- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.081
merhaba kızlar nasılsınız??
ben geri kabus gibi dönen kusmalarımla uğraşıyorum.. moralim çok bozuk..
Yine miAllah kolaylık versin cnm ya, ben kusmuyorum uzun zamandır, çünkü artık neleri yiyebildiğimi öğrendim, çok tek tip besleniyorum, kapalı mekanda yemek yiyemiyorum, mutfağa adım atamıyorum ama kusmuyorum en azından...
Doktorunla bir görüşsene, farklı bir ilaç v.s. önerisi olabilir mi? mesela bana soğuk şeyler çok iyi geliyor, buzlu içecekler, dondurmalar v.s.
geçmiş olsun canım, inşallah kronikleşmez, yediğin bişiden olmuştur dilerim..benimde uzun süredir yoktu bugün mutfağa girmemle tuvalete koşmam bir oldu.. soğuk şeylerden içmekten korkuyorum midemi üşütüp dahada kötü olucam diye..
kızlar lcw den bi kac bısey alcm ınternettn havaleyle odeyecm faturayıda acaba fark ucretı ne kadar alınıo bılen varmı??
geçmiş olsun canım, inşallah kronikleşmez, yediğin bişiden olmuştur dilerim..
tatlım fark ücreti dedğin nedir?
meserretcim, ebrunun kargosu kaç günde geldi sana. bi pantolon bi etek aldım bakalım olur inşallah..
kargo bedelı odemıcem cnm ztnde havale ucretı yanı
meserretcim, ebrunun kargosu kaç günde geldi sana. bi pantolon bi etek aldım bakalım olur inşallah..
yediğim üzüm biraz ekşiydi ondanmı acaba??:26:
yediğim üzüm biraz ekşiydi ondanmı acaba??:26:
gerımı dondu of deme neolur benım tam bıtmedı ama eskısı gıbı olursa yanarızmerhaba kızlar nasılsınız??
ben geri kabus gibi dönen kusmalarımla uğraşıyorum.. moralim çok bozuk..
perşembeemi sen ogrenırsın ya ben:)acababu perşembe kontrolüm var ben öğrencem artık ya yeter bir ayy daha bekleyemem bir aydır tek tek sayıyorum geçmedi ki günler .....kızlar ya bende iki gündür kasılma var sırt üstü yatamıyorum karnım geriliyor ve sol diz altımdan aşağısıda ağrıyo hani çok ayakta kalırsınızda olur ya havaya kaldırıyroum ama pek fayda etmiyo
İstanbul içine aynı gün teslim ediliyor, benimki o gün gelmişti.
üzüm benim midemi bozuyor, bak çok yediysen ondan olabilir :26:
bilmemki tatlım,inşallah üzümden yada başka bişidendir, arkası gelmez dilerim. bende dün akşam kumpir yedim mesela. muhtemelen ya rus salatası bozuktu ya da başka bişeyinde vardı bi numara. kötü bir yerde de yemedim ama bişi zehirledi beni. yedikten bir saat sonra bir karın ağrısı ve tuvalete zor koştum, su gibi ishalim. 2 saat çinde 3 kez aynı şekilde tuvalete çıktım, sonra durdu.
senin bebişin cinsiyeti neydi kuzum, karıştırıyorum ben valla artık..
bu arada hep almıycam almıycam dedim ama dayanamadım bebişime cicişler aldım..
kanzda ve e-bebekte indirim vardı 1 takım hastane çıkışı 3 tulum ve çıt çıtlı bodyler aldım..
ciciş topiğine ekliycem..
ne güzeldir şimdi o ciciler..insan bakar bakar sever.
ben daha hiç bişey alamadım.ay başını bekliyorum.hem maaş için. hemde cinsiyeti için.
4 ağustosta gösterecek inş.
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
selamlar bende lcw gittim dün akşam internet sitesinde bedenim kalmamıştı eşime dedim bu hamileliğimde bende giyicem hamile tshırt geçen sefer hamilelik giymemiştim 1 tshırt aldım eşofmanlarda beden kalmamıştı cinsiyet belli olmadığı için bebğe bişey almadım henüz foruma gitmiştik pazar günü acayip indirim vardı fakat kış bebeği olucak o yüzden acele etmiyorum inşallah sağlıkla huzurla bir kız bebeğim olur oğlumda var hem kız hem oğlan anası olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?