- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.401
bendeeeeeeeeeeeevet iç çekerek bende öğrenmek istiyorum en azından göbeğimi kızım yada oğluşum die sevim ya
aa benmde 15+1 bugun bende duzelteyımaynı olduksenınlebenim bebiş de öne geçmiş bugun ultrasonda 15+0 görünüyordu
aaaaaaa gözün aydın cnm ben ogrenemedım malesefkız diyenleri tebrik ediyorum hisleriniz kuvvetliymiş.
erkek diyenler malesef sizde benim gibi yanıldınız bende erkek hissediyorum
bugun kasık ağrısı için aradım doktorumu gel bakalım dedi
elim yüreğimde gittim çok şükür bi sorun yok :)gitmişken bebişimizin cinsiyetini öğrendimmm
kız gibi görünüyor dedi, baktı baktı pipi yok herhalde kızdır dedi bence
arkadaşlar dün LCWden 3 tane şort aldım. hamile reyonunda mini şort yoktu, dizüstü bermuda tarzı şeyler vardı. bende normal reyonlardan aldım.
şu modelin beli lastikli, hamileler için de olabilir. LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Şort - BLACK
diğerleride çok düşük bel olduğu için göbek düğmenin üstünde kalıyor büyük beden aldım , sıkmadan giyebiliyorum. LCWaikiki.com - XSIDE Şort - WHITE
LCWaikiki.com - XSIDE Jean Şort - MEDIUM RODEO
kızlar günlük ne kadar su içiyosunuz
arkadaşlar dün LCWden 3 tane şort aldım. hamile reyonunda mini şort yoktu, dizüstü bermuda tarzı şeyler vardı. bende normal reyonlardan aldım.
şu modelin beli lastikli, hamileler için de olabilir. LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Şort - BLACK
diğerleride çok düşük bel olduğu için göbek düğmenin üstünde kalıyor büyük beden aldım , sıkmadan giyebiliyorum. LCWaikiki.com - XSIDE Şort - WHITE
2 defa bindim, ağustosta 2 defa daha binicem uçağa. kapılardan geçme derken??
aaaa ne aptal doktor öyle, istediğin zaman ulaşamadıktan sonra ne anladım o doktordan ben
benim doktorum sonuçlarımı ben sormadan kendisi arayıp söyledi bana bu tarz şeylerde asistanına aratmaz mutlaka arar sorar hem nasıl olduğumu hem de sonuçları söylemeye. onun dışında da cebi var istediğim zaman çat diye açıyor hemen telefonu
bu arada sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım gözün aydın
çok teşekkür ederim canım, umarım öyle olurcanım ben binmedim ancak hamile olduğunu belirt muhakkak o zaman x ray dan geçirmiyorlar
bak görüyomusun uyuz adamı..senin doktorun çok iyiymiş canım..ben aslında buna gitmicektim sırf 4 boyutlusu var cinsiyeti söler diye gittim..adam 3lü test dedi..eşim yapalım burdada dedi..oysa başka doktorum var orda yaptırmayı düşünüyordum ben..bin pişman oldum zaten..arıyorum telefonda yarım saat bekletiyolar birde aaa telefon açık kalmış sonuçalrınıza bakmadı doktor söyledim falan diyip sonra arayın diyolar. 3.aramamda da hiç bir açıklama yapmadan sonuçlarınız normal dediler..bi de iki kat para ödedim bu gerzeğe..ayyy sinir oldum gördün mü?
ya ne bileyim tüm güvenlik kapıları hamişler için zararlı değil mi? ben alışveriş merkezlerinde söylüyorum geçmiyorum, ama havaalanında böyle bir şey olmaz herhalde
hamişlikten sonra uçağa bineniniz var mı? kapılardan geçmek zorunda mıyız? söylesek bi kolaylığı olmuyo mu?
canım dün senle konuşurken laf yarım kaldı, çıkmak zorunda kaldım, bi mide bulantısı başladı anlatamam, sabaha kadar kustum sonra, ilk kez gece kalkıp kustum o kadar yani, üstelik de midemde bişe kalmamıştı:26:
Ben de 2 kez bindim, gv. kapılarından geçtim, söylemedim bile, zaten bu kapılardan geçmenin aslında hiçbir sakıncası yokmuş, internetten bir araştır istersen Güvenlik kap1lar1 sak1ncal1 deil ben de öyle okuduğum halde doktoruma da sordum, doktorum bu kapıların x-ray değil metal dedektörü olduğunu o yüzden hiçbir sakıncası olmadığını söyledi.
Ben yine de alışveriş merkezlerinde geçmiyorum kapılardan, hoşuma gidiyor geçmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?