2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kader ortagm bnmesım olmadan iyi uyuyamıyorum ben ya bıde 1 agustosda gece gorev yapacak aksam 6 da gıdıp sabah 6 da gelecek yandm ben cok sıkıcı oluyo tvde bişi olmuyo uyusam uyku tutmuyo ıyıkı topiğimiz var

kader ortagm bnmesım olmadan iyi uyuyamıyorum ben ya bıde 1 agustosda gece gorev yapacak aksam 6 da gıdıp sabah 6 da gelecek yandm ben cok sıkıcı oluyo tvde bişi olmuyo uyusam uyku tutmuyo ıyıkı topiğimiz var

ahhh canım benim ben sana arkadaş olurum merak etme zaten geç çıkıyorum işten eve gidincede hemen uyuyamıyorum laflarız canını sıkma :9

ahhh canım benim ben sana arkadaş olurum merak etme zaten geç çıkıyorum işten eve gidincede hemen uyuyamıyorum laflarız canını sıkma :9

tmm cnm ay valla cok ii olur bari oyle zaman gecırırız..sonrada ıyıce uykum gelınce dalarım uykuya bi bakmışm kocacm gelmişş

şu ezanlar üzerine allah'ım bebeğim sağlıklı kısmetli gelsin dünyayya . Arkadaşlar sıkıntımı atamıyorum artıkk bennn. Bebeğimi mutsuz yaptığımı biliyorum ama dayanamıyorum artıkk.

hmm anladm neyseki cıkmana az kalmısişten ayrılmayı dusunmuyo musun peki?

çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum evim kira eşimin maaşıyla geçinmemiz evet olur ama çok sıkıntı çekeriz hele şimdi bide çocuğun masraflarıda olacak en azından devam ettiğim yere kadar kar sayıyorum... çocuk doğunca naparız kim bakar orasıda Allah Kerim artık....

hm anladm cnm haklısın..esın ne ıs yapıo?

şu ezanlar üzerine allah'ım bebeğim sağlıklı kısmetli gelsin dünyayya . Arkadaşlar sıkıntımı atamıyorum artıkk bennn. Bebeğimi mutsuz yaptığımı biliyorum ama dayanamıyorum artıkk.

canım benim neden bukadar karamsarsın yapma nolur... bak kendini düşünmüyosun bari o meleğe acı yapma böyle üzme kendini

ne sıkıntısı cnm hayırdır?bebegının saglıksız olacagını mı dusunuyosun?

hm anladm cnm haklısın..esın ne ıs yapıo?

oda başka bir alışveriş merkezinde cafe restaurantta işletme müdürlüğü yapıyo tatlım... benim mesaim 10'da bitiyo ama bide onu bekliyorum gelip beni alıyo işten eve gitmemiz 11,30'u buluyo anlayacağın... bide o saatten sonra bişeyler hazırla atıştır, makineye çamaşır at, ütü derken gecenin bi yarısı oluyo

inan çok dayanıklı biriyim sabırlıyım dualarımı eksik etmem ama artık dayanamıyorummm boğazım şişti artıkkk. Boğuluyorumm.

hmm anladm sanırım calıstıgın ıcın oyle diyosun cnm sıkma canını ya kendı kendıne moral vermen lazımm üzülme.

hmm anladm canım allah kolaylık versın zor valla:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…