2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben böle şeylerde kimseden beklenti içine girmediğim için, bu tarz şeyler olsa da hiç umrumda olmuyo çok mu ruhsuzum acaba

Ben de kendi adıma değilim, hatta mümkünse eşimin ailesi hiç arayıp sormasın, gelmesin, küssünler bana, nefret etsinler bizden
Ama eşim üzülüyor içten içe, çünkü kızkardeşi bir kez bile hayırlı olsun demedi, üstelik annesiyle yaşıyor, konuşurken telefonu alabilir, bir kelime edebilir, küçük de değil 30 yaşında, beni tebrik etmez zaten 3 yıldır kavgalıyız konuşmuyorum kendisiyle

cnm uzuldum adına ama onlaröyleyse yapıcak bişey yok
sen bebısın aılen kocanla mutlu ol
takmamaya çalış
kızlar günlük ne kadar su içiyosunuz
ben ne su ne dıger şeylerı yıyemıyorum ıcemıyorum
su zorluyum kendımı ama yok 1litre bıle ıcmıyorumdur
ceviz süt balık bunlarda yok hayatımda olması lazım ama yıyesim yokhiç

gözün aydın tatlım. çok haklısın insan kendını şartlandırıyor. doktor bana da kıza benziyor dedi. şimdi 1,5 hafta sonra gidecem erkek derse üzülmem ama bi afallarım. kaç haftadır kızım prensesim öyküm diye konuşuyorum pıtırcığımla.. aslında doktorlar emin olmadan söylemeyince kızıyoruz ama haklılar bence. eşim erkek o erkek dedikçe keşke söylemeseydi diyorum bezen. bu arada 2 gündür oda kızım diye sevdi göbeğimi. kızımız nasıl keyfi yerinde mı falan diye sordu bi iki kere. kız olduğunu kabul ettin mı artık aşkım dedim. yoo erkek o haftaya pipisiyle utandaracak hepinizi diyo uyuzzzzz
ben hiç aramadım daha canım. genelde bi sorum olduğu zaman arkadaşıma söylüyorum o soruyor. ama arasam da açar mı bilmıyorum çok yoğun çünkü. özel muayenesi olan doktorlar sanırım daha fazla ilgilenıyorlar
aa lcw da o yazılı badilerden var mı ben görmedim? ben sevdim bu netten alışverişi ya. lcw nın fiyatları uygun gayet. bu ay bi iki parça daha alayım diyorum. acaba bu 2li 3l tulumların kalıteleri nasıldır?
aldıklarının link ini versene canım merak ettim ne ciciler aldın bakalım
boşver canım takmamaya çalış her insan bir olmuyor. herkezden aynı hassaıyeti göremıyoruz malesef. benım görümcelerimde taa kaç zaman sonra aradıalr abilerini. normal bi muhabbetin içinde hayırlı olsun unu da sıkıştırıverdiler. bana da aynısını yaptılar.
bende çok içemiyorum zaten aram yoktu ben südük canavarıyım bi bardak içsem çocuklar gibiyim zaten küçükkende südüklüymüşüm heeheheheh
südük ne kız:44:

Merhaba arkadaşlar,
bende biraz dertleşmek istedim :) belki benzer şeyleri yaşıyoruzdur..
16. haftamız bitti son adet gününden beri, en son hastaneye gittiğim de 3-4 hafta oldu, memnun kalmadım şimdiye kadar ki muayenelerden, ikili testi tam uygulamadılar sadece ense kalınlığına baktılar, gelecek hafta başı tekrar kontrole gideceğim bu kez başka bir hastanede tavsiye edilen bir doktoru deneyeceğim, inşallah bu doktor daha aydınlatıcı olur. Şimdi bu kontroller arasında pek zaman geçtiği için ve ikili test de yarım yapıldığı için, ayrıca akraba evliliği yaptığiım için, çocuğumuzun sağlığından endişeliyim, yinede dua edip pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ancak bugün bunaltan duygular yoğunlaştı, ağlamaklıyım çok ve eşime de çatıyorum. Hem onun yaptığı -aslında bir çok bayanın hiç takmadığı- bir iki şeye üzülüyorum, hem de erkek çocuk olacak hissi yoğun ama isim bakıp bakıp pek beğenmiyorum, eşime söylediklerimde hiç beğenilmiyor vs., karnım çok büyümedi de, bu belirsizlikler bana iyi gelmiyor, ayrıca yaşadığım şehirde de ailem yok, onlar uzakta, evden fazla çıkamadan bu sıcaklarda, bunalımdan kaçamıyorum bazen, bugün de böyle bir gün işte.. Çocuğuma zararlı olduğunu da biliyorum, kim ister çocuğuna zarar vermek.. kendimi toparlamaya çalışıyorum işte..
daha pozitif duygulara yer vermek için sizlere içime açtım.. teşekkür ederim okuduğunuz için.. selamlarımla..

ya ben erken evlendim sanırım ondan..kpss yi kazanıp atandım.bir yıl tüm paramı annemlere verdim sonrada evlendim..sanırım erken evlendim annemlere bakmadım diye yapılıyor..hayırsız oldum resmen..küçük abimle üniverstedeyken hergün konuşurdum..dertlerimizi paylaşırdık..maddi manevi yardımı oldu bana hep...sonra ne olduysa koptuk ve evlendiğimden beri beni hiç aramadı..tam üç senedir napıyosun diye aramadı beni..ben nankör oldum onlara göre ama yaptığım tek şey evlenmek..onlara bunu söylemek istemiyorum burunları çook havada çünkü..beni niye aramıyosunuz desem kibirlenrler falan..yada laf söylerler beni üzerler diye korkuyorum..en iyisi onlar gibi davranmak olucak..nede olsa onlarda evlat sahibi olucaklar..sıra bana gelicek..hatta onların eşleriylede ben konuşmuycam..

eşime gelince gerçekten herşeyi benim için yapıyor garibim..neler yapıyor ailem ona..çok saygısızlık gördü ama benim için yine herşeyi yapıyor..
aynen sen gibi düşünüyorum canım..beni kardeş gibi görmüyolar sanki..insan hiç aramaz mı? bende artık onları aramıyorum..kandillerde bayramlarda da artık mesaj çekmeye başladık..onuda yapmıycam yakında..biraz büyük abim bazen arar sorar..oda yılda birdir belki..neyse bende bana yaptıkları gibi yapıcam..

canım benimde büyük abim kocamı kıskanıyor..küçük abimin derdi de benim erken evlenmem..ondan önce evlendim..
ama insan kardeşinin mutluluğunu istemez mi ya..benim kocamı hiiç tanımak istemediler..yaa kötü çıksaydı dövseydi beni..hiç aramadılar nasılsın iyimisin mutlumusun diyee..ben takmıyorum aslında uzakta oldukları için..ama bazen aklıma geliveriyor..çok üzülüyorum beni yalnız bıraktılar burda benim kimsem yookk diyee..

selam kizlar nasilsiniz...hemen kisadan okudum biraz gecmisi..bende kendimi yanliz saniyordum bu konuda..yani esimin ailesi varmi yokmu belli deyil ortalikta ruh gibi dolasiyorlar görünmüyorlar bile

Son düzenleme:
bayılıyorum sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ruhsuz anniş:)) burcun ne senin?

teşekkür burcum ikizler :) ama cidden ben biri dedikodumu yapsa da ,aramasa sormasa da hiç umursamıyorum hiç böyle huylarım yok kimseye zorla bişey yaptıramazsınız içinden gelir arar gelmez aramaz, bu gibi şeyler insanın zihnini yoran şeyler,tüketen şeyler.

canım işte onun kardeşleri sonuçta ondan üzülür hatta sana belli etmez..bende eşime hiç diyemedim..bazen ağladım bile beni aramıyolar diye..şimdi fazla takmıyorum alıştım artık ama insanın böylede özel mutlulukları paylaşılmalı..hayırlı olsun denmeli yani..benimkiler de çok ayıp etti..ben o ayıbı göstericem zamanı gelince..

saol canım ya takmamya çalışıyorum zaten..takarsam kötü takarım çünkü..herkese yansıtırım..içimde kalsın artık..iyiki siz varsınız valla..

ayy herkes te varmış demekki böle hassas olmayan tipler..ben de artık bişi beklemiyorum..güya annem onlara bebeğin eşyalarını aldırtçaktı..aman istemez beş kuruşları ceplerinde kalsın..benim onlardan tek istediğim ilgiydi..parasal bişi hiiiiçç istemem..

üzülme canım,

bunların hepsi hamileliktendir.malum duygusal oluyoruz.sen ,içini her zaman ferah tut.
iyi düşünmek her zaman daha iyidir.
bebeğin sağlıklıdır inş. bize güzel haberler verirsin .karnının çok büyümemesine çok takılma senin gibi olanlar var.çok acayip bişey değil yani..

güzeli ikili testi yaptırmadıysan üçlüyü yaptır ben öyle yaptım..hem üzülme iyi bir doktor bul ve konuş..herşey yoluna girer
doktor seni aydınlatınca..sen şimdi testin yarım kaldığı için streslisindir bende yaptırmadım canım sıkma canını..
karnında büyür benimki 18 haftalık daha o kadar çıkmadı..bazılarının karnı sıkı olurmuş çıkmazmış..
selam kizlar nasilsiniz...hemen kisadan okudum biraz gecmisi..bende kendimi yanliz saniyordum bu konuda..yani esimin ailesi varmi yokmu belli deyil ortalikta ruh gibi dolasiyorlar görünmüyorlar bile
oooff oofff herkes dertliii...

Var tabi, hatta şöyle anlatayım, biz eşimin annesine, hamile olduğumu webcamdan söyledik (farklı şehirlerde olduğumuz için) bunların ev amerikan mutfak, görümcem arkada yemek yapıyor, görüyoruz yani. neyse biz kayınvalideme söyledik, kadın sevindi ağladı falan, döndü buna bak kızım abinlerin bebeği oluyor dedi, bu cevap bile vermedi, sonra biz kapatırken kayınvalidem kızım gel abini gör dedi, bunun cevabı "yemek yapıyorum anne" oldu... Hadi bizim aramız bozuk konuşmuyoruz da abisinin suçu ne değil mi?
Diğer görümcem de yurt dışında, eşi arayıp eşimi tebrik etti, ama kendisi ne eşimi ne beni aramadı...
Benim de teyzelerim, kuzenlerim kimse aramadı, hadi diğerleri neyse de babaannem ve dedem bile aramadı torunlarıyım sonuçta, babamı tebrik etmişler arayıp beni etmediler, açıkcası hiç umursamadım. Benim rahatım huzurum yerinde olsun, onlar da ne olursa olsun, ama eşim senin gibi üzülüyor...

kizlar bosverin hic üzülmeye deymez öyle insanlar icin...bebislerimize ne isimler vereceyiz onlari düsünelim mesela..benim esimin aile durumunu anlatsam zaten insanin cildirasi geliyo....anlatmaklada bitmez zaten......bosverin...birazda hamilelikte daha fazla ilgi istiyoruz ama olmayinca olmuyo....bundan sonra ben öyle yapiyorum..beni umursamayani ben hic umursamiyorum okadar...o sekilde kendimi daha iyi hissediyorum....herkeze hakkettigi deyeri gösteriyorum...

Son düzenleme:
slm bebegim bebegimizin yani oglusumuzun adi ne olacak insAllah
kiz sezeryani nicin istiyon dukkani mi kapatican yoksaaa hayranim sannaaaa heruf istese futbol takimi kurarim heeee

selam kızlar

bızde dr. gıttık ıkılı test sonuclarını göstermeye ıyı cıktı dr. hersey normal dedı. Ultrasyonla bakmadı bır daha bende söylemedım

bügün 14+3 günlük belkı cınsıyetını ögrenırdık. Hayırlısı olsun 2 hafta sonra tekrar gıdıcem zaten almanyada kontrole ozaman tam 16+2 olucak gözükür cınsıyetı gösterırse tabı ıns. :)

benı görenler erkek dıyor hep ama

ooff valla ben annane dede teyze hala amca hiiç takmıyorum onlar aramadı zaten..yüzyüze geldiğimde de tebrik edilmedim..akrabalar zaten beni kıskanıyor mutlu olmamı istemiyorlar..ama benim taktığım abimlerdi..onlarıda takmamayı öğreniyorum zamanla..yalnız kalıcam ama bebişim bana yeticekk..

teşekkürler canım hiç çok su içtiğim için kupa alacağımı tahin etmezdim alışveriş merkezinde danışmada çalışıyorum gün içerisinde çok fazla konuştuğum için ağzım kuruyo ve sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum gerçi normaldede aşırı su içmemle tanınırım... kendimi bildim bileli sabah kalkar kalkmaz koca bi bardak su içerim evden çıkmadan tekrar içerim, işe gelince 1 şişede burada içerim ondan sonra kalhvaltımı yaparım... gün çerisinde çöpümü 2 kere değiştirirler şişelerden hemen doluyo mavi kapakları topladığım için sayıyı oradan net olarak biliyorum... tuvalet konusuna gelince çok sık tuvalete çıkıyorum eşim çok dalga geçer o yüzden biyere gideceğimiz zaman çıkmadan muhakkak tuvalete giderim yola çıkarız 5-10 dk geçmez yine gelir

slm bebegim bebegimizin yani oglusumuzun adi ne olacak insAllah
kiz sezeryani nicin istiyon dukkani mi kapatican yoksaaa hayranim sannaaaa heruf istese futbol takimi kurarim heeee

yok canim sezeryan olmayi düsünmüyorum..yanlislik olmus listede ...15 augustosta 17 haftalik olacak insallah bebeyim...o günü kesin olarak söyle dr.allahin izniyle........rüyamda hep erkek bebek görüyorum..isminide ferman vermisim rüyamda...eyer cinsiyeti kesinlesirse oglum olacaksa ferman olacak bebisimin ismi kismetse.....

kızlar merhaba ben geldim tatilim bitti şimdilik, şimdilik diyorum çünkü tekrar devam edebilirim, eşimin 2 hafta sonra tatili var... geçmişi okumaya çalıştım ama yetişemedim tabi...bende bebeğimin eşyalarını eklicem yarın eklerim ama, özlemişim burayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…