2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım test sonuçların iyi çıkmış çok şükür topiğimizde sorunsuz hamilelikler devam ediyor..hep böyle olalım inşallahh..

hşgeldin canım..bizdde dertli takılıyoduk bu aralar..sen tatile son hız devam ediyosun oohhh..

hşgeldin canım..bizdde dertli takılıyoduk bu aralar..sen tatile son hız devam ediyosun oohhh..

hoşbulduk tatlım....bu yıl evimde oturamadım pek gezmekten,ay oturasımda gelmiyor evim çook sıcak uyuyamıyorum bile, son kat bütün güneş evimde siz niye dertleniyorsunuz? takmayın canlarım ya kuzucuklarınızı düşünün

Son düzenleme:
hosgeldn canım..snde basladn alısverıse ben daha uc tane zıbın aldm basska bısıcık almadm en kısa zamanda baslarız artk bızde :26:
ben kaçıyorum birazdan gelirim..mutfağı toplamalıyım..

kolay gelsınn

o zamaaaan şimdilik hoş geldin şekerim

hepimizin yaadığı şeyler bunlar canım. yanlız değilsin. göbeğinin büyümemesine hiç üzülme bazı arkadaşların da çıkmadı daha. benımkı aldı başını gidiyo buda iyi bişey değil. görenler bebek iri olacak galiba diyo
arkadaşların dadedği gibi 2li olmadıysa 3lü testi yaparsın. sen iyi bi doktor kendıne sadece. hangi şehirde yaşıyorsun. akraba evliliği de inşallah sorun oluşturmamıştır canım her akraba evliliğinin çocuklarında sorun olacak diye bi kural yok. içini ferah tut.
sen yıne de ara sor canım küçüklüğünü yap. sen de aramazsan zamanla kopar gidersiniz. et tırnaktan ayrılmaz.
selam kizlar nasilsiniz...hemen kisadan okudum biraz gecmisi..bende kendimi yanliz saniyordum bu konuda..yani esimin ailesi varmi yokmu belli deyil ortalikta ruh gibi dolasiyorlar görünmüyorlar bile
amann boşver öylesi daha makbul inan. sürekli karışsalar mudahale etseler bu seferde her işin içindeler diye şikayet ederdim ben. oyuzden iyiki böyleler inan hiç hissetmıyorum yokluklarını. en iyi kaynana uzaktakı kaynanadır
teyzeler kuzenler zaten aramıyorlar. hafta sonu düğüne bursaya gittk eve girdim herkez orda tabi. kuzenım aaa kim geliyo gebe giriyo içeri dedi. bende çekilin iki canlıyım ben yer açın bana dedim güldük falan sonra yengem sarılırken '' tek doğuran sen mısın kız'' dedi gülerek . ee siz gaza getirdiniz beni dedim bende. yani onlar için benım hamile olmam gayet normal bi olay. arama gereği falan duymuyorlar hiç bişekılde. gören herkez tebrik etti maşallah kaç aylık falan dedi. cinsiyetını sorduç nasıl geçiyo falan dıye sordu. hatta hemen hemen herkez oo ne büyümüş göbeğin 3 aylığa göre bebek iri olacak galıba dedi. arkama yastık koyanlar , ayaklarını uzat rahat otur kızım diyenelr... sağolsunlar . ama aramak sormak dersen o yok işte.

ayy yerim ben o badiyi yaa.. ayakkabılar gelınce bı bak bakalım rahatmı canım. memnun kalırsan bende alırım. bide son eklediğin link açılmıyo

hoşgeldin canımmmm

hoşbulduk canım...

hosgeldn canım..snde basladn alısverıse ben daha uc tane zıbın aldm basska bısıcık almadm en kısa zamanda baslarız artk bızde :26:

kolay gelsınn

hoşbulduk canım...başladım canım cinsiyetini öğrenince hemen eşimle gittik bir ejderha kostümü mü desem köpekbalığı kostümümü desem bir kostüm,(ekleyince siz karar verin bakalım)7li zıbınlardan bir tane aldım birde 3 çift çorap çok şirinler ama...

iki kere yazmışım :) unuttum tabi burayı da...başlarsınız canım ben de yavaş yavaş almayı düşünüyorum çok abartmadan.....:)

Son düzenleme:

Hoşgeldinnnnnn

Haklısın hiç evde oturulacak gibi değil, açıkcası şu sıcak havalarda tatilde değilsem işte olmayı seviyorum, klimalar püfür püfür, hatta bazen hırka giyiyorum

Hoşgeldinnnnnn

Haklısın hiç evde oturulacak gibi değil, açıkcası şu sıcak havalarda tatilde değilsem işte olmayı seviyorum, klimalar püfür püfür, hatta bazen hırka giyiyorum

hoşbulduk canım öyle gerçekten canım didime gittik biz annemlerle çok güzel serindi,gece çorap ve hırka ile uyudum şimdi izmire geldim cehennem gibi burası,burada nasıl uyurum diye düşünmeye başladım...sende koru kendini canım klima fena çarpıyor

Biz de geçen hafta Bozcaada’daydık gece battaniyeyle yatıyordum, Pazar akşamı bir döndük ki istanbul yanıyor cayır cayır, ama benim ev çok sıcak değil, 3 tarafı açıyoruz esiyor baya, çok güneş de almıyor, rahatım o yönden :82:
Beni servisten inip eve giderkenki 5 dk.lık yol bile mahvediyor ama hiç dayanamıyorum sıcağa

canlarım boşverin kim size nasıl davranıyorsa ona öyle davranın , ben önceden yapamazdım bunu herkese açardım kollarımı şimdi öğrendim kim bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum inanın çok güzel bişey.herşeyimde arayıp soran çok güzel dostlarım var şükürler olsun herşeyi benle takip ediyolar insan mutlu oluyor tabiki düşünülünce.benim görümcede aramaz ölsende aramaz , kalsanda yüzyüze gelincede söylemez çünkü en başından beri ailesini benden kıskanıyor , saygı gören çok yüksek bir mevkide aynı zmanda bendenden saygı bekliyor galiba ama gurban olsun bana ne gösterecem saygı yokmuş gibi davranıyorum çokta fifiiiiiii

isim konusunda fikirlerinize açığım ama oğluşumun adını MUHARREM BERK düşünüyoruz.nasıl sizce ???

guzel cnm yani en azından dusundugunuz bı ısım var bızım o da yokbi türlü orta yolu bulamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…