- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.601
kızlar şuan o kadar çok canım yanıyo ki gögüslerim resmen yara oldu ucu kabuk bagladı . Südyen taksam bi dert takmasam ayrı bi dert her türlü acıyo karnım deseniz o kadar gerildi ki sem sert bebiş taklamı atıyo topmu oynuyo dönüp duruyo su içmeye bile korkuyorum acıyo yaa 4,5 aylık ken böle olursa benim sonum nolur bilmiyorum sıcak ev esmiyo bi oyana yatıyorum ordan kalkıyorum balkona yatıyorum offf
sakladı demekki büyük ihtimal bence kız benimde öyle olmuştu iki defa göstermedi üçüncüde açtı bacaklarınızilli
bende 12.haftada 2li test için gittiğimde uğraştı baktı ama bişey göremedi sonra sonra %51 kız dedi hayırlısı olsun ama insan merak ediyor tekrar dra gitmemek için kendimi zor tutuyorum
pudra dök göğüslerine pişik olduysa sıcaklardan iyi gelir benimde bugün göbek değilim çok acıyordu sanki karnım çekiliyordu fabrika gibi çalışıyor vücudumuz ama hepsi çok güzel duygularrrrrçok şükür bu akşam diş ağrım yok benide diş ağrısı bitiriyor
12. hafta erkenmiş ama cnm kesin olarak bana 15. haftada söyledi emin olmadan sölemedi % 95 kız dedi. evet haklısın çok merak ediliyo ya ultrasonla bakıcagı zaman kendimi öyle bi sıkmışım ki agırmayan dişim 2 gün agrıdı. doktora giderken bol su iç çikolata ye masaya yatmadan öksür bebişin hareketlensin bana böyle sölediler yaptım fıldır fıldır dönüyodu.
ooo 15 e kadar beklicem desene artık sabredeceğiz hareketleri iyiydi bidahaki sefere senin dediklerini yapayım bakalım ne olacak.aynı şekilde bende sıkmışım kendimi dr rahat bırak kendini dedi o zaman anladım
ilk bebeginmi benim bir oğlum var 10 yaşını bitirdi. birlikte gitmiştik doktor oğlunu büyütmüşsün dedi bir yandanda ultrasonda bakıyo evet dedim bide kızım olsa bide kız büyütsem çok sevinicem dedim kıza benziyo ama dur bakalım dedi bebişim ise taklalar atıyodu o sıra nasıl enerji yüklemesi yaptıysam koca bi çikolata yedimanamm bi açtı bacanı kız bu % 99 dedi eşim biz ne zaman gelelim % 100 ü ögrenmek için dedi doktor güldü % 100 ü çocuk dogucak bakıcaz öle ögrrene bilirsiniz dedi benimkiler koptu tabi ben kala kaldım öle oğlum tel. açmış ananee kızımız oluyo diyo yerimden kalkana kadar haber bile verdi yanii
evet benim ilk olacak inşallah.oğlunda sevinmiş artık ismini bile o koyar allah bağışlasın ikisini de bende yiyeceğim girmeden zaten o kadar çok bekliyoruz doktorun yanına girmeden baya stok yaparım sağol öğrenmem iyi oldu
kızlar şuan o kadar çok canım yanıyo ki gögüslerim resmen yara oldu ucu kabuk bagladı . Südyen taksam bi dert takmasam ayrı bi dert her türlü acıyo karnım deseniz o kadar gerildi ki sem sert bebiş taklamı atıyo topmu oynuyo dönüp duruyo su içmeye bile korkuyorum acıyo yaa 4,5 aylık ken böle olursa benim sonum nolur bilmiyorum sıcak ev esmiyo bi oyana yatıyorum ordan kalkıyorum balkona yatıyorum offf
cnm bnmm o borçlar sizin gururla ödüyosunuz dur bebeğimm bu borç değil yardım ama zorunlu değil yemin ederim ki inanınn. Alışveriş eksik likleri felan ve dağ olmuş kredi kartı ful dolmuş bana itiraf etti haberim yok yeni bu ay ödeyememiş tamamını taksitin.inanın bebeğim 3 ayıu geçti babası bişey almadı .
Sizlere yazıyorum okumuşsunuzdur . Ders veriyorum sonra bebişlime birşeyler alıyorumm. Arrtık çok zoruma gidiyo bebeğim ve benim rızkım nerde.ben bu halimle ders veriyorum yaaa bazılarınız bilir rahat bir hamişlikte geçirmiyorum ben .
kaçıncı haftada yapılıyomuş ben 3 lü testi yaptırdım temiz çıktı 1 ay sonra gel dedi hiç bahsetmedi .
16/18. haftalarda yapılıyormus
nettede arastırdım yazıyor zaten olmadı sadece 3lu yaptırcam oda devlettekı doktor ıstemısdı zaten
günaydın arkadaşlar,
ben de bu cumartesi üçlü test yaptırıcam, 15+3 olucaz bana biraz erken gibi geldi ama doktorum öyle çağırmıştı, erkense de bebişi görmüş oluruz
cnmm nete dr neva yaz hesaplayıcılara son adetini yaz neyi ne zaman yaptıracağın hemen çıkıyooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?