2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet iç çekerek bende öğrenmek istiyorum en azından göbeğimi kızım yada oğluşum die sevim ya
bendeeeeeeeeeee
benim bebiş de öne geçmiş bugun ultrasonda 15+0 görünüyordu
aa benmde 15+1 bugun bende duzelteyımaynı olduksenınle
aaaaaaa gözün aydın cnm ben ogrenemedım malesef
sıra isim bulmada

güle güle kullan şekerim.minilere bayıldım.çok güzel.

kızlar günlük ne kadar su içiyosunuz

valla mümkün olduğu kadar çok içmeye çalışıyorum.masamdan eksik etmiyorum suyu.hatta şişe var ..
zaten çay yada kahve içmediğim için bolbol su yada kendi yaptığım meyve suyunu içiyorum.

ama wc ye gitmesi deli ediyor yaa ..o kısmını sevmiyorum hiç..

Son düzenleme:

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Şort - L.KHAKI

canım bende bunu almıştım 1 ay önce şimdi olmuyoo artık su senın eklediğin lastıklı şortlardan alayım bende uzuznları var uzuzn beli lastiklı pantolan ama şortta lazım bu sıcaklarda

kızlar günlük ne kadar su içiyosunuz

min. 2.5 lt, 3 lt buluyor diyebilirim, ben su canavarıyım yaaaa

güle güle kullan çok güzeller

2 defa bindim, ağustosta 2 defa daha binicem uçağa. kapılardan geçme derken??

ya ne bileyim tüm güvenlik kapıları hamişler için zararlı değil mi? ben alışveriş merkezlerinde söylüyorum geçmiyorum, ama havaalanında böyle bir şey olmaz herhalde

bak görüyomusun uyuz adamı..senin doktorun çok iyiymiş canım..ben aslında buna gitmicektim sırf 4 boyutlusu var cinsiyeti söler diye gittim..adam 3lü test dedi..eşim yapalım burdada dedi..oysa başka doktorum var orda yaptırmayı düşünüyordum ben..bin pişman oldum zaten..arıyorum telefonda yarım saat bekletiyolar birde aaa telefon açık kalmış sonuçalrınıza bakmadı doktor söyledim falan diyip sonra arayın diyolar. 3.aramamda da hiç bir açıklama yapmadan sonuçlarınız normal dediler..bi de iki kat para ödedim bu gerzeğe..ayyy sinir oldum gördün mü?

3lü testin sonucuna çok sevindim canım doktoruna gelince gerçekten uyuzmuş benımkıde çok ii denemz ama yınede aradığımda cep nosu var hemen açar cvplar ondan yana bi sıkıntım yok sende gitme bu doktora bi daha o zaman

canım dün senle konuşurken laf yarım kaldı, çıkmak zorunda kaldım, bi mide bulantısı başladı anlatamam, sabaha kadar kustum sonra, ilk kez gece kalkıp kustum o kadar yani, üstelik de midemde bişe kalmamıştı:26:

lcw demişken dün havale ıle gonderdık ucreti..ek ucret de odemedık ii oldu=)bn bi gömlek bi pantolon bi badi bi bluz ve ayakkabı aldm oglusumada babamı cok sevıyorum yazılı zıbın aldım cok şeker...hepsıne 100 lira odedım cok ii oldu valla :81: dun dayanamayıp daha kargo gelmeden patlattım esıme sürprizi nettn gosterdm bak ne yazıo dedm baktı baktı güldü=)özellikle 3-6 aylk olan bedendn aldım ki yazın giydiririm die

ya ne bileyim tüm güvenlik kapıları hamişler için zararlı değil mi? ben alışveriş merkezlerinde söylüyorum geçmiyorum, ama havaalanında böyle bir şey olmaz herhalde

Ben de 2 kez bindim, gv. kapılarından geçtim, söylemedim bile, zaten bu kapılardan geçmenin aslında hiçbir sakıncası yokmuş, internetten bir araştır istersen http://www.saglik365.com/CMS/ContentDetails.jsf?ID=3731 ben de öyle okuduğum halde doktoruma da sordum, doktorum bu kapıların x-ray değil metal dedektörü olduğunu o yüzden hiçbir sakıncası olmadığını söyledi.

Ben yine de alışveriş merkezlerinde geçmiyorum kapılardan, hoşuma gidiyor geçmemek

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım halen bulantılarının devam etmesi çok kötü ama sabret 1 kaç haftaya kesin geçecektir

nası yaa ben kac kere gectm ama:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…