- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.181
ben senin aldığının internet sitesinde olmadığını bilmiyordum
internet sitesinde tek bu model olunca şort olarak bu sandım
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Şort - PINK
Slmmmm kizcelerrrrrsizler eleviti gunde kac kere iciosunuzzz
selamlar canım,
benim vitamin decavit.günde 1 kez sabah tok içiyorum..
Cnm bnde receteyi hc okumadn esime vrdim almis ustune tok 1yazoo..bndecok ilac iciodum afaaladim gunde 1 olunca..saolasinnn cnmmm
slm annişler dün ölüyor son nefesimi veriyorum sandım geç satte uzak bi yerden yemekten döndük en son sütlü kahve içmiştim bide giitiğimiz evde acayip depremde sallandım heyecanlandım sanırım sonra gece eve gelirlen bu çukur görmedik araba nasıl vurdu sarsıldım çok korktum eve geldim 4 kat ilk merdivende tıkandım kaldım eşim benimle çıkardı apartmanda aptal birilerinin kötü parkına kızıp sinirlenip hızlı hızlı çıktı saat 1 felan ben nasıl merdivenlerde arif die bağıryorum kalbim bi kez tek leyip saçma attı zaten göğsümde ağrı vardı bütün korkularımın acısı çıktı sonra nkalbim ömrümde bukadar hızlı çarptı çokkk korktum eşim duymuyo yatak odasına geçmiş klimayı açmış bende viyak viyak bağrıyorum soyundum sürüne sürüne çıktım alahtan geçti ve halsiz düştüm uyyya kaldım çokkk korktum çok alah korusun bişi olmasında bu günde bitkinim bu havalr beni öldürcek evim yanıyo aneme gitmek istiyorum arabayla 12 saat nolcak bilmiyorum allah yardım etsin kalp çarpıntısından çok korkuyorum bende kısmetse cumartesş gitcem belki cuma kasık ağrılarım bazen şideetleniyo şükür yatınca geçiyo .. ha bide benim apışım kokuyo ya çamaşırımda nie acaba?
kızlar ciciş topiğine oğluşumun cicişlerini ekledim..:119:
canım ilhan bey cinsiyetini söledimi
geçmiş olsun canım, ne güzel ikisi birden büyüyecek, pozitif yönlerini düşünmeye çalış. bulantı tek bebekte de fazla olabiliyor, burada meserret ve syda neler çekti bulantıdan. ama geçti sonunda seninde geçecek. sabret. bebeklerimiz daha doğmadan sabrı öğretiyorlar bak annelerine..
tatlım snein bebeğinin cinsiyeti belli mi? erkekler daha hafif yaşatıyor sanki bulantıyı. benim de 3 hafta sürdü ama bir kere bile kusacak raddeye gelmedim. bulanıp bulanıp geçerdi.
kızlar moralim çok bozuk daha doğrusu sinirliyim bu kez
ne oldu canım?:26:
aman canım ya akşam akşam canımı sıktı benım maymumm kocam yıne
slm annişler dün ölüyor son nefesimi veriyorum sandım geç satte uzak bi yerden yemekten döndük en son sütlü kahve içmiştim bide giitiğimiz evde acayip depremde sallandım heyecanlandım sanırım sonra gece eve gelirlen bu çukur görmedik araba nasıl vurdu sarsıldım çok korktum eve geldim 4 kat ilk merdivende tıkandım kaldım eşim benimle çıkardı apartmanda aptal birilerinin kötü parkına kızıp sinirlenip hızlı hızlı çıktı saat 1 felan ben nasıl merdivenlerde arif die bağıryorum kalbim bi kez tek leyip saçma attı zaten göğsümde ağrı vardı bütün korkularımın acısı çıktı sonra nkalbim ömrümde bukadar hızlı çarptı çokkk korktum eşim duymuyo yatak odasına geçmiş klimayı açmış bende viyak viyak bağrıyorum soyundum sürüne sürüne çıktım alahtan geçti ve halsiz düştüm uyyya kaldım çokkk korktum çok alah korusun bişi olmasında bu günde bitkinim bu havalr beni öldürcek evim yanıyo aneme gitmek istiyorum arabayla 12 saat nolcak bilmiyorum allah yardım etsin kalp çarpıntısından çok korkuyorum bende kısmetse cumartesş gitcem belki cuma kasık ağrılarım bazen şideetleniyo şükür yatınca geçiyo .. ha bide benim apışım kokuyo ya çamaşırımda nie acaba?
aman canım ya akşam akşam canımı sıktı benım maymumm kocam yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?