2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar lcw den bi kac bısey alcm ınternettn havaleyle odeyecm faturayıda acaba fark ucretı ne kadar alınıo bılen varmı??

canım internetten havale yapacaksan eğer örneğin garantinin havale ücreti0,90 krş. diğer bankalarda o civardadır. ama eğer banka şubasinden yaparsan daha fazla alırlar.

kızlar ben dayanamıyorum artık bu sıcaklara ! sanırım normal insanlardan birkaç kat daha fazla hissediyorum. ölmek üzereyim içimde bi alev topu var. abartmıyorum inanın kı eskişehir çok nemlı bi şehir değilidr. ama sıcaltan kalbim küt küt atıyo nereye oturacağımı şaşırıyorum. içerisi çok sıcak dışarısı yanıyo. şimdi vergi dairelerine çıkacam saatlerce . ne yapacam bilmıyorum

aynen canım yaaaa, bana yolda yürürken falan dikkat et kimse karnına çarpmasın diyo o nası olacaksa ben de dedim ki korkma onun koruyucu havuzu var, içinde yüzüyo

maşallah canım
adam haklı ama şimdi
10 gün arayla hamile kalmışsın noolur nolmaz.
bu arada çok özel ve farklı bi insansın..herkese kısmet olmaz o.

Tıbben açıklaması yok dedi doktor çok nadiren oluyo dedi . İkincinin gelişimi 2 ay sürdü keşki yola ikisiyle devam edebilseydim ama kısmet tabi kızımla yola devam ediyoruz .

aynen canım yaaaa, bana yolda yürürken falan dikkat et kimse karnına çarpmasın diyo o nası olacaksa ben de dedim ki korkma onun koruyucu havuzu var, içinde yüzüyo

Ay benimkinin aynısından bi tane daha varmış sevindim bak şimdi
Kalabalıkta yürürken, kimse çarpmasın diye, elini karnıma siper eden, araç kullanırken 3 saatlik yolu 6 saate çıkaran bir kocam var benim de
Halbuki bebişlerimiz, hayatları boyunca bir daha hiç olamayacakları kadar rahat ve güvenli bir yerdeler şu anda

Tıbben açıklaması yok dedi doktor çok nadiren oluyo dedi . İkincinin gelişimi 2 ay sürdü keşki yola ikisiyle devam edebilseydim ama kısmet tabi kızımla yola devam ediyoruz .

üzüldüm ..ben ikiside yaşıyor ssandım.geçenlerde tv de öyle bi haber görmüştüm.doğmuşlardı bebişler..
allah kızına sağlıklı uzun ömür versin canım...

benimki araba konusunda hiç hassas değil.sanki doğuma gidiyomuşuz gibiyiz yolda.
öle pekde sizinkiler gibi davranışları yoktur.
bakalım sonradan mı açılacak acaba :26:

valla kızlar bizdede durum aynı hamile kaldığımdan beri yani nisandan beri :))) tık yok
kocam benden daha çok korkuyo gerçi en son gittiğimde dr sordum sorun yok dedi tatile çıktık geldik ama daha bişey yok :)))))
işin açıkçası kimi yerde gebelikte hormonlar artar yazıyo ama benim hormonlarda da tık yok :))))
sırf kocama üzüldüğüm için yapalım istiyorum :))))))

benimki araba konusunda hiç hassas değil.sanki doğuma gidiyomuşuz gibiyiz yolda.
öle pekde sizinkiler gibi davranışları yoktur.
bakalım sonradan mı açılacak acaba :26:

Erkeklerin de dengeyi tutturması lazım, çok ilgisizlik de, aşırı ilgi de sıkıcı olabiliyor, benim eşi daha da pimpirikliydi de doktorum rahatlattı biraz, hızlı yürüyorum diye bile kızıyordu, şimdi alıştı, en azından hareketlerime karışmıyor eskisi kadar.

Baya kalabalıkmışız ya, korkaklar olarak
benim hormonlar artmadı şekerim, fena halde düştü, libido yerlerde sürünüyor yılların ateşi sönüverdi birden :78: kocam da çok istekli olmadığı, korktuğu için hiç takmıyorum, başka şekillerde yakınlaşıyoruz zaten bu bahaneyle tekrardan sevgili olduk bunca yıl sonra

Son düzenleme:
üzüldüm ..ben ikiside yaşıyor ssandım.geçenlerde tv de öyle bi haber görmüştüm.doğmuşlardı bebişler..
allah kızına sağlıklı uzun ömür versin canım...

saol cnm Allah razı olsun hepimizin bebekleri saglıklı dogsun inşallah bir an önce kucagıma almak istiyorum kıpır kıpır zilli dogsunda bakalım napçaz

valla canım benimde aynen öle yerlerde geziyo :))))))

slm canım , bende rüyamda görmüştüm erkek diye dr büyük ihtimalle erkek dedi sanada malum olmuştur :))

Benim dr umda serbest dedi ama biliyosunuz beni herşeyden korkar oldummm ben hiççç bana yaklaşılmasın istiyorummm.bana kimse 9 ay dokunmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

aynı durumdayımmkimse bana dokunmasınnnn

kafam karıştı , olaya biraz yabancıyım nasıl bi hamilelik oldu ???şaşırtıcı galiba

kızlar buarada benexollb12 kullanıyordum bitti burdaki doktorumda Apikobal diye bi ilaç verdi hamilelik katagorisi C ama.biraz tereddüt ttim kullanmasammı ??

cnm aslında çok yanlışş ama ben çağdaş bir anne kafasında değilimm biraz bebiş zor olunca eski kafalı anniş takılıyorumm.ama böyle olmamammız lazımmışş uzmanların hepsi hamileleri uyarıyor.eşlerinizle ilgilenin diye???!!! Bizde neyle ilgileneceğimizi şaşıracağız yaaaaaa..

hamileyken hamile kalmak ne demek???
üzel bi prensesin olur inş.[/QUOTE]

aynen canım , zor kavuştuk bebişimize daha öncede sölediğim gibi kan pıhtılaşması var , kanamam oldu 3 gün hastanede yattım ozmanlar zaten yasakdı bide genelde bizim gruba yasak oluyor onun için hiç niyetim yok kocişinde yok , eşimle ilgileniyorum ilgilenmezmiyim bi arkadaş demiş bu sayede sevgili olduk diye akşam ben düşündüm aynı şeyi sevgili olduk sanki bebişim sağolsun sağlıkla doğsun oğluşum inşallah başka şey düşündüğüm yok. ayrıca bence ilgilenilmesi gereken biziz ama değilmi???

canım alışveriş merkezlerinde statik elektrik yüklü olduğu için doktorlar çok uzun süre kalmayı önermiyorlarmış
öyle duymuştum ,
hatta normalde bile kapalı alısveris merkezlerine gittiğimizde ne kadar yoruluyoruz
hamile biri için pek doğru değil sanırım ,açık hava yürüyüşleri en güzeli
yine de sen bilirsin

cnm uyarın için teşekkürler ama onu yapma bunu yapma o yasak bu önerilmio :) evden dışarı çıkmayak o zaman :)
Alışveriş merkezinde çalışan hamileler ne yapacak o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…