2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canımmm... bilinç altında kalmış:112: bakalım daha neler görücez

taktıgım şeyi görüyorum rüyamda oğlumada çişş ögretiyodum ama en zor anları şu çişş meselesi koltukların arkasına anlayana kadar gidip yapardı . Bi gece rüyamda otur annecim böle yapıcaz çişimizi diyorum azz daha uyanmasam harbi harbi ben yata çişimi yapıyomuşum rüya görmüyorum rüyalarımı yaşıyorum ben

Son düzenleme:

neden ankarada dogum yapmayı dusunuyosn ?kaynanam annemde bana buraya gel dıolarda ay bn rahat edemem ya ne bılıyım sabah da kendı annemle karara vardık 15 gun kendı annem gelcek 15 gun esımın annesı gelıp kalıcaklar yanımda esımde gondermek ıstemıyo yanı ozlerım bn bebegmle senı dıo haklı adam

bende sarızlıyım canım hemşom , çok sevindim çok memmnun oldum valla.Ankarada doğum yapmayı düşünüyorum çünkü doktorum orda toparlanınca evime gelicem inşallah

Son düzenleme:

işte bu süperdiiiiii harikasın aman başka şeyler düşünerek uyuma

ay hatlar kesıldı 10 dk ara verdkneyse burda konusalm ya sorun degl cnm ..

Son düzenleme:
Oda oluyo gece saldırıyorum kocam yanımda olsun o memnun bu halimden ama şu hamilelikten beri adamı göresim yok yaa erkek gibi oldum hislerim öldü

bende öyleydim 2 gün şileye ablamın yanına gittim yazlığa geldiğim gibi adama saldırdım neye uğradığını şaşırdı haftaya bidaha gitmeye nedersin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…