2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yanii iste cnm herkes grundugu gibi deil dert dolu..ha takarsin takmassin o da kisilige kalmos..ben isterdim takmayan olmayi..eger yalnizaam hele cok takiorumm.amman allahima havalee...icimzi de disimiZi da bilio yaradanimm

bazen onlar için ne düşünüyorum biliyomusun çok afedersin şeylerinden altınmı çıkıyo diyorum:)
Allah iyiliğini versin emi
inşallah odasını da gönlünce yaparsın canımm..
Offfofff dertlendimm yinee benn...dert konusunda alinganlik hamislik duygusalligi adi altinda yenii topic acalim bunalalim..sne dersiniz
olur bence :)
az bile yapmış
benim de zor oldu.. ben de farklı düşünmüştüm, cinsiyetleri öğrendik, eşim dışarda arkadaşlarıyla kutluyo söledim de külahları değişiriz diye, erken gelirim dedi... hala yok
Allah huzurunuzu hiç kaçırmasın leloşum ya, zor şeyler yaşamışınız..

huzurum yerinde kocamı çok seviyorum oda gözümün içine bakıyo oğlum desen saglıklı okulu çok iyi gidiyo bide cimcimem saglıklı bi şekilde yuvamıza katılsın gerekirse koltukta yatsın her şey olur biter yeterki huzur olsun kızlar

Son düzenleme:
doğru diyosun be leloşumm...

doğru diyosun be leloşumm...

cnm sadece bunlarla yetinmeyi bilmek kolay olmuyo çekilen acılar törpülüyo insanı oğlum dogdu anneme bıraktım çalışıyorum ev aldık ödüyoruz kulaklarımda duydum kayınvalidemin üzülme kızım bi gün defolup gidicek enayi evide ödüyo çocukta oğlumda evde sana kalıcak dedini buna bile sustum takiii kız evlendi 6 ay sonra geri geldi görümcem koşa koşa geldi yenge hatice diyoki o olmasaydı ben mutlu olucaktım diye delirmişim gittim bi yapıştım kızın saçlarına azıma geleni söledim bir ikie patlattım alamamış kimse elimden sonra kaynanama gittim dışardan içeri bile girmeden azıma geleni saydım al dedim sok oğlunu gözüne eşimede tel. açtım bitti diye böle şeyler yaşayınca işte insan anlıyo hayatta neyin asıl oldugunu huzurrr senelrce hasret kaldıgım huzur

Son düzenleme:

herkes layığını bulmuş gülüm sonunda, ilahi adalet...

söleyin bakıyım kim daha dertliymiş sildim bana deger vermeyenleri hakadene hakettigi kadar deger oğlunun mutluluguna uzaktan bakıyo şimdi el gibi hakketigi bu işte

canım ozaman sütle balık yağı çakışıyor yavv ne zor muş
canım demir ilacını ve eleviti aynı anda içme süt içtikten iki saat sonra birini iç diğerinide yatarken iç ben öyle yapıyorum
Lastikli şort arayanların dikkatine, şunu beğendim ben : OXXO > 11KHOT-PRORIBSO
canım bunlardan collezione dan 10 liraya hemde sezon başında almıştım rengarenk aldım tatilde çok rahat olmuştu

geçmiş olsun bende çok kötü şeyler yaşadım dün tekrar olmaz inşallah

dün sabahdan beri salak salak bebeğimi hissediyorum diye seviniyordum bu arada birisi dr ne bilsin demiş adam 6+5 bunun eğitimini almış bilmez mi biz buradan birbirimizi de gaza getiriyoruz ama olsun gazda olsa biz öyle hissedelim güzel bir duygu
canım hiç düşünme böyle şeyleri boşver hayatımız eşya almak ve borcunu ödemekle geçiyor benim evimde çok küçük ev bulursam çıkacağım bulamazsam da ben eşyamı kimseye satmam biz eşim okurken evlendik çok zor aldık hepsini ve herşey benim için çok değerli kıyamam hemen hemen hepimiz evliliğimizin ilk yılını eşya borcu öderken geçiriyoruz yazık yineden sen bilirsin ama böyle şeylere üzülme hatta hiç bir şeye üzülme bebeğin kolik bebek olursa stresden aylarca ağlar o yüzden sana abla tavsiyesi sakın saçma sapan şeylere üzülme
canımm sağol :)) inşallah Rabbim bi sağlıkla kucakladığımızı da gösterse, hepimize..
canım oğluşun ve cadıların hayırlı olsun avatarında da almışsın zaten oğluşu ortaya bu gün dikkatimi çekti :)))

benim eşim lokum gibidir ama daha ilk söylediğimde hiç bir şey yapılmadı söyleye söyleye yaptırırım herkesin farklı yönleri var ben alıştım artık önemsemiyorum sadece çevremizdekiler kocama kılıbık banada dominant diyor ama alakası yok

Son düzenleme:

ya çok üzüldüm .tabiki halimize şükürler olsun kötünün kötüsü var tabiki sağlık en başta gelir.bizimkisi fikir ayrılığı

iyigeceler kızlar
sağ kasığımda hafif hafif aralıklarlar çok şiddetli olmayan ağrı hissediyorum
normal mi? sizde de oluyor mu?
beni korkuttu biraz

leylacım yaşadıklarına çok üzüldüm ben sorunlarınızı anlatın yada hatırlayın die demedim canım kusura bakma sende hatırlamışsın sayemde artık bi kaç içinde belli olur ne yapacağımız bakalım eşimde olsa maddi olarak yapardı biliyorum ama onada destek kimse yok oda bana surat yapıo bende ona ne yapalım bebeğimiz sağlıklı doğsunda kısmetınde ne varsa o olur artık hepinize ii geceler

iyigeceler kızlar
sağ kasığımda hafif hafif aralıklarlar çok şiddetli olmayan ağrı hissediyorum
normal mi? sizde de oluyor mu?
beni korkuttu biraz

havalar sıcak diye yerlere çıplak basıyoruz korumuyoruz kendimizi üşütmüşsündür belki uzan dinlen cnm
benimde göbegim acıyo sanırım büyüyo ondan gerildi iice

dertleştik sayende ne güzel bagladın bak sonuca cnm kısmetinde ne varsa o olur bebişinin bebek kısmetiyle geliyo buna şahidim güzelliklerin hepsi yavrularımızın olsun inşallah sanada ii geceler cnm

benim kocacım geldi nihayet, ben de gidim bunca anlattığına inat onu bi paylıyim :))
hadi çıktım ben

cnm gozun aydinn ogrenmissin cinsiyetleri benim her zaman hayalimde wardi ikiz kizlarr cokk tatli oluyorlar ama sen uyumu yakalamissin 2 kiz bi erkek cook iyi masallah bebislerine allah nazarlardan saklasinn

hayırlı akşamlar hanımlar ne yapıyorsunuz bakalım epey doldurmuşsunuz sayfaları yine maşallah düşünüyorumda bir ultrsyon aletim olsa dev ekrana yansıyan tüm gün oğluşumu izlesim oğllum burdada gelinim nerelerde acaba hehehehehe

cnm benim yaa sende cook haklisinn yer olmayinca oylee oluyorr benim cocuk odam war cook buyukk ama boss icinde yemek masami koymusum cok buyuk cook yer kapliyorr diyee halilar sandalye falanda war ivir ziwirr anlayacagin ama ben besik isini dusundum yatak odama koyacam yerim war ama dolabimda bebek kiyafetleri icin hic yer yokk :26: sen dedin de aklima geldi hic dusunmemistim kiyafetleri nereye koyulacak diyee :26: yurt disinda oldugum icin ewimde fazla kalmiyorumm bu yuzden bebek odasi almayacagimm almayi cokk istiyorumm ama alirsam cook kullanamiycam bebegin kiyafetleri icn biseyler bulmam lazimm :78::78::78::78: esim gelsin bi konusuyumm bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…