2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pudra dök göğüslerine pişik olduysa sıcaklardan iyi gelir benimde bugün göbek değilim çok acıyordu sanki karnım çekiliyordu fabrika gibi çalışıyor vücudumuz ama hepsi çok güzel duygularrrrr çok şükür bu akşam diş ağrım yok benide diş ağrısı bitiriyor

sakladı demekki büyük ihtimal bence kız benimde öyle olmuştu iki defa göstermedi üçüncüde açtı bacaklarını zilli

bende 12.haftada 2li test için gittiğimde uğraştı baktı ama bişey göremedi sonra sonra %51 kız dedi hayırlısı olsun ama insan merak ediyor tekrar dra gitmemek için kendimi zor tutuyorum

bende 12.haftada 2li test için gittiğimde uğraştı baktı ama bişey göremedi sonra sonra %51 kız dedi hayırlısı olsun ama insan merak ediyor tekrar dra gitmemek için kendimi zor tutuyorum

12. hafta erkenmiş ama cnm kesin olarak bana 15. haftada söyledi emin olmadan sölemedi % 95 kız dedi. evet haklısın çok merak ediliyo ya ultrasonla bakıcagı zaman kendimi öyle bi sıkmışım ki agırmayan dişim 2 gün agrıdı. doktora giderken bol su iç çikolata ye masaya yatmadan öksür bebişin hareketlensin bana böyle sölediler yaptım fıldır fıldır dönüyodu.

kakao yagı sürüyorum düzenli kullandıgım söylenemez çatlaklar için krem de var ama bir gün sürsem iki gün sürmüyorum.

ooo 15 e kadar beklicem desene artık sabredeceğiz hareketleri iyiydi bidahaki sefere senin dediklerini yapayım bakalım ne olacak.aynı şekilde bende sıkmışım kendimi dr rahat bırak kendini dedi o zaman anladım

ooo 15 e kadar beklicem desene artık sabredeceğiz hareketleri iyiydi bidahaki sefere senin dediklerini yapayım bakalım ne olacak.aynı şekilde bende sıkmışım kendimi dr rahat bırak kendini dedi o zaman anladım

ilk bebeginmi benim bir oğlum var 10 yaşını bitirdi. birlikte gitmiştik doktor oğlunu büyütmüşsün dedi bir yandanda ultrasonda bakıyo evet dedim bide kızım olsa bide kız büyütsem çok sevinicem dedim kıza benziyo ama dur bakalım dedi bebişim ise taklalar atıyodu o sıra nasıl enerji yüklemesi yaptıysam koca bi çikolata yedim anamm bi açtı bacanı kız bu % 99 dedi eşim biz ne zaman gelelim % 100 ü ögrenmek için dedi doktor güldü % 100 ü çocuk dogucak bakıcaz öle ögrrene bilirsiniz dedi benimkiler koptu tabi ben kala kaldım öle oğlum tel. açmış ananee kızımız oluyo diyo yerimden kalkana kadar haber bile verdi yanii

evet benim ilk olacak inşallah.oğlunda sevinmiş artık ismini bile o koyar allah bağışlasın ikisini de bende yiyeceğim girmeden zaten o kadar çok bekliyoruz doktorun yanına girmeden baya stok yaparım sağol öğrenmem iyi oldu

Eylül düşünüyoruz ismini bakalım fikrimiz degişmezse saglıklı olsunlarda cnm cinsiyet ikinci sırada geliyo tabi sende en kısa zamanda ögrenirsin inşallah rahatlıyo insan valla

canım benım göğüslerimde hamileliğimin başından beri çok fena minik çatladı soyuluyor acıyorlar ama lansinoh kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim bebişi emzirirken bile kullanabiliyorsun bitkisel bir krem ama kimden duysam bunu söylüyordu gerçekten çok ama çok memnunum dene istersen canım

kayyumcum yapma böyel belki ihtiyaçları vardır canım yaa..bende aileme yardım ediyorum hatta abimler benden daha çok veriyorlar..eşim şimdiye kadar hiç gık demedi..saolsun tabi..senin de ailenin ihtiyacı olsa sen vermezmisin..bizler genciz öder gideriz..benim birde kredi borcum var her ay 1600 ayrıca bankada ek hesaplarımız tükenmiş ve kredi kartına 2 milyar borcumuz var..ev kiraa..birde faturalar..ayda 5 milyar kazansak hepsi gidiyooorr..eşimde özel ders verdi hafta sonları kursa gitti ders verdi..ama ben aileme para yardımında bulunuyorum çünkü onların ihtiyacı varken ben huzursuz oluyorum..sen de kendini eşinin yerine koy canım..ben bebişime alıyorum herşeyi yavaş yavaş alırız inşallah en kalitelisinden..takma kafana..borcu ne kadar bilmem tabi ama herkesin borçları var burda merak etme güzelimm..

Gunadin sedacimm..sen calisiyo mudunnn bu saatte ayaktasinnnn.. Yoksam sende bnm gibi sabhlri erknmi uyaniosunnnn

16/18. haftalarda yapılıyormus
nettede arastırdım yazıyor zaten olmadı sadece 3lu yaptırcam oda devlettekı doktor ıstemısdı zaten

üçlü test ben yaptırdım sedacım. 16+4 de yapıldı. ikili testteki şeylere trisomy falan bida bakılıyo, bide AFP diye bişi var ona bakıyolar.
yne göstermemiş ha senin minnoş? bence kız çıkcak, içime oyle doğdu nedense.. allah hayırlısını versdin cnaım.

Günaydın Arkadaşlar,

Ben de bu Cumartesi üçlü test yaptırıcam, 15+3 olucaz bana biraz erken gibi geldi ama doktorum öyle çağırmıştı, erkense de bebişi görmüş oluruz

herkese gnydın herkes testlerini yaptırmış ben ikiliyi yaptırmadım üçlüyü de yaptırmadım.Dr sen bilirsin.Arkadaşlarımın çoğunda problemli çıktı ve hamilelikleri berbat geçti ama allaha şükür bebekleri çok sağlıklı.Ben kötü bir hamilelik geçirip çocuğumun psikolojisini bozmak istemiyorum.Zaten sonuçlar olumsuz çıkınca bi önlem alınamıyor ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…