2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

lcw nin şortları ince keten ve renklerde açık olduğu için iç gösteriyor
haberiniz olsunnn

Ben toz pembesini aldım cnm. kumaşından heralde hiç iç göstermiyor, ben çok hassasımdır o konuda iyice inceledim, sorun yok ama benim aldığım model internet sitesinde yok, belki geçen yıldan kalma falandır.

cnm uyarın için teşekkürler ama onu yapma bunu yapma o yasak bu önerilmio :) evden dışarı çıkmayak o zaman :)
Alışveriş merkezinde çalışan hamileler ne yapacak o zaman :)

Alışveriş merkezlerinde uzun süre kalmak, ışık ve gürültü nedeniyle bulantıyı tetikliyor, ama dediğin gibi günde 9 saatini 500 kişinin çalıştığı bir plazada geçirenler de var, ki bu ben oluyorum
Eğer akşam çıkamıyorsan gündüz için kapalı alanda yürümek daha iyi bile olabilir belki, bu sıcakta

kızlar yardımmm..

decavit,ferro sanol ve eutyrox isminde üç tane kullanmam gereken ilacım var.birde balık yağı var.
troid ilacımı (eutyrox)sabah 07,30da eşim işe giderken kalktığımda aç karnına içiyorum.
saat 10,30 da kahvaltıda peynir,yumurta yediğim ve ardından süt içtiğim için vitamin ilaçlarını kahvaltıdan sonra alamıyorum.süt ürünleri emilimi azaltır diye duymuştum !
balık yagını günün hangi vaktinde almam gerekiyor onuda bilmiyorum.
yani kısacası kızlar bu ilaçları hangi aralarla hangi vakitlerde almalıyım,bunun hesabını nasıl yapmalıyı, sütü hangi araya sıkıştırmalıyımki vitaminlerin etkisini azaltmasın ???

çok haklısın canım:)bize de yasak zaten benimde 4 günlük bir hastane serüvenim var benimde kanamam olmuştu sonra evde 10 gün yatak istirahati bugün ilk defa kapı dışına çıktım olsun yeterki o iyi olsun

havaleye ücret mi alınıyo kuzum yaaa.ücretsizdir o..
tmm cnm tsk artık bugun yatırınca ogrencez ne kadar oldgunu =)

=)allah ıyılıgnı versnya korkmayın kızlar bız bastan berı aynen devam edıyoruz tabı bıraz farklılık var yanı oncedn bebek ıstdgmız ıcın nerdeyse her gunduartık bıkmıstm banyo yapmktanama sımdı haftada 2-3 kere degısıyo

cnm bnde sut ayran fln ıcıyorum o yuzden decavıt ve demır ılacını aksam yatarken ıcıyorum..balık yagı kullanmadgm ıcın bısı dıyemıcem

Son düzenleme:
lcw nin şortları ince keten ve renklerde açık olduğu için iç gösteriyor
haberiniz olsunnn
e ne giyces o zaman biz tatilde yaaaaa(

kızlar ben bebeğime çıngırak aldım

arkadaşar ben bel bandı arıyorum, nerde bulabilirim. daha doğrusu bel bandı değil de göğüs altına takıyolarya böyle tuniklerin üstüne, sonra kocaman göbüş fırlıyo. öyle giymek istiyorum. resim de bulamadım ama anlatabildim mi bilemiyorum

canım ferro sanol süt ve süt ürünleri ile alınmayan bir ilaç , demir ilacı olduğu için.diğer ilaçları bilmiyorum ben gündüz süt içiyorum ferro sanolu akşam alıyorum.
amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla doğsun

Cnm bazen akşamları eşimle çıkıyoruz dışarıya ama alışveriş merkezine gidiş şeklim benim genelde açılışı oluyo :) saat 10 ben içerdeyim :) bi ben oluyorum hhaha :))
Cevahir bana çok yakın onlarca kez açılış yaptım saat 10da :) kmse olmayınca ne gürültü nebişey :)

anladm cnm ben dedıgınıcesıtlı sehırlerde sosyete pazarı var senın kaldıgın seırdede varsa orda cok oluyo

hamileyken hamile kalmak ne demek???
üzel bi prensesin olur inş.
[/QUOTE]

hamileyken hamile kalmak iki yumurtlama olmuş 10 gün arayla ikiside tutmuş cnm yani bir gebelik oluşmuş digeride 10 gün sonra oluşmuş . Karışık dimi başıma gelmeden bende bilmiyodum

selamlaaar
bugün iyi kaynatmışınız maşallah

şeydacım hayırdır?? geçmiş olsun bi sorun yok di mi şimdi? kasık ağrısı bende de oluyo bazen
iyi tatiller ayyıldızımmm
bizim de bu akşam randevumuzz
maşallah :) evet ya uzaylıya benziyolar.. eşime telde durum bildiriyodum bi kere, onları bırak da uzaylıya benzemelerine ne diyolar diyooo
Cumartesi 12:00 de randevum var, bakalım öğrenebilecek miyiz, olmadı çıkar tüm gün doktor doktor dolaşırım biri söylesin artık ya
ben de öğrenemezsem bikaç gün sonra başka doktora gidip baktırcamm
ben de bikaç elbise aldım ama hamile elbisesi diil, göğüs altından bollaşan ya da kesimi bol normal elbiseler.. hamile elbiseleri çokkkk klasik ya, hediye baketi gibi oluyosun
benimde uzun süredir yoktu bugün mutfağa girmemle tuvalete koşmam bir oldu.. soğuk şeylerden içmekten korkuyorum midemi üşütüp dahada kötü olucam diye..
canım ya, inşallah geçicidir.. benim bulantım pek olmadığı halde ben de bugün sabah aç karnıma bi kuru kayısı yedim, içim bulandı... sıcaklar da etkiliyo belki...
kuzu rus salatası yeme, mayonez varya içinde, biliyosun mayonez yasak çiğ yumurta içerdiğinden... ben de nasıl severim yaf
günaydın kızlar..
ben bişi sorcam utanarak ama olsun dimi..
dün ilişki sırasında biraz fazla kasılma oldu bende ve çok korktum bebeğe bişi olmuşmudur diye..
sizde de oldu mu hiç..korkuyorum ya..:18:
normaldir gülüm, korkma.. rahim büyüdüğü için kasılmalar da daha şiddetli olurmuş...
biz de geçenlerde denedik bi keree koca göbişimle ama ben tırsa tırsa... ve çok derine inmeden ve başında sanki ilk gece gibi acıdı sanırım korktuğumdan kastım
slmmm kızlar hep birlikte iyi bir gün geçirmek dilegiyle
hava çokk sıcak camlar karşılıklı açık olmasına ragmen sıcaktan patlıyorum evde
leloş ceryanda kalmayasın
valla gülüm bana bile yasak demedi 12.haftadan sonra serbest bıraktı ama korkumdan sadece 1 kere yapabildim..
ama herkesin durumu farklı sonuçta, sen kendi dr.una danış bence
Tıbben açıklaması yok dedi doktor çok nadiren oluyo dedi . İkincinin gelişimi 2 ay sürdü keşki yola ikisiyle devam edebilseydim ama kısmet tabi kızımla yola devam ediyoruz .
benim bi arkadaş da yaşadı bunu, bir hafta vardı aralarında.. ikisi de doğdu, bi kız bi erkek maşallah.. sanırım ayda bikaç kere yumurtlama olunca oluyo...
doğurgan hatunlarda yane :))
çok bilinmeyenli denklem gibi olmuş kıs
canım ben ferro ile vitamini(elevit benimki) yatarken içiyorum, zaten dr aç karnına dedi, balık yağını yemek arasında ya da hemen ardından içiyorum... diğerini bilemicem...

canım şu model baya hoş duruyor bi dene bence
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Şort - PINK ROSE
daha kıs abir şort bulursan bana da haber ver canım. ctesi tatile gidicez mini etek ve şort lazım bana da ..

buna bakayım cnm ıyıce
tamam bılursam soz

Atyrıca konuy ilişkiden acılmıs
bız aynen devam :)
dıkkatlı bır sekılde
doktorumuz bıze bır sorun olmadıgı surece devam edın demısdı

cnm bnde sut ayran fln ıcıyorum o yuzden decavıt ve demır ılacını aksam yatarken ıcıyorum..balık yagı kullanmadgm ıcın bısı dıyemıcem

teşekkür ederim kızlar.ben vitamini gün içinde almak istiyorum çünkü hareket halindeyiz,daha iyi olur diye düşünüyorum nedense..
neyse ben bu denklemi akşam eşime de sorayım

kontrolden geldiiim ve bebeğimin cinsiyeti hissettiğim gibi ERKEK BEN Yanlış hesap yapmışım hemşire hesapladı tam 15 haftalıkmış ultrasonda da 15+2 çıktı. Baş popo arası boy 10 cm ağırlık 113
5 hafta önce gitmiştim 61 dim 62 olmuşum.İyi sanırım değil mi.Kasık ağrılarımı sormayı unuttum.Ramazanda oruç tutmanızı önermiyorum dedi ilk defa hayatımda oruç yicem sanırım neyse bebişim sağlıklı olsun da. Her şey normal gayet sağlıklı dedi.Bi de ben balık yiyemiyorum dedim o da balık yağını önerdi.Fiyatı sanırım 29 TL.
Çok mutluyum bugün kontrole gidenler de yazsın bakalım bu sene oğlan senesi sanırım

hayırlı olsun gözün aydın
ben de cumartesi gidicem öğrenirim umarım

merhaba ebruli canım geçen haftadan beri sana özel mesaj kutun dolu olduğu için mesaj gönderemiyorum.

tşkr canım benim seninki kaç haftalık ve ilk mi? benimkisi ilk o yüzden böyle heyecanlıyım sanırım.şimdi cinsiyetini öğrenince bebişimle daha samimi olduk ona ismiyle hitap ediyorum BAYBARS

canım ,
allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.
darısı olmayan herkesin başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…