- 11 Mart 2011
- 1.705
- 6
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.501
profiline baktım aynı şehirdeyiz :)
cnm maalesef..bız ordan tasındık onuda degıstırmeyı unutmusum su an batmandaym tayinimiz buraya cıktı bende batmandasın sandm ayy cok mutlu olmustum yaa puff:84::85:
tüh bende sevinmiştim
kızlar canım sıkıldı ya morale ihtiyacım var az önce biri geldi tanışımızın arkadaşının annesiymiş benim hamiş olduğumu ve ilkinin düşük olduğunu duyunca başladı konuşmaya yok neymiş de onun da 4 düşüğü olmuş bir tane olunca ertesi geliyomuş sonra ALLAH korusun 7 ay yatmış ölü doğum yapmış sonra 9 ay yatmış oğlu olmuş ALLAH bağışlasın tabi de zaten hergün iyi mi diye endişelenirken bunları duyunca ister istemez stres oluyo insan
biliyosunuz ben bu hamişliğimde kanamam olmuştu ve hastanede yatmıştım ondan sonra çok şükür iyiyim 1 ay sonra kontrole çağırdı normalde 5 ağustosta ama ben bu cumartesi gidecğim hasteneden çıkarken en son baktığında herşey iyi demişti inşallah gene öyle der dualarınzı eksik etmeyin
selam arkadaşlar bilgilerimi özelden msj atmak istedim ama 100 mesajım olmadıgından olmuyor sanırım.bende 16 haftalık hamileyim. Allah hepımızın yardımcısı olsun:)
Bende geldimmmmmmmmmmmmmm.
ben ordayken farabi hastanesıne gıdıodum aynur hanıma gıttım ıkı kere cok memnundum ya tam ıstedgm gıbı bı doktor buldm ama maalesef ordan ayrılmak zorunda kaldık uff:85:sn hangı hastaneye gıdıosun?bu arada mirage2_9 da konyada cnm bılıyomuydn?
canım herkezin dediğine ne bakıyosun sen sürekli doktor kontrollerini ihmal etme gerisinide merak etme... o kadında ne düşüncesizmiş öyle insanda biraz düşünce olur canım
Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alacaksın inşallah
benim esas doktorum Ankara Akay hastanesinde Tolga ECEMİŞ ve bana farabide suna hanımı söyledi gittim 6 haftalıkken bebeğin kalbi atmıyor dedi radyolojidede aynı şeyi söylediler ağlaya ağlaya çıktım Prof.Dr.Ali ACAR var onun muayenhanesine gittim adam baktı baktı atıyo bebeğin kalbi ağlama dediondan sonra farabiye adım atmadım. Ali beye gidiyorum şimdi ama doğumu inşallah Ankarada düşünüyorum.öylemi bilmiyodum ben burda yalnızım kimsem yok onun için bi arkadaş bulmak bana ilaç olacak.
sağol canım ya inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
valla bnde orda cok yalnızdm canım keske kalsaydık bnmde ne burda ne orda kımsem yok ztn esım ve bn sadece..aılelerımız kayserıde ıkımızde kayserılıyız..suna hanımı banada söyledıler ama o bıraz suratı asık old.ıcın gıtmemıstm..niye oyle demıs pekı salak kadn
bende kayseriliyim , eşim ankaralı
sen orda ıs dolayısıyla mı kalıosn cnm esın ne ıs yapıo?..bide nerde oturuyosn?bn selcukludaydm..
merhaba bayanlarmisafirim vardı anca fırsat buldum buraya bakmaya ayy oturuyorum misafirlerle ama aklım burda neler kaynatıyosunuz diye
Dün geceki rüyamı anlatıyım hemen size bir tanıdıgı görüyorum eşimde yanımda kadın zorla beni evine sokuyo ayy gel benimde kızım olucak gel neler aldım sana gösteriyim diyo anaaa bi bakıyorum ben ne aldıysam aynılarını almış sabah eşim giderken söleniyomuşum yaa hepsi aynı yaa nasıl olur bezi bile prima almış benim gibi diyomuşumögle aradı ne gördün rüyan dedi noldu dedim böle böle konuşuyodun dedi anlattım gülüyo düştüm diline artık dalgasını geçer
allah iyiligini versın:90:
eşim inşaat mühendisi tokiye toplu konut yapıyor , meram yoksul konutlarını yapıyor şuanda . meramdayım bende ama sorun değildi gelir giderdik neyse sağlık olsun . Benim ailem de Kayseri de eşimin ailesi Ankara da , annem gelip gidiyor işte okadar.neresindensin sen ???
merhaba bayanlarmisafirim vardı anca fırsat buldum buraya bakmaya ayy oturuyorum misafirlerle ama aklım burda neler kaynatıyosunuz diye
Dün geceki rüyamı anlatıyım hemen size bir tanıdıgı görüyorum eşimde yanımda kadın zorla beni evine sokuyo ayy gel benimde kızım olucak gel neler aldım sana gösteriyim diyo anaaa bi bakıyorum ben ne aldıysam aynılarını almış sabah eşim giderken söleniyomuşum yaa hepsi aynı yaa nasıl olur bezi bile prima almış benim gibi diyomuşumögle aradı ne gördün rüyan dedi noldu dedim böle böle konuşuyodun dedi anlattım gülüyo düştüm diline artık dalgasını geçer
çok kaptırdım bu kıyafet meselesine yatmadan önce alınan cicilere bakmıştım ee neyle yatarsan onla kalkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?