- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.461
selam kızlar
bızde dr. gıttık ıkılı test sonuclarını göstermeye ıyı cıktı dr. hersey normal dedı. Ultrasyonla bakmadı bır dahabende söylemedım
bügün 14+3 günlük belkı cınsıyetını ögrenırdık. Hayırlısı olsun 2 hafta sonra tekrar gıdıcem zaten almanyada kontrole ozaman tam 16+2 olucak gözükür cınsıyetı gösterırse tabı ıns. :)
benı görenler erkek dıyor hep ama
kızlar merhaba ben geldim tatilim bitti şimdilik, şimdilik diyorum çünkü tekrar devam edebilirim,eşimin 2 hafta sonra tatili var... geçmişi okumaya çalıştım ama yetişemedim tabi...bende bebeğimin eşyalarını eklicem yarın eklerim ama, özlemişim burayı...
hşgeldin canım..bizdde dertli takılıyoduk bu aralar..sen tatile son hız devam ediyosun oohhh..
kızlar merhaba ben geldim tatilim bitti şimdilik, şimdilik diyorum çünkü tekrar devam edebilirim,eşimin 2 hafta sonra tatili var... geçmişi okumaya çalıştım ama yetişemedim tabi...bende bebeğimin eşyalarını eklicem yarın eklerim ama, özlemişim burayı...
hosgeldn canım..snde basladn alısverıse ben daha uc tane zıbın aldm basska bısıcık almadm en kısa zamanda baslarız artk bızde :26:kızlar merhaba ben geldim tatilim bitti şimdilik, şimdilik diyorum çünkü tekrar devam edebilirim,eşimin 2 hafta sonra tatili var... geçmişi okumaya çalıştım ama yetişemedim tabi...bende bebeğimin eşyalarını eklicem yarın eklerim ama, özlemişim burayı...
ben kaçıyorum birazdan gelirim..mutfağı toplamalıyım..
hepimizin yaadığı şeyler bunlar canım. yanlız değilsin. göbeğinin büyümemesine hiç üzülme bazı arkadaşların da çıkmadı daha. benımkı aldı başını gidiyo buda iyi bişey değil. görenler bebek iri olacak galiba diyoMerhaba arkadaşlar,
bende biraz dertleşmek istedim :) belki benzer şeyleri yaşıyoruzdur..
16. haftamız bitti son adet gününden beri, en son hastaneye gittiğim de 3-4 hafta oldu, memnun kalmadım şimdiye kadar ki muayenelerden, ikili testi tam uygulamadılar sadece ense kalınlığına baktılar, gelecek hafta başı tekrar kontrole gideceğim bu kez başka bir hastanede tavsiye edilen bir doktoru deneyeceğim, inşallah bu doktor daha aydınlatıcı olur. Şimdi bu kontroller arasında pek zaman geçtiği için ve ikili test de yarım yapıldığı için, ayrıca akraba evliliği yaptığiım için, çocuğumuzun sağlığından endişeliyim, yinede dua edip pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ancak bugün bunaltan duygular yoğunlaştı, ağlamaklıyım çok ve eşime de çatıyorum. Hem onun yaptığı -aslında bir çok bayanın hiç takmadığı- bir iki şeye üzülüyorum, hem de erkek çocuk olacak hissi yoğun ama isim bakıp bakıp pek beğenmiyorum, eşime söylediklerimde hiç beğenilmiyor vs., karnım çok büyümedi de, bu belirsizlikler bana iyi gelmiyor, ayrıca yaşadığım şehirde de ailem yok, onlar uzakta, evden fazla çıkamadan bu sıcaklarda, bunalımdan kaçamıyorum bazen, bugün de böyle bir gün işte.. Çocuğuma zararlı olduğunu da biliyorum, kim ister çocuğuna zarar vermek.. kendimi toparlamaya çalışıyorum işte..
daha pozitif duygulara yer vermek için sizlere içime açtım.. teşekkür ederim okuduğunuz için.. selamlarımla..
sen yıne de ara sor canım küçüklüğünü yap. sen de aramazsan zamanla kopar gidersiniz. et tırnaktan ayrılmaz.ya ben erken evlendim sanırım ondan..kpss yi kazanıp atandım.bir yıl tüm paramı annemlere verdim sonrada evlendim..sanırım erken evlendim annemlere bakmadım diye yapılıyor..hayırsız oldum resmen..küçük abimle üniverstedeyken hergün konuşurdum..dertlerimizi paylaşırdık..maddi manevi yardımı oldu bana hep...sonra ne olduysa koptuk ve evlendiğimden beri beni hiç aramadı..tam üç senedir napıyosun diye aramadı beni..ben nankör oldum onlara göre ama yaptığım tek şey evlenmek..onlara bunu söylemek istemiyorum burunları çook havada çünkü..beni niye aramıyosunuz desem kibirlenrler falan..yada laf söylerler beni üzerler diye korkuyorum..en iyisi onlar gibi davranmak olucak..nede olsa onlarda evlat sahibi olucaklar..sıra bana gelicek..hatta onların eşleriylede ben konuşmuycam..
eşime gelince gerçekten herşeyi benim için yapıyor garibim..neler yapıyor ailem ona..çok saygısızlık gördü ama benim için yine herşeyi yapıyor..
aynen sen gibi düşünüyorum canım..beni kardeş gibi görmüyolar sanki..insan hiç aramaz mı? bende artık onları aramıyorum..kandillerde bayramlarda da artık mesaj çekmeye başladık..onuda yapmıycam yakında..biraz büyük abim bazen arar sorar..oda yılda birdir belki..neyse bende bana yaptıkları gibi yapıcam..
canım benimde büyük abim kocamı kıskanıyor..küçük abimin derdi de benim erken evlenmem..ondan önce evlendim..
ama insan kardeşinin mutluluğunu istemez mi ya..benim kocamı hiiç tanımak istemediler..yaa kötü çıksaydı dövseydi beni..hiç aramadılar nasılsın iyimisin mutlumusun diyee..ben takmıyorum aslında uzakta oldukları için..ama bazen aklıma geliveriyor..çok üzülüyorum beni yalnız bıraktılar burda benim kimsem yookk diyee..
amann boşver öylesi daha makbul inan. sürekli karışsalar mudahale etseler bu seferde her işin içindeler diye şikayet ederdim ben. oyuzden iyiki böyleler inan hiç hissetmıyorum yokluklarını. en iyi kaynana uzaktakı kaynanadırselam kizlar nasilsiniz...hemen kisadan okudum biraz gecmisi..bende kendimi yanliz saniyordum bu konuda..yani esimin ailesi varmi yokmu belli deyil ortalikta ruh gibi dolasiyorlar görünmüyorlar bile
teyzeler kuzenler zaten aramıyorlar. hafta sonu düğüne bursaya gittk eve girdim herkez orda tabi. kuzenım aaa kim geliyo gebe giriyo içeri dedi. bende çekilin iki canlıyım ben yer açın bana dedim güldük falan sonra yengem sarılırken '' tek doğuran sen mısın kız'' dedi gülerek . ee siz gaza getirdiniz beni dedim bende. yani onlar için benım hamile olmam gayet normal bi olay. arama gereği falan duymuyorlar hiç bişekılde. gören herkez tebrik etti maşallah kaç aylık falan dedi. cinsiyetını sorduç nasıl geçiyo falan dıye sordu. hatta hemen hemen herkez oo ne büyümüş göbeğin 3 aylığa göre bebek iri olacak galıba dedi. arkama yastık koyanlar , ayaklarını uzat rahat otur kızım diyenelr... sağolsunlar . ama aramak sormak dersen o yok işte.Var tabi, hatta şöyle anlatayım, biz eşimin annesine, hamile olduğumu webcamdan söyledik (farklı şehirlerde olduğumuz için) bunların ev amerikan mutfak, görümcem arkada yemek yapıyor, görüyoruz yani. neyse biz kayınvalideme söyledik, kadın sevindi ağladı falan, döndü buna bak kızım abinlerin bebeği oluyor dedi, bu cevap bile vermedi, sonra biz kapatırken kayınvalidem kızım gel abini gör dedi, bunun cevabı "yemek yapıyorum anne" oldu... Hadi bizim aramız bozuk konuşmuyoruz da abisinin suçu ne değil mi?
Diğer görümcem de yurt dışında, eşi arayıp eşimi tebrik etti, ama kendisi ne eşimi ne beni aramadı...
Benim de teyzelerim, kuzenlerim kimse aramadı, hadi diğerleri neyse de babaannem ve dedem bile aramadı torunlarıyım sonuçta, babamı tebrik etmişler arayıp beni etmediler, açıkcası hiç umursamadım. Benim rahatım huzurum yerinde olsun, onlar da ne olursa olsun, ama eşim senin gibi üzülüyor...
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI İç giyim üst - WHITELCWaikiki.com - SOUTHBLUE Ayakkabı - CREAMLCWaikiki.com - LC WAIKIKI Gömlek - BLUE STRIPEDLCWaikiki.com - Hata Sayfası seyyah anca bu kadar oldu be beceremedım=)hata verıohttp://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1334953&optionId=337220
hoşgeldin canımmmm
hosgeldn canım..snde basladn alısverıse ben daha uc tane zıbın aldm basska bısıcık almadm en kısa zamanda baslarız artk bızde :26:
kolay gelsınn
Hoşgeldinnnnnn
Haklısın hiç evde oturulacak gibi değil, açıkcası şu sıcak havalarda tatilde değilsem işte olmayı seviyorum, klimalar püfür püfür, hatta bazen hırka giyiyorum
hoşbulduk canımöyle gerçekten canım didime gittik biz annemlerle çok güzel serindi,gece çorap ve hırka ile uyudum şimdi izmire geldim cehennem gibi burası,burada nasıl uyurum diye düşünmeye başladım...sende koru kendini canım klima fena çarpıyor
canlarım boşverin kim size nasıl davranıyorsa ona öyle davranın , ben önceden yapamazdım bunu herkese açardım kollarımı şimdi öğrendim kim bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum inanın çok güzel bişey.herşeyimde arayıp soran çok güzel dostlarım var şükürler olsun herşeyi benle takip ediyolar insan mutlu oluyor tabiki düşünülünce.benim görümcede aramaz ölsende aramaz , kalsanda yüzyüze gelincede söylemez çünkü en başından beri ailesini benden kıskanıyor , saygı gören çok yüksek bir mevkide aynı zmanda bendenden saygı bekliyor galiba ama gurban olsun bana ne gösterecem saygı yokmuş gibi davranıyorum çokta fifiiiiiii
isim konusunda fikirlerinize açığım ama oğluşumun adını MUHARREM BERK düşünüyoruz.nasıl sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?