2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya moralim bozuk benimm..
abim var iki tane gayette bilmiş insanlar ama beni hiç aramazlar..hele küçük abim hiiiç aramadı beni..ayrı şehirlerdeyiz..buraya annemlerin yanına gelince görüyorum onları ama hiç kocamla bile konuşmuyolar gıcıklar..kendi aralarında konuşuyolar hep..sanki bizi umursamamaya yemin etmişler gibi..bebeğim olucak cinsiyetini öğrendik bir hayırlı olsun diye aramadılar..oysa bizim ailede hiç kız bebek yok ben hepsinin sevinip beni arıycağını zannetmiştim..acaba ben çok beklentiliyim de ondanmı böyle hissediyorum..kocamı kıskanıyorlar gibi de geliyor..bazen böyle kafama takıyorum onları..aslında benim de umursamamam lazım da iştee...

size bir dertleneyim dedim..ayy ne dertli bacıyım benn...:26:

hayırlı olsun canım güle güle kullan bizim burdaki uyuz lcw de yok böyle zıbın sadece çizgili düz var geçen okadar baktım bulamadım bayb center var orayada bakacam artık

gözünaydın canımm 2012 kız senesi galiba

kızlar bnm goguslerımın arası pişik oldu ya sımdıde sol göğsümde baslıyo kızarıklık ve kasıntı acayip napsam ki acep:84::97:
canım evdesin nasılsa duşunu al sütyen giyme varsa bebe pudrası sürüp ince bişiler giy üzerine öyle dolan:92: benim annecağızımın koca memeleri var her yaz pişer taktiği budur

ben hiç aramadım daha doktoru ama bende arasam çıkmaz tlf na galiba çünkü en son 4 lü test sonucumu götürdüm. sonuç getirdim dedim bi dk dedi testi aldı siz dışarıda bekleyin dedi bi hasta aldı içeri. sonra kapıya çıktı iyi sorun yok dedi. ilacım bitti yeni bişi vericekmisiniz dedim tekrar içeri girdi bi reçete vyazmış verdi yine kapıdan. soracağım bi kaç soru vardı sinir oldum sormadım gıcık karı

kızlar çok sağolun peki o çantaları, üstleri falan kontrol eden x-ray cihazları? onlar zararlı gibi geldi...

saol canım ..öyle yapıcam canım..gitmem o uyuza isterse on boyutlu olsungıcık oldum..

ayy yine ilgilenmiş..benimki telefona çıkmadı bilee..3 kere aramak zorunda kaldık ve 3 seferde de yarımşar saat telefonu açık bıraktılar..:95:

moralini bozma canım tek dertli sen değilsin senın beklentilerin yüksek değil bence gayet normal senı arayıp tebrık etmelerını yada sevindiklerını belli etmelerını beklemen çok doğal lütfen kendini suçlama
bende dün senın gibi sinirim bozuktu ama burada paylaştım çok takmadım zaten eşimde gece gelınce telafi etti sayılır
neyse canım abilerine gelince neden öyle davrandıklarını anlayamadım yani önceden bi meselemı vardı ailenede sen bakıyorsun die hatırlıyorum eşinede bravo walla benımkı böyle tavır görse gitmez bidaha.abilerınle konuştunmu niye böyle yapıyosunuz die.ayrıca neden eşini kıskandıklarını düşünüyosun canım çok soru sordum sana ama ayrıntılı anlatmadığın için tatlım

bende de var ondan çok rahat evet. ama nerdeyse donla gezcem ben çok kıs aolsun istiyom, yanıyom.

min. 2.5 lt, 3 lt buluyor diyebilirim, ben su canavarıyım yaaaa

güle güle kullan çok güzeller

bende günde 7 kez falan dolduruyorum 500mllik şişemi.
çok fazla canım 0,5 l olanlardan gün içerisinde rahat 10 tane içiyorum eve gidincede 1,5-2 l içiyorum sen düşün artık... ama normaldede çok su içerim hamilelikle artmadı yani
kuzum sen müthişsin yaaaa. ben kendimi su canavarı sanırdım. sen 10 dene 500 ml + evde de 1,5-2 litre yani 6,5-7 litre su içiyosun. doğrumu anladım. vallahi ben oyle olsam cebimde sonda torbasıyla pardon çuvalıyla gezmem gerekirdi heralde
tebrik ediyorum seni.bu da sana

hayırlı olsun canım güle güle kullan bizim burdaki uyuz lcw de yok böyle zıbın sadece çizgili düz var geçen okadar baktım bulamadım bayb center var orayada bakacam artık
tsk ederm cnm sagol..burdada hamıle reyonu yoktu ben bunları netten aldm o yuzdn ama pantolon 40 bdn aldım su bol olanlardn galıba olmayack o bana normaldede 40 gıyıyorm 38 alcktm kalmamıs neyse bı sekılde halledıcm artık napalm:26:
canım evdesin nasılsa duşunu al sütyen giyme varsa bebe pudrası sürüp ince bişiler giy üzerine öyle dolan:92: benim annecağızımın koca memeleri var her yaz pişer taktiği budur

evt dus alıyorm cnm..pudrada olmadıgı ıcın bende badem yagı sürdm sutyenımı de cıkardm sımdı ii bakalm ıns gecer ya :88:tsk ederm onerın ıcın

tşk ederim yazdıklarınız için bakalım bende aynı senin gibiyim hayvansal gıdalardan midem bulanıyor inşallah düzelir bakalım şuan 9 haftamdayım
bnm birtane kızım var 7 yaşında onun isteğiyle oldu bu bebekler allah hepsini korusun rabbimden hayırlısı birtane isterken allah verdi 2 tane hayırlısı bakalım....cinsiyetini kaçıncı ayda görebiliyoruz bilen varmı....

bende çok içemiyorum zaten aram yoktu ben südük canavarıyım bi bardak içsem çocuklar gibiyim zaten küçükkende südüklüymüşüm heeheheheh

kızlar çok sağolun peki o çantaları, üstleri falan kontrol eden x-ray cihazları? onlar zararlı gibi geldi...

canım benim biraz bilgim var bu konuda. çantaları arayan cihaz X-ray cihazıdır, ve o cihazda radyasyon vardır. üzerine bakarsanız cihazın bir yerlerinde mutlaka şu işaret vardır. HABERCİ GENÇLİK: Radyasyon Dedikleri Şey Nedir?

ancak alışveriş merkezlerinde ve havalanalarındaki cihaz metal dedektörüdür, onda radyasyon yoktur ama yinede geçmemek lazım. ben uçağa binmedim gebelikten sonra ama alışveriş merkezlerinde yandan geçiyorum, dedektörden geçmiyorum.

üzülme canım,
düşündüklerin çokda abartılı şeyler değil.
normal insanların yapması gereken şeyleri bekliyosun aslında.
sen onların üstüne çok mu düşersin,senmi hep arayıp sorarsın ,ondandır belki dicem.
ama ayıp ediyorlar yani.seni arayıp tebrik etmeleri gerekirdi. hele eşine çok ayıp ediyolar.
sonuçta el oğlu ilerde laf eder,başına kakar.seni ailene yollamak istemeyebilir.
sen eşine de çok çaktırmamaya çalış.
ama boş veeer aynen hiç takma.sen de arayıp sorma . görmeye gitme mesela geldiklerinde.anlarlar belki

Benim de görümcelerimden ikisi arayıp tebrik etmediler, eşim çok üzülüyor ama yapacak bir şey yok, bazı insanlar böyle, onları da bu şekilde kabullenmemiz lazım demek ki...

Çantalar x ray dan geçiyor, orası sadece bizim için değil tüm insanlar için tehlikeli, ama kapılar sadece metal dedektörüymüş

canım seni en iyi anlayan benim. bana benzer şeyleri yapan ablam. beni oyle kıskanıyorki, napacağını şaşırdı artık. kulağıma gelenlere tepki vermiyorum, saygısızlık etmiyorum,psikolojisi bozuldu çünkü, sağlıklı düşünemiyor. iğnelemelerini duymamazlıktan gelip saygıda kusur etmiyorum, dua ediyorum hep, inşallah hayatı düzene girer çok mutlu olur, kimsenin mutluluğunda gözü kalmaz diye. sende üzülme. abilerindir et tırnaktır, saygısızlık etme. alıp karşına nedne boyle yapıyorsunuz desen, sana oyle geliyo sen alıngansın derler, yapcak bişi yok, herkesi olduğu gibi kabullenmek gerekiyor.

Ben böle şeylerde kimseden beklenti içine girmediğim için, bu tarz şeyler olsa da hiç umrumda olmuyo çok mu ruhsuzum acaba

ocak anneleri nasılsınız bakalım??herkes iyidir inşallah , annelerimiz , kızlarımız , oğullarımız .[/
sağolun annişler

ya ne bileyim tüm güvenlik kapıları hamişler için zararlı değil mi? ben alışveriş merkezlerinde söylüyorum geçmiyorum, ama havaalanında böyle bir şey olmaz herhalde

canım o kapılardan geçmende bir sakınca yok ben doktoruma da sordum ve her defasında geçtim

doktorun fişini çekme zamanı gelmiş :))

aynen ben de 2 defa geçtim hiç söylemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…