2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hissedenleri okuyorum ama doktorlara göre böyle bir durum söz konusu değil 20. haftada 2. kez anne olanlar hareketleri hisseder sebebi ilkinden bildikleri edindikleri tecrübedir diyorlar bebeğinin hareketlerini hissettiğini söyler kadınlar diyor fakat bu dönemlerde karında gaz fazlasıyla vardır bu sebeple o gaz geçişlerini bebek geçişi zannederler ama asıl hisetmeleri 20. haftadan sonra başlar yazıyor her yerde de bu böyle yazıyor bende arada birşeyler hissediyorum hatta bazen tek bir tarafıma toplanıyor gibi şişiyor ama doktorlar gaz diyor artıkın bilemiycemmmm

anlat da kk olarak beraber hakkından gelelim kocanın

canım ben hani oğluma oda yapıcaktım ya evim çok küçük söylemiştim.bi salon bi yatak odası bi oturma odası var,oturma odasını nerdeyse hiç kullanmıyoruz.neyse ben 2 ay kadar önce eşime o odayı satmayı düşündüğümü zaten çok kullanamdığımızı almak isteyenlerın olacağını onun parasının üstüne koyup oda yaparız falan demiştim oda önce benı kırıp kabul etmişti.odayı satacağımı söylediğimden beri 3 kişi çıktı alırız die birede bugün duyan kayınvalidem.az önce eşime gülerek söyledim 3kişi almak istıyo artık hangisine kısmet olursa sorsunlar fiyatını ona göre anlaşır veririz dedim .haydiiii benımkı başladı eee canım neymiş güzelim odayı satacakmışım başka eve çıkarsakmış yok misafir gelirse kalabalık oradada oturuluyomuşş,ozaman 2 milyara mal olurmuşş,araba almaktan vazgeçeymiş ozaman bıdıbdıdı yaaa bende dedimki misafir için ben kenm ve çocuğumundan ödün veremem gelen balkonda otursun salonda otursun yermı yok dedim,zaten bize kalmaya pek kimse gelmez.çocuğun eşyalarını nereye koyacam dedim bi donu olmuycak heralde ıvır zıvır derken bizim eşyalarımız sığmıyo yatak odasına ne yapacam ben dedim bi şekilde çözüm bulmamız gerekirken senın söylediğine bak falan die ben açtım ağzımı bunda çıt yok tabi deminden beri sinirlenıyorum yaa zaten yerım olsa nıe satayım güzelım odayı bi yere emanet bıraksak yer yok zaten annemlerın bi odası benım ve ablalamların fazla eşyalarıytla dolu kıme bırakacam dimi ama..bide hani 2 milyara mal olur bi odası diyo ya bende büyüklere söyle o zaman bi ucundan tutun die nie çekiniyosun hava atıyosun geçen gün benım kımseden beklentım yok herşeyını ben yaparım die konuşuyodun şimdi ne oldu dedim hiç konuşmadı sonra bende sustum oda uyudu biraz şimdi çıktı daha konuşmadık giderken suratı beşkarış yerı süpürüyoo kendi bilirr almazsa almassın

ben hissediyorum doktor da hissedebilirsin yapıdan yapıya değişir dedi,bazısı erken hisseder bazısı geç dedi.

palavra atıyo o doktorlar bayaa oğlumu hissediyorum ben hemde uzun süredir gazıda ayırt edebiliriz heralde bebişim beni gıdıklıyo resmen gaz değil bu tatlım

canım ozaman sütle balık yağı çakışıyor yavv ne zor muş
hehehe süt içmediğin öğün yok mu ?
gözünüz aydıın maşallah canım :)
yok cnm merak etme bulantılarım çok kötü beni mahvediyor
ya bu ikiz oldukları içinmi acaba bilmiyorum çalışamıyom bile ne kadar zormuş...
senin ikiz mi, çok seviniyom çoğul gebeliklere raslayınca benim gibiii maşallah
bulantıların çabuk geçer inşallah canım ya...
allah kolaylık versin cnm hakikaten ikiz gebelik çok zormuş benim de arkadaşım ikiz doğurdu.Belki seninki daha sonra düzelir.
kıs demeyin öyle, ikiz zorsa ben napayım atayım kendimi camdan
canım ya Allah hepimize kolaylıklar versin, zor olacaksa tak de zor, Allah kolaylığını verecekse çoğul olsa da kolay...
kızlar ya bişey sorcam okuduğum kadarıyla herkes decavite başlamış ben hala folic plus içiyorum dr um folic bitince decavite geçersin dedi ama hala bitmedibi şey olur mu
ben en son 12. haftada folik içtim canım, doktoruna danışsaydın
ben vegaferon (demir) ve decavit(vitamin) kullanıyorum.BNugün de balık yemiyorum deyince balık yağını önerdi ama ceviz her gün yiyiorum balık yağını almakda kararsızım.alsam mı acaba arkadaşlar?
bence al canım, çok faydalıymış, ben epeydir içiyorum
aaah ahh ben seyretmeye de razıydım şimdi
Slmmmm kizcelerrrrrsizler eleviti gunde kac kere iciosunuzzz
bir kere canım
ah canım ya, dikkat et kendine.. kızsaydın kocana da, başkasına kızıp seni niye bıraktı orda
kokuyu da ihmal etme derim, biliyorum sıkıldın vajinal muayeneden ama enfeksiyon olabilir..
canım geçmiş olsun yaa..çarpıntı bende de oluyor bazen..elim ayağım titriyor..aç kalmaya dayanamıyorum hele..
sanırım kan miktarının artışından oluyor..
bende de oluyodu, doktora sordum, kan hacmi arttığındanmış evet...

ya ben de geçen hafta hissettim dedim dr.a, hissedemezsin şimdiden dedi...
edoş sıkma canını gülüm, hallolur herşey inşallah...

ya ben de geçen hafta hissettim dedim dr.a, hissedemezsin şimdiden dedi...

edoş sıkma canını gülüm, hallolur herşey inşallah...

sağol canım düzelir elbet ama sinirlerimi bozdu yaa bişey şöyle konuşulmadan olmuycakmı bi kerede, ilk defada tamam desin canımı yesin

kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdi erkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
kiloları falan da normalmiş.. heryerlerini gördük yaf

gözünaydın canım maşallah bebişlerine bi anda 2 kız bi oğlan anası olacan ne güzell rabbim 3ünüde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım benim herkesin kendi düzeni, bana bu konuda laf düşmez ama bebek için gardrop hatta şifoniyer gerekli, haklısın, eşin de misafirleri düşünmüş o da haklı, çoğu kişi bebek odası yapmıyor,4 yaşına falan gelince çocuk odası alıyor, bu da bir seçenek, hem belki oğluşun o yaşlara gelince kendi beğenir odasını, o zamana kadar taşınabilirsiniz de bence bunları şimdiden düşünmeyelim, bizim de ne yapacağımız belli değil, bebişlerimiz allahın izniyle 7-8 aylık olsunlar, bence o zaman böyle büyük işlere girelim, doktorlar da daha erken böyle büyük alış-verişlere karşılar, allah korusun bizler büyük tehlikeyi atlattık ama ben açıkçası şimdiden o kadar büyük bir işe kalkışıp da sonradan üzülmek istemem, tabi herkesin kendi kararı, zamana bırak, zamanla her şey hallolur canım, daha sağlıklı kararlar verilecektir

ayyy hadi gözün aydın canım..sende üç tane tabi ohh iki kızda senden...

tatlım sıkma canını daha oda yapmaya çok var..hallolur..eşinle oturup güzelce konuş..anlamıyosa kızların dediği gibi dövelimm..

Ay ev işine karışan erkeğe de 3. şahsa da sinir olurum, evin düzeni kadının işidir, kadın ne karar verirse o olmalı, boşver sen dinleme kimseyi, canını da sıkma, odasını yaparsın bebişinin süslersin kafana göre, az bekle biraz zaman geçsin

Gözün aydın canım ay çok sevindim ya, ne güzel 2 kız bir erkek maaşallah 41 kere maaşallah kuzulara

canım cinsiyetleri çok iyiymiş, 3 erkek çok zor olabilirdi, 3 kız 3 naz da çok olabilirdi, böylesi harika
maşallah 3üne de

gözünaydın canım maşallah bebişlerine bi anda 2 kız bi oğlan anası olacan ne güzell rabbim 3ünüde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım cinsiyetleri çok iyiymiş, 3 erkek çok zor olabilirdi, 3 kız 3 naz da çok olabilirdi, böylesi harika
maşallah 3üne de

sağolun güzeller, amin.. :)

kızlar zaten ben hemen yapalım demıyorum ki zaman erken zaten ama şuan bunu böyle düşünen 7-8 aylardada aynı düşünür benım amacım güzel bi dolap şifonyer ve mobilya beşik almaktı ilerde beşik iptal karyola olur die düşünmüştüm zaten evimde yer hiç yok inanın geçen gün bi mağazada 0-6 ay için minik bi beşik gördüm çok mutlu oldum çünkü yanımda nasıl yatırırım yerım yok die düşünüyodum ..yanı sonuçta ben ona hemen yarın alalım yapalım demedım 7. aydan sonra düşünüyodum benım sinir olduğum onun bu fikrime karşı çıkması olay zaman değil yani

Anlıyorum cnm. zaten dedim ya ben bu tarz işlerde kadının karar mercii olduğunu düşünenlerdenim, ama belli ki eşin şimdilik sana katılmıyor, bikaç gün bekleyip konuyu tekrar aç bakalım ne diyecek :44:

bence erkekler daha o psikolijiye tam olarak giremediler ve 6 ay sonra neler yaşayacaklarını hayal edemiyorlar, sen zamanla konuştukça anlayacaktır gibi geliyor, önce hayır diyip, sonra yaptıkları çok şey oluyor, mesela sen güzeel güzel anlatmışsın, oğlana gardrop lazım, bi tek çamaşırı olmayacak diye, bu senin basit bir şey ama eşin bunun gerekli olduğunu düşünememiş olabilir, siz eşya aldıkça o da bunun ne kadar gerekli olduğunu görecek, sen hiç canını sıkma

sen onu alıp bebek mağazalarına götür..hevese gelir belki ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…