- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.381
sen her gititğinde bebiş öne geçiyor bu azimle bana yetişceksin kuzum ha gayret
kız diyenleri tebrik ediyorum hisleriniz kuvvetliymiş.
erkek diyenler malesef sizde benim gibi yanıldınız bende erkek hissediyorum
bugun kasık ağrısı için aradım doktorumu gel bakalım dedi
elim yüreğimde gittim çok şükür bi sorun yok :)gitmişken bebişimizin cinsiyetini öğrendimmm
kız gibi görünüyor dedi, baktı baktı pipi yok herhalde kızdır dedi bence
elim yüreğimde gittim çok şükür bi sorun yok :)gitmişken bebişimizin cinsiyetini öğrendimmm
Tebrik ederim canımgözün aydın, doğru bilmişim dünya tatlısı bir kızın olacak inşallah
hadi gözün aydın ..sanırım geç öğrenenlerin hepsi kız olacak bundan snra
hamilelerde alerji olabiliyor..bende daha önceden kurdeşen çıkmıştı..hamileliğimde de arada çıkıyor..yakıyor sanki..günaydın kızlar ben dünden beri acaip kaşınıyorum ama tüm vucut olarak acaip bişey uyuz olmuş gibiyim duşa giriyorum bi yarım saat rahatlıyorum sonra tekrar başlıyo bugun dra gidicem ne bu ya çıldırcammmmm..
kızlar nereye ekliyorsunuz link nedir?
çok tşk ederim canım aminnn inşallahhh
bi sonraki gittimde yanılmışım erkek demesin de doktor
insan kendini adapte ediyor çünkü.
benim için hiç farkı yoktu kız erkeğin,binbir zorluklarla geldi meleğim,
rabbim ne hayırlısıysa onu kısmet etsin diye dua ettim hep
bu arada canlarım doktora telefon ettim üçlü test için telefona hiç gelmedi salak adam..ordaki kız test sonuçlarını on kere söyledi doktora ama adam 1 saat telefonda bekletti sonrada kız bana,doktor beye söyledim bakmadı sonra arayın dedi..yine aradım yine aynı muamele..bekledim sonuç yookk..adam bakmıyor..en sonunda 3 aramamda normal olduğunu söyledi..çok şükür normalmiş sonuçlar ama kıl oldum abiii.:95:.
siz doktorunuzu aradığınızda zormu ulaşıyorsunuz benimki telefona bakmıyor umursamıyor yaa..bende diğer beğendiğim kadın doktora gidicektim zaten..buda bana kapak oldu..:95:
bu arada canlarım doktora telefon ettim üçlü test için telefona hiç gelmedi salak adam..ordaki kız test sonuçlarını on kere söyledi doktora ama adam 1 saat telefonda bekletti sonrada kız bana,doktor beye söyledim bakmadı sonra arayın dedi..yine aradım yine aynı muamele..bekledim sonuç yookk..adam bakmıyor..en sonunda 3 aramamda normal olduğunu söyledi..çok şükür normalmiş sonuçlar ama kıl oldum abiii.:95:.
siz doktorunuzu aradığınızda zormu ulaşıyorsunuz benimki telefona bakmıyor umursamıyor yaa..bende diğer beğendiğim kadın doktora gidicektim zaten..buda bana kapak oldu..:95:
evet iç çekerek bende öğrenmek istiyorum en azından göbeğimi kızım yada oğluşum die sevim ya
hamişlikten sonra uçağa bineniniz var mı? kapılardan geçmek zorunda mıyız? söylesek bi kolaylığı olmuyo mu?
hamişlikten sonra uçağa bineniniz var mı? kapılardan geçmek zorunda mıyız? söylesek bi kolaylığı olmuyo mu?
Bizde bebek dogdu diye hastaneye gittik bi gittikki kıyamet kopuyo yengem damadının üstüne yürüdü sen kim oluyosunda benim evladımın saglıgıyla oynuyosun üç kuruş için diye paralıcaktı valla neye ugradıgımızı şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?