- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.341
bu arada aylinciğimi tebrik edemedim sabah sabah gözümü kiloyla açtım aptal tartı yüzünden. 2 kız bi oğlan ne güzel canım benim. allah nazarlardan esirgesin sizi.
ben de ne çok istedim bi taşla iki kuş olsun, bu yaştan sonra tekrar tekrar hamileik yaşamayım diye ama nasip. çok da istemeyim yaaaaaaaaaaw, çünkü ben 1 sene sonra bidaha bebek yapmayı planlıyorum, içimde kaldı diye allahım ikinciyi ikiz verirse bu seferde görürüm hanyayı konyayı.
eda sen de hiç takma. erkekler hakkaten bizler gibi mantıklı düşünemiyolar. sen odam dar evim dar diyosun. ben anlatsam durumumu bana salak dersiniz. ben diyorum salağım diye , siz de deyin valla. benim evim 4+1. salon zaten salon.
1 oda oturma odası, 1 oda yatak odamız , 1oda çalışma odamız (eşimin işleri projeleri çok yoğundur, her akşam 1-2 saat çalışır,çalışma odası bize şarttı) ve sıkı durun son oda da ne biliyormusunuz.
misafir odası. eşimin bekarlıktaki yatağı gardrobu duruyor. yatılı misaifr vs gelince orayı kullanıyoruz. 1 yıllık evliyim 6 ay arayla iki kez 10ar gün kaynanamlar geldi onlar kaldı, 1 gece eşimin kuzeni kaldı.2gece görümcem kaldı.
ve bende yatak odama beşik alıcam, bebeğime oda yapamayacam. şimdi desem sülalen 40da bi gelecek, gelincede çekyatta yatıversin kıyamet kopar, küçücük bebeğe ne odası şimdi diye. 2-3 yaşına gelince yaparız odasını der. 6 ay yanımızda yatacakmışmış bebek, sonra beşiğini çalışma odasına koyacakmışmışız,yalnız uyumaya alışacakmışmış, her poka da karışır. meserretin dediği gibi kadın işine karışan erkeğe gıcık olurum. ha karışır da nolur, en geç 2-3 ay sonra kadının dediğinin mantıklı olduğunu anlar kaz kafaları. başıma geleceği bildiğim için ses etmiyorum şimdi. 6 aylık bebeği koysun çalışma odasına bakalım noluyo, eşim gürültü yapmaz , sessiz çalışır ama mincik bebeğin gözüne de uyku bandı takarız artık ışıktan rahatsız olmasın diye. töbe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim de ayaklarım fil ayağı gibi oldu, bacaklarım şişti şimdiden, kendimi çok ağır hissediyorum, belim ağrıyor, eğilip doğrulurken çok zorlanıyorum, fazla kilo almamam lazım ama işte ne et tavuk yiyebiliyorum ne de sebze... mecburen kahvaltılıklar, ekmek, makarna yiyorum, sonum beni korkutuyor
Canım,
yürüyüş yapman çok güzel.bende sitede oturuyorum ama eşim yorgun olduğu için benimle yürümüyor.ben gideyim diyorum kabul etmiyo.göreceksin beni buralarda yürürüm diyorum hayır diyo inat.
kardeş konusunda da haklısın.ne olursa olsun el oğlu gün gelir kafana kakar.konu ne olursa olsun herşeyi paylaşmamak gerek.erkek milleti çok lafçıdır.bakma kadınların adını çıkardılar ama kendilerini kamufle etmek için gibi geliyo bana.
konu ne olursa olsun çok takmamaya bak şekerim. sonuçta sen ne kadar üzülüp düşünürsen düşün olayları değiştiremezsin.bebeğinin b u durumdan etkileneceğini aklından çıkarma.
bu arada aylinciğimi tebrik edemedim sabah sabah gözümü kiloyla açtım aptal tartı yüzünden. 2 kız bi oğlan ne güzel canım benim. allah nazarlardan esirgesin sizi.
ben de ne çok istedim bi taşla iki kuş olsun, bu yaştan sonra tekrar tekrar hamileik yaşamayım diye ama nasip. çok da istemeyim yaaaaaaaaaaw, çünkü ben 1 sene sonra bidaha bebek yapmayı planlıyorum, içimde kaldı diye allahım ikinciyi ikiz verirse bu seferde görürüm hanyayı konyayı.
eda sen de hiç takma. erkekler hakkaten bizler gibi mantıklı düşünemiyolar. sen odam dar evim dar diyosun. ben anlatsam durumumu bana salak dersiniz. ben diyorum salağım diye , siz de deyin valla. benim evim 4+1. salon zaten salon.
1 oda oturma odası, 1 oda yatak odamız , 1oda çalışma odamız (eşimin işleri projeleri çok yoğundur, her akşam 1-2 saat çalışır,çalışma odası bize şarttı) ve sıkı durun son oda da ne biliyormusunuz.
misafir odası. eşimin bekarlıktaki yatağı gardrobu duruyor. yatılı misaifr vs gelince orayı kullanıyoruz. 1 yıllık evliyim 6 ay arayla iki kez 10ar gün kaynanamlar geldi onlar kaldı, 1 gece eşimin kuzeni kaldı.2gece görümcem kaldı.
ve bende yatak odama beşik alıcam, bebeğime oda yapamayacam. şimdi desem sülalen 40da bi gelecek, gelincede çekyatta yatıversin kıyamet kopar, küçücük bebeğe ne odası şimdi diye. 2-3 yaşına gelince yaparız odasını der. 6 ay yanımızda yatacakmışmış bebek, sonra beşiğini çalışma odasına koyacakmışmışız,yalnız uyumaya alışacakmışmış, her poka da karışır. meserretin dediği gibi kadın işine karışan erkeğe gıcık olurum. ha karışır da nolur, en geç 2-3 ay sonra kadının dediğinin mantıklı olduğunu anlar kaz kafaları. başıma geleceği bildiğim için ses etmiyorum şimdi. 6 aylık bebeği koysun çalışma odasına bakalım noluyo, eşim gürültü yapmaz , sessiz çalışır ama mincik bebeğin gözüne de uyku bandı takarız artık ışıktan rahatsız olmasın diye. töbe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ben herbişeyi yiyebiliorum hemde sık sık yiyorum çok çabuk karnım acıkıo hemde öyle böle değil kazınıo yaa kendimden korkmaya başladım midem genişledi galiba iyice
evet bebeğim stersli olmasın diye düşünmemek için kafamı işle sporla dağıtıyorum kuzum.erkekler konusunda hemfikiriz canım, zor anında dertleşirsin paylaşırsın, sana destek olur, ama bir tartışmada önüne getirir o paylaştığın şeyi başına kakar.bi arkadaşın lafı var çok hoşuma gider, erkeğe herşeyi demeyecen, bilmemneyinin bile yarısını gösterecen,hepsini göstermeyecen diye
kuzucum eşin gelmiyorsa hiç komşu arkadaş falan yokmu kafa dengi,kafa dengi olmasa bile beraber yürüyebileceğin.
sonuna kadar haklısın canım..
benim evimde 2+1 salonda oturuyoruz.ben misafir odasına karşıyım.
bu evimizi kiptaştan aldık.eve taşınırken 2 tane kanepem vardı onları kaynanama verdik.bebek odası olacak orası dedim taa baştan beri.başıma bela olmasın dedim.
önceleri benimki de odaya sarkıntı oldu.çalışma odası adı altında bilgisayar oyun odası yapacaktı.
asla dedim aklından çıkar.bebek odasıda aynı yerde olur kenara koyarım dedi bilgisayarı olmaz dedim. zararlı bebek için.doktorlar odasında tv bilgisayar kablo bile olmasın diyorlar.
şimdi eve zor atıyo kendini bilgisayarı kurmadı bile
yorgun oluyo çünkü.işinin saatleri çok düzensiz.
benimki de arasıra işime burnunu sokar laf eder bıdı bıdı.bi sus allah aşkına derim.karışma işime..
seninkide hepten fenaymış ama şimdiden ufak ufak söyle bence aklına sokmaya başla.nolurmuş oturma odasında yatsa gelenler.hem sadece onunkiler mi geliyo,senin akrabalarında aynı şartlarda yatacak.
ne bencil oluyolar yaa .kafalarını kırmak gerek.
kızlar peki bebegin cinsiyeti geç belli olupta erkek olan varmı merak ettim:)
gülüm benim tüm sülalem burada,gelen yer içer çeker gider, yatılı kimsem gelmez. onun burda kimsesi yok, herkes ankara dışında. sen akıllılık etmişsin, çekyatları baştan sallamışsın, ben düşünemedim o odayı boş tutmayı. neyse sonunda hallolacak bi şekilde.
beni bekle canım,
benimki hala belli değil.
temmuz başı doktor erkek gibi dedi ama .kesin değil 1 ay sonra kesinleşir dedi.
hala bekliyoruz:26:
haftaya perşembe randevum var ..
ya ben de geçen hafta hissettim dedim dr.a, hissedemezsin şimdiden dedi...
aylin ya bizim üçüz diye daha erken hissetme ihtimalimiz olamaz mı, kapladıkları hacim daha fazla. ben de farklı birşeyler hissediyorum ama emin olmadım.
ben her akşam 9da kapıdayım valla, her gece yürüyorum.bir yere gitmişsek eve geç gelsek bile yürüyorum, yürüyüş yapan 5-6 bayan var, gece 11,5-12 ye kadar yürüyen oluyor site içi olduğu için saat sorun olmuyo.
yürüyüş benim için mecburiyet değil ben zevk alıyorum,lise yıllarımdan beri yürürüm yani bebekten öncede yürürdüm ama haftada 3 kez yürürdüm. yürüdükçe sinirim negatif elektriğim gidiyor. dün çok gerildim, herkes kocadan kaynanadan dertli bizi de öz kardeşim yeyip bitiriyo,veba mikrobu gibi, bulaştımı öldürüyo.kimseyle paylaşamıyorum, utanıyorum artık, eşime de bişi diyemiyorum, el oğlu iki gün sonra bi laf eder ne de olsa kardeşimdir altından kalkamam. sinirimden kendimi işe güce verdim. dün iş çıkışı eve gittim makinaya eşimin gömleklerini attım,yemeği yedik, kendimi oyalamak için 3 ayrı zeytinyağlı yemek yaptım. hele X yemeği çok uğraştırdı beni, çamurunu giderene kadar 5 kere yıkadım . çamaşırları astım , yemekler de pişti, ben eşofmanı çekip kulaklığı taktığım gibi yürüyüşe . ama nasıl hızlı yürüyorum nasıl sinirliyim. döndüm eve saat 11:40 yok hala kendime gelemedim. baktım balkona çamaşırlar kurumuş, 8 gömleği de ütüledim. sonra yağlandım yattım, yorgunluktan hemen uyudum.
kızlar prensesimin cicilerini ekledüüümmmmmm...
gunaydın herkese...valla herkes kılo alıyo ben verıyorum ya aglasammı gülsemmi bılemedım:26:68 le basladım su anda 65im:26:Günaydın kızlar,
Yine kilo konuşmuşsunuz sabah sabah,
Benim bir haftada 3-5 kilo alabilme potansiyelim var, o yüzden çok korkuyorumyediklerime de hiç dikkat etmiyorum, daha doğrusu sağlıklı şeyler bulandırırken, makarna, ekmek v.s. gibi kilo yapan yiyecekler iyi geliyor mideme, ben de mecburen onları yiyorum, 3 gündür kilo almış olduğumu hissediyorum ama tartılmaya da korkuyorum :84::84::84:
kızlar peki bebegin cinsiyeti geç belli olupta erkek olan varmı merak ettim:)
beni bekle canım,
benimki hala belli değil.
temmuz başı doktor erkek gibi dedi ama .kesin değil 1 ay sonra kesinleşir dedi.
hala bekliyoruz:26:
haftaya perşembe randevum var ..
Bende 13 haftalıkken gittim doktora gördü ama söylemedi, 17 haftadan önce söylenmezmiş. Başka bir doktoramı gitsem diye düşünmüyor değilim valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?