2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım..
bebeğinle sağlıklı ömür diliyorum. darısı başımıza inş.

ayyy cnmm çok hoşuma gittin beni güldürdün afferin sana. Aslında sana biraz takılmak gerek

kızlar bu arada bilginiz olsun. Cosmetics ingredients search diye bir site var, hem kendiniz hem de bebeğiniz için kullanacağınız krem , kozmetik v.s bunların içeriğine bu siteden bakabilirsiniz. kırımızı olan maddeler tehlikeli, sarılar şüpheli, yeşiller ise zararsız. parabenleri şüpheli yani sarı olarak gösteriyor fakat , bence içinde paraben olan bir ürün almayın.

ben başladım kremlere CHİCCO'nun Mamma Donna adlı göğüs ve vücut çatlak önleyici kremlerini kullanıorum.Göğüs ve göbek için ayrı ayrı satılıyor.Bir de bunlardan ekstra dalin bebe yağını kullanıyorum.İnşlh etkili olur.

inşallah canım çatlakların çözümü yok malesef inşallah çatlamayız:))))

İnşlh cnm benim ablam ve annem çatlaklarla dolu ve çk çirkin görünüyr bazıları annende varsa sende de olur diyor ama bazılarıda yok öle bi şey diyor bakalım olup olmadığını görcez artık

annmde yok ama ablamda ve kardeşimde var(( ablamda doğuma kadar çatlak olmadı doğum esnasında basınçtan sanırım:) birkaçyerinde çatlak oluştu.

herkese günaydın kızlarrr
bir haftalık aradan sonra geldim ne zormuş idrar yolları iltihabı çok şükür iyiyiz
sizler nasılsınız geçmişe bakamadım bayağı yoğun geçmiş......
şu kıpırtıları bende hissetmek istiyorum ya nasıl bi his merek ediyorum:2:

geçmiş olsun cnm ayy çok zor bilirim bende yaşadım idrara çıkarken bile aglıyodum yani bol bol su iç öle atarsın anca bu sıcakta ayagımı çıplak yere basmamaya gayret ediyorum

geçmiş olsun cnm ayy çok zor bilirim bende yaşadım idrara çıkarken bile aglıyodum yani bol bol su iç öle atarsın anca bu sıcakta ayagımı çıplak yere basmamaya gayret ediyorum

hiç sorma cnm o kadar ağrıyla hastaneye kaldırdılarki ben düşük yapıyorum zannettim şükür bebeğim iyi ilaç kullandım 1 hafta geçti sanırım artık konrtolde belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…