2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

guzel cnm yani en azından dusundugunuz bı ısım var bızım o da yokbi türlü orta yolu bulamıyoruz

aynı sorun bizdede var canım ama kadının fendi erkeği yendii olacak sonunda , eşim babasının adını koymak gibi saçma bi gayretin içinde sürekli kavga ediyoruz.çok ciddi tartışmalarımızda oldu bu konuda vazgeçmedi bi türlü ama bende vazgeçmeycem.

seremciğim hafta olarak aynıyız ama gün sayımız neden farklı acaba ? hiç dikkat ettinmi tatlım ?

evet tatlım ya sen söyleyince farkettim benimki biraz saçmalamış sanırım... şöyleki benim 16 haftalık ve 174 gün var doğuma diyor,meserretin 15 haftalık ona 176 gün var diyor sanırım yanlış o kısımları benimkinin

kızlar canım sıkıldı ya morale ihtiyacım var az önce biri geldi tanışımızın arkadaşının annesiymiş benim hamiş olduğumu ve ilkinin düşük olduğunu duyunca başladı konuşmaya yok neymiş de onun da 4 düşüğü olmuş bir tane olunca ertesi geliyomuş sonra ALLAH korusun 7 ay yatmış ölü doğum yapmış sonra 9 ay yatmış oğlu olmuş ALLAH bağışlasın tabi de zaten hergün iyi mi diye endişelenirken bunları duyunca ister istemez stres oluyo insan

biliyosunuz ben bu hamişliğimde kanamam olmuştu ve hastanede yatmıştım ondan sonra çok şükür iyiyim 1 ay sonra kontrole çağırdı normalde 5 ağustosta ama ben bu cumartesi gidecğim hasteneden çıkarken en son baktığında herşey iyi demişti inşallah gene öyle der dualarınzı eksik etmeyin

aslında ilki< düşük değildi kalbi atması gereken zaman da atmamıştı ve kürtajla sonlandırıldı dr gelişimi iyi değilmiş zaten demişti öyle durumlarda vücüt kabul etmiyomuş zaten ALLAHkimseye göstermesin

hehe allahtn bende o sorun yok buyuk abısının ıkı tane oglu var onların en buyugunun adı kayınbabamın adı ismaile benımkıde kız olmadıgı ıcın kaynanamın adını koymam tabıkıde hem esımde sagolsun o konuda bana destek tabı fıkrı sonradan degısmez yanı ılerde kız bebegm olursa ıns o da annemın adını koyalm demez

cnm moralını nıe bozuyosn ya..bosveeeeeer sn bebegıne iii bak yeter uzme kendını..elalemın agzı torba degılkı buzesın herkes her aklına gelenı kafasına gelenı esıp gürlüyo..sanki bebegının gelecegını o mu belırlıyo tobe yarabbm ne sacma ..ben olsam guler gecerdm cnm takma kafana ya ayrıca dualarım senınle hersey gonlunce olsun inş doktor yıne saglıklı bebıs der de o karıyada kapak olur:76:

cnm moralını nıe bozuyosn ya..bosveeeeeer sn bebegıne iii bak yeter uzme kendını..elalemın agzı torba degılkı buzesın herkes her aklına gelenı kafasına gelenı esıp gürlüyo..sanki bebegının gelecegını o mu belırlıyo tobe yarabbm ne sacma ..ben olsam guler gecerdm cnm takma kafana ya ayrıca dualarım senınle hersey gonlunce olsun inş doktor yıne saglıklı bebıs der de o karıyada kapak olur:76:[/QUOTE]

sağol canım benim birileri ile paylaşmak istedim ALLAHIMnasip ettiyse kucağımıza alırız meleklerimizi hayırlısıyla

selam arkadaşlar bilgilerimi özelden msj atmak istedim ama 100 mesajım olmadıgından olmuyor sanırım.bende 16 haftalık hamileyim. Allah hepımızın yardımcısı olsun:)

selam arkadaşlar bilgilerimi özelden msj atmak istedim ama 100 mesajım olmadıgından olmuyor sanırım.bende 16 haftalık hamileyim. Allah hepımızın yardımcısı olsun:)

alla alla sanki senı tanıyorum ben ya yani adın yabancı gelmedıneyse hg cnm hayırlı olsn bebegn saglıcakla gelır ınş.cınsıyet bellı mı?

Son düzenleme:
olabilir birilerini çağrıştırmıştır :) doktor büyük ihtimal kız dedi bakalım bir garibim süpriz bir bebek cünkü:)

hoşgeldin canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah , süpriz bebek güzel olur , benim oğluşumun adıda mucize bebek , aşılama için ilaçlarımızı aldık randevumuzu adlık aşılamay gidcez adet olmayı bekliyodum olmadı test yaptım çıkmadı en son 10 gün sonra bi daha test yapayımda dedim olmazsa adet söktürücü falan alayım dedim test yaptım hamileyimmm çok şükür rabbime :))) onun için mucize bebek kaldı bebişimin adı

olabilir birilerini çağrıştırmıştır :) doktor büyük ihtimal kız dedi bakalım bir garibim süpriz bir bebek cünkü:)
hmm hayırlısı olsn gonlünden gecen olsun ınsallahilk bebegn mi?
sağol cnmmmmmmmmm nasılsınızzzz. Ben daha öğrenemedim bebişimin cinsiyetiniii şekerimm yaaaaa. Dr um da il dışındaaa seminerdee bekliyorummmmmmmmmmmmm.

iyim cnm sen nasılsn ..pekı doktorun ne zaman gelcekmiş??ay baska bı doktora gıtsene cnm ya kendı doktorunu mu beklıcen?sadece cınsıyete bakıcak nası olsa..yınede sn bılırsn

ya hiç düşünmedim açıkcası bitanem zaten haftasonu gelecek miş o zaman arayacakk cnmm bende gideceğim inşallah.

bende biraz önce farkettim önemli olan kaç haftalık olduğumuz doğum zamanımızı bilemeyizki erken olabilir geç olabilir... düşünsene sancımız geliyomuş yok benim daha 2 günüm var tutayımmı diycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…