2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne sıkıntısı cnm hayırdır?bebegının saglıksız olacagını mı dusunuyosun?

çok şükür yok şekercim senin haberin yok heralde çok şükür dr la konuştum iyi dedi.

Ben özelde çalışıyorum. Bu durumumdan ötürü belki istemeyecekler beni. Ben bu halimde bile özel ders veriyorum ve onla bebişime elzem olan şeyleri alıyorum yaklaşır 6, 7 aydır hiç masraf yapmıyorum. Ister inanın arkadaşlar inanın yalanım yokk. Eşim ailesine öyle bir yardım yapmışkiii . Bu borcunu ben biliyorum 6 aydan önce bitiremez. Bu bebek naısl giyinecek bezlenecek masrafları biliyosunuz hep dr a gidiyoruz hepimiz biz doğurduktan sonra bitecekmii yoooo bebişlerimiz için gideceğizzz.

inan çok dayanıklı biriyim sabırlıyım dualarımı eksik etmem ama artık dayanamıyorummm boğazım şişti artıkkk. Boğuluyorumm.

bi yakının falan yokmu bi kaç gün biyerlere gidip kafanı dağıtsan yada hangi ilde yaşıyosun ben istanbuldayım sende buradaysan bi gün buluşabiliriz istersen ne dersin ?

cnm kimin nerelere borcu var neden böyle düşünüyorsun Rabbim onları kısmetleriyle gönderiyor kafaya takılcak ne var yapma lütfen öylede güzel giyinir öylede güzel beslenir mevla ona hangi rızkı tayin ettiğse onunla beslenecek zaten rızık Allahtandır maddiyattan değil Rabbim bebeğine sağlık versin bunları hiç düşünmemelisin bence Rabbim herşeyini vericektir sıkma canını böyle şeyler için

sonradan caktım olayı canım..herkesın türlü türlü derdi var hele bıde hamılelık psıkolojısı ınsanı mahvedıyo..ama mecbur sabredıcez napalım yanı elımızdn bısı gelmıyo bu saatten sonra neye uzulursek bebegımıze yansıyacak o yuzdn bazı seylere kafa yormamamız lazım hoş sımdı bunları ben sana soyluyorum kendım uyguluyo muyum hayır bu da ınsanın elınde degıl ..esın belki sana guvendıgı ıcın oyle yapmıstır yanı sen dıyosun ya hıc masraf yapmıyorum bebegımı dusunuyorum dıe o da belki o yönlü dusunuyodur aılesıne yaptıgı yardm mecburi degılse orasını bılemıcem cnm valla sen uzme melegını .

Son düzenleme:

cnmm bnmm öyle bir yardımkiii maaş gitmiş bitmişş. o bana hep güveniyo ama artık ben yarım bir insanım evlendğimizden beri yardımları yüzünden hep borçları var ben biraz tartışırdım kızardım ama sonra derslerimi arttırırdım masrafları keserdim. eeee şimdi gelmeyen paranın neyini kısacağımm ben artık ders de veremeyeceğimm. çalışmamımda istemezlerse arkadaşlar. ben ah vah çekip karalar bağlayan biri değilim ama gerçek ortada.

kayyum hele bide hareketlerını hısset bebegının varya o zaman dunyalar senın oluyo derdı tasayı unutuyosun sımdı bnmkını bı gorsen sankı oyun oynuyo bı sagdan bı soldan vurup duruyo

canım üzme kendini yaaa bebek kısmetiyle gelirmiş Allah her sıkıntıyı çekebileceğimiz kadarını verirmiş unutma.... yaaa neden istemesinlerki hak var hukuk var hamilesin diye seni işten çıkaramazlar çıkardıkları takdirdede tazminatını fazlasıyla ödemek zorundalar

Tamam tamam kayyunummmm...ne dielim sabrer cnm bebek rizkiyla gllierrr...dsun aylintnin 3taneee olcak allahim dagina gre kar verir..caresizz birakma bizleri insaallah..bizim de cok borcumuz varr..esimle bnmm kredi borckarimiz okukdan kalaan...tup vebek tedavisi icinn borc kredi kartina.daha da varr..peki kim bilir esi kime yardim edioo..egerki banka kasinsa odemeleride kadin yapiosaaa ozmn bilir..ben ogretmenimm bnde bilmiorum vaktim yok esim halledio para islerini.sikma canini..esinel huzurlu ol saglikli ol yeterr

düşünmeeeeee bunları bak ne mutlu Rabbim sana bir emanet verdi en büyük utluluklardan birini yaşattı şuan bunu değerlendir bunun mutluluğunu yaşa bize evlendik kayınvalide yanındaydım anlaşamadık ayrı eve çıktık okadar masrafa girddiki evleneli daha 1 yıl oldu ama hiç düşünmüyorum bebeğimin mutluluğu yetiyor yapma hadi bebeşini Allahın izniyle kucağına alacağın günü düşün herşey çok güzel olucak İnşallah güzel düşün cnm

bak ıste bnm anlatmak ıstedgm de buydu cnm esın sana cok guvenıyo yanı para konusunda sana devretmıs gıbı sezdım ben..keske boyle alısmasaydı ama ıste:26:ınsallah hersey bi an once rayına oturur cnm sıkma canını bos yere canını sıksan o para sana gerı donmeyecegı ıcın bosver..

cnm bnmm o borçlar sizin gururla ödüyosunuz dur bebeğimm bu borç değil yardım ama zorunlu değil yemin ederim ki inanınn. Alışveriş eksik likleri felan ve dağ olmuş kredi kartı ful dolmuş bana itiraf etti haberim yok yeni bu ay ödeyememiş tamamını taksitin.inanın bebeğim 3 ayıu geçti babası bişey almadı .

Sizlere yazıyorum okumuşsunuzdur . Ders veriyorum sonra bebişlime birşeyler alıyorumm. Arrtık çok zoruma gidiyo bebeğim ve benim rızkım nerde.ben bu halimle ders veriyorum yaaa bazılarınız bilir rahat bir hamişlikte geçirmiyorum ben .

Ya kötü durumda olsalar tamam çar çaput saçma sapan istekler kaprisler.arkadaşlar bu kartta bebişime 1 çorap alışverişi yokyaaaaaaaaaaaa

hepinize iyi geceler kızlar nihayet bir mesaiyi daha bitirdim :) kayyum lüyfen takma kafanı olurmu sen dersleri arttırdıkça eşinde hep sana güvenmiş şimdi sendende para gelmeyince anlayacaktır üzme kendini bak aklım sende kalıyo

sağol cnmm allah razı olsun dikkatli git evine .

iyi geceler cnm

Ya kötü durumda olsalar tamam çar çaput saçma sapan istekler kaprisler.arkadaşlar bu kartta bebişime 1 çorap alışverişi yokyaaaaaaaaaaaa

ooo bebişine neler alırsın daha cnm benim dur bakalım hklısın konunda çok haklısın hemde ama sabır en güzel şey bunun karşılığında çok güzel lutuflar alıcaksın Allahın izniyle üzme artık kendini

inşallah cnm allah duyar bizi inşallah yarabbim. Hiçbir şey almasa bile eşim borcu 6 ayda bitirecekk. Bebiş 5 ay sonra allah izin verirse benimle. Allah ım bana yardımm.

inşallah cnm allah duyar bizi inşallah yarabbim. Hiçbir şey almasa bile eşim borcu 6 ayda bitirecekk. Bebiş 5 ay sonra allah izin verirse benimle. Allah ım bana yardımm.

elbette yardım eder cnm bizimkiler 6 ayda da bitmezAma çok şükür bugünlerede ben birde kısmetse ailemin yanına yalovaya gidip doğum yapıcam çok daha masraflı olucak bizim için ama Rabbim yardım ediyor cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun Bebişlerle hayır dolu sağlık dolu günler nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…