2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm du bakalim alir daha..ben ve sesimde henus almadik ve daha almayi dusunmuorum.sadce anneannesi 2cift mincicik corap almis okdr.hatta onkarda nerde bilmiorumm..ekkler dogunca kucagina alinca baba oldugunu yavruyu anlarmiss...heerkes ole cnmm kalbini ferah tut

amin cnmm.çok zoruma gidiyo bebeğim kısmeti .nasıl analık hakkı varsa evlat hakkı da vardır. Bebeğimin rızkı haksızlıklara gidiyoo.

Neyse canlarım beyninizi mahvettim. Sonuçta bunu eşim hep yaptı ben destek verdim aldırmadım biraz kızdım ama şimdi bebeğim gelecek ve çalışmıyorum ondan çok korkuyorum.hadi kafamızı dağıtalım canlarr.

Hatunlar yatsıyı kılıp geliyorum bakıyım hızınıza yetişe bilicekmiyim

est.cnm ne demek olur mu hiç oyle sey burda hepımız bırbırımıze destek olmak ıcın varız

Son düzenleme:
allah kabul etsn ay bende baslayabılsem of ya hep seytan oyalıyo beni

aaa tam zamanı bebeğinle birlikte Rabbine huzuruna çıkmak için hangi sevgili günde 5 kez görüşmeye davet eder şuan en güzel dönemdesin bebeğinle birlikte çok büyük huzur bulursun cnm Rabbim en kısa zamanda başlamanı nasip etsin bende hayırlı haberler bekliycem senden:81:

inşallah ya ınsallh baslarm hep nıyetlenıyorum bısey cıkıyo baslayıp tekrar bırakmayıda ıstemedgm ıcın bı turlu cesaret edemıyorum

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm.... Doktora gittim bugun ve sonuc bebisimiz gostertmediiiiiii Cok ugrasti doktor ama yok 15 gun sonraya omurilik icin test yaptirilcakmis ozaman gosterir insallah dedi :) insallah dedim ama ben 10 gun sonra gidicem tekrar ayy catlicam ne bu be :) Ama cok mutluyum bebisim bugun 15´-3 vede 112 gram yeni doktorumdanda memnunum :)

aynen bnde 15+2 de gıttgmde bu durum olmustu dayanamadım 5 agustosa kadar3-4 gun once baska bı doktora gıdıp ogrendmhadı bakalım ıns gonlundn gecen olur cnm

sakladı demekki büyük ihtimal bence kız benimde öyle olmuştu iki defa göstermedi üçüncüde açtı bacaklarını zilli

Bu yaramaz kendini göstermiyor yoksa kız mııı :))) Rabbim gönlüne göre versin cnm ben ayrıntı ultrsyona giricekmişim 23.haftada 2 ay doktora gitmiycem düşüne biliyormusun ya ben ne yapıyım :))))) sende hayırlı haberler alırsın inşallah gittiğinde bu sefer kendini gösteririr inşallah yaramaz

ayyy catlarim diy dusunuyorum ama kendimi sIkmam lazIm nabIm :)
Hayiorlisi olsun
kizlar bu arada doktorum AFP testi dedi bu omurilik acikligi varmi diye bakiliyormus
yaptiran varmi aranizda ?

sizin bebeginizin cinsiyeti belli degilmi nasıl 2 ay bekliceksiniz ben olsam dayanamam

Hayiorlisi olsun
kizlar bu arada doktorum AFP testi dedi bu omurilik acikligi varmi diye bakiliyormus

kaçıncı haftada yapılıyomuş ben 3 lü testi yaptırdım temiz çıktı 1 ay sonra gel dedi hiç bahsetmedi .

sizin bebeginizin cinsiyeti belli degilmi nasıl 2 ay bekliceksiniz ben olsam dayanamam

Doktor erkeğe benziyor dedi cinsiyeti için hiç birşey söylenmeseydi dayanamazdım başka doktora giderdim yinede merak edip başka doktora giderim diye düşündümde zaten ramazan geliyor bende bulunduğum yerin yabancısıyım eşimide bu sıcaklarda yormak istemem bayramdan sonra gidicez zaten İnşallah hayırlı haberler duyarız

Hayiorlisi olsun

Açıkçası ben hiç bir testi yaptırmadım bahsettiğin testi yaptıranıda duymadım cnm Allaha emanetler İnşallah birşey yoktur yinede yaptırmak istiyorsan doktorunda dediyse yaptırırsın cnm

kızlar şuan o kadar çok canım yanıyo ki gögüslerim resmen yara oldu ucu kabuk bagladı . Südyen taksam bi dert takmasam ayrı bi dert her türlü acıyo karnım deseniz o kadar gerildi ki sem sert bebiş taklamı atıyo topmu oynuyo dönüp duruyo su içmeye bile korkuyorum acıyo yaa 4,5 aylık ken böle olursa benim sonum nolur bilmiyorum sıcak ev esmiyo bi oyana yatıyorum ordan kalkıyorum balkona yatıyorum offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…