- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.161
tşkr canım benim seninki kaç haftalık ve ilk mi? benimkisi ilk o yüzden böyle heyecanlıyım sanırım.şimdi cinsiyetini öğrenince bebişimle daha samimi olduk ona ismiyle hitap ediyorumBAYBARS
slm arkadaşlar nasılsınız ben her zamanki gibi ölmekle uğraşıyom....
canım ,
allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.
darısı olmayan herkesin başına inş.
seninki de belli olur o zaman hadi bakalım hayırlısı.sonra sen de cicilerini alırsın artıkİlk cnm. Cumartesi kontrole gittiğimde 15+3 olacak, ben de çok merak ediyorum, isim düşünmek, cicilerine bakmaya başlamak, bunların hepsi için cinsiyet öğrenmek lazım :)
niye canım ...
ağzından yel alsın..neyin var?
yok cnm merak etme bulantılarım çok kötü beni mahvediyor
ya bu ikiz oldukları içinmi acaba bilmiyorum çalışamıyom bile ne kadar zormuş...
ya bu ikiz oldukları içinmi acaba bilmiyorum çalışamıyom bile ne kadar zormuş...
geçmiş olsun canım, ne güzel ikisi birden büyüyecek, pozitif yönlerini düşünmeye çalış. bulantı tek bebekte de fazla olabiliyor, burada meserret ve syda neler çekti bulantıdan. ama geçti sonunda seninde geçecek. sabret. bebeklerimiz daha doğmadan sabrı öğretiyorlar bak annelerine..yok cnm merak etme bulantılarım çok kötü beni mahvediyor
canım,
belkide senin bünyeyle de alaklıdır.bazıları tek bebek beklerken de çok kötü oluyor.
ama ikizlerin etkisi olabilir.allah sonunu kolay kurtarsın.
bende hiç bulantı vs olmadı mesela.
geçmiş olsun canım, ne güzel ikisi birden büyüyecek, pozitif yönlerini düşünmeye çalış. bulantı tek bebekte de fazla olabiliyor, burada meserret ve syda neler çekti bulantıdan. ama geçti sonunda seninde geçecek. sabret. bebeklerimiz daha doğmadan sabrı öğretiyorlar bak annelerine..
tatlım snein bebeğinin cinsiyeti belli mi? erkekler daha hafif yaşatıyor sanki bulantıyı. benim de 3 hafta sürdü ama bir kere bile kusacak raddeye gelmedim. bulanıp bulanıp geçerdi.
kızlar ya bişey sorcam okuduğum kadarıyla herkes decavite başlamış ben hala folic plus içiyorum dr um folic bitince decavite geçersin dedi ama hala bitmedibi şey olur mu
geçmiş olsun canım, ne güzel ikisi birden büyüyecek, pozitif yönlerini düşünmeye çalış. bulantı tek bebekte de fazla olabiliyor, burada meserret ve syda neler çekti bulantıdan. ama geçti sonunda seninde geçecek. sabret. bebeklerimiz daha doğmadan sabrı öğretiyorlar bak annelerine..
tatlım snein bebeğinin cinsiyeti belli mi? erkekler daha hafif yaşatıyor sanki bulantıyı. benim de 3 hafta sürdü ama bir kere bile kusacak raddeye gelmedim. bulanıp bulanıp geçerdi.
ben de sadece elevit içiyorum, ayrıca bir demir ilacı ya da balık yağı vermedi doktorum, sanırım her doktorun tarzı farklı oluyor.
Ben toz pembesini aldım cnm. kumaşından heralde hiç iç göstermiyor, ben çok hassasımdır o konuda iyice inceledim, sorun yok ama benim aldığım model internet sitesinde yok, belki geçen yıldan kalma falandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?