- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.321
kuzucum komple kaşınıyorsan alerji olmuşsun gibi geldi bana.ben bir defa yumurta alerjisi oldum kaşınmadık noktam kalmamıştı. kilodan kaynaklanan kaşıntı bölgesel oluyo ve 3-5 dakkada geçiyo geçmiş olsun canım.günaydın kızlar ben dünden beri acaip kaşınıyorum ama tüm vucut olarak acaip bişey uyuz olmuş gibiyim duşa giriyorum bi yarım saat rahatlıyorum sonra tekrar başlıyo bugun dra gidicem ne bu ya çıldırcammmmm..
GÜNAYDIN
dün aksam doktora gittim
2 litest sonucalrıan baktı herşey normal dedı 3 lüye gerek yok dedi
sonra ben dedım 2li testte cınsıyete bakarız demiştiniz dedim
halbuki attım:)
tamam bakalım dedi baktı baktı göremedi ama doktor yok suan belli degıl dedi ama belli olmaması kız ihtimaliniarttırıyor ama bişey demiyorumd edi hıhhh
sonra tam cektı dedım haftamda degısıklık varmı cunku9 gn once 2 li test ıcın gıttıgımde ekranda 13 hafta dıye gordum soramyı unuttum 12+6 ıdım gıttıgıdme 9 gun once ultorsn kagıdıda vermedi dedim bugun 13+5 olmam lazım
oda yooo 15 haftalıksın dedi
sonra 9 gun once 2li test yaptıgı kagıda baktı odada 13+2mi ne yazıyor not almıs 9gun gecti 14+4 olman gerekir 4 gunun onemı yok dedi
15 cıkıyor dedi
dedım sata göre geriden geliyordum belki yakalamısımdır
dedi senın saglıkla ne ılgın var ne sağlığı dedim sağlıkcımısın dedi yooo dedim...satı nerden bılıyon dedım dedım netten:) neyse
dedım benim sat 11/04 sız haftama göre 20/4 olması lazım dediniz dedim baktı baktı niye öyle böyle 15/08da gel3lü teste yapalım ozaman dedi
ilkten gerke yok dediydi
öyle yani
ANLAMADIM bende
Ben de hala gidic em sağlık ocağına doktorrrum yok hala
Cnm sen 4 ayda 2 almışsın ben 4 kg aldım en azhayatımda ilk kez 57 kilo oldum doktor sevin bence dedi çok kilo almayacaksın sen dedi bu normal dedi ama gel de bana anlat :84::84::84:
Ben çatlak için krem almadım henüz ama komilinin bebeyağını aldım %100 zeytinyağı yazıodu üzerinde.Banyolardan snra onu sürüp yediriyorum iyice vücuduma.Bi de vazelin gerçekten çok nemlendirio ama çok sıcakta uzun süre vıcık vıcık durulmuyo.Ama bikaç kez denedim yumuşak vazelinlerden sürüp daha snra duşa giriyorum buz gibi suyun altına nemi acaip hapsedio kızlar denemelisiniz bence
Ama ben hayatım boyunca kilo takıntılı oldum 1 kilo alsam hemen verirdim kafaya takıp:) Hamile olduğum için böyle değilim yani :)Benm kardeşim de 44 mu 46 mı neydi hamile kaldığında 65le doğuma gitti şuanda 52 fln.Ama işteherkesin bünyesi farklı
ooohh maşallah kuzuna önden gidiyor ben biliyorum geridemı öndemı en son heyecandan bakmadım ultrasona fotoda da yazmıyo neyse canım sen doktoru korkutmuşsun bence ondan yapalım demiş biz netten burdan herbişeyı bilip gidiyoz nerdeyse doktorun demiştir aklından şimdi bu kadın gelır 3 lü die tutturur başımın etini yer en iyisi ben yapayımdayani 2 li gzüel çıktıysa 3lüde çıkar canım kotkma benımde doktorum gerekli dedi ama 2li sonucum süperdi çok şükür yaptır sende canım kafana takma
doktorun kafasını karıştırmışsın iyice sende bizde burdan öğrendiklerimizi onlara soruyoruz ya.. bir gün fırça yicem diye korkuyorum bende
hehehe süt içmediğin öğün yok mu ?
gözünüz aydıın maşallah canım :)
tşkr canım benim.
kıs demeyin öyle, ikiz zorsa ben napayım atayım kendimi camdan
canım ya Allah hepimize kolaylıklar versin, zor olacaksa tak de zor, Allah kolaylığını verecekse çoğul olsa da kolay...
Rabbim onun da kolaylığını verir merak etme ben de ikiz gebelik istiyordum ama olmadı ne güzel iki tane birden yaruşun olacak.Ben ce şanslı hisset kendini
bence al canım, çok faydalıymış, ben epeydir içiyorum
eşimde alalım diyor ama bakalım sıkılıyorum ben ilaç kullanmaktan ama artık mecburen oğluşum için içicem.
YOK KIzlar ya ben hiç öyle biri degılım yani
doktor ne derse he derım soru sormaya cekınırım
sadece 15 hafta dıyınce 13+6 ıdı dedım oda baktı notlarına onun notlarıylada uymuyormuş
ben onu rahatlatmaya çalıştım yani
neyse sımdi ben bugun 15+1 mı syıcam kendımı:)
ben de çatlaklardan çok korkuyorum yaaaaa:18::18::18:
inş. en az çatlakla bitiririz bu dönemi. ben de 17+2 yim 700 gr aldım doktor çok iyi gidiyorsun diyor
1 kiloya tamamlayayım da öyle listede güncelleyelim
İşte beklenen haber tatlımm gözünaydınnkıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
kiloları falan da normalmiş.. heryerlerini gördük yaf
çatlaklar vücutla alakalı doktorum ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlarsın demişti bu arada hamilelik bir kadının yaşayacağı en güzel duygu tadını çıkaralım kiloydu çatlaktı gerilmek yerine tadını çıkaralım ben artık düşünmüyorum banyo sonrası nemlendirici sürüyorum o kadar kilo içinde pilates yapıyorum alırsam alayım ama vücudum diri olsun bu arada pilates ve yoga yaparken bebeğimle iletişim kurduğumu hissediyorum hoşuma gidiyor
:)))
ay sabah sabah tam benlik konu açılmış.
öncelikle bebe yağı konusunda komili gerçekten süper. gece komili sürüp 10 dk sonra yatıyorum, çarşafın benden tarafı rezalet ama napayım, başka çarşaflar da batmasın diye yıkayıp hemencecik kurutup tekrar seriyorum, eşim bıktım değiştir şunu diyokomilim az kalınca johnson aldım beğenmedim, hemen emiyo gidiyo su mu yağmı belli dğeil. komiliden sonra yağsız geldi bana. sabahlarıda lierac sürüyorum.
68e çıkınca dondurmayı kestim, 3 gündür dondurma yemiyorum. dün 1saat değil 1saat 15 dakika yürüdüm.dün sabah 68,2 gelen ben, 4akşamdır ekmeksiz zeytinyağlı x sebze yemekleri yiyen ben bu sabah önce sütyen külot 68,4 geldim. sonra çişimi yaptım, yağlanmak üzere soyundum cıbıldadım ve 68,9 geldim.bu tartı manyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak..salak simbo.gerizekalı, iki toplama çıkartma yapamıyo salak. en kısa zamanda tartı alacam kendime. kabızlık vs de yok. tuz yemiyorumki ödem yapayım. börek yok kızartma yok tatlı yok çikilata yok cips yok allahın sebzesi meyvesi bunu nasıl yapar bana üstelik hergün sitemizin içinde saatte 4-4,5 km yürüyorum.ben yürüdükçe balkonlarda hem löp löp tıkınıp hem maşallah nasıl azimlisin diye imrenen komşuların nazarı değiyo vallahi. ay ağlayacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım çok geçmiş olsun dün bende feci durumdaydım . alev topu olarak dolaştım. dışarıda çıkmak zorunda kaldım 2 kez. mahvoldum. merdivenlerde okdar bağırmışşın. hadi eşin duymamış komsularda mı duymadı. yardım etmedi sana. allah korusun . çok şükür bişey olmamış.slm annişler dün ölüyor son nefesimi veriyorum sandım geç satte uzak bi yerden yemekten döndük en son sütlü kahve içmiştim bide giitiğimiz evde acayip depremde sallandım heyecanlandım sanırım sonra gece eve gelirlen bu çukur görmedik araba nasıl vurdu sarsıldım çok korktum eve geldim 4 kat ilk merdivende tıkandım kaldım eşim benimle çıkardı apartmanda aptal birilerinin kötü parkına kızıp sinirlenip hızlı hızlı çıktı saat 1 felan ben nasıl merdivenlerde arif die bağıryorum kalbim bi kez tek leyip saçma attı zaten göğsümde ağrı vardı bütün korkularımın acısı çıktı sonra nkalbim ömrümde bukadar hızlı çarptı çokkk korktum eşim duymuyo yatak odasına geçmiş klimayı açmış bende viyak viyak bağrıyorum soyundum sürüne sürüne çıktım alahtan geçti ve halsiz düştüm uyyya kaldım çokkk korktum çok alah korusun bişi olmasında bu günde bitkinim bu havalr beni öldürcek evim yanıyo aneme gitmek istiyorum arabayla 12 saat nolcak bilmiyorum allah yardım etsin kalp çarpıntısından çok korkuyorum bende kısmetse cumartesş gitcem belki cuma kasık ağrılarım bazen şideetleniyo şükür yatınca geçiyo .. ha bide benim apışım kokuyo ya çamaşırımda nie acaba?
ayyy çok güzellllkıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
YOK KIzlar ya ben hiç öyle biri degılım yani
doktor ne derse he derım soru sormaya cekınırım
sadece 15 hafta dıyınce 13+6 ıdı dedım oda baktı notlarına onun notlarıylada uymuyormuş
ben onu rahatlatmaya çalıştım yani
neyse sımdi ben bugun 15+1 mı syıcam kendımı:)
kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
evet öyle olcak gibii
amin leloşum sağol
çok şükür, çok sevindik.. eşim de çok sevindi ama bu devirde kız evlat büyütmek zor diyo, iki erkek bir kız olsaydı kızın başına dikerdik iki muhafız diyodedim şimdiden tepelerine çıkmış, o yeter ikisine de (erkek olan üstteki de)
o aptal tartıdan bi de bende var onlara güvenmiyorum artık ben ,ben de az yiyorum abur cubur fln yok hiç ama alınıo yine de öyle bişey var
Walla o kdr sıcak ki spor fln yapamıyorum pilates yapıodum ara ara ama onu da yapamıyorum kaç gündür.
Canım ben de takmıyorum, kilo alıcam vucudum bozulacak falan diye, ama zaten 70 kiloyum, şu an bile çok çok ağır hissediyorum kendimi, üstüne bir de 15-20 kilo alırsam kendimi taşıyamam, hareket güçlüğü çekerim, çünkü bu bünye, bu yıla kadar 58 in üstünü görmemişti, 60 dan 70 e 6 ayda çıkıp bir de üstüne hamile kaldım ben, yani korkum geri verememek değil, hamilelik sürecini zor geçirmek :26:
aynı korkuları yaşıoruz canım bende 62-63 ü pek geçmezdim evlendikten sonra yani son bir yıldır 1 kilo 2 kilo derken 79 lara kadan çıktım bi de üstüne hamile kaldım şimdi 81 felanım çok zorlanıorum ayaklarımın şişi hiç inmiyor ve ağrı yapıyor, çatlaklar başladı, varis de olacak büyük ihtimal ince ince damarlar koyulaşıo, şimdiden gece sağımdan soluma dönerken uyanıorum tıslaya tıslaya dönüorum ilerleyen aylarda ne yapıcam bilmiorum çok huzursuzum ama bebikim için rahat olmaya çalışıorum tek dileğim en fazla 10-12 kiloyla hamileliği bitirmek.
ben her akşam 9da kapıdayım valla, her gece yürüyorum.bir yere gitmişsek eve geç gelsek bile yürüyorum, yürüyüş yapan 5-6 bayan var, gece 11,5-12 ye kadar yürüyen oluyor site içi olduğu için saat sorun olmuyo.
yürüyüş benim için mecburiyet değil ben zevk alıyorum,lise yıllarımdan beri yürürüm yani bebekten öncede yürürdüm ama haftada 3 kez yürürdüm. yürüdükçe sinirim negatif elektriğim gidiyor. dün çok gerildim, herkes kocadan kaynanadan dertli bizi de öz kardeşim yeyip bitiriyo,veba mikrobu gibi, bulaştımı öldürüyo.kimseyle paylaşamıyorum, utanıyorum artık, eşime de bişi diyemiyorum, el oğlu iki gün sonra bi laf eder ne de olsa kardeşimdir altından kalkamam. sinirimden kendimi işe güce verdim. dün iş çıkışı eve gittim makinaya eşimin gömleklerini attım,yemeği yedik, kendimi oyalamak için 3 ayrı zeytinyağlı yemek yaptım. hele X yemeği çok uğraştırdı beni, çamurunu giderene kadar 5 kere yıkadım . çamaşırları astım , yemekler de pişti, ben eşofmanı çekip kulaklığı taktığım gibi yürüyüşe . ama nasıl hızlı yürüyorum nasıl sinirliyim. döndüm eve saat 11:40 yok hala kendime gelemedim. baktım balkona çamaşırlar kurumuş, 8 gömleği de ütüledim. sonra yağlandım yattım, yorgunluktan hemen uyudum.
ben de çatlaklardan çok korkuyorum yaaaaa:18::18::18:
inş. en az çatlakla bitiririz bu dönemi. ben de 17+2 yim 700 gr aldım doktor çok iyi gidiyorsun diyor
1 kiloya tamamlayayım da öyle listede güncelleyelim
evet benmkdıe öyle dedı olacaksa oluyor dedikızlar,
doktorlar hep diyorki.eğer çatlak olacaksa naparsanıoz yapın olur.engel olamazsınız.
bünye meselesi yani.sürülen onca krem sadece yumuşatır.
oluşacak olana engel olamaz.yada olmuş ola çatlağı asla gidermez..
saf zeyrin yağı-bebe yağı-krem fark etmez yani..
hiç birimizde olmaz inşallah
cnm eğer geç döllenme erken döllenme fln gibi bişey yoksa sadece gelişim olarak önde görünüyosa sen o haftadasın demek değil.
Ben mesela SAT a göre 16+1 USG ye göre 17+3 um ama 16+1 olan doğrusu oluyo ,USG gelişime göre o kdr diyo.Yani bebeğin büyüklüğüyle gelişimi ile alakalı bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?