2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi dersler bol paralar kazan inşallah

bence git canım..bebeğinde bişi yoktur ama onu görmek çok güzel..ben bu hafta grdim ama 4 boyutluydu yani o galiba detaylı dedikleri..ve yanına kamera al muhakkak..renkli renkli görünüyor bebek..çok güzellll oluyor..

sen kameraya cektnmi cnm face ye eklede gorelım bebısının vıdeosunu bende esıme soledım bu gıttgmızde telefondan vıdeoya cek ddm tamam dedı bakalm ıns.unutmam gercı sanmıyorumda

tatlım internette de araştırdım gerçekten bazı doktorlar ayrıntılı ultrasonu sadece riskli gebelere uyguluyormuş, bazıları da tüm gebelere...doktorum çok ilgili canım uğraşmak istemediğini sanmıyorum test sonuçlarımı bile telefonumdan arayarak bizzat kendisi söylüyor bana, zaten detaylıyı kendi muayenehanesinde yapmaz detaylı ultrasonu yok,onun için kendi çalıştığı hastaneye gitmem gerekicek,zaten detaylı ultrasonu dalında uzman olan kişilere yaptırın diyorlar,gerçi benimkini kendi doktorum yapar büyük ihtimal...ama yaptırmak istiyorum bende randevum 24ünde yaklaşık 20. haftada olucam,18-24. haftalar arası yapılıyormuş canım baktım şimdi...

peki sen aldın mı hissediyormusun kıyafetler falan oluyor mu
bende yaptıracağım ama korkuyorumda yine risklerden bahsedilecek doğuma kadar 9 doğuracağız benim komşuma bebeğin böbrek problemi var 7. ayda alırız bebeği dediler sonraki kont normale döndü falan benim bile içim gitti şimdi de korkuyorum açıkcası ama duygusal düşünmek yerine mantıklıda olmak gerekir ALLAHIM KORUSUN meserretin dediği gibi bir şey olursa hazırlıklı olmak açısından gerekli sanırım

canım detaylı dedikleri doppler diye geçiyor bebeğin kan akışı,damarları,organ gelişimine falan bakılıyormuş detaylı ultrasonda, eğer dediklerimi de gördüysen dopplerdir...kameramı da alırım tabii ki, doktorum gerek yok gibi bişey dedi ama ben kesinlikle gitmek istiyorum, yüzünü doğru düzgün görmedim siyah beyaz dışında

kız misafir bu sıcakla alakası nee ikramlıklarımı hazırladım biraz dinleniyim temizligimide yapıcam
kız leloss masallah göbüşünee bu arada yatak odan sanırım resm cektıgın odabnm yatak odamda onun kahverengi kremi aynısı

cnm saka yapmıstm ciddi anladn sanırım

canım ya ben aldığımı hissetmiyorum çevremdekilerde almadın diyor,ödem mödem de yok, sadece kıyafetlerimin düğmelerini kapatamıyorum rahatsız oluyorum, onun için elbise giyiyorum...canım korkuyorum bende ama yaptırmayı düşünüyorum doktorum da 3lü ve 4lüyü yapmıcaz doppleri(ayrıntılı ultrasonu) da riskli gebelere yaptırıyorum, gerek olmayabilir deyince bişey diyemedim,ama yaptırıcam ya ne olursa olsun...evet canım ya mantıklı ve hazırlıklı olmak lazım,yaptırmak önemli

kız leloss masallah göbüşünee bu arada yatak odan sanırım resm cektıgın odabnm yatak odamda onun kahverengi kremi aynısı

evet cnm yatak odam 7 kilo olmuş fazlalıgım göbek aldı başını gidiyo çok gerildi kızz aglıcaktım nerdeyse akşam acısına duş aldım kremledim falan

kız misafir bu sıcakla alakası nee ikramlıklarımı hazırladım biraz dinleniyim temizligimide yapıcam

şekerim insan bu sıcakta ne ikramlık hazırlamak ister ne de temizlik yapmak ister..
aklıma gelince bile fenalıklar geliyo bana.ofsite klimalar açık bide..
sen hamaratsın maşallah..

lcw kargom bugun gelmez sanırım ya dun sabah cıktı yola yarın gelır sanırım puff denemk ıcın sabırsızlanıyorum daha dogrusu denemedn ılk defa bişi aldgm ıcın korkuyorm ıns olur hepsi ya:26:

evet bencede öyle ben 1 takım hastane çıkışı alacam. 3-4 çıtçıtlı badisi oldu bile. birkaç tane daha alırım ondan. 2 tulum alaca. bide altlı üstlü pijamalar varya onlardan istıyorum bi tane. kalanı hep 3-6 aylık alacam. annemle öyle konuştuk. annem şimdi hırkalarını falan da biraz büyük örüyor. 2 yelek örerim sürkli kullanmaya küçük dedi. okadar.

ateş ölçeri hangi marka aldın canım? dijıtal mı?

seyyah oldu kız bu sefer dıgerlerıde bunlar cnm kapalı oldgm ıcın tişörtlere ıcım gıttı ama napalım

lcw kargom bugun gelmez sanırım ya dun sabah cıktı yola yarın gelır sanırım puff denemk ıcın sabırsızlanıyorum daha dogrusu denemedn ılk defa bişi aldgm ıcın korkuyorm ıns olur hepsi ya:26:

Bende kot pantolon begendim tam oldu. Bi alıyım dedim bide ayy ben onun içine bu gidişle bir ay sonra giremem dedim almadım . Fiyatıda çok düşmüş lcw de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…