- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.621
Günayyydııınnn.........
Günaydınnnnnnnnnnnnn.
sağol cnm. Evet bugünden itibaren yaptırabilirmişim :)
herkese günaydıııııııınnnnnnnn
herkese günaydın uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum:)ultrasona göre bugn 15+1im.hareketleri hissetmişyorum ama karnımın içinde ani saplanmalar oluyor bi taraf acıyor ve o taraf taş gibi sertleşiyor.acaba sizde de böyle şeyler oluyor mu??bu arada hareketleri hissetmeye başlayanlar varmı?çarşamba günü dr gidicem cinsiyetini öğrenicez bakalım hayırlısı artık :))
canım ben de aynı 15+1im. hiçbir şey hissetmiyorum. bazıları pıt pıt atar falan diyor öyle bir şey de yok. göbek deliğimin genelde sağ tarafı taş gibi oluyor bazen sonra geçiyor. aynen belirttiğin gibi
aynen benimde göbek deliğimin sağ tarafı taş gibi oluyor bazen.peki senin cinsiyet belli oldumu?
en son 9 temmuzde ikili test için gittiğimde cinsiyeti belli olmadı. doktorum şu an seni yanıltabilirim o yüzden söylemek istemiyorum dedi. bir sonraki kontrol 6 ağustosta
benimde 3 ağustosda bakalım artık hayırlısı olsun :)tşk ederim ..
Günaydınnn hepinizee kızlarr geçmişi ancak bitirdim bazı yerlerı atlaya atlaya tabi
Dün akşam yoktum normalde hergün burdayım biliyosunuz öğleden sonra eşimin ailesi ve biz kayınpederın köyüne gitmiştik orda eşimin amcasının çiftliği var kuzenlerı falan ordaydı gece 12 buçuk gibi geldık uyudum sizleri özledim
bi kaç konu konuşulmuş hepsini alıntı yapamadım yoksa 2 sayfa olurdu
benim eşimin aileside çocuk haberını aldıklarından beri yoklar piyasada allahımmm bi sinir oluyorum varya kalktığımdan berı zaten aklımda tövbe tövbe.önlerınde konuşuyorum onları utandırmak için oğluma şunu aldım bunu aldım ayy görsen çok şeker falan die bunlarda utanma yokmuş ben anladım kaynana dioki canım alma böyle şeyler hediye gelir dedim ben hediye bekleyemem görünce dayanamıyorum,görümcemle 2 si hiçççç yaa şunu alalım bunu alalımm güyaa bu çocuğu bizden çok bunlar istiyoduuu eşimin başının etini yediler torun torun diee..neyse hani 2 gün önce odası sorundu yaa işte aynı gün konuşuyoruz odama satacam oraya bebeğime oda yapacam die kaynanam hemen aa ne güzel olur yapın alın tabi diyor satarsın odanı hatta benım haberım olsun belkı ben alırım üstüne koyar oda alırsınızz allahımm yaaa delirecem insanlar ancak bu kadar yüzsüz olur utanma olmaz ,yine dün köyde incir ağacı gördüm aa canım istedi dedim ağzımdan çıkıverdi.görümcemde anne bak orda bitane olmuş var gibi konuştu bu bağırarak yok kızım o kurumuş canı istiyosa alsın yarın kendine ama ben nasıl oldum sanki 4 aydır kendilerınden bi kuruş veya bi ekmek istedim eşim canım ne isterse alıyor allah razı olsun ama bu kadar terbiyesız bi insan yarın kendi kızı hamile olsun hergün yanında, kızına eli kolu dolu gider,rabbim benı ve çocuğumu kimseye muhtaç etmesin inşallah ne onalara ne başkasına,çok şükür benım annem yanımda destek herşeyıne yardımcı olacak bebeğimin tabii benım körr eşim bu konuda hiç görmez çünkü yıne ailesine laf söyletmezzz aman yarabbim ne çok yazdım sinirlerım bozuk o kadının suratını görmeye tahammülüm yokkkkkk
çatlak kremine başladınız mııııı? çok kararsızım lierac ile mustela arasında
canım kullanan arkadaşlar var.ama doktorlar çatlak olacaksa naparsanız yapın çaresi yok diyorlar.ben bebe yağı sürüyorum.
çatlak kremine başladınız mııııı? çok kararsızım lierac ile mustela arasında
günaydın kızlar. sabah sabah perişanım . benim sabah bulanı kusmalarım başladı yıne kahvaltıda ne yıyorsam 1 saat sonra çıkarıyorum. 4. ayıma girecem nerdeyse hala olması normal mi
lierac çok iyi diye duymuştum yakın bir arkadaşım vardı daha önce kullanan içeriğine bakınca çok şaşırdım parabenin her türlü çeşidi var. paraben yetişkinlere dahi zararlıyken hamilelikte sürülen bir kremde nasıl bulunur anlamıyorum
Methylparaben Ethylparaben Propylparaben Butylparaben Isobutylparaben
CNM SICAKALRDA ZOR AMA ŞANSLIYIZ SON AYLARIMZI SICAKLAR GELSEYDI YANMISTIK HASTANEDE HAMILE BIKADIN VARDI DOGURDU DIGRACAK SICAKTAN şişmişte her yeri cok uzuldumkızlar şuan o kadar çok canım yanıyo ki gögüslerim resmen yara oldu ucu kabuk bagladı . Südyen taksam bi dert takmasam ayrı bi dert her türlü acıyo karnım deseniz o kadar gerildi ki sem sert bebiş taklamı atıyo topmu oynuyo dönüp duruyo su içmeye bile korkuyorum acıyo yaa 4,5 aylık ken böle olursa benim sonum nolur bilmiyorum sıcak ev esmiyo bi oyana yatıyorum ordan kalkıyorum balkona yatıyorum offf
3lü teste yapılıyor galiba dimiayyy catlarim diy dusunuyorum ama kendimi sIkmam lazIm nabIm :)
Hayiorlisi olsun
kizlar bu arada doktorum AFP testi dedi bu omurilik acikligi varmi diye bakiliyormus
yaptiran varmi aranizda ?
sende bendensın napcaz bizyakizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm.... Doktora gittim bugun ve sonuc bebisimiz gostertmediiiiiiiCok ugrasti doktor ama yok 15 gun sonraya omurilik icin test yaptirilcakmis ozaman gosterir insallah dedi :) insallah dedim ama ben 10 gun sonra gidicem tekrar ayy catlicam ne bu be :) Ama cok mutluyum bebisim bugun 15´-3 vede 112 gram yeni doktorumdanda memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?