- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.441
Ben böle şeylerde kimseden beklenti içine girmediğim için, bu tarz şeyler olsa da hiç umrumda olmuyo çok mu ruhsuzum acaba
cnm uzuldum adına ama onlaröyleyse yapıcak bişey yokkızlar ya moralim bozuk benimm..
abim var iki tane gayette bilmiş insanlar ama beni hiç aramazlar..hele küçük abim hiiiç aramadı beni..ayrı şehirlerdeyiz..buraya annemlerin yanına gelince görüyorum onları ama hiç kocamla bile konuşmuyolar gıcıklar..kendi aralarında konuşuyolar hep..sanki bizi umursamamaya yemin etmişler gibi..bebeğim olucak cinsiyetini öğrendik bir hayırlı olsun diye aramadılar..oysa bizim ailede hiç kız bebek yok ben hepsinin sevinip beni arıycağını zannetmiştim..acaba ben çok beklentiliyim de ondanmı böyle hissediyorum..kocamı kıskanıyorlar gibi de geliyor..bazen böyle kafama takıyorum onları..aslında benim de umursamamam lazım da iştee...
size bir dertleneyim dedim..ayy ne dertli bacıyım benn...:26:
ben ne su ne dıger şeylerı yıyemıyorum ıcemıyorumkızlar günlük ne kadar su içiyosunuz
gözün aydın tatlım. çok haklısın insan kendını şartlandırıyor. doktor bana da kıza benziyor dedi. şimdi 1,5 hafta sonra gidecem erkek derse üzülmem ama bi afallarım. kaç haftadır kızım prensesim öyküm diye konuşuyorum pıtırcığımla.. aslında doktorlar emin olmadan söylemeyince kızıyoruz ama haklılar bence. eşim erkek o erkek dedikçe keşke söylemeseydi diyorum bezen. bu arada 2 gündür oda kızım diye sevdi göbeğimi. kızımız nasıl keyfi yerinde mı falan diye sordu bi iki kere. kız olduğunu kabul ettin mı artık aşkım dedim. yoo erkek o haftaya pipisiyle utandaracak hepinizi diyo uyuzzzzz
çok tşk ederim canım aminnn inşallahhh
bi sonraki gittimde yanılmışım erkek demesin de doktor
insan kendini adapte ediyor çünkü.
benim için hiç farkı yoktu kız erkeğin,binbir zorluklarla geldi meleğim,
rabbim ne hayırlısıysa onu kısmet etsin diye dua ettim hep
ben hiç aramadım daha canım. genelde bi sorum olduğu zaman arkadaşıma söylüyorum o soruyor. ama arasam da açar mı bilmıyorum çok yoğun çünkü. özel muayenesi olan doktorlar sanırım daha fazla ilgilenıyorlarbu arada canlarım doktora telefon ettim üçlü test için telefona hiç gelmedi salak adam..ordaki kız test sonuçlarını on kere söyledi doktora ama adam 1 saat telefonda bekletti sonrada kız bana,doktor beye söyledim bakmadı sonra arayın dedi..yine aradım yine aynı muamele..bekledim sonuç yookk..adam bakmıyor..en sonunda 3 aramamda normal olduğunu söyledi..çok şükür normalmiş sonuçlar ama kıl oldum abiii.:95:.
siz doktorunuzu aradığınızda zormu ulaşıyorsunuz benimki telefona bakmıyor umursamıyor yaa..bende diğer beğendiğim kadın doktora gidicektim zaten..buda bana kapak oldu..:95:
aa lcw da o yazılı badilerden var mı ben görmedim? ben sevdim bu netten alışverişi ya. lcw nın fiyatları uygun gayet. bu ay bi iki parça daha alayım diyorum. acaba bu 2li 3l tulumların kalıteleri nasıldır?lcw demişken dün havale ıle gonderdık ucreti..ek ucret de odemedık ii oldu=)bn bi gömlek bi pantolon bi badi bi bluz ve ayakkabı aldm oglusumada babamı cok sevıyorum yazılı zıbın aldım cok şeker...hepsıne 100 lira odedım cok ii oldu valla :81: dun dayanamayıp daha kargo gelmeden patlattım esıme sürprizi nettn gosterdm bak ne yazıo dedm baktı baktı güldü=)özellikle 3-6 aylk olan bedendn aldım ki yazın giydiririm die
boşver canım takmamaya çalış her insan bir olmuyor. herkezden aynı hassaıyeti göremıyoruz malesef. benım görümcelerimde taa kaç zaman sonra aradıalr abilerini. normal bi muhabbetin içinde hayırlı olsun unu da sıkıştırıverdiler. bana da aynısını yaptılar.kızlar ya moralim bozuk benimm..
abim var iki tane gayette bilmiş insanlar ama beni hiç aramazlar..hele küçük abim hiiiç aramadı beni..ayrı şehirlerdeyiz..buraya annemlerin yanına gelince görüyorum onları ama hiç kocamla bile konuşmuyolar gıcıklar..kendi aralarında konuşuyolar hep..sanki bizi umursamamaya yemin etmişler gibi..bebeğim olucak cinsiyetini öğrendik bir hayırlı olsun diye aramadılar..oysa bizim ailede hiç kız bebek yok ben hepsinin sevinip beni arıycağını zannetmiştim..acaba ben çok beklentiliyim de ondanmı böyle hissediyorum..kocamı kıskanıyorlar gibi de geliyor..bazen böyle kafama takıyorum onları..aslında benim de umursamamam lazım da iştee...
size bir dertleneyim dedim..ayy ne dertli bacıyım benn...:26:
südük ne kız:44:bende çok içemiyorum zaten aram yoktu ben südük canavarıyım bi bardak içsem çocuklar gibiyim zaten küçükkende südüklüymüşüm heeheheheh
ya ben erken evlendim sanırım ondan..kpss yi kazanıp atandım.bir yıl tüm paramı annemlere verdim sonrada evlendim..sanırım erken evlendim annemlere bakmadım diye yapılıyor..hayırsız oldum resmen..küçük abimle üniverstedeyken hergün konuşurdum..dertlerimizi paylaşırdık..maddi manevi yardımı oldu bana hep...sonra ne olduysa koptuk ve evlendiğimden beri beni hiç aramadı..tam üç senedir napıyosun diye aramadı beni..ben nankör oldum onlara göre ama yaptığım tek şey evlenmek..onlara bunu söylemek istemiyorum burunları çook havada çünkü..beni niye aramıyosunuz desem kibirlenrler falan..yada laf söylerler beni üzerler diye korkuyorum..en iyisi onlar gibi davranmak olucak..nede olsa onlarda evlat sahibi olucaklar..sıra bana gelicek..hatta onların eşleriylede ben konuşmuycam..moralini bozma canım tek dertli sen değilsinsenın beklentilerin yüksek değil bence gayet normal senı arayıp tebrık etmelerını yada sevindiklerını belli etmelerını beklemen çok doğal lütfen kendini suçlama
bende dün senın gibi sinirim bozuktu ama burada paylaştım çok takmadım zaten eşimde gece gelınce telafi etti sayılır
neyse canım abilerine gelince neden öyle davrandıklarını anlayamadım yani önceden bi meselemı vardı ailenede sen bakıyorsun die hatırlıyorum eşinede bravo walla benımkı böyle tavır görse gitmez bidaha.abilerınle konuştunmu niye böyle yapıyosunuz die.ayrıca neden eşini kıskandıklarını düşünüyosun canım çok soru sordum sana ama ayrıntılı anlatmadığın için tatlım
aynen sen gibi düşünüyorum canım..beni kardeş gibi görmüyolar sanki..insan hiç aramaz mı? bende artık onları aramıyorum..kandillerde bayramlarda da artık mesaj çekmeye başladık..onuda yapmıycam yakında..biraz büyük abim bazen arar sorar..oda yılda birdir belki..neyse bende bana yaptıkları gibi yapıcam..üzülme canım,
düşündüklerin çokda abartılı şeyler değil.
normal insanların yapması gereken şeyleri bekliyosun aslında.
sen onların üstüne çok mu düşersin,senmi hep arayıp sorarsın ,ondandır belki dicem.
ama ayıp ediyorlar yani.seni arayıp tebrik etmeleri gerekirdi. hele eşine çok ayıp ediyolar.
sonuçta el oğlu ilerde laf eder,başına kakar.seni ailene yollamak istemeyebilir.
sen eşine de çok çaktırmamaya çalış.
ama boş veeer aynen hiç takma.sen de arayıp sorma . görmeye gitme mesela geldiklerinde.anlarlar belki
Benim de görümcelerimden ikisi arayıp tebrik etmediler, eşim çok üzülüyor ama yapacak bir şey yok, bazı insanlar böyle, onları da bu şekilde kabullenmemiz lazım demek ki..
senin eşnin kardeşleride benimki gibiler demekki..ben ailede tek kızım..iki abim var onlarda böyle arayıp sormayınca gurbette yalnız hissediyorum..eşimin akrabaları arayınca gücüme gidiyor..
Çantalar x ray dan geçiyor, orası sadece bizim için değil tüm insanlar için tehlikeli, ama kapılar sadece metal dedektörüymüş
canım seni en iyi anlayan benim. bana benzer şeyleri yapan ablam. beni oyle kıskanıyorki, napacağını şaşırdı artık. kulağıma gelenlere tepki vermiyorum, saygısızlık etmiyorum,psikolojisi bozuldu çünkü, sağlıklı düşünemiyor. iğnelemelerini duymamazlıktan gelip saygıda kusur etmiyorum, dua ediyorum hep, inşallah hayatı düzene girer çok mutlu olur, kimsenin mutluluğunda gözü kalmaz diye. sende üzülme. abilerindir et tırnaktır, saygısızlık etme. alıp karşına nedne boyle yapıyorsunuz desen, sana oyle geliyo sen alıngansın derler, yapcak bişi yok, herkesi olduğu gibi kabullenmek gerekiyor.
bayılıyorum sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ruhsuz anniş:)) burcun ne senin?
Ben de kendi adıma değilim, hatta mümkünse eşimin ailesi hiç arayıp sormasın, gelmesin, küssünler bana, nefret etsinler bizden
Ama eşim üzülüyor içten içe, çünkü kızkardeşi bir kez bile hayırlı olsun demedi, üstelik annesiyle yaşıyor, konuşurken telefonu alabilir, bir kelime edebilir, küçük de değil 30 yaşında, beni tebrik etmez zaten 3 yıldır kavgalıyız konuşmuyorum kendisiyle
cnm uzuldum adına ama onlaröyleyse yapıcak bişey yok
sen bebısın aılen kocanla mutlu ol
takmamaya çalış
ben ne su ne dıger şeylerı yıyemıyorum ıcemıyorum
su zorluyum kendımı ama yok 1litre bıle ıcmıyorumdur
ceviz süt balık bunlarda yok hayatımda olması lazım ama yıyesim yokhiç
gözün aydın tatlım. çok haklısın insan kendını şartlandırıyor. doktor bana da kıza benziyor dedi. şimdi 1,5 hafta sonra gidecem erkek derse üzülmem ama bi afallarım. kaç haftadır kızım prensesim öyküm diye konuşuyorum pıtırcığımla.. aslında doktorlar emin olmadan söylemeyince kızıyoruz ama haklılar bence. eşim erkek o erkek dedikçe keşke söylemeseydi diyorum bezen. bu arada 2 gündür oda kızım diye sevdi göbeğimi. kızımız nasıl keyfi yerinde mı falan diye sordu bi iki kere. kız olduğunu kabul ettin mı artık aşkım dedim. yoo erkek o haftaya pipisiyle utandaracak hepinizi diyo uyuzzzzz
ben hiç aramadım daha canım. genelde bi sorum olduğu zaman arkadaşıma söylüyorum o soruyor. ama arasam da açar mı bilmıyorum çok yoğun çünkü. özel muayenesi olan doktorlar sanırım daha fazla ilgilenıyorlar
aa lcw da o yazılı badilerden var mı ben görmedim? ben sevdim bu netten alışverişi ya. lcw nın fiyatları uygun gayet. bu ay bi iki parça daha alayım diyorum. acaba bu 2li 3l tulumların kalıteleri nasıldır?
aldıklarının link ini versene canım merak ettim ne ciciler aldın bakalım
boşver canım takmamaya çalış her insan bir olmuyor. herkezden aynı hassaıyeti göremıyoruz malesef. benım görümcelerimde taa kaç zaman sonra aradıalr abilerini. normal bi muhabbetin içinde hayırlı olsun unu da sıkıştırıverdiler. bana da aynısını yaptılar.
südük ne kız:44:
Merhaba arkadaşlar,
bende biraz dertleşmek istedim :) belki benzer şeyleri yaşıyoruzdur..
16. haftamız bitti son adet gününden beri, en son hastaneye gittiğim de 3-4 hafta oldu, memnun kalmadım şimdiye kadar ki muayenelerden, ikili testi tam uygulamadılar sadece ense kalınlığına baktılar, gelecek hafta başı tekrar kontrole gideceğim bu kez başka bir hastanede tavsiye edilen bir doktoru deneyeceğim, inşallah bu doktor daha aydınlatıcı olur. Şimdi bu kontroller arasında pek zaman geçtiği için ve ikili test de yarım yapıldığı için, ayrıca akraba evliliği yaptığiım için, çocuğumuzun sağlığından endişeliyim, yinede dua edip pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ancak bugün bunaltan duygular yoğunlaştı, ağlamaklıyım çok ve eşime de çatıyorum. Hem onun yaptığı -aslında bir çok bayanın hiç takmadığı- bir iki şeye üzülüyorum, hem de erkek çocuk olacak hissi yoğun ama isim bakıp bakıp pek beğenmiyorum, eşime söylediklerimde hiç beğenilmiyor vs., karnım çok büyümedi de, bu belirsizlikler bana iyi gelmiyor, ayrıca yaşadığım şehirde de ailem yok, onlar uzakta, evden fazla çıkamadan bu sıcaklarda, bunalımdan kaçamıyorum bazen, bugün de böyle bir gün işte.. Çocuğuma zararlı olduğunu da biliyorum, kim ister çocuğuna zarar vermek.. kendimi toparlamaya çalışıyorum işte..
daha pozitif duygulara yer vermek için sizlere içime açtım.. teşekkür ederim okuduğunuz için.. selamlarımla..
Merhaba arkadaşlar,
bende biraz dertleşmek istedim :) belki benzer şeyleri yaşıyoruzdur..
16. haftamız bitti son adet gününden beri, en son hastaneye gittiğim de 3-4 hafta oldu, memnun kalmadım şimdiye kadar ki muayenelerden, ikili testi tam uygulamadılar sadece ense kalınlığına baktılar, gelecek hafta başı tekrar kontrole gideceğim bu kez başka bir hastanede tavsiye edilen bir doktoru deneyeceğim, inşallah bu doktor daha aydınlatıcı olur. Şimdi bu kontroller arasında pek zaman geçtiği için ve ikili test de yarım yapıldığı için, ayrıca akraba evliliği yaptığiım için, çocuğumuzun sağlığından endişeliyim, yinede dua edip pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ancak bugün bunaltan duygular yoğunlaştı, ağlamaklıyım çok ve eşime de çatıyorum. Hem onun yaptığı -aslında bir çok bayanın hiç takmadığı- bir iki şeye üzülüyorum, hem de erkek çocuk olacak hissi yoğun ama isim bakıp bakıp pek beğenmiyorum, eşime söylediklerimde hiç beğenilmiyor vs., karnım çok büyümedi de, bu belirsizlikler bana iyi gelmiyor, ayrıca yaşadığım şehirde de ailem yok, onlar uzakta, evden fazla çıkamadan bu sıcaklarda, bunalımdan kaçamıyorum bazen, bugün de böyle bir gün işte.. Çocuğuma zararlı olduğunu da biliyorum, kim ister çocuğuna zarar vermek.. kendimi toparlamaya çalışıyorum işte..
daha pozitif duygulara yer vermek için sizlere içime açtım.. teşekkür ederim okuduğunuz için.. selamlarımla..
oooff oofff herkes dertliii...selam kizlar nasilsiniz...hemen kisadan okudum biraz gecmisi..bende kendimi yanliz saniyordum bu konuda..yani esimin ailesi varmi yokmu belli deyil ortalikta ruh gibi dolasiyorlar görünmüyorlar bile
canım işte onun kardeşleri sonuçta ondan üzülür hatta sana belli etmez..bende eşime hiç diyemedim..bazen ağladım bile beni aramıyolar diye..şimdi fazla takmıyorum alıştım artık ama insanın böylede özel mutlulukları paylaşılmalı..hayırlı olsun denmeli yani..benimkiler de çok ayıp etti..ben o ayıbı göstericem zamanı gelince..
saol canım ya takmamya çalışıyorum zaten..takarsam kötü takarım çünkü..herkese yansıtırım..içimde kalsın artık..iyiki siz varsınız valla..
ayy herkes te varmış demekki böle hassas olmayan tipler..ben de artık bişi beklemiyorum..güya annem onlara bebeğin eşyalarını aldırtçaktı..aman istemez beş kuruşları ceplerinde kalsın..benim onlardan tek istediğim ilgiydi..parasal bişi hiiiiçç istemem..
slm bebegim bebegimizin yani oglusumuzun adi ne olacak insAllahkizlar bosverin hic üzülmeye deymez öyle insanlar icin...bebislerimize ne isimler vereceyiz onlari düsünelim mesela..benim esimin aile durumunu anlatsam zaten insanin cildirasi geliyo....anlatmaklada bitmez zaten......bosverin...birazda hamilelikte daha fazla ilgi istiyoruz ama olmayinca olmuyo....bundan sonra ben öyle yapiyorum..beni umursamayani ben hic umursamiyorum okadar...o sekilde kendimi daha iyi hissediyorum....herkeze hakkettigi deyeri gösteriyorum...
Var tabi, hatta şöyle anlatayım, biz eşimin annesine, hamile olduğumu webcamdan söyledik (farklı şehirlerde olduğumuz için) bunların ev amerikan mutfak, görümcem arkada yemek yapıyor, görüyoruz yani. neyse biz kayınvalideme söyledik, kadın sevindi ağladı falan, döndü buna bak kızım abinlerin bebeği oluyor dedi, bu cevap bile vermedi, sonra biz kapatırken kayınvalidem kızım gel abini gör dedi, bunun cevabı "yemek yapıyorum anne" oldu... Hadi bizim aramız bozuk konuşmuyoruz da abisinin suçu ne değil mi?
Diğer görümcem de yurt dışında, eşi arayıp eşimi tebrik etti, ama kendisi ne eşimi ne beni aramadı...
Benim de teyzelerim, kuzenlerim kimse aramadı, hadi diğerleri neyse de babaannem ve dedem bile aramadı torunlarıyım sonuçta, babamı tebrik etmişler arayıp beni etmediler, açıkcası hiç umursamadım. Benim rahatım huzurum yerinde olsun, onlar da ne olursa olsun, ama eşim senin gibi üzülüyor...
bende de var ondan çok rahat evet. ama nerdeyse donla gezcem ben çok kıs aolsun istiyom, yanıyom.
bende günde 7 kez falan dolduruyorum 500mllik şişemi.
kuzum sen müthişsin yaaaa. ben kendimi su canavarı sanırdım. sen 10 dene 500 ml + evde de 1,5-2 litre yani 6,5-7 litre su içiyosun. doğrumu anladım. vallahi ben oyle olsam cebimde sonda torbasıyla pardon çuvalıyla gezmem gerekirdi heralde
tebrik ediyorum seni.bu da sana
slm bebegim bebegimizin yani oglusumuzun adi ne olacak insAllah
kiz sezeryani nicin istiyon dukkani mi kapatican yoksaaahayranim sannaaaa heruf istese futbol takimi kurarim heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?