- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.301
Ben çatlak için krem almadım henüz ama komilinin bebeyağını aldım %100 zeytinyağı yazıodu üzerinde.Banyolardan snra onu sürüp yediriyorum iyice vücuduma.Bi de vazelin gerçekten çok nemlendirio ama çok sıcakta uzun süre vıcık vıcık durulmuyo.Ama bikaç kez denedim yumuşak vazelinlerden sürüp daha snra duşa giriyorum buz gibi suyun altına nemi acaip hapsedio kızlar denemelisiniz bencebebeyağı falan kullanabilirsin.. ama yine de doktora görünmekte fayda var..
sıcaklardan da olabilir.. bende henüz yok.. eğer göbişin de çıktıysa deri geriliyordur muhtemelen.. (benim daha yokta..) hamile olduğum belli değil
Ben de hala gidic em sağlık ocağına doktorrrum yok hala
Cnm sen 4 ayda 2 almışsın ben 4 kg aldım en azhayatımda ilk kez 57 kilo oldum doktor sevin bence dedi çok kilo almayacaksın sen dedi bu normal dedi ama gel de bana anlat :84::84::84:
günaydın canım
doktorun ilk 16 haftada 4 kilo normal ondanmı sen çok kilo almayacaksın dedi:26: ozaman bende 3 kilo almıştım toplamda inşallah fazla almayız gerçi ben son haftada ekmek çok yemeye başladım mesela şimdi 2 tane tandır katıklısı yedim
Günaydın kızlar..
biz 2 gün önce tetanoz aşımızı olduk 1 ay sonra da 2. doz yapılacak..
aman bu havalarda kendiniz gitmeyin hastaneye sağlık ocağına falan.. ben pazartesi hava serin olmasına rağmen sağlık ocağından çıkınca yolda bayıldım.. kollarım yara içinde.. çok şükür ikimizde iyiyiz ama..
bu arada
Nurrose.. tatlım liste bilgilerimi güncelleyebilirmisin... bebişimiz erkek.. isim konusunda babamızla çatışmalar yaşıyoruz.. ama ben Emre ismini istiyorum.. güncel kilom da 80... 4 ayda 2 kg almışım.. kendimi tebrik ediyorumherkes laf sokuştururdu.. çok kiloyla hamile kaldın.. hızlı alırsın kiloyu falan diye.. son aylara saklıyorum hakkımı
cnm ekmek her zaman kilo yapar hamile olmasan da .Ben pek ekmek yemem kepek ekmeği ya da bazen kahvaltılarda normal beyaz ekmek.Yemekle fln ekmek yeme alışkanlığım yoktur pek.Bi de akşama kdr büyük bi bardağım var yarım litre su alıyo onla heralde 8 10 bardak içiyorum.Su çok önemli ben brz abartıyorum galiba ama su işinni de neysee :)):78::78::78:günaydın canım
doktorun ilk 16 haftada 4 kilo normal ondanmı sen çok kilo almayacaksın dedi:26: ozaman bende 3 kilo almıştım toplamda inşallah fazla almayız gerçi ben son haftada ekmek çok yemeye başladım mesela şimdi 2 tane tandır katıklısı yedim
büyük ihtimalle o yüzden dedi canım bi de hamile kaldığımda 52 53 gibi bişeydim.Geçen gittiğimde de sen çok kilo almazsın karnın çıkar sadece dedi.4 kg fln aldım ama pek kilo almış gibi bi görüntüm de yok açıkçası ,belim kalınlaştı brz doğal olarak.Doktor öyle dio da şimdiden 57 ben bu gidişle 70 i görürüm sanki
cnm ekmek her zaman kilo yapar hamile olmasan da .ben pek ekmek yemem kepek ekmeği ya da bazen kahvaltılarda normal beyaz ekmek.yemekle fln ekmek yeme alışkanlığım yoktur pek.bi de akşama kdr büyük bi bardağım var yarım litre su alıyo onla heralde 8 10 bardak içiyorum.su çok önemli ben brz abartıyorum galiba ama su işinni de neysee :)):78::78::78:
Ben de hala gidic em sağlık ocağına doktorrrum yok hala
Cnm sen 4 ayda 2 almışsın ben 4 kg aldım en azhayatımda ilk kez 57 kilo oldum doktor sevin bence dedi çok kilo almayacaksın sen dedi bu normal dedi ama gel de bana anlat :84::84::84:
benım karnım çıktı biraz bıde memişleroyüzden özellikle yandan fırlamış durumdayım ama tartıda 3 kiloydu ben 70 i kesin görecem allah 80 den korusun yarabbiii AMİNNN
sana da günaydın şekerim..
bende kayıt yaptırmadım hala sağlık ocağına.haftaya gideceğim inş.
gerçekten sağlık ocaklarında ultrason varmıymışçok iyi valla.
ama hepsinde yoktur sanırım..
sen bize izlenimlerini başına gelenleri anlatırsın.neler yapıyolar nasıl bir kontrol oluyo merak ediyorum..
ya ben dun sonucu ogrnemıyıcen dırek aklıam saglık ocagı geldı bende haftaya kayıt ıcın gıdıcem:)herkese günaydınn kızlarr bugün temızlık günü ve sağlık ocağına gidecem daha kayıt yaptırmaya bazı sağlık ocaklarında ultrason bilem varmış belki oğlumuda görürüm
cnm herşey duzelir inş.canım ben hani oğluma oda yapıcaktım ya evim çok küçük söylemiştim.bi salon bi yatak odası bi oturma odası var,oturma odasını nerdeyse hiç kullanmıyoruz.neyse ben 2 ay kadar önce eşime o odayı satmayı düşündüğümü zaten çok kullanamdığımızı almak isteyenlerın olacağını onun parasının üstüne koyup oda yaparız falan demiştim oda önce benı kırıp kabul etmişti.odayı satacağımı söylediğimden beri 3 kişi çıktı alırız die birede bugün duyan kayınvalidem.az önce eşime gülerek söyledim 3kişi almak istıyo artık hangisine kısmet olursa sorsunlar fiyatını ona göre anlaşır veririz dedim .haydiiii benımkı başladı eee canım neymiş güzelim odayı satacakmışım başka eve çıkarsakmış yok misafir gelirse kalabalık oradada oturuluyomuşş,ozaman 2 milyara mal olurmuşş,araba almaktan vazgeçeymiş ozaman bıdıbdıdıyaaa bende dedimki misafir için ben kenm ve çocuğumundan ödün veremem gelen balkonda otursun salonda otursun yermı yok dedim,zaten bize kalmaya pek kimse gelmez.çocuğun eşyalarını nereye koyacam dedim bi donu olmuycak heralde ıvır zıvır derken bizim eşyalarımız sığmıyo yatak odasına ne yapacam ben dedim bi şekilde çözüm bulmamız gerekirken senın söylediğine bak falan die ben açtım ağzımı bunda çıt yok tabi deminden beri sinirlenıyorum yaa zaten yerım olsa nıe satayım güzelım odayı bi yere emanet bıraksak yer yok zaten annemlerın bi odası benım ve ablalamların fazla eşyalarıytla dolu kıme bırakacam dimi ama..bide hani 2 milyara mal olur bi odası diyo ya bende büyüklere söyle o zaman bi ucundan tutun die nie çekiniyosun hava atıyosun geçen gün benım kımseden beklentım yok herşeyını ben yaparım die konuşuyodun şimdi ne oldu dedim hiç konuşmadı sonra bende sustum oda uyudu biraz şimdi çıktı daha konuşmadık giderken suratı beşkarış yerı süpürüyoo kendi bilirr almazsa almassın
aay hayırlı olsun bi taşla 2 kuş sağlıkla kucagına al inş.kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
kiloları falan da normalmiş.. heryerlerini gördük yaf
canım kilon güzel bence abartmana gerek yok.. eltim mesela 38kg çira gibi bişiydi.. 62kg ile doğuma girdi (yani toplam 24kg almış oldu) şu anda 42. gün oldu doğumdan.. 49-50kg şu anda
benim gibi fazla kilo ile hamile kalmamışsın ne güzel.. sadece yediklerine biraz dikkat edersin.. abur cuburdan uzak duruyorum mesela ben.. otçul bişiy oldumekmek yemiyordum zaten (ona rağmen bukadar kiloluyum)
sen 57kg oldum diyosun.. ben 80... sen böyle depresyona giriyosan ben kendimi atayım ozaman balkondan
can sıkma.. herşey karnımızdaki mucize için feda olsun..
canım bende ekmek yemezdım hatta kahvaltı yapmazdım sadece akşam yemeği yerdim ondada ekmek çok azdı nedende 1-2 haftadır özellıkle kahvaltıda arttı doymuyorum sanırım :18:hominigırtlak
ama sen zaten 67 mişsin galiba 80e çok yok 13 kg yapar o da normal sayılır.benm bi arkdşım 60lı kilolarda kaldı hamile 86ya kdr çıkmıştı en son
Ama işte benm derdim çatlaklar olduğu için bu kdr salamıyorum kendimi o yüzden kafaya takıyorum.
Benm de karnım çıktı hamile olduğum anlaşılıo artık .bebek 10 gün önde gittiği için şuanda 17+3 um usg ye göre o yüzden çıktı karın
bak işte kilonun sebeplerinden biri şu söylediğin.kahvaltı mutlaka yapman gerekir.ne kdr yersen ye kahvaltıda gün içinde o kalorileri yakarsın.ama akşam yemeğini yedikten bi süre snra yatıp uyuduğun için onları yağ olarak depolarsın.bence bu alışkanlığını değiştir.en azındna doğumdan snra değiştir.kahvaltı yap mutlaka akşam yemeğini çok az ye ve geç yeme.ben hayatm boyunca böyle yaptım ve ortalam kilolarım 48-52 arası oldu.
aşkolsun kızz ben 62 ile hamiş kaldım şimdi 65 imArtı canikom salmadım kendimi benım kadar yürüyenınız yoktur heralde bı sıcaklarda bile hem gündüz hem akşam yürüyorum ..ben 80 derken yani şuana kadar 3 kilo aldıysam önumde 5 ay var 5 ayda da 8 kilo falan alırsam yada 10 alsam bile toplamda 13 yapıyo onuda normal dio doktorlar ozaman 75 ile bitirmiş oluyorum ben biraz ekmeği kesssem o kadar bile almam sanırım çünkü benım hemen almaya ve hemen vermeye müsait bi yapım var şunuda hatırlatayım hamile kalmadan önce 6 kilo vermiştim 2 sini geri aldım ve hamile kaldım daha rejımden önceki kıloma dönemdım yanı Gerçii bende çatlakları takıyorum ama ne yapalım tedbir bizden tevekkül alllahtan
kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
kiloları falan da normalmiş.. heryerlerini gördük yaf
ama sen zaten 67 mişsin galiba 80e çok yok 13 kg yapar o da normal sayılır.Benm bi arkdşım 60lı kilolarda kaldı hamile 86ya kdr çıkmıştı en son
Ama işte benm derdim çatlaklar olduğu için bu kdr salamıyorum kendimi o yüzden kafaya takıyorum.
Benm de karnım çıktı hamile olduğum anlaşılıo artık .Bebek 10 gün önde gittiği için şuanda 17+3 um usg ye göre o yüzden çıktı karın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?