2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çatlak için krem almadım henüz ama komilinin bebeyağını aldım %100 zeytinyağı yazıodu üzerinde.Banyolardan snra onu sürüp yediriyorum iyice vücuduma.Bi de vazelin gerçekten çok nemlendirio ama çok sıcakta uzun süre vıcık vıcık durulmuyo.Ama bikaç kez denedim yumuşak vazelinlerden sürüp daha snra duşa giriyorum buz gibi suyun altına nemi acaip hapsedio kızlar denemelisiniz bence

günaydın canım
doktorun ilk 16 haftada 4 kilo normal ondanmı sen çok kilo almayacaksın dedi:26: ozaman bende 3 kilo almıştım toplamda inşallah fazla almayız gerçi ben son haftada ekmek çok yemeye başladım mesela şimdi 2 tane tandır katıklısı yedim

büyük ihtimalle o yüzden dedi canım bi de hamile kaldığımda 52 53 gibi bişeydim.Geçen gittiğimde de sen çok kilo almazsın karnın çıkar sadece dedi.4 kg fln aldım ama pek kilo almış gibi bi görüntüm de yok açıkçası ,belim kalınlaştı brz doğal olarak.Doktor öyle dio da şimdiden 57 ben bu gidişle 70 i görürüm sanki

çok geçmiş olsun canım..
havalr gerçekten çok aşırı sıcak.yakışıklı oğluşun için tebrik ederim.öğrenmeyenler çok az kaldı.biride benim haftaya göreceğiz inş.
kilonda çok iyi..böyle gitmesi bizim için çok çok iyi..zaten sıcaklarda çekilmez..

cnm ekmek her zaman kilo yapar hamile olmasan da .Ben pek ekmek yemem kepek ekmeği ya da bazen kahvaltılarda normal beyaz ekmek.Yemekle fln ekmek yeme alışkanlığım yoktur pek.Bi de akşama kdr büyük bi bardağım var yarım litre su alıyo onla heralde 8 10 bardak içiyorum.Su çok önemli ben brz abartıyorum galiba ama su işinni de neysee :)):78::78::78:

benım karnım çıktı biraz bıde memişler oyüzden özellikle yandan fırlamış durumdayım ama tartıda 3 kiloyduben 70 i kesin görecem allah 80 den korusun yarabbiii AMİNNN

canım bende ekmek yemezdım hatta kahvaltı yapmazdım sadece akşam yemeği yerdim ondada ekmek çok azdı nedende 1-2 haftadır özellıkle kahvaltıda arttı doymuyorum sanırım :18:hominigırtlak

canım kilon güzel bence abartmana gerek yok.. eltim mesela 38kg çira gibi bişiydi.. 62kg ile doğuma girdi (yani toplam 24kg almış oldu) şu anda 42. gün oldu doğumdan.. 49-50kg şu anda
benim gibi fazla kilo ile hamile kalmamışsın ne güzel.. sadece yediklerine biraz dikkat edersin.. abur cuburdan uzak duruyorum mesela ben.. otçul bişiy oldum ekmek yemiyordum zaten (ona rağmen bukadar kiloluyum)
sen 57kg oldum diyosun.. ben 80... sen böyle depresyona giriyosan ben kendimi atayım ozaman balkondan
can sıkma.. herşey karnımızdaki mucize için feda olsun..

benım karnım çıktı biraz bıde memişler oyüzden özellikle yandan fırlamış durumdayım ama tartıda 3 kiloyduben 70 i kesin görecem allah 80 den korusun yarabbiii AMİNNN

ama sen zaten 67 mişsin galiba 80e çok yok 13 kg yapar o da normal sayılır.Benm bi arkdşım 60lı kilolarda kaldı hamile 86ya kdr çıkmıştı en son
Ama işte benm derdim çatlaklar olduğu için bu kdr salamıyorum kendimi o yüzden kafaya takıyorum.
Benm de karnım çıktı hamile olduğum anlaşılıo artık .Bebek 10 gün önde gittiği için şuanda 17+3 um usg ye göre o yüzden çıktı karın

herkese günaydınn kızlarr bugün temızlık günü ve sağlık ocağına gidecem daha kayıt yaptırmaya bazı sağlık ocaklarında ultrason bilem varmış belki oğlumuda görürüm
ya ben dun sonucu ogrnemıyıcen dırek aklıam saglık ocagı geldı bende haftaya kayıt ıcın gıdıcem:)
ultrosan varsa süper olur ya
cınsıyet gorurum belki haha:)
cnm herşey duzelir inş.
erkekler bızım gıbı meraklı degıllerki
yatak odan genişmi?
oraya yapabilirmisin dediklerini
bnm kucuk bi odam var oraya yapıcam ama tek beşik alıcam cokkucuk cunku

aay hayırlı olsun bi taşla 2 kuş sağlıkla kucagına al inş.

Ama ben hayatım boyunca kilo takıntılı oldum 1 kilo alsam hemen verirdim kafaya takıp:) Hamile olduğum için böyle değilim yani :)Benm kardeşim de 44 mu 46 mı neydi hamile kaldığında 65le doğuma gitti şuanda 52 fln.Ama işteherkesin bünyesi farklı

kızlar sabah sabah ağdamı yaptım kurtuldum 1 ay boyunca artık şu ağdayı yapınca ne kadar rahat oluyorum anlatamam size .. kilo alma konusu benim metebolizmam çok hızlı çalışıyormuş doktor söyledi o yyüzden rahatım kilo almıyorum problemde değil sağlık herşeyden önemli yağ torbası gibi gezmektense 15 kiloyla hamileliği bitirmreeye razıyım doktor 3 ay kilo almamak normal 3 aydan sonra parça parça almak lazımmış bir görseniz fiziğimi hiç 4 ağlık gibi gözğkmüorum sadece gögüslerim kilo almıştır süntyen sığmıyo artık :) göbüşümde minnacık yarın doktor günüm çok heyecanlıyım resmen saydım teker teker günleri allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin kiloyuda problem yapmayın bebeğinizide üzmeyin

canım bende ekmek yemezdım hatta kahvaltı yapmazdım sadece akşam yemeği yerdim ondada ekmek çok azdı nedende 1-2 haftadır özellıkle kahvaltıda arttı doymuyorum sanırım :18:hominigırtlak

bak işte kilonun sebeplerinden biri şu söylediğin.Kahvaltı mutlaka yapman gerekir.Ne kdr yersen ye kahvaltıda gün içinde o kalorileri yakarsın.Ama akşam yemeğini yedikten bi süre snra yatıp uyuduğun için onları yağ olarak depolarsın.Bence bu alışkanlığını değiştir.En azındna doğumdan snra değiştir.Kahvaltı yap mutlaka akşam yemeğini çok az ye ve geç yeme.Ben hayatm boyunca böyle yaptım ve ortalam kilolarım 48-52 arası oldu.

aşkolsun kızz ben 62 ile hamiş kaldım şimdi 65 im Artı canikom salmadım kendimi benım kadar yürüyenınız yoktur heralde bı sıcaklarda bile hem gündüz hem akşam yürüyorum ..ben 80 derken yani şuana kadar 3 kilo aldıysam önumde 5 ay var 5 ayda da 8 kilo falan alırsam yada 10 alsam bile toplamda 13 yapıyo onuda normal dio doktorlar ozaman 75 ile bitirmiş oluyorum ben biraz ekmeği kesssem o kadar bile almam sanırım çünkü benım hemen almaya ve hemen vermeye müsait bi yapım var şunuda hatırlatayım hamile kalmadan önce 6 kilo vermiştim 2 sini geri aldım ve hamile kaldım daha rejımden önceki kıloma dönemdım yanı Gerçii bende çatlakları takıyorum ama ne yapalım tedbir bizden tevekkül alllahtan

canım di'li geçmiş konuştum zaten Yani öncedendi o alışkanlığım kilomda 60-62 falandı boyuma göre gayet normaldi.şuan kahvaltımıda yapıyorum akşam yemeğide sağlıklı beslenmeye çalışıorum yani

hhehehe listeden baktım yanlış bakmışım o zaman ne kızıyosun ki sen kilo vermişsin bak daha onu almamışsın ben hiç vermedim kilo ilk aylarda

Kızlar ben kaçar banyoma geçeyım ordan sağlık ocağına ordan gelip temizlık falann hadi ii muhabbetlerr

aylin çok sevindim canım..allah hayırlı etsin..hep sağlıklı olsun yavrucuklar..

ben de çatlaklardan çok korkuyorum yaaaaa:18::18::18:
inş. en az çatlakla bitiririz bu dönemi. ben de 17+2 yim 700 gr aldım doktor çok iyi gidiyorsun diyor
1 kiloya tamamlayayım da öyle listede güncelleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…