2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrik ederim canım gözün aydın, doğru bilmişim dünya tatlısı bir kızın olacak inşallah

kızlar bnm goguslerımın arası pişik oldu ya sımdıde sol göğsümde baslıyo kızarıklık ve kasıntı acayip napsam ki acep:84::97:

hadi gözün aydın ..sanırım geç öğrenenlerin hepsi kız olacak bundan snra

Tebrik ederim canım gözün aydın, doğru bilmişim dünya tatlısı bir kızın olacak inşallah

çok tşk ederim canım aminnn inşallahhh
bi sonraki gittimde yanılmışım erkek demesin de doktor
insan kendini adapte ediyor çünkü.
benim için hiç farkı yoktu kız erkeğin,binbir zorluklarla geldi meleğim,
rabbim ne hayırlısıysa onu kısmet etsin diye dua ettim hep

hamilelerde alerji olabiliyor..bende daha önceden kurdeşen çıkmıştı..hamileliğimde de arada çıkıyor..yakıyor sanki..
bir göster cildiyeye..
kızlar nereye ekliyorsunuz link nedir?

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...bislerine-aldigi-ciciler-16.html#post20249174

canımm tam kızdır diycektim kız çıktı
tebrik ederim..kızlar yine ataktaaa..geçicez erkekleri..heheh..ayrıca doktor kız gibi dediyse kızdır kesin bana da iki kere kız gibi dediler..kız olarak kesinleşti sonra..

bu arada canlarım doktora telefon ettim üçlü test için telefona hiç gelmedi salak adam..ordaki kız test sonuçlarını on kere söyledi doktora ama adam 1 saat telefonda bekletti sonrada kız bana,doktor beye söyledim bakmadı sonra arayın dedi..yine aradım yine aynı muamele..bekledim sonuç yookk..adam bakmıyor..en sonunda 3 aramamda normal olduğunu söyledi..çok şükür normalmiş sonuçlar ama kıl oldum abiii.:95:.

siz doktorunuzu aradığınızda zormu ulaşıyorsunuz benimki telefona bakmıyor umursamıyor yaa..bende diğer beğendiğim kadın doktora gidicektim zaten..buda bana kapak oldu..:95:

Tabi cnm hayırlısı olsun her zaman

Darısı başıma, ben de öğrenmek istiyorum artık

Ben doktoru hiç aramadım canım:26:

aaaa ne aptal doktor öyle, istediğin zaman ulaşamadıktan sonra ne anladım o doktordan ben
benim doktorum sonuçlarımı ben sormadan kendisi arayıp söyledi bana bu tarz şeylerde asistanına aratmaz mutlaka arar sorar hem nasıl olduğumu hem de sonuçları söylemeye. onun dışında da cebi var istediğim zaman çat diye açıyor hemen telefonu

bu arada sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım gözün aydın

evet iç çekerek bende öğrenmek istiyorum en azından göbeğimi kızım yada oğluşum die sevim ya

canım ilhan bey söylemedi daha..

gerçi bizdede niyetli değildi ama eşim pipi gördüm diyince adam söyledi artık evet erkeğe benziyo diye..

ama yanılma payı bıraktı yinede..

hamişlikten sonra uçağa bineniniz var mı? kapılardan geçmek zorunda mıyız? söylesek bi kolaylığı olmuyo mu?

çok tebrik ediyorum canım,

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
darısı başımıza olsun.daha öğrenemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…