2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sonuna kadar haklısın canım..
benim evimde 2+1 salonda oturuyoruz.ben misafir odasına karşıyım.
bu evimizi kiptaştan aldık.eve taşınırken 2 tane kanepem vardı onları kaynanama verdik.bebek odası olacak orası dedim taa baştan beri.başıma bela olmasın dedim.
önceleri benimki de odaya sarkıntı oldu.çalışma odası adı altında bilgisayar oyun odası yapacaktı.
asla dedim aklından çıkar.bebek odasıda aynı yerde olur kenara koyarım dedi bilgisayarı olmaz dedim. zararlı bebek için.doktorlar odasında tv bilgisayar kablo bile olmasın diyorlar.
şimdi eve zor atıyo kendini bilgisayarı kurmadı bile
yorgun oluyo çünkü.işinin saatleri çok düzensiz.
benimki de arasıra işime burnunu sokar laf eder bıdı bıdı.bi sus allah aşkına derim.karışma işime..
seninkide hepten fenaymış ama şimdiden ufak ufak söyle bence aklına sokmaya başla.nolurmuş oturma odasında yatsa gelenler.hem sadece onunkiler mi geliyo,senin akrabalarında aynı şartlarda yatacak.
ne bencil oluyolar yaa .kafalarını kırmak gerek.

Ben herbişeyi yiyebiliorum hemde sık sık yiyorum çok çabuk karnım acıkıo hemde öyle böle değil kazınıo yaa kendimden korkmaya başladım midem genişledi galiba iyice

evet bebeğim stersli olmasın diye düşünmemek için kafamı işle sporla dağıtıyorum kuzum.erkekler konusunda hemfikiriz canım, zor anında dertleşirsin paylaşırsın, sana destek olur, ama bir tartışmada önüne getirir o paylaştığın şeyi başına kakar.bi arkadaşın lafı var çok hoşuma gider, erkeğe herşeyi demeyecen, bilmemneyinin bile yarısını gösterecen,hepsini göstermeyecen diye

kuzucum eşin gelmiyorsa hiç komşu arkadaş falan yokmu kafa dengi,kafa dengi olmasa bile beraber yürüyebileceğin.

Ay şu erkekler ne karışıyor evin düzenine, valla sinir oluyorum,
Benim ev de 3+1, ayrı oturma odası yapmamıştım ben, ayrı ayrı bir misafir odası bir de çalışma odası vardı, şimdi kisini bir odaya tıkıştırıp bebişe oda yapıcaz
Benim sorunum da yatak odam, yatak odam o kadar küçük ki, ilk 6 ay bebeği nerde yatıracağımın derdine düştüm şimdiden, çünkü bebek yatağı falan sığmaz oraya, olmadı biz yatıcaz bebişin odasında yer yatağı falan yapıp, orası epey geniş çünkü (biz çocuk odasını yatak odası yapmıştık kuytuda diye, e minicik odaya koca yatak odası takımını kurunca yer de kalmadı tabi)
Bir ara ölçüp biçmem lazım :26:

Ben herbişeyi yiyebiliorum hemde sık sık yiyorum çok çabuk karnım acıkıo hemde öyle böle değil kazınıo yaa kendimden korkmaya başladım midem genişledi galiba iyice

Ben de sağlıklı olan hiçbir şeyi yiyemiyorum, nerde sağlıksız bişey var onu yiyebiliyorum bol bol

yok malesef şekerim yaa
yeni taşındık sayılır siteye.nisan başı gibi.iş güçten komşu edinmeye fırsat olmuyoki..

o lafı bende çok severim.aynen 1 ini saklayacaksın.

günaydın herkese,
dün öyle birden bire çıktım, edayla konuşurken çünkü 1 haftadır olamayn şey oldu ve ben yatana kadar kustum hatta ilk kez gece uykumdan kalktım ve yine, şu an da pek tadım yok, dün misafirlikte yediğim bişi mi dokundu acaba? 15. haftada hala kusulur mu yaa? bu cimcime beni öldürecek:26:

gülüm benim tüm sülalem burada,gelen yer içer çeker gider, yatılı kimsem gelmez. onun burda kimsesi yok, herkes ankara dışında. sen akıllılık etmişsin, çekyatları baştan sallamışsın, ben düşünemedim o odayı boş tutmayı. neyse sonunda hallolacak bi şekilde.

aynen canım sonunda olacak:13:

Son düzenleme:

ben de yürümeyi seviyorum ama ben sitede oturmuyorum ve yürüyecek hiçbiyer yok burada sokak sokak sokak sokak ana cadde ana cadde ana cadde

gunaydın herkese...valla herkes kılo alıyo ben verıyorum ya aglasammı gülsemmi bılemedım:26:68 le basladım su anda 65im:26:
kızlar peki bebegin cinsiyeti geç belli olupta erkek olan varmı merak ettim:)

bn varım cnm

beni bekle canım,
benimki hala belli değil.
temmuz başı doktor erkek gibi dedi ama .kesin değil 1 ay sonra kesinleşir dedi.
hala bekliyoruz:26:
haftaya perşembe randevum var ..

Bende 13 haftalıkken gittim doktora gördü ama söylemedi, 17 haftadan önce söylenmezmiş. Başka bir doktoramı gitsem diye düşünmüyor değilim valla...

Bende 13 haftalıkken gittim doktora gördü ama söylemedi, 17 haftadan önce söylenmezmiş. Başka bir doktoramı gitsem diye düşünmüyor değilim valla...

ben bekliyorum valla. az kaldı zaten haftaya randevu aldım ben.çok sık ultrasona girmekte çok iyi bişey değil diyorlar hep..biraz da o yüzden bekliyorum gününü.
hatta geçen ay eşim yoktu ilk kez.doktor erkek gibi dedi.ama kesin değil diye de ekledi.zaten daha erken demişti cinsiyet için.ben kesin olmadığı için kimseye bişey demedim..
beklesinler bakalım

amerika da krizden sonra yeni bir akım başlamış insanlar fazla eşyalarını kıyafetlerinin fazlasını bile satıp daha küçük evlerde daha küçük hayatlar yaşamaya başlamışlar fazla paralarını da başka ülkeleri gezip görmek için harcıyorlarmış
bizlerde hiç oturulmayan salon takımları (evimde sadece misafirim için kullandığım çay takımı bile yok) almaya 200 m2 evlerde oturabilmeye harcıyoruz ben evlenirken sadece oturma grubu aldım şuda fazla diyebileceğim hiç bir şeyim yok o açıdan çok rahatım ev için yaşamıyorum o benim için yaşasın ayrıca eşimde karı gibidir herşeye karışır ama benim aksime o daha çok şey ister beni eder bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…