2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla çok mantıklı..
bende misafire özel şeylerden hoşlanmam..benden daha kıymetli kimse olamaz..
şuan benim evimde de misafir için yatacak özel oda yok mesela.salon takımımın 3 lüsü çift kişilik yatak oluyo o kadar.

kızlar 12 haftaya kadar farkına varmayan ben artık zorlanıyorum kasığım ağrınaya başladı bacaklarımı toplayıp oturamıyorum sıkışıyo sanki birde acayip halszilik başladı ya ne güzel iyi gidiyodu nerden çıktı şimdi bunlar

kızlarrr ben geldim muhabbet koyu yine benım açtığım oda meselesı kapanamıyo bi türlü ama ne güzel anlatalım çözüm bulalım birbirimize
burada sağlık ocağına gittim geldim kaydımı yaptılar tansiyonumu ölçtüler bana asıl bakacak ebe yokmuş tatildeymiş,bi sürü soru sorup kayıt ettiler sonraaaaaaaaaaaaaa tartıldıım bana dedi tartıl dıye ,benım gözlerim görmek istediğini görmüş sanırım 65 dedim kadına yazdı oda sonra işimiz bitti yaa bi daha tartılayım dedim amann yarabbi ohaaa dedim (azönce gitmeden en son 65 olduğumu söylemiştim doktora gideli tam 2 hafta oluyo bugün) bide baktım yanı bakamadım yandaki hemşireye ben göremıyorum sen bakarmısın dedim bi kahkaha patlattılar inşallah onunda gözlerı bozuk değildir 68 ila 67'5 arası gitti geldi en son 67'5 dedi ben şok tabi hayır dedim bu tartınız yanlış olamaz ben doktoruma gidiyorum bidaha baksana gerçekten doğrumu falan die konuşuyorum ,hemşire dedi 500gr yada 1 kilo fazla yanılma payı olabilir bunda dedi velhasıl böyle bundan sonra beyaz ekmek yoook,dışardan yemek yoook ,saat 7 veya 8 den sonra yemek yooooook abur cubur yookk die kendi kendime sayıyorum gelırken içimden
neyse kızlar buarada çok uzattım asıl mesele iltihabımı söyledım akıntıyla gelen önemli bi konu muhakkak tedavi olmamı ve sol kasığımdaki batmanın ağrının bundan kaynaklanabileceğini söylediler,ayrıca 3,4 gündür idrar yaparken sonuna doğru kesemde kasılma türü ağrı hissediyorum sanki allah korusun patlıycakmış gibi niye oldu anlamadım anommm baya yazmışım çenem düştü şimdide elimde limonlu tuzlu soda ona talimmm

allah iyiliğini versinbende kilo almadım diyorum ama kilomu da bilmiyorum bu aradabakalım ben kaç çıkacağım.haftaya belli olacak.
yemek konusunda haklısın aslında.hamileleri bırak normallerin bile bu aşırı sıcaklarda az yemesi gerek.
az az ama sık aralıklarla.
malum çabuk acıkıyoruz...

canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inş..

ne güzel iki kız bi oğlan hepsi aradan çıktı :))))

aylincim tebrikler canımmmmm çok sevindim yesin onun çütünü kukusunu teyzelerrrrrrrrrrr:)))))))) öğrenmek için darısı bana ben gitmişken 3 lü testide yaptrayım diorum kısmetse özele gitmekten gına geldi her sefer 125 bayıldık

hu huuuuuu ben geldimmm
bilin bakalım nerden geliyorum
doktordaann ,
cinsiyetimizi öğrendim de geldim...
hadi tahminleri alıym da öyle söyliym

benim kasıklarım hep ağrırı şişi gibi acır bi türlü geçmedi yaff ............. seyyahcım bizim apartmandakiler aferdersin öküzün terene bakması gibi bakarlar yobazlar hiç biyere gitmezler gece gündüz hep aynı yerdeler pok böcekleri gibi birbirinde eşelenirlerrrr

bugun doktorum üzerine basa basa bol su içiyorsun unutma dedi
keşke bizde abaartabilsek ben kendimi zorluyorum içmek için

bence pipiliiiiiiiii

:44: kız geliyo ..

pulpy ilk etapta aklımdan kız geçti

söle söleeeee canım merak ettik yaf

kız gibi geldi ama :)

kız diyenleri tebrik ediyorum hisleriniz kuvvetliymiş.
erkek diyenler malesef sizde benim gibi yanıldınız bende erkek hissediyorum
bugun kasık ağrısı için aradım doktorumu gel bakalım dedi
elim yüreğimde gittim çok şükür bi sorun yok :)gitmişken bebişimizin cinsiyetini öğrendimmm
kız gibi görünüyor dedi, baktı baktı pipi yok herhalde kızdır dedi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…