- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.521
hoşgeldin canımmm... bilinç altında kalmış:112: bakalım daha neler görücez
eşim inşaat mühendisi tokiye toplu konut yapıyor , meram yoksul konutlarını yapıyor şuanda . meramdayım bende ama sorun değildi gelir giderdik neyse sağlık olsun . Benim ailem de Kayseri de eşimin ailesi Ankara da , annem gelip gidiyor işte okadar.neresindensin sen ???
bnm esımde meramda cok calıstı trafık polisi kendısı valla ne iyi olurdu yaa keske once tanışşaydık daha 1 ay olmadı buraya gelelı tam alısmıstm ıste ama kısmet ..benım aılem sarız köyundn esımın aılesı de sakaltutan köyunden talasta oturuyo aılem
kızlar sizinde dünden beri her sayfa yenilediğinizde beyaz reklam linki çıkıyormu ? ayyy dünden beri sinir oldum ayol
taktıgım şeyi görüyorum rüyamda oğlumada çişş ögretiyodum ama en zor anları şu çişş meselesi koltukların arkasına anlayana kadar gidip yapardı . Bi gece rüyamda otur annecim böle yapıcaz çişimizi diyorum azz daha uyanmasam harbi harbi ben yata çişimi yapıyomuşum rüya görmüyorum rüyalarımı yaşıyorum ben
bende sarızlıyım canım hemşom , çok sevindim çok memmnun oldum valla özelden yazalım istersen
evet evet her kapattgmda da anasından girip babasndan cıkıyorm
işte bu süperdiiiiii harikasın aman başka şeyler düşünerek uyuma
Oda oluyo gece saldırıyorum kocam yanımda olsun o memnun bu halimdenama şu hamilelikten beri adamı göresim yok yaa erkek gibi oldum hislerim öldü
bende sarızlıyım canım hemşom , çok sevindim çok memmnun oldum valla.Ankarada doğum yapmayı düşünüyorum çünkü doktorum orda toparlanınca evime gelicem inşallah
evet hayırlısı canım hele o günler bi gelseydi sağlıkla inşallah.BNDE COOK MEMNUN OLDM CNMhmm anladm hayırlısı ..
evet hayırlısı canım hele o günler bi gelseydi sağlıkla inşallah.BNDE COOK MEMNUN OLDM CNMhmm anladm hayırlısı ..
evet hayırlısı canım hele o günler bi gelseydi sağlıkla inşallah.
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın
şşşş orda mısınızz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?