalde esim degistiriyordu o dakka o yoktu annesinin yaninda hata yapmak istemedim...
Malesefki bebek bezini ters koymusum...

Marmelattee kesinlikle cook haklisin esiniz size tam destekse oyle rahatliyorsunuz ki... guven geliyor inanin dusunun bise bilmeyen ben banyolarini tek basima yaptiriyorum
hicte zorlanmiyorum... ust giydirmede artik uzmanlastim...
insan yapamam dedigi neleri yapiyormus...
Ama okadar cook isterdimki birilerine nazlanmayi yeni dogum yapmis biri olarak

Canim hosgeldin tebrik ediyorum seni... alah evladini sana bagislasin...
Iyisindir umarim arada bi bakiyordum varmisin diye ama gorememistim

Aaaaahh aaaahh nazlanmayı ben de yapamadım, eşime bile nazlanamadım ki, doğuma giderken bile o uyuyordu, ben suyum geldikten sonra mutfağı, salonu falan topladım da öyle uyandırdım onu, doğum sonrası da yoğun bakım, solunum yetmezliği, sarılık derken geçti gitti günler. Ama boşver ya, böylesi daha iyi belki de, sevgimizi ve ilişkimizi sınamış olduk. Karı koca oğlumuzla ilgilenmek çok zevkli birşey, kimseye muhtaç olmadan. 3. bir kişi olsa, anneler bile olsa ya eşim ya ben rahat edemeyecektik. Şimdi hem oğlumuz büyüyor günden güne hem bizim sevgimiz. Ne karışanımız var ne görüşenimiz. Sağolsun annem gitmeden dolaba 3 tepsi börek ve birsürü de kurabiye kek doldurdu, misafir geleceğinde onlardan çözdürüyorum. Oğlum da yalnız olduğumuzu biliyor mu ne, pek uslu nazar değmesin.

Bu arada kolik derdi çeken anneler, beyaz gürültüyü denediniz mi? Bizim kolik derdimiz yok ama gündüz işim olduğunda bilgisayardan bir beyaz gürültü açıyorum, oğlum ağlamayı kesiyor, çipil çipil bakıyor bana. Ben nerede oğluş orada :))

canım benim kızım enfeksiyon oldu gözleri ve çapaklanıp kapanmıştı doktor papatya çayı ile silin dedi. sakın normal çay sürme .

merhaba kızlar. bugün ağrılarım hala geçmediği içn doktora gittim. başka bi doktora. malesef dikşlerim iltahplanmış alınması lazım dedi. üstelik içerden çok dikişim varmış. kadın şaşırdı kim yaptırdı doğumu dedi. muayne için açıp baktılar. tabi ben ağladım acıdan. aldırmadan kalktım masadan. off ben ne yapıcam ya .7 gün daha durabilrsin dedi dış dikişleri aldırmıştım 26 gün oldu iç dikişler duryor. off benim gibi dikişi düşmeyen varmı*

beyaz gürültü nedir hiç duymadım cahil kalmışım bak

dün çok zor geçti kızlar yaaa akşamüstü 4 ten gece 2 ye kadar ağladı oğlum eşim yarımda ilaç getirebildi onu verdik rezene anason işe yaramıyo bizde gece 2 de anca uyudu helak oldu yavrum annemle 10 saat kucakta rahatlatmaya çalıştık kolları koptu kadının,eşim pek yardım edemez diyodum ama bebiş uyuyunca bizde yattık annemle 4 buçuğa kadarda eşim ilgilendi sonra dalmış iyice şimdi iyi uyuyo ama mahvoldu çocuk çok sık olmaz inşallah

benim kızın hergün 2 saat ağlama krizi tutuyor. Resmen morarıp kendinden geçiyor. en sonunda sesi kısılıyor ve yorgun düşüp uyuyor. Off ya elden bir şey gelmiyor malesef. Bazen 5 saat uyanık kalıyor. Ne gaz sancısıymış bu yarabbim.

bizim de oluyor ağlama krizlerimiz günde iki seans halinde , yaklaşık 2'şer 3'er saat. Birde boğazına kusmuğu kaçıyor morarıyor nefes alamıyor falan bazen. herkesin aklını alıyor . Emerkende böyle kuş gibi sesler çıkarıyo nefes almakta zorlanıyo gibi.

hepimiz aynı dertten muzdaribiz belli..benim oğlumda aynı şekilde karnı gurul gurul nası kıvranıyo..karnına sıcak havlu koyuyoruz ayaklarına su torbası biraz sakinliyo ama krizi tuttuğunda hiç bir şey fayda etmiyor...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

birde rezene çayı veriyomusunuz? doktor verme dedi ama o sancılarda versem mi diye düşünüyorum??? ne kadar zor ya

gaza kimyon çokiyi gelir. emziren anneler kendiniz sabah 2 çay kaşığı akşam 2 çay kaşığı kimyonu hap yutar gibi suyla yutun. sütünüzden bebeğe geçiyo. hemde sütü artırıyo. direk bebeğe vermediğiniz içinde aklınıza takılan bişey olmaz. rezeneyi dr.lar pek tavsiye etmiyo başka özelliklerinden dolayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…