- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.241
kuzum yanlış anlama, yorum yazmak istememem, hani sonuçta durumunuzu iyi bilemiyorum, yanlış bişe yazarım diye korktuğğumdan ya da seni üzmekten çekindiğimden yazmak istemedim.. yoksa başka sebeple diil.. bak mesela eşyalarını koycak yerin olmadıını bilmiyodum, görümcemin boş bi odası vardı idare etti.. işte bunu kastettim yorum yazmak istemiyorum derken deliayyy sanırım kimse benı anlamadı nerdeyse kocam haklı çıkacakcanım ben sadece mobilya beşik alsam neye yararki hem minik beşik almam gerek hemde eşyaları için dolap falan diyorum ya yerım yoook çok küçük çoğu eşyam annemlerde adam bunu bildiği halde böyle anlamaması benı çıldırtıyo ayrıca başta çok yorum yazmak istemıyorum demenıde anlamış değilim ben sizlerden bi fikir alırım die paylaşmak istedim
aşkolsun be yavrumm, dövcem şimdi seni heee neden sıkılalım, hepimiz sorunlarımızı paylaşıyoruz, ben yazdığımda hepiniz destek oldunuz, fikirlerinizi sölediniz, burda sadece iyi şeyleri paylaşmak için bulunmuyoruzki, yoksa iyi gün dostluğu olur o.. dertleri de paylaşcaz tabiyaa sanki şu topikte sadece sorunlu benim gibime geliyo bendemı bi tuhaflık var yada kımse bişeyını paylaşmıyomu bazen sıkıldığınızı düşünüyorum
sağol canımm, aminAylintt tebrik ederim çok çok şanslısın..
Allah üçünüde kucağına almayı nasip etsinn
kuzum yanlış anlama, yorum yazmak istememem, hani sonuçta durumunuzu iyi bilemiyorum, yanlış bişe yazarım diye korktuğğumdan ya da seni üzmekten çekindiğimden yazmak istemedim.. yoksa başka sebeple diil.. bak mesela eşyalarını koycak yerin olmadıını bilmiyodum, görümcemin boş bi odası vardı idare etti.. işte bunu kastettim yorum yazmak istemiyorum derken deli
aşkolsun be yavrumm, dövcem şimdi seni heee neden sıkılalım, hepimiz sorunlarımızı paylaşıyoruz, ben yazdığımda hepiniz destek oldunuz, fikirlerinizi sölediniz, burda sadece iyi şeyleri paylaşmak için bulunmuyoruzki, yoksa iyi gün dostluğu olur o.. dertleri de paylaşcaz tabi
sağol canımm, amin
bak mesela bunu da bilemeyiz, yani eşinin huyunu suyunu sen biliyosun, biz genel yazarız fikrimizi, ama size uymayabilir..3 yıllık evliyım canım benımkısı takmak değil yapılması gereken zamanında yapılmalı ben eşimin huyunu biliyorum şimdi bunu yapmazsa çocuk ooo allah bilir kaç yaşına gelince alır dolap vs.gününden geçince kalıyor çoğu şey benım daha düğün fotolarım fotoğrafçıda duruyoallahtan adam tanıdık silmedi.neyse ben gerçekten olaylar karşısısında çok olgun biriyımdir yani 10 yılda evli olsak şuanki düşüncem değişmezdi çünkü ihtiyaç bu zevki değil canım
tebrikler gözün aydın canım ne güzel bir mutluluktur bu Allah isteyen herkeze nasip etsin heleki üçüz harika bişey yaaa eşinle birlikte sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah :) tek başına alman biraz zor alobilir :90::90:
bak mesela bunu da bilemeyiz, yani eşinin huyunu suyunu sen biliyosun, biz genel yazarız fikrimizi, ama size uymayabilir..
bu arada benim eşim de öyledir, hallederiz der geçer, bekle ki halletsinn
evet zor sığar kucağa di mi
sağol canımmm, amin
hepimiz inşallah
anladım canım sadece nıye öyle yazdığını merak ettım yoksa yanlış anlamadım işte olay bundan ibaret artık hayırlısı ne ise o olsun herşey gibi buda kursağımda kalacak gibi ama neyse ...
yaa sanki şu topikte sadece sorunlu benim gibime geliyo bendemı bi tuhaflık var yada kımse bişeyını paylaşmıyomu bazen sıkıldığınızı düşünüyorum
yaa tabiki kımse kımseyı bilemez bende onun için yazdım paylaştım bilin die huyu batsın dicem tövbe tövbee
benimkide öyleeeee bişeyi 40 kere söyletir... artık ona söyleyene kadar kendi işimi kendim görüyorum sonradan konuşursada konuşsun iş işten geçmiş oluyo
kimisinin kocası ne dese yapıyo yaaa hayret ediyorum... bi biz bulamamışız öyle koca
benimkide öyleeeee bişeyi 40 kere söyletir... artık ona söyleyene kadar kendi işimi kendim görüyorum sonradan konuşursada konuşsun iş işten geçmiş oluyo
kimisinin kocası ne dese yapıyo yaaa hayret ediyorum... bi biz bulamamışız öyle koca
canım gidiyoruz görüyo aslında hevesli de asıl sorunu maddiyat aynı zamanda araba da almayı düşünüyo o yüzden homurdandı
Durun ben size yakın geçmiş zmandan geçen hafta olan bi olayı anlatıyım kızlar dertlerinizi unutun kocalarınıza şükredin kuzenim amcamın kızı p.tesi son kontrolüne doktora gitti aynı doktora gidiyoruz bu arada doktor suyun azalmış bu şekilde normal dogumun çok güç olur saatlerce çekersin yinede dogum yapamaya bilir sezeryan olursun enisi sen yarın dogum çantanı al gel seni sezeryan yapalım sancı çekme boşuna demiş ssk lı oldugu için ödeyecekleri sadece 400 tl kızlar kocası bu olayı büyüttü herkes normal yapıyo beş kuruş ödemiyo sen niye normal dogum yapmıyosun diye bi kavga etmişler ertesi günüde hastaneye getirmeyip çıkıp işe gitmiş bir sonraki gün hastaneye götürmüş düşünün çektigi sancıyı bide bu vatandaşların çocukları olmuyodu 5 yıllık evliler bir düşükleri var yani sonuç olarak sezeryanla dogum yaptı . Küs girmiş sezeryana narkozu alıncada saydırmış dogum boyunca doktorda çıkınca yakıştıramıyorum böle şeyleri varmı hala böle zihniyette olanlar demiş adam yemiş kafayı resmen her insanın bünyesi bir olmaz beyefendi eşinizin ve kızınızın ii olduguna şükredin demiş bizimkiler orda ögrenmiş olanları yanii böle saglık konusunda bile ihmal edebilen adamlar var yaa
yuhhh diyorum başka bişe diyemiyorummDurun ben size yakın geçmiş zmandan geçen hafta olan bi olayı anlatıyım kızlar dertlerinizi unutun kocalarınıza şükredin kuzenim amcamın kızı p.tesi son kontrolüne doktora gitti aynı doktora gidiyoruz bu arada doktor suyun azalmış bu şekilde normal dogumun çok güç olur saatlerce çekersin yinede dogum yapamaya bilir sezeryan olursun enisi sen yarın dogum çantanı al gel seni sezeryan yapalım sancı çekme boşuna demiş ssk lı oldugu için ödeyecekleri sadece 400 tl kızlar kocası bu olayı büyüttü herkes normal yapıyo beş kuruş ödemiyo sen niye normal dogum yapmıyosun diye bi kavga etmişler ertesi günüde hastaneye getirmeyip çıkıp işe gitmiş bir sonraki gün hastaneye götürmüş düşünün çektigi sancıyı bide bu vatandaşların çocukları olmuyodu 5 yıllık evliler bir düşükleri var yani sonuç olarak sezeryanla dogum yaptı . Küs girmiş sezeryana narkozu alıncada saydırmış dogum boyunca doktorda çıkınca yakıştıramıyorum böle şeyleri varmı hala böle zihniyette olanlar demiş adam yemiş kafayı resmen her insanın bünyesi bir olmaz beyefendi eşinizin ve kızınızın ii olduguna şükredin demiş bizimkiler orda ögrenmiş olanları yanii böle saglık konusunda bile ihmal edebilen adamlar var yaa
Ayyy kimle konussam bu aralar ole dioo yahh...peki nerde bu herseyi yapan dinleyen kocaaalarr..herkes sikintili bu konudaaa..seytan mi aldi gturduu kii onlariii
yaa sanki şu topikte sadece sorunlu benim gibime geliyo bendemı bi tuhaflık var yada kımse bişeyını paylaşmıyomu bazen sıkıldığınızı düşünüyorum
ben de bir iki halledeyim kendim dedim, sonra dedim niye onun yapması gerekeni de ben üstleniyorum, iyice alışır, herşey benim üstüme kalır diye yapmamaya karar verdim, söyleye söyleye yaptırıyorum artık :)) o hallederiz demekten sıkılmıyosa ben de hallet demekten sıkılmam
bazıları sölemeden düşünüp yapıyo hem dee :)))
Bizde bebek dogdu diye hastaneye gittik bi gittikki kıyamet kopuyo yengem damadının üstüne yürüdü sen kim oluyosunda benim evladımın saglıgıyla oynuyosun üç kuruş için diye paralıcaktı valla neye ugradıgımızı şaşırdık
bazen onlar için ne düşünüyorum biliyomusun çok afedersin şeylerinden altınmı çıkıyo diyorum:)
Ahhhh yengen gebertmemisssdua etsinn ...heyy allahimmm...wlla cnm cocuk oluo olmuo adamlarin pek umurunda olmuo.daha doorusu olmazken uzuluolarr..ama sadeec uzulme anne ise hem uzuluo hmde aci cekioo hmde disardan ilac tKviyesi aldigi icin kensini taniyamio hem psikolojik hemdde bedensell...olunca da anne hic bi zmn o gunleri unutmuoo hep korkuoo dua edioo..unutmak istese de vucutta ilClRin biraktigi izler hatrlatioo..
Benim bebikim olmadi 1yil dr dedi hmn tup bebekk o ilacc ve acilR korkularr anlatamam ben ben deildimm gzlerim surekli aglamKtan sis ..aynaya bakmiodum eger gecerkwn kndimi aynad yAnlislikl grursem basliodum aglamaya..ayna beni ele geriodu disim gulsede goZlerim aci icindeydii..negatiftii ve hmn Ardindan ben hami s kaldim..ve esimle surekli annesigil yuzunden sorun yasioruz...ve hamisken kac kere olduu bu yine..kac gundur iki yabancii ne konusma ne bakismaa ne tellesmee...hamisligimi e hamisligimde esimin tavrini bole hayal etmemsitim bnm uzuntum de buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?