- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.221
kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
kiloları falan da normalmiş.. heryerlerini gördük yaf
Ooo kızz o cadılar yolar o büpçüklüyü korumak sana düşüyo annesiçok sevindim yaa okurken içim kıpır kıpır etti gözün adın cnm Rabbim sana iki güzelliğide tattırıyo bak çok şanslısın hayırlısı ile alırsın kuzularını kucagına inşallah dogumdan sonra kaybederiz seni büyük ihtimal 3 çocuklu bi kadın oluyosun biri sussa diğeri aglar biri acıksa biri işer biri kusar ayy gözümde canlandı bi an
Anlıyorum cnm. zaten dedim ya ben bu tarz işlerde kadının karar mercii olduğunu düşünenlerdenim, ama belli ki eşin şimdilik sana katılmıyor, bikaç gün bekleyip konuyu tekrar aç bakalım ne diyecek :44:
bence erkekler daha o psikolijiye tam olarak giremediler ve 6 ay sonra neler yaşayacaklarını hayal edemiyorlar, sen zamanla konuştukça anlayacaktır gibi geliyor, önce hayır diyip, sonra yaptıkları çok şey oluyor, mesela sen güzeel güzel anlatmışsın, oğlana gardrop lazım, bi tek çamaşırı olmayacak diye, bu senin basit bir şey ama eşin bunun gerekli olduğunu düşünememiş olabilir, siz eşya aldıkça o da bunun ne kadar gerekli olduğunu görecek,sen hiç canını sıkma
sen onu alıp bebek mağazalarına götür..hevese gelir belki ozaman..
Aylinnnnn cnmm masaallahhhh bonbonkarinaaa....ayyyy ne sanslisin sen tek seferde hem kiz hem erkk annesi hmde 3bebik annesi olcannnahahhhhh ne guselll masaallahhhhh
canım gidiyoruz görüyo aslında hevesli de asıl sorunu maddiyat aynı zamanda araba da almayı düşünüyo o yüzden homurdandı
canım çok yorum yazmak istemiyorum ama, madem maddiyat düşündürüyo, yani aslında o da ister hemen odasını yapmak ama imkanlar düşündürüyo, o zaman acaba başta beşik alıp, zamanla odasını da mı alsanız.. görümcemler öyle yaptılar, mobilya beşik aldı önce, sonra biraz büyütünce odasını aldılar..canım gidiyoruz görüyo aslında hevesli de asıl sorunu maddiyat aynı zamanda araba da almayı düşünüyo o yüzden homurdandı
canım çok yorum yazmak istemiyorum ama, madem maddiyat düşündürüyo, yani aslında o da ister hemen odasını yapmak ama imkanlar düşündürüyo, o zaman acaba başta beşik alıp, zamanla odasını da mı alsanız.. görümcemler öyle yaptılar, mobilya beşik aldı önce, sonra biraz büyütünce odasını aldılar..
evet canım zatende kadın olmalı ama bende çalışmadığım için özgürce istediğimi yapamıyorum tabi kendi paramı kazansam ona bile sormazdım alırdım bebeğimin herşeyini o ister alsın ister almasın
ayyy canım başlarım walla erkeklerın psikolojısıneo benım hamilelik psikolojımı anladımı ki ben anlıycam.sonuçta eşyalarının olacağını anlaması için filozof olması gerekmıyo işte yavaştan alıyoruz hediye de gelecek doğunca(bizim burda doğunca gelir de) onu bıraktım kendi eşyalarımla karışmasını istemiyorum oğlumun eşyalarının bunda ne var anlamıycak evet bana göre çok basit ona görede olmalı aslında ben biliyorum benım kocam işin maddiyatında, sanıyodu sadece bi beşik alacak kurtulacak ama yok öyle yağma ben çalışsaydım eğer bilirdi ortaklaşa yapacağımı o zaman tamam canım yapalım nasıl istersen derdi yaaaa ne yapayım yani şimdi gerekli bişeyi görmezdenmı geleyım
cnmmmmm takılma böyle şeylere ya maddiyatın neye elveriyosa öle yapın kırmayın bir birinizi ölümlü dünyada zaten senin zilli bi dogsun babacım babacım bi desin senin herif yelkenleri suya indirecek bak görsen bozma azının tadını kızçen gelir onun hakkından
Amannn edaecrinimmmm bsver en nihaheyitinde ucu bucagi bi erkek anlatis ge dsunce laf anlama bekleme ..zmni gelince ve isine gelince anlar seni sen krk kere anlatsandaaa..du bakalim erken daha bunun icin tartismaa.tabiki bebek odasi olcak..ama satmayi deilde depo bulmayi denee eger kisa zmnda asinma dusunceniz varsaa
canım çok yorum yazmak istemiyorum ama, madem maddiyat düşündürüyo, yani aslında o da ister hemen odasını yapmak ama imkanlar düşündürüyo, o zaman acaba başta beşik alıp, zamanla odasını da mı alsanız.. görümcemler öyle yaptılar, mobilya beşik aldı önce, sonra biraz büyütünce odasını aldılar..
canım benim oğlum olacak :90: zaten madiiyatı neye elverırse canım yükseklerde uçmuyoruz
sağol canım ama benım satmamdaki amaç maddi olarak değerlendirmek
ayyy sanırım kimse benı anlamadı nerdeyse kocam haklı çıkacakcanım ben sadece mobilya beşik alsam neye yararki hem minik beşik almam gerek hemde eşyaları için dolap falan diyorum ya yerım yoook çok küçük çoğu eşyam annemlerde adam bunu bildiği halde böyle anlamaması benı çıldırtıyo ayrıca başta çok yorum yazmak istemıyorum demenıde anlamış değilim ben sizlerden bi fikir alırım die paylaşmak istedim
kuzum küçük annem ağlama, hiç kocişin seni böyle görse kıyamazdı bak, bebişler bereketiyle gelir, sen hiç merak etme, bak bize şimdiden gelmeye başladıbiz de bu yıl hem ev alıyoruz hem bebek yapıyoruz yani kolay olmayacak, bu yüzden biz de düşünüyoruz önce, her aklımıza geleni yapmıyoruz yani, ama sen merak etme her şey bi şekilde hallolur, beşiğin, gardrobun, şifoniyerin her bütçeye uygun olanı var, olmazsa sen mobilyacıda yaptırıp, çilekteki gibi istediğin yapıştırmalarla süsleyebilirsin, çilekte normal mobilyanın üstüne bişiler yapıştırmışlar o kadar, he bi de tutacak yerler böyle bebekli, çiçekli falan onu da yaptırabilirsin, çok daha uygun olacaktır
yaa sanki şu topikte sadece sorunlu benim gibime geliyo bendemı bi tuhaflık var yada kımse bişeyını paylaşmıyomu bazen sıkıldığınızı düşünüyorum
her insanın sorunları vardır sorunsuzum diyen yalan söler kimi takar üzer kendini kimi aman oldugu kadar der bende senin gibiydim inan ama seneler olgunlaştırıyo insanı olaylara yaklaşımını degiştiriyo
kaç yıllık evlisin ?
kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
kiloları falan da normalmiş.. heryerlerini gördük yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?