- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.101
günaydın kızlar..
ben bişi sorcam utanarak ama olsun dimi..
dün ilişki sırasında biraz fazla kasılma oldu bende ve çok korktum bebeğe bişi olmuşmudur diye..
sizde de oldu mu hiç..korkuyorum ya..:18:
slmmm kızlar hep birlikte iyi bir gün geçirmek dilegiyle
hava çokk sıcak camlar karşılıklı açık olmasına ragmen sıcaktan patlıyorum evde
günaydın kızlar..
dün ilişki sırasında biraz fazla kasılma oldu bende ve çok korktum bebeğe bişi olmuşmudur diye..
lelosum ben iş yerim için bundan aldım bak, pc başında bana yetiyor,odayı serinletmiyor ama oturarak çalışanlar için kişisel kullanım için gayet iyi.slmmm kızlar hep birlikte iyi bir gün geçirmek dilegiyle
hava çokk sıcak camlar karşılıklı açık olmasına ragmen sıcaktan patlıyorum evde
günaydın kızlar..
kızlar bu ilişki benimde baş belam kocama sarılıp yatmak istiyorum ama ne zaman sarılsam mümkün değil kurtulmakkocamda üstüme gelmiyo ama bu ara sinirler tavan yapıyor evde sıcak bunalttı bu 9 ay geçermi ?
benim karnımda bebek sol tarafta top gibi oldu sonra gevşeme olunca geçti..bebeği sıkıştırdım mı diye korktum..internette de bişey olmaz yazıyor ama bebişin hareketini bugün daha tam hissedemedim..korku sardı..bir oynasa içerde rahatlıcam..çok uslu bebek olucak..hep uyuyorr..Ben de utanarak söylicem ama biz hala denemedik
Ama bildiğim kadarıyla bu kasılmalar normalmiş, hatta bebeğin hoşuna bile gidiyormuş.
günaydın kızlar..
lelosum ben iş yerim için bundan aldım bak, pc başında bana yetiyor,odayı serinletmiyor ama oturarak çalışanlar için kişisel kullanım için gayet iyi.
USB VANTİLATÖR RENGARENK PRATİK FAN BÜYÜK GittiGidiyor.com'da #42351590
ilişkimi? o da ne demek? ben unuttum neydi o . bebeğe bişi olacak korkusuna adam yanaşmıyo bana. üstüne atlayacam nerdeyse yaaaaaaaaaaaaaa
şakayla karışık soyleyince doktora bi sor bişi olurmuymuş , olmazsa yapalım dedi, teeeeeeee doktora 12 ağsutosta gitcem dedim, senin hatunlara sor forumda diyo, doktora yakın zamanda gidecek olan varsa soruversin diyo..:82::82::82::82:
Ben de utanarak söylicem ama biz hala denemedik
Ama bildiğim kadarıyla bu kasılmalar normalmiş, hatta bebeğin hoşuna bile gidiyormuş
canım bende de bittikten sonra oluyodu ama sonuncusunda çok az oldu..
biraz masaj yapıyorum yürüyorum.geçiyo sonra devam etmiyo.
ama aklımdan hiç çıkmıyor bişey olurmu acaba diye..doktor bi sorun yok. yapabilirsiniz demişti..
ama insan tedirgin oluyo yinede elinde değil.
aklım hep bebişte..konsantre olamıyorum eskisi gibi
ama istiyorum da
dün yemeğe çıkmıştık karnım toktu akşam üzeri dayanamayıp yedim belki ondandır ama ne gördüysem midemi bulandırdı şunu yiyelim bunu yiyelim derken bile fena oldum yiyemedim hiç bir şey sonra çay içmek için bi cafeye gittik çay bile tuhaf geldi kendimi tanıyamadım dün hamile gibiydim:)))) ki bu güne kadar hiç hissetmemiştim
sonra eşimle sohbet ederken çocuk esirgeme kurumundan açıldı söz ben başladım ağlamaya hıçkıra hıçkıra ama susamıyorum rezil olduk sürekli gittiğimiz yer hemen kalktık ama çok tuhaftı ara sıra evde de oluyor du ama böyle kriz şeklinde ilk defa yaşadım
ayrıca dışarıya zor çıkıyorum eşim yavaş gitse bile bana çok hızlı geliyor yanımızdan geçen arabalar dan korkuyorum yürümek kabus gibi araba kullanmayı çok severim direksiyonun başına geçemiyorum
sonra sabaha karşı reflü gibi boğazımı asitli su yaktı yataktan nasıl fırladım anlatamam
benim gibi kafayı yiyen var mı aranızda
bişey olmamıştır cnm merak etme.. normal..
meserret aynen senin gruptayım ben de, hamişliğimden beri tek odaklandığım şey o ve onu korumak, bu duyguyla aklıma bile gelmiyor, gelse de odaklanamıyorum. eşim de çok anlayışlı bu konuda, o da zarar vermekten çok korkuyor prensesine
ama bizimki sadece içgüdü, doktor yasak demediği sürece sorun yok bence
lelosum ben iş yerim için bundan aldım bak, pc başında bana yetiyor,odayı serinletmiyor ama oturarak çalışanlar için kişisel kullanım için gayet iyi.
USB VANTİLATÖR RENGARENK PRATİK FAN BÜYÜK GittiGidiyor.com'da #42351590
ilişkimi? o da ne demek? ben unuttum neydi o . bebeğe bişi olacak korkusuna adam yanaşmıyo bana. üstüne atlayacam nerdeyse yaaaaaaaaaaaaaa
şakayla karışık soyleyince doktora bi sor bişi olurmuymuş , olmazsa yapalım dedi, teeeeeeee doktora 12 ağsutosta gitcem dedim, senin hatunlara sor forumda diyo, doktora yakın zamanda gidecek olan varsa soruversin diyo..:82::82::82::82:
benim karnımda bebek sol tarafta top gibi oldu sonra gevşeme olunca geçti..bebeği sıkıştırdım mı diye korktum..internette de bişey olmaz yazıyor ama bebişin hareketini bugün daha tam hissedemedim..korku sardı..bir oynasa içerde rahatlıcam..çok uslu bebek olucak..hep uyuyorr..
demek bebeğin hoşuna gidiyormuş..ilginç valla hiç duymamıştımçç
Şu an okuduğum kitapta da yazıyor cnm. ilişki esnasında rahimde oluşan kasılmalar bebeğin hoşuna gidiyormuş, içini ferah tut sen, bir çikolata ye sonra uzan da dinle karnını, kesin hissedersin, rahat ol.
Simrancım, bizim doktorumuz serbest dedi, hatta ben özellikle sordum, hiçbişey olmaz dedi, bunun doğal bir süreç olduğunu falan anlattı. Ama benim eşim de çok korkuyor, ben de bulantılarımdan dolayı istemiyordum, biz de farklı şekillerde takılıyoruz
meserret aynen senin gruptayım ben de, hamişliğimden beri tek odaklandığım şey o ve onu korumak, bu duyguyla aklıma bile gelmiyor, gelse de odaklanamıyorum. eşim de çok anlayışlı bu konuda, o da zarar vermekten çok korkuyor prensesine
ama bizimki sadece içgüdü, doktor yasak demediği sürece sorun yok bence
Eşim benden daha fazla korkuyo kızıma bi şey olur diyo hamile oldugumu ögrendigimizden beri tık yok gerçi ilk aylar yasaktı bana iki bebek oldugundan dolayı dün akşamda çok güldüm yaa hamileyken hamile kaldım ya ben 10 gün araları vardı. Yok yok biz bi şey yapmayalım nolur nolmaz dogurganlıgın üstünde gene hamile kalırsın falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?