- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.581
elbette yardım eder cnm bizimkiler 6 ayda da bitmezama çok şükür bugünlerede ben birde kısmetse ailemin yanına yalovaya gidip doğum yapıcam çok daha masraflı olucak bizim için ama rabbim yardım ediyor cnm allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerle hayır dolu sağlık dolu günler nasip etsin hepimize
amin cnmm.çok zoruma gidiyo bebeğim kısmeti .nasıl analık hakkı varsa evlat hakkı da vardır. Bebeğimin rızkı haksızlıklara gidiyoo.
Neyse canlarım beyninizi mahvettim. Sonuçta bunu eşim hep yaptı ben destek verdim aldırmadım biraz kızdım ama şimdi bebeğim gelecek ve çalışmıyorum ondan çok korkuyorum.hadi kafamızı dağıtalım canlarr.
amin cnmm.çok zoruma gidiyo bebeğim kısmeti .nasıl analık hakkı varsa evlat hakkı da vardır. Bebeğimin rızkı haksızlıklara gidiyoo.
Neyse canlarım beyninizi mahvettim. Sonuçta bunu eşim hep yaptı ben destek verdim aldırmadım biraz kızdım ama şimdi bebeğim gelecek ve çalışmıyorum ondan çok korkuyorum.hadi kafamızı dağıtalım canlarr.
Hatunlar yatsıyı kılıp geliyorum bakıyım hızınıza yetişe bilicekmiyim
allah kabul etsn ay bende baslayabılsem of ya hep seytan oyalıyo beni
aaa tam zamanı bebeğinle birlikte Rabbine huzuruna çıkmak için hangi sevgili günde 5 kez görüşmeye davet eder şuan en güzel dönemdesin bebeğinle birlikte çok büyük huzur bulursun cnm Rabbim en kısa zamanda başlamanı nasip etsin bende hayırlı haberler bekliycem senden:81:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm.... Doktora gittim bugun ve sonuc bebisimiz gostertmediiiiiiiCok ugrasti doktor ama yok 15 gun sonraya omurilik icin test yaptirilcakmis ozaman gosterir insallah dedi :) insallah dedim ama ben 10 gun sonra gidicem tekrar ayy catlicam ne bu be :) Ama cok mutluyum bebisim bugun 15´-3 vede 112 gram yeni doktorumdanda memnunum :)
inşallah ya ınsallh baslarm hep nıyetlenıyorum bısey cıkıyo baslayıp tekrar bırakmayıda ıstemedgm ıcın bı turlu cesaret edemıyorum
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm.... Doktora gittim bugun ve sonuc bebisimiz gostertmediiiiiiiCok ugrasti doktor ama yok 15 gun sonraya omurilik icin test yaptirilcakmis ozaman gosterir insallah dedi :) insallah dedim ama ben 10 gun sonra gidicem tekrar ayy catlicam ne bu be :) Ama cok mutluyum bebisim bugun 15´-3 vede 112 gram yeni doktorumdanda memnunum :)
Bu yaramaz kendini göstermiyor yoksa kız mııı :))) Rabbim gönlüne göre versin cnm ben ayrıntı ultrsyona giricekmişim 23.haftada 2 ay doktora gitmiycem düşüne biliyormusun ya ben ne yapıyım :))))) sende hayırlı haberler alırsın inşallah gittiğinde bu sefer kendini gösteririr inşallah yaramaz
ayyy catlarim diy dusunuyorum ama kendimi sIkmam lazIm nabIm :)
Hayiorlisi olsun
kizlar bu arada doktorum AFP testi dedi bu omurilik acikligi varmi diye bakiliyormus
yaptiran varmi aranizda ?
sizin bebeginizin cinsiyeti belli degilmi nasıl 2 ay bekliceksiniz ben olsam dayanamam
ayyy catlarim diy dusunuyorum ama kendimi sIkmam lazIm nabIm :)
Hayiorlisi olsun
kizlar bu arada doktorum AFP testi dedi bu omurilik acikligi varmi diye bakiliyormus
yaptiran varmi aranizda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?