- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.641
14 şubat 2011'de doğum yaptım ve ufacık bi catlağım yok. Bol bol kakao yağı ve su aktarlarda satılan üzerinde hamis göbek resmi olan yağdan sürdüm şiddetle tavsiye ederim. Allah sağlıklı kucagınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
günaydın canım,
hiiiiç sıkma canını,sende onların anlayacağı dilden konuşmaya başla bence.sipariş ver onlara..şunu alın bunu alın diye..valla bak inan ki rahatlarsın o zaman.kötüsünü de alsalar olsun..kalsın evde.yada marka ver bundan olsun diye..eşine de ufak ufak çaktır..hem onların terbiyesizliklerini hemde kendi annenin aldığını yaptıklarını.kimin ne olduğunu bilsin.sen sıkılacağına onlar sıkılsın. Bunu yolu bu bence.
Ben mesela ;kaynanam da bebek bebek diye ölüyodu.eşim tek çocuk kayınpederimde yok.
Bebek haberi vermek için aradığımızda bilezik istedim vallazaten önceleri laf atıyodum hem eşime hem de ona.trabzon yada adana burbası isterm diye.
Anne müjdemi isterim valla dedim.trabzonmuydu dedi evet dedim
Benim annemde tüm herşeyini yapıyo kadın.örgüleri yapmıştı bile zaten.yorgan yastıklar da hazırmış şimdi cinsiyet bekliyo rengi için.
Onlar yüzsüzse sende onlara öle davran canım.hiç sinir olma. Bebeğini düşün.
Keyfine bak..
en iyisi zeytinyağı yada bebe yağı canım.en azından içimiz rahat olur.
ben başladım kremlere CHİCCO'nun Mamma Donna adlı göğüs ve vücut çatlak önleyici kremlerini kullanıorum.Göğüs ve göbek için ayrı ayrı satılıyor.Bir de bunlardan ekstra dalin bebe yağını kullanıyorum.İnşlh etkili olur.
inşallah canım çatlakların çözümü yok malesef inşallah çatlamayız:))))
İnşlh cnm benim ablam ve annem çatlaklarla dolu ve çk çirkin görünüyr bazıları annende varsa sende de olur diyor ama bazılarıda yok öle bi şey diyor bakalım olup olmadığını görcez artık
ben hareketlerini hissetmek istiyorummmmm, bir dahaki ultrasona kadar beklemek çok zor geliyo(
herkese günaydınnnn
günaydın kızlar
günaydın kızlar hepimiz için iyi bir gün olur inşallah
hepinize günaydınnbebişler iyidir inş..
herkese günaydın kızlarrr
bir haftalık aradan sonra geldim ne zormuş idrar yolları iltihabı çok şükür iyiyiz
sizler nasılsınız geçmişe bakamadım bayağı yoğun geçmiş......
şu kıpırtıları bende hissetmek istiyorum ya nasıl bi his merek ediyorum:2:
cnm ne zaman yaptırıyosunn. Bnm dr um ağustos dedi.
Cumartesi öğlen yaptırıcam.
geçmiş olsun cnm ayy çok zor bilirim bende yaşadım idrara çıkarken bile aglıyodum yani bol bol su iç öle atarsın anca bu sıcakta ayagımı çıplak yere basmamaya gayret ediyorum
idir heralde cnm içerde halaymı çekiyo taklamı atıyo pek bi hareket var ama
cumartesi öğlen yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?