2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tşkr canım benim seninki kaç haftalık ve ilk mi? benimkisi ilk o yüzden böyle heyecanlıyım sanırım.şimdi cinsiyetini öğrenince bebişimle daha samimi olduk ona ismiyle hitap ediyorum BAYBARS

İlk cnm. Cumartesi kontrole gittiğimde 15+3 olacak, ben de çok merak ediyorum, isim düşünmek, cicilerine bakmaya başlamak, bunların hepsi için cinsiyet öğrenmek lazım :)

yok cnm merak etme bulantılarım çok kötü beni mahvediyor
ya bu ikiz oldukları içinmi acaba bilmiyorum çalışamıyom bile ne kadar zormuş...

canım,
belkide senin bünyeyle de alaklıdır.bazıları tek bebek beklerken de çok kötü oluyor.
ama ikizlerin etkisi olabilir.allah sonunu kolay kurtarsın.
bende hiç bulantı vs olmadı mesela.

ya bu ikiz oldukları içinmi acaba bilmiyorum çalışamıyom bile ne kadar zormuş...
geçmiş olsun canım, ne güzel ikisi birden büyüyecek, pozitif yönlerini düşünmeye çalış. bulantı tek bebekte de fazla olabiliyor, burada meserret ve syda neler çekti bulantıdan. ama geçti sonunda seninde geçecek. sabret. bebeklerimiz daha doğmadan sabrı öğretiyorlar bak annelerine..
canım,
belkide senin bünyeyle de alaklıdır.bazıları tek bebek beklerken de çok kötü oluyor.
ama ikizlerin etkisi olabilir.allah sonunu kolay kurtarsın.
bende hiç bulantı vs olmadı mesela.

tatlım snein bebeğinin cinsiyeti belli mi? erkekler daha hafif yaşatıyor sanki bulantıyı. benim de 3 hafta sürdü ama bir kere bile kusacak raddeye gelmedim. bulanıp bulanıp geçerdi.

kızlar benimde kontrolüm 5 ağustosta aam ben dayanamayacağım bu cumartesi gidecem sabırsızlanıyorum onu görmek için belki cinsiyetinide söyler

yok canım yaa..geçen ay göstermedi sıpa
bakalım haftaya perşembe randevu aldım ne yapacak ?
gösterir inş.
belli olmuyo aslında bulantı işi.kısmet..
erkek hissediyorum ama.. ne çıkacak acaba ?

Son düzenleme:

Ah ah o bulantılardan ben ne çektim, bir aydan fazla bir süre ekmek ve peynirden başka lokma geçmedi boğazımdan, su bile içemedim, son 2 haftadır nispeten iyiyim, hala et süt yumurta v.b. hayvansal gıdaları hiç yiyemiyorum, görmeye bile tahammül edemiyorum, mutfak hala yasak bölge benim için, önünden bile geçemiyorum ama buna da şükür, en azından günümün yarısı lavaboda öğürmekle geçmiyor artık

Zor evet ama geçiyor, biraz daha sabredicez...

kızlar ya bişey sorcam okuduğum kadarıyla herkes decavite başlamış ben hala folic plus içiyorum dr um folic bitince decavite geçersin dedi ama hala bitmedibi şey olur mu

kızlar ya bişey sorcam okuduğum kadarıyla herkes decavite başlamış ben hala folic plus içiyorum dr um folic bitince decavite geçersin dedi ama hala bitmedibi şey olur mu

ben de sadece elevit içiyorum, ayrıca bir demir ilacı ya da balık yağı vermedi doktorum, sanırım her doktorun tarzı farklı oluyor.

evet erkekler daha hafif geçiriyor ben ilk 1 buçuk ay bir şey hissetmedim 1 ayda sabahları bulandı sonra o da geçti.Bizim ailede kızlar zor erkekler de rahat geçiyormuş(yani ablam,annen öle geçirdi) ben deöyle oldum ve benimki de erkek.Cinsiyetle alakalı en azından bizim ailede.

ben de sadece elevit içiyorum, ayrıca bir demir ilacı ya da balık yağı vermedi doktorum, sanırım her doktorun tarzı farklı oluyor.

ben vegaferon (demir) ve decavit(vitamin) kullanıyorum.BNugün de balık yemiyorum deyince balık yağını önerdi ama ceviz her gün yiyiorum balık yağını almakda kararsızım.alsam mı acaba arkadaşlar?

ben senin aldığının internet sitesinde olmadığını bilmiyordum
internet sitesinde tek bu model olunca şort olarak bu sandım
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Şort - PINK

haklısınız her dr un yaklaşımı farklı olabilir kızlar şu an evimin terasındayım karşımda deniz aileleriyle birlikte sahile inen insanlar denizde jet ski yada tekne turu yapanlar ben sadece onları izliyorum ama seneye inşallah kucağımda bebişimle bende eğlenecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…