- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
- 118
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.281
hayırlı akşamlar hanımlar ne yapıyorsunuz bakalım epey doldurmuşsunuz sayfaları yine maşallahdüşünüyorumda bir ultrsyon aletim olsa dev ekrana yansıyan tüm gün oğluşumu izlesim oğllum burdada gelinim nerelerde acaba hehehehehe
hayırlı akşamlar hanımlar ne yapıyorsunuz bakalım epey doldurmuşsunuz sayfaları yine maşallahdüşünüyorumda bir ultrsyon aletim olsa dev ekrana yansıyan tüm gün oğluşumu izlesim oğllum burdada gelinim nerelerde acaba hehehehehe
hehehe cnm bende gecen diyodum esime bi tane utrason makinasimi alsak neeeebnde oglumu hep izlesem ne yapiyorr diyee
Ayyy ne güzel olur dimi bende kızımı izlerdimkomşumda dogum yaptı 3 aylık oğlu var gülmeye başladı bana güldümü başlıyolar bak bak kayınvalidesine gülüyo diye dedim çokk zor prensesimi veremem kimselere
ne yapcak dolanıpp duruyorlardır :))) ama merak ediyor insan en çok annemin karnındaki hallerimi merak ediyorumultrsyon resmim bile yok şimdiki bebişler en azından bu konuda şanslı videolarınıda çekip bize verseler her kontrelde harika olucak
cnm ama siz yinede bana gore sanlisiniz en az 10 dk kaliyorsunuzdurr utrasondaayrintili utrasona girme imkaniniz war kimisi vidyosunu aliyorr ama ben 5 dk bile kalmiyorumm ayrintili utrason ne bilmezler burda test yok yapmiyorlar boy kilo olcmuyolar daha hic soylemediler bana bebegimi bir iki dakka goruyorumm tmm baska bise yokk turkiyeye donecegim gunleri sabirsizlikla bekliyorumm bebegimi rekli utrasonda gormek icin
cnm benim doktorumda aşırı yoğun oluyor devlet hastanesinden özele geçti ama yinede çok kalabalık bende okadar kalamıyorum öyle boy kilo falan sormadım hiç şuana kadar doktora gidince kitleniyormuyum ne oluyor öyle baka kalıyorum doktorumda sağlıklı görüyor demekki bir uyarıda bulanmıyor evet ayrıntılı ultrsyonlar var inşallah sende geldiğinde yararlanırsın canım benim
dondugumde 8ci aya yeni girmis olucam kasimda insallah rekli utrasonda gorme firsatimm olurr cook merak ediyorumm nasil gozukuyo diyee
cnm moralini bozmak istemem ama 8 aylıkken çok büyümüş olduğundan ulttrasonda yüzünün görülme olasılığı çok çok az,ya kolu ya bacağı ya sırtı ya yüzü görünür toptan bebeği göremezsindondugumde 8ci aya yeni girmis olucam kasimda insallah rekli utrasonda gorme firsatimm olurr cook merak ediyorumm nasil gozukuyo diyee
günaydın kızlar ben dünden beri acaip kaşınıyorum ama tüm vucut olarak acaip bişey uyuz olmuş gibiyim duşa giriyorum bi yarım saat rahatlıyorum sonra tekrar başlıyo bugun dra gidicem ne bu ya çıldırcammmmm..
günaydın kızlar ben dünden beri acaip kaşınıyorum ama tüm vucut olarak acaip bişey uyuz olmuş gibiyim duşa giriyorum bi yarım saat rahatlıyorum sonra tekrar başlıyo bugun dra gidicem ne bu ya çıldırcammmmm..
herkese günaydınn kızlarr bugün temızlık günü ve sağlık ocağına gidecem daha kayıt yaptırmaya bazı sağlık ocaklarında ultrason bilem varmış belki oğlumuda görürüm
Günaydın kızlar..
biz 2 gün önce tetanoz aşımızı olduk 1 ay sonra da 2. doz yapılacak..
aman bu havalarda kendiniz gitmeyin hastaneye sağlık ocağına falan.. ben pazartesi hava serin olmasına rağmen sağlık ocağından çıkınca yolda bayıldım.. kollarım yara içinde.. çok şükür ikimizde iyiyiz ama..
bu arada
Nurrose.. tatlım liste bilgilerimi güncelleyebilirmisin... bebişimiz erkek.. isim konusunda babamızla çatışmalar yaşıyoruz.. ama ben Emre ismini istiyorum.. güncel kilom da 80... 4 ayda 2 kg almışım.. kendimi tebrik ediyorumherkes laf sokuştururdu.. çok kiloyla hamile kaldın.. hızlı alırsın kiloyu falan diye.. son aylara saklıyorum hakkımı
GÜNAYDIN
dün aksam doktora gittim
2 litest sonucalrıan baktı herşey normal dedı 3 lüye gerek yok dedi
sonra ben dedım 2li testte cınsıyete bakarız demiştiniz dedim
halbuki attım:)
tamam bakalım dedi baktı baktı göremedi ama doktor yok suan belli degıl dedi ama belli olmaması kız ihtimaliniarttırıyor ama bişey demiyorumd edi hıhhh
sonra tam cektı dedım haftamda degısıklık varmı cunku9 gn once 2 li test ıcın gıttıgımde ekranda 13 hafta dıye gordum soramyı unuttum 12+6 ıdım gıttıgıdme 9 gun once ultorsn kagıdıda vermedi dedim bugun 13+5 olmam lazım
oda yooo 15 haftalıksın dedi
sonra 9 gun once 2li test yaptıgı kagıda baktı odada 13+2mi ne yazıyor not almıs 9gun gecti 14+4 olman gerekir 4 gunun onemı yok dedi
15 cıkıyor dedi
dedım sata göre geriden geliyordum belki yakalamısımdır
dedi senın saglıkla ne ılgın var ne sağlığı dedim sağlıkcımısın dedi yooo dedim...satı nerden bılıyon dedım dedım netten:) neyse
dedım benim sat 11/04 sız haftama göre 20/4 olması lazım dediniz dedim baktı baktı niye öyle böyle 15/08da gel3lü teste yapalım ozaman dedi
ilkten gerke yok dediydi
öyle yani
ANLAMADIM bende
GÜNAYDIN
dün aksam doktora gittim
2 litest sonucalrıan baktı herşey normal dedı 3 lüye gerek yok dedi
sonra ben dedım 2li testte cınsıyete bakarız demiştiniz dedim
halbuki attım:)
tamam bakalım dedi baktı baktı göremedi ama doktor yok suan belli degıl dedi ama belli olmaması kız ihtimaliniarttırıyor ama bişey demiyorumd edi hıhhh
sonra tam cektı dedım haftamda degısıklık varmı cunku9 gn once 2 li test ıcın gıttıgımde ekranda 13 hafta dıye gordum soramyı unuttum 12+6 ıdım gıttıgıdme 9 gun once ultorsn kagıdıda vermedi dedim bugun 13+5 olmam lazım
oda yooo 15 haftalıksın dedi
sonra 9 gun once 2li test yaptıgı kagıda baktı odada 13+2mi ne yazıyor not almıs 9gun gecti 14+4 olman gerekir 4 gunun onemı yok dedi
15 cıkıyor dedi
dedım sata göre geriden geliyordum belki yakalamısımdır
dedi senın saglıkla ne ılgın var ne sağlığı dedim sağlıkcımısın dedi yooo dedim...satı nerden bılıyon dedım dedım netten:) neyse
dedım benim sat 11/04 sız haftama göre 20/4 olması lazım dediniz dedim baktı baktı niye öyle böyle 15/08da gel3lü teste yapalım ozaman dedi
ilkten gerke yok dediydi
öyle yani
ANLAMADIM bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?