2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tüh bende sevinmiştim

ben ordayken farabi hastanesıne gıdıodum aynur hanıma gıttım ıkı kere cok memnundum ya tam ıstedgm gıbı bı doktor buldm ama maalesef ordan ayrılmak zorunda kaldık uff:85:sn hangı hastaneye gıdıosun?bu arada mirage2_9 da konyada cnm bılıyomuydn?

canım herkezin dediğine ne bakıyosun sen sürekli doktor kontrollerini ihmal etme gerisinide merak etme... o kadında ne düşüncesizmiş öyle insanda biraz düşünce olur canım
Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alacaksın inşallah

selam arkadaşlar bilgilerimi özelden msj atmak istedim ama 100 mesajım olmadıgından olmuyor sanırım.bende 16 haftalık hamileyim. Allah hepımızın yardımcısı olsun:)

hoşgeldin canım hayırlısı olsun seninkide benimki gibi saklayan meleklerden sanırım inşallah biran önce bizde cinsiyetlerini öğreniriz :)

Bende geldimmmmmmmmmmmmmm.

hoşgeldin tatlımmmm sefalar getirdin

benim esas doktorum Ankara Akay hastanesinde Tolga ECEMİŞ ve bana farabide suna hanımı söyledi gittim 6 haftalıkken bebeğin kalbi atmıyor dedi radyolojidede aynı şeyi söylediler ağlaya ağlaya çıktım Prof.Dr.Ali ACAR var onun muayenhanesine gittim adam baktı baktı atıyo bebeğin kalbi ağlama dedi ondan sonra farabiye adım atmadım. Ali beye gidiyorum şimdi ama doğumu inşallah Ankarada düşünüyorum.öylemi bilmiyodum ben burda yalnızım kimsem yok onun için bi arkadaş bulmak bana ilaç olacak.

Son düzenleme:

sağol canım ya inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

valla bnde orda cok yalnızdm canım keske kalsaydık bnmde ne burda ne orda kımsem yok ztn esım ve bn sadece..aılelerımız kayserıde ıkımızde kayserılıyız..suna hanımı banada söyledıler ama o bıraz suratı asık old.ıcın gıtmemıstm..niye oyle demıs pekı salak kadn

Son düzenleme:
sen orda ıs dolayısıyla mı kalıosn cnm esın ne ıs yapıo?..bide nerde oturuyosn?bn selcukludaydm..

bende kayseriliyim , eşim ankaralı

merhaba bayanlar misafirim vardı anca fırsat buldum buraya bakmaya ayy oturuyorum misafirlerle ama aklım burda neler kaynatıyosunuz diye
Dün geceki rüyamı anlatıyım hemen size bir tanıdıgı görüyorum eşimde yanımda kadın zorla beni evine sokuyo ayy gel benimde kızım olucak gel neler aldım sana gösteriyim diyo anaaa bi bakıyorum ben ne aldıysam aynılarını almış sabah eşim giderken söleniyomuşum yaa hepsi aynı yaa nasıl olur bezi bile prima almış benim gibi diyomuşum ögle aradı ne gördün rüyan dedi noldu dedim böle böle konuşuyodun dedi anlattım gülüyo düştüm diline artık dalgasını geçer

sen orda ıs dolayısıyla mı kalıosn cnm esın ne ıs yapıo?..bide nerde oturuyosn?bn selcukludaydm..

eşim inşaat mühendisi tokiye toplu konut yapıyor , meram yoksul konutlarını yapıyor şuanda . meramdayım bende ama sorun değildi gelir giderdik neyse sağlık olsun . Benim ailem de Kayseri de eşimin ailesi Ankara da , annem gelip gidiyor işte okadar.neresindensin sen ???

allah iyiligini versın:90:

bnm esımde meramda cok calıstı trafık polisi kendısıvalla ne iyi olurdu yaa keske once tanışşaydık daha 1 ay olmadı buraya gelelı tam alısmıstm ıste ama kısmet ..benım aılem sarız köyundn esımın aılesı de sakaltutan köyunden talasta oturuyo aılem

hoşgeldin canımmm... bilinç altında kalmış:112: bakalım daha neler görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…