- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.561
ne sıkıntısı cnm hayırdır?bebegının saglıksız olacagını mı dusunuyosun?
inan çok dayanıklı biriyim sabırlıyım dualarımı eksik etmem ama artık dayanamıyorummm boğazım şişti artıkkk. Boğuluyorumm.
çok şükür yok şekercim senin haberin yok heralde çok şükür dr la konuştum iyi dedi.
Ben özelde çalışıyorum. Bu durumumdan ötürü belki istemeyecekler beni. Ben bu halimde bile özel ders veriyorum ve onla bebişime elzem olan şeyleri alıyorum yaklaşır 6, 7 aydır hiç masraf yapmıyorum. Ister inanın arkadaşlar inanın yalanım yokk. Eşim ailesine öyle bir yardım yapmışkiii . Bu borcunu ben biliyorum 6 aydan önce bitiremez. Bu bebek naısl giyinecek bezlenecek masrafları biliyosunuz hep dr a gidiyoruz hepimiz biz doğurduktan sonra bitecekmii yoooo bebişlerimiz için gideceğizzz.
çok şükür yok şekercim senin haberin yok heralde çok şükür dr la konuştum iyi dedi.
Ben özelde çalışıyorum. Bu durumumdan ötürü belki istemeyecekler beni. Ben bu halimde bile özel ders veriyorum ve onla bebişime elzem olan şeyleri alıyorum yaklaşır 6, 7 aydır hiç masraf yapmıyorum. Ister inanın arkadaşlar inanın yalanım yokk. Eşim ailesine öyle bir yardım yapmışkiii . Bu borcunu ben biliyorum 6 aydan önce bitiremez. Bu bebek naısl giyinecek bezlenecek masrafları biliyosunuz hep dr a gidiyoruz hepimiz biz doğurduktan sonra bitecekmii yoooo bebişlerimiz için gideceğizzz.
cnm kimin nerelere borcu var neden böyle düşünüyorsun Rabbim onları kısmetleriyle gönderiyor kafaya takılcak ne var yapma lütfen öylede güzel giyinir öylede güzel beslenir mevla ona hangi rızkı tayin ettiğse onunla beslenecek zaten rızık Allahtandır maddiyattan değil Rabbim bebeğine sağlık versin bunları hiç düşünmemelisin bence Rabbim herşeyini vericektir sıkma canını böyle şeyler için
bi yakının falan yokmu bi kaç gün biyerlere gidip kafanı dağıtsan yada hangi ilde yaşıyosun ben istanbuldayım sende buradaysan bi gün buluşabiliriz istersen ne dersin ?
cnmm bnmm öyle bir yardımkiii maaş gitmiş bitmişş. o bana hep güveniyo ama artık ben yarım bir insanım evlendğimizden beri yardımları yüzünden hep borçları var ben biraz tartışırdım kızardım ama sonra derslerimi arttırırdım masrafları keserdim. eeee şimdi gelmeyen paranın neyini kısacağımm ben artık ders de veremeyeceğimm. çalışmamımda istemezlerse arkadaşlar. ben ah vah çekip karalar bağlayan biri değilim ama gerçek ortada.
cnmm bnmm öyle bir yardımkiii maaş gitmiş bitmişş. o bana hep güveniyo ama artık ben yarım bir insanım evlendğimizden beri yardımları yüzünden hep borçları var ben biraz tartışırdım kızardım ama sonra derslerimi arttırırdım masrafları keserdim. eeee şimdi gelmeyen paranın neyini kısacağımm ben artık ders de veremeyeceğimm. çalışmamımda istemezlerse arkadaşlar. ben ah vah çekip karalar bağlayan biri değilim ama gerçek ortada.
tamam tamam kayyunummmm...ne dielim sabrer cnm bebek rizkiyla gllierrr...dsun aylintnin 3taneee olcak allahim dagina gre kar verir..caresizz birakma bizleri insaallah..bizim de cok borcumuz varr..esimle bnmm kredi borckarimiz okukdan kalaan...tup vebek tedavisi icinn borc kredi kartina.daha da varr..peki kim bilir esi kime yardim edioo..egerki banka kasinsa odemeleride kadin yapiosaaa ozmn bilir..ben ogretmenimm bnde bilmiorum vaktim yok esim halledio para islerini.sikma canini..esinel huzurlu ol saglikli ol yeterr
hepinize iyi geceler kızlar nihayet bir mesaiyi daha bitirdim :) kayyum lüyfen takma kafanı olurmu sen dersleri arttırdıkça eşinde hep sana güvenmiş şimdi sendende para gelmeyince anlayacaktır üzme kendini bak aklım sende kalıyo
hepinize iyi geceler kızlar nihayet bir mesaiyi daha bitirdim :) kayyum lüyfen takma kafanı olurmu sen dersleri arttırdıkça eşinde hep sana güvenmiş şimdi sendende para gelmeyince anlayacaktır üzme kendini bak aklım sende kalıyo
Ya kötü durumda olsalar tamam çar çaput saçma sapan istekler kaprisler.arkadaşlar bu kartta bebişime 1 çorap alışverişi yokyaaaaaaaaaaaa
ooo bebişine neler alırsın daha cnm benim dur bakalım hklısın konunda çok haklısın hemde ama sabır en güzel şey bunun karşılığında çok güzel lutuflar alıcaksın allahın izniyle üzme artık kendini
inşallah cnm allah duyar bizi inşallah yarabbim. Hiçbir şey almasa bile eşim borcu 6 ayda bitirecekk. Bebiş 5 ay sonra allah izin verirse benimle. Allah ım bana yardımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?