- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.421
lcw demişken dün havale ıle gonderdık ucreti..ek ucret de odemedık ii oldu=)bn bi gömlek bi pantolon bi badi bi bluz ve ayakkabı aldm oglusumada babamı cok sevıyorum yazılı zıbın aldım cok şeker...hepsıne 100 lira odedım cok ii oldu valla :81: dun dayanamayıp daha kargo gelmeden patlattım esıme sürprizi nettn gosterdm bak ne yazıo dedm baktı baktı güldü=)özellikle 3-6 aylk olan bedendn aldım ki yazın giydiririm die
gözünaydın canımmkız diyenleri tebrik ediyorum hisleriniz kuvvetliymiş.
erkek diyenler malesef sizde benim gibi yanıldınız bende erkek hissediyorum
bugun kasık ağrısı için aradım doktorumu gel bakalım dedi
elim yüreğimde gittim çok şükür bi sorun yok :)gitmişken bebişimizin cinsiyetini öğrendimmm
kız gibi görünüyor dedi, baktı baktı pipi yok herhalde kızdır dedi bence
canım evdesin nasılsa duşunu al sütyen giyme varsa bebe pudrası sürüp ince bişiler giy üzerine öyle dolan:92: benim annecağızımın koca memeleri var her yaz pişer taktiği budurkızlar bnm goguslerımın arası pişik oldu ya sımdıde sol göğsümde baslıyo kızarıklık ve kasıntı acayip napsam ki acep:84::97:
ben hiç aramadım daha doktoru ama bende arasam çıkmaz tlf na galiba çünkü en son 4 lü test sonucumu götürdüm. sonuç getirdim dedim bi dk dedi testi aldı siz dışarıda bekleyin dedi bi hasta aldı içeri. sonra kapıya çıktı iyi sorun yok dedi. ilacım bitti yeni bişi vericekmisiniz dedim tekrar içeri girdi bi reçete vyazmış verdi yine kapıdan. soracağım bi kaç soru vardı sinir oldum sormadım gıcık karıbu arada canlarım doktora telefon ettim üçlü test için telefona hiç gelmedi salak adam..ordaki kız test sonuçlarını on kere söyledi doktora ama adam 1 saat telefonda bekletti sonrada kız bana,doktor beye söyledim bakmadı sonra arayın dedi..yine aradım yine aynı muamele..bekledim sonuç yookk..adam bakmıyor..en sonunda 3 aramamda normal olduğunu söyledi..çok şükür normalmiş sonuçlar ama kıl oldum abiii.:95:.
siz doktorunuzu aradığınızda zormu ulaşıyorsunuz benimki telefona bakmıyor umursamıyor yaa..bende diğer beğendiğim kadın doktora gidicektim zaten..buda bana kapak oldu..:95:
3lü testin sonucuna çok sevindim canım doktoruna gelince gerçekten uyuzmuş benımkıde çok ii denemz ama yınede aradığımda cep nosu var hemen açar cvplar ondan yana bi sıkıntım yok sende gitme bu doktora bi daha o zaman
ayy yine ilgilenmiş..benimki telefona çıkmadı bilee..3 kere aramak zorunda kaldık ve 3 seferde de yarımşar saat telefonu açık bıraktılar..:95:gözünaydın canımm2012 kız senesi galiba
canım evdesin nasılsa duşunu al sütyen giyme varsa bebe pudrası sürüp ince bişiler giy üzerine öyle dolan:92: benim annecağızımın koca memeleri var her yaz pişer taktiği budur
ben hiç aramadım daha doktoru ama bende arasam çıkmaz tlf na galiba çünkü en son 4 lü test sonucumu götürdüm. sonuç getirdim dedim bi dk dedi testi aldı siz dışarıda bekleyin dedi bi hasta aldı içeri. sonra kapıya çıktı iyi sorun yok dedi. ilacım bitti yeni bişi vericekmisiniz dedim tekrar içeri girdi bi reçete vyazmış verdi yine kapıdan. soracağım bi kaç soru vardı sinir oldum sormadım gıcık karı
kızlar ya moralim bozuk benimm..
abim var iki tane gayette bilmiş insanlar ama beni hiç aramazlar..hele küçük abim hiiiç aramadı beni..ayrı şehirlerdeyiz..buraya annemlerin yanına gelince görüyorum onları ama hiç kocamla bile konuşmuyolar gıcıklar..kendi aralarında konuşuyolar hep..sanki bizi umursamamaya yemin etmişler gibi..bebeğim olucak cinsiyetini öğrendik bir hayırlı olsun diye aramadılar..oysa bizim ailede hiç kız bebek yok ben hepsinin sevinip beni arıycağını zannetmiştim..acaba ben çok beklentiliyim de ondanmı böyle hissediyorum..kocamı kıskanıyorlar gibi de geliyor..bazen böyle kafama takıyorum onları..aslında benim de umursamamam lazım da iştee...
size bir dertleneyim dedim..ayy ne dertli bacıyım benn...:26:
bende de var ondan çok rahat evet. ama nerdeyse donla gezcem ben çok kıs aolsun istiyom, yanıyom.LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Şort - L.KHAKI
canım bende bunu almıştım 1 ay önce şimdi olmuyooartık su senın eklediğin lastıklı şortlardan alayım bende uzuznları var uzuzn beli lastiklı pantolan ama şortta lazım bu sıcaklarda
valla mümkün olduğu kadar çok içmeye çalışıyorum.masamdan eksik etmiyorum suyu.hatta şişe var ..
zaten çay yada kahve içmediğim için bolbol su yada kendi yaptığım meyve suyunu içiyorum.
ama wc ye gitmesi deli ediyor yaa ..o kısmını sevmiyorum hiç..
min. 2.5 lt, 3 lt buluyor diyebilirim, ben su canavarıyım yaaaa
güle güle kullan çok güzeller
kuzum sen müthişsin yaaaa. ben kendimi su canavarı sanırdım. sen 10 dene 500 ml + evde de 1,5-2 litre yani 6,5-7 litre su içiyosun. doğrumu anladım. vallahi ben oyle olsam cebimde sonda torbasıyla pardon çuvalıyla gezmem gerekirdi heraldeçok fazla canım 0,5 l olanlardan gün içerisinde rahat 10 tane içiyorum eve gidincede 1,5-2 l içiyorum sen düşün artık... ama normaldede çok su içerim hamilelikle artmadı yani
tsk ederm cnm sagol..burdada hamıle reyonu yoktu ben bunları netten aldm o yuzdn ama pantolon 40 bdn aldım su bol olanlardn galıba olmayack o bana normaldede 40 gıyıyorm 38 alcktm kalmamıs neyse bı sekılde halledıcm artık napalm:26:hayırlı olsun canım güle güle kullan bizim burdaki uyuz lcw de yok böyle zıbın sadece çizgili düz var geçen okadar baktım bulamadım bayb center var orayada bakacam artık
canım evdesin nasılsa duşunu al sütyen giyme varsa bebe pudrası sürüp ince bişiler giy üzerine öyle dolan:92: benim annecağızımın koca memeleri var her yaz pişer taktiği budur
Ah ah o bulantılardan ben ne çektim, bir aydan fazla bir süre ekmek ve peynirden başka lokma geçmedi boğazımdan, su bile içemedim, son 2 haftadır nispeten iyiyim, hala et süt yumurta v.b. hayvansal gıdaları hiç yiyemiyorum, görmeye bile tahammül edemiyorum, mutfak hala yasak bölge benim için, önünden bile geçemiyorum ama buna da şükür, en azından günümün yarısı lavaboda öğürmekle geçmiyor artık
Zor evet ama geçiyor, biraz daha sabredicez...
kızlar çok sağolun peki o çantaları, üstleri falan kontrol eden x-ray cihazları? onlar zararlı gibi geldi...
abim var iki tane gayette bilmiş insanlar ama beni hiç aramazlar..hele küçük abim hiiiç aramadı beni..ayrı şehirlerdeyiz..buraya annemlerin yanına gelince görüyorum onları ama hiç kocamla bile konuşmuyolar gıcıklar..kendi aralarında konuşuyolar hep..sanki bizi umursamamaya yemin etmişler gibi..bebeğim olucak cinsiyetini öğrendik bir hayırlı olsun diye aramadılar..oysa bizim ailede hiç kız bebek yok ben hepsinin sevinip beni arıycağını zannetmiştim..acaba ben çok beklentiliyim de ondanmı böyle hissediyorum..kocamı kıskanıyorlar gibi de geliyor..bazen böyle kafama takıyorum onları..aslında benim de umursamamam lazım da iştee...
kızlar çok sağolun peki o çantaları, üstleri falan kontrol eden x-ray cihazları? onlar zararlı gibi geldi...
Benim de görümcelerimden ikisi arayıp tebrik etmediler, eşim çok üzülüyor ama yapacak bir şey yok, bazı insanlar böyle, onları da bu şekilde kabullenmemiz lazım demek ki...
Çantalar x ray dan geçiyor, orası sadece bizim için değil tüm insanlar için tehlikeli, ama kapılar sadece metal dedektörüymüş
Ben böle şeylerde kimseden beklenti içine girmediğim için, bu tarz şeyler olsa da hiç umrumda olmuyo çok mu ruhsuzum acaba
canım benim biraz bilgim var bu konuda. çantaları arayan cihaz X-ray cihazıdır, ve o cihazda radyasyon vardır. üzerine bakarsanız cihazın bir yerlerinde mutlaka şu işaret vardır. HABERCİ GENÇLİK: Radyasyon Dedikleri Şey Nedir?
ancak alışveriş merkezlerinde ve havalanalarındaki cihaz metal dedektörüdür, onda radyasyon yoktur ama yinede geçmemek lazım. ben uçağa binmedim gebelikten sonra ama alışveriş merkezlerinde yandan geçiyorum, dedektörden geçmiyorum.
Benim de görümcelerimden ikisi arayıp tebrik etmediler, eşim çok üzülüyor ama yapacak bir şey yok, bazı insanlar böyle, onları da bu şekilde kabullenmemiz lazım demek ki...
Çantalar x ray dan geçiyor, orası sadece bizim için değil tüm insanlar için tehlikeli, ama kapılar sadece metal dedektörüymüş
ocak anneleri nasılsınız bakalım??herkes iyidir inşallah , annelerimiz , kızlarımız , oğullarımız .[/
sağolun annişler
ya ne bileyim tüm güvenlik kapıları hamişler için zararlı değil mi? ben alışveriş merkezlerinde söylüyorum geçmiyorum, ama havaalanında böyle bir şey olmaz herhalde
bak görüyomusun uyuz adamı..senin doktorun çok iyiymiş canım..ben aslında buna gitmicektim sırf 4 boyutlusu var cinsiyeti söler diye gittim..adam 3lü test dedi..eşim yapalım burdada dedi..oysa başka doktorum var orda yaptırmayı düşünüyordum ben..bin pişman oldum zaten..arıyorum telefonda yarım saat bekletiyolar birde aaa telefon açık kalmış sonuçalrınıza bakmadı doktor söyledim falan diyip sonra arayın diyolar. 3.aramamda da hiç bir açıklama yapmadan sonuçlarınız normal dediler..bi de iki kat para ödedim bu gerzeğe..ayyy sinir oldum gördün mü?
Ben de 2 kez bindim, gv. kapılarından geçtim, söylemedim bile, zaten bu kapılardan geçmenin aslında hiçbir sakıncası yokmuş, internetten bir araştır istersen Güvenlik kap1lar1 sak1ncal1 deil ben de öyle okuduğum halde doktoruma da sordum, doktorum bu kapıların x-ray değil metal dedektörü olduğunu o yüzden hiçbir sakıncası olmadığını söyledi.
Ben yine de alışveriş merkezlerinde geçmiyorum kapılardan, hoşuma gidiyor geçmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?