2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ,benimkide öyle bazen...çok merak ediyorum .bize hissettirdiği zamanlarda napıyo acaba...
şuanda da anne ben burdayım diyo mesela yerim onu...

ilk zamanlar sadece uzanında hissediyorum şuan masada oturuyorum kıpır kıpır ediyo eli kolu çarpıyo heralde ne bilim

meserret kızz ekledim göbüşümü gördünmü

Ay şimdi gördüm, maaşallah çok şeker olmuşsun

tamam cnm tam zamanı işte bende cmtsi gideceğim bende pztesi salı gibi yaptırırım.bebişimin cinsiyeti de belli olsada bende rahat düzenimi oluşturmaya başlasam.

Ay ben de öğrenmek istiyorum artık, cumartesi ikimiz de öğreniriz inşallah.

çok haklısın bana da tem.15 erkek dedi ama kesin değil bende sadece bir badi aldım ama kızların aldıklarını görünce içim gidiyor

yaaaaaaaaaaaaaa şu kesin değil olayııı dimi hiçbir şeye yaramıyo kii. Kesindeğil hiç bilmiyo gibisin farketmiyo dimi cnmm.ben cinsiyet gerektirmeyen şeyler aldım cnmm.

yaaaaaaaaaaaaaa şu kesin değil olayııı dimi hiçbir şeye yaramıyo kii. Kesindeğil hiç bilmiyo gibisin farketmiyo dimi cnmm.ben cinsiyet gerektirmeyen şeyler aldım cnmm.

kesinlikle ne gibi şeyler mesela benim aklıma bir şey gelmiyor kıyafetler zaten hep yazlık benim ilk bebişim aslında bu tarz şeylerden de hiç anlamam eylül gibi kısmet olursa ist ablama gideceğim oradan artık ablamın yardımlarıyla ancak alabileceğim
ayyıldız 0-3 ay arası çok kıyafet almayın bebekler hemen büyüdüğü için kullanılmıyor demişti sadece aklımda o var

aynen ,benimkide öyle bazen...çok merak ediyorum .bize hissettirdiği zamanlarda napıyo acaba...
şuanda da anne ben burdayım diyo mesela yerim onu...

merhaba kızlarr..bende bebegımı cok iyi hıssedıyorum artık uyudugunu bıle anlıyorum hareket olmadıgı zamanlarda yoksa bi sag bi sol durmuyo minik erkekimm annesıyle oyun oynuyo ama korkuyorum bırden sıddetlı olunca kalbım hızlıca carpıyo cok degısık bi duygu korku heycan sevinç bi arada

günaydınnnlaarrrrrrrrrr..herkesler iyidir umarım..bende iyiyim..dün gece bebek beni korkuttu..hareketler biraz serttii..tekme attı sanırım bende sıçradım..insan korkuyor yaa..ne zaman alışırım bilmiyorum...

canım senin kaynanan da uyuzmuş biraz..torun iste iste sonra hiiçç bişi yapmaa..olur mu öle şey..boşver güzelim onun yapacağını sonra başına kalkar ben bunu yaptım şunu yaptım diyeee..ama en azından canının çektiği olunca hemen getirmesi lazım dimi..valla tek dertli sen değilsin bende de varr..yengelerim abilerim hayırlı olsun diye aramadılar bilee..bırakki bunlar el değil..bende öc alma zamanımı bekliyorum..

canım atlattığına sevindim..çok şükürr...ben hissediyorum..hep sağımda oluyor kızım..biraz önce br baktım sağ taraf yine tepe olmuş..çok komik..ama bir tekmede sıçrıyorum..:)))

Son düzenleme:

cnm ateş ölçer , ince battaniye, burun pompası biberon biberon fırçası tırnak makası törpü daha yazarım bunlar herkese alınması gerekenler minik minik alıyorum ben. şimdi ben çıkıyorum arkadaşımm bir ders yapayım manığıma cici parası olsun dimi.

kızlar günaydın....bugün tartıldım aç karnımla veee 65 kg çıktım şoklardayım, allahım biri bana dur desin...böyle giderse korkarım yuvarlanıcam ekmek de yemiyorum fazla nerden geliyor bu kilolar....bu arada kızlar hepiniz detaylı ultrasona girecek misiniz? benim doktorum detaylıyı sadece riskli gebelerde yapıyoruz ama istersen yaparız dedi...ama ben yaptırmak istiyorum 24ünde randevum,bebeğimi hiç 3 boyutlu görmedim görmek de istiyorum bilemiyorum...:44:

günaydınnnlaarrrrrrrrrr..herkesler iyidir umarım..bende iyiyim..dün gece bebek beni korkuttu..hareketler biraz serttii..tekme attı sanırım bende sıçradım..insan korkuyor yaa..ne zaman alışırım bilmiyorum...

günaydn canım aynen bende daha alısamadm ya bende ondan bahsedıyodm kızlara

Son düzenleme:

günaydnn..ben 68 le basladm sımdı 65 im cnm tabı 3 hafta once oyleydm sımdı kacım bılmıyorum :44:ayrıntılı ultrasonu bnde 5 agustosda yaptırcm doktorm o zaman gel dedi ondan once ultrasonda cınsıyet ıcın baktıgında gelısımı ii dedi bi sorun gözukmuyo dedı esımde sordu tekrar aynısını soyledı hayır bı sorun yok gayet iyi dedi..5 agustosda ayrıntılı ultrason ıcın gel bebegın cnsıyetını de gormus oluruz dedı tam o aralar gelmelısın 19-20.haftalar arası yapıoruz dedı olyle dedıgıne gore herkese yapılıyo cnm bnce snde yaptır ıcınde kalmasın bence doktorun ugrasmak ıstememıstırcunku yarım saat fln sürüyomuş ayrıntılı olan her şeyıne bakıcak kolay degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…