- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.361
amerika da krizden sonra yeni bir akım başlamış insanlar fazla eşyalarını kıyafetlerinin fazlasını bile satıp daha küçük evlerde daha küçük hayatlar yaşamaya başlamışlar fazla paralarını da başka ülkeleri gezip görmek için harcıyorlarmış
bizlerde hiç oturulmayan salon takımları (evimde sadece misafirim için kullandığım çay takımı bile yok) almaya 200 m2 evlerde oturabilmeye harcıyoruz ben evlenirken sadece oturma grubu aldım şuda fazla diyebileceğim hiç bir şeyim yok o açıdan çok rahatım ev için yaşamıyorum o benim için yaşasın ayrıca eşimde karı gibidir herşeye karışır ama benim aksime o daha çok şey ister benieder bazen
herkese selammmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım kızlar ??***
kızlarrr ben geldim muhabbet koyu yine benım açtığım oda meselesı kapanamıyo bi türlü ama ne güzel anlatalım çözüm bulalım birbirimize
burada sağlık ocağına gittim geldim kaydımı yaptılar tansiyonumu ölçtüler bana asıl bakacak ebe yokmuş tatildeymiş,bi sürü soru sorup kayıt ettiler sonraaaaaaaaaaaaaa tartıldıım bana dedi tartıl dıye ,benım gözlerim görmek istediğini görmüş sanırım 65 dedim kadına yazdı oda sonra işimiz bitti yaa bi daha tartılayım dedim amann yarabbi ohaaadedim (azönce gitmeden en son 65 olduğumu söylemiştim doktora gideli tam 2 hafta oluyo bugün) bide baktım yanı bakamadım yandaki hemşireye ben göremıyorum sen bakarmısın dedim bi kahkaha patlattılar inşallah onunda gözlerı bozuk değildir 68 ila 67'5 arası gitti geldi en son 67'5 dedi ben şok tabi hayır dedim bu tartınız yanlış olamaz ben doktoruma gidiyorum bidaha baksana gerçekten doğrumu falan die konuşuyorum ,hemşire dedi 500gr yada 1 kilo fazla yanılma payı olabilir bunda dedi velhasıl böyle bundan sonra beyaz ekmek yoook,dışardan yemek yoook ,saat 7 veya 8 den sonra yemek yooooook abur cubur yookk die kendi kendime sayıyorum gelırken içimden
neyse kızlar buarada çok uzattım asıl mesele iltihabımı söyledım akıntıyla gelen önemli bi konu muhakkak tedavi olmamı ve sol kasığımdaki batmanın ağrının bundan kaynaklanabileceğini söylediler,ayrıca 3,4 gündür idrar yaparken sonuna doğru kesemde kasılma türü ağrı hissediyorum sanki allah korusun patlıycakmış gibi niye oldu anlamadım anommm baya yazmışım çenem düştü şimdide elimde limonlu tuzlu soda ona talimmm
kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
kiloları falan da normalmiş.. heryerlerini gördük yaf
hu huuuuuu ben geldimmm
bilin bakalım nerden geliyorum
doktordaann ,
cinsiyetimizi öğrendim de geldim...
hadi tahminleri alıym da öyle söyliym
doktorun kafasını karıştırmışsın iyice sende bizde burdan öğrendiklerimizi onlara soruyoruz ya.. bir gün fırça yicem diye korkuyorum bende
hu huuuuuu ben geldimmm
doktordaann ,
cnm ekmek her zaman kilo yapar hamile olmasan da .Ben pek ekmek yemem kepek ekmeği ya da bazen kahvaltılarda normal beyaz ekmek.Yemekle fln ekmek yeme alışkanlığım yoktur pek.Bi de akşama kdr büyük bi bardağım var yarım litre su alıyo onla heralde 8 10 bardak içiyorum.Su çok önemli ben brz abartıyorum galiba ama su işinni de neysee :)):78::78::78:
bugun doktorum üzerine basa basa bol su içiyorsun unutma dedi
keşke bizde abaartabilsek ben kendimi zorluyorum içmek için
bence pipiliiiiiiiii
:44: kız geliyo ..
pipi geliyooo
pulpy ilk etapta aklımdan kız geçti
söle söleeeee canım merak ettik yaf
kız gibi geldi ama :)
hu huuuuuu ben geldimmm
doktordaann ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?