- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.681
cnm ateş ölçer , ince battaniye, burun pompası biberon biberon fırçası tırnak makası törpü daha yazarım bunlar herkese alınması gerekenler minik minik alıyorum ben. şimdi ben çıkıyorum arkadaşımm bir ders yapayım manığıma cici parası olsun dimi.
kızlar günaydın....bugün tartıldım aç karnımla veee 65 kg çıktımşoklardayım, allahım biri bana dur desin...böyle giderse korkarım yuvarlanıcam ekmek de yemiyorum fazla nerden geliyor bu kilolar ....bu arada kızlar hepiniz detaylı ultrasona girecek misiniz? benim doktorum detaylıyı sadece riskli gebelerde yapıyoruz ama istersen yaparız dedi...ama ben yaptırmak istiyorum 24ünde randevum,bebeğimi hiç 3 boyutlu görmedim görmek de istiyorum bilemiyorum...:44:
bence git canım..bebeğinde bişi yoktur ama onu görmek çok güzel..ben bu hafta grdim ama 4 boyutluydu yani o galiba detaylı dedikleri..ve yanına kamera al muhakkak..renkli renkli görünüyor bebek..çok güzellll oluyor..
amaaaannn bu sıcakta misafirmi olurmuş ...
günaydnn..ben 68 le basladm sımdı 65 im cnm tabı 3 hafta once oyleydm sımdı kacım bılmıyorum :44:ayrıntılı ultrasonu bnde 5 agustosda yaptırcm doktorm o zaman gel dedi ondan once ultrasonda cınsıyet ıcın baktıgında gelısımı ii dedi bi sorun gözukmuyo dedı esımde sordu tekrar aynısını soyledı hayır bı sorun yok gayet iyi dedi..5 agustosda ayrıntılı ultrason ıcın gel bebegın cnsıyetını de gormus oluruz dedı tam o aralar gelmelısın 19-20.haftalar arası yapıoruz dedı olyle dedıgıne gore herkese yapılıyo cnm bnce snde yaptır ıcınde kalmasın bence doktorun ugrasmak ıstememıstırcunku yarım saat fln sürüyomuş ayrıntılı olan her şeyıne bakıcak kolay degıl
kızlar günaydın....bugün tartıldım aç karnımla veee 65 kg çıktımşoklardayım, allahım biri bana dur desin...böyle giderse korkarım yuvarlanıcam ekmek de yemiyorum fazla nerden geliyor bu kilolar ....bu arada kızlar hepiniz detaylı ultrasona girecek misiniz? benim doktorum detaylıyı sadece riskli gebelerde yapıyoruz ama istersen yaparız dedi...ama ben yaptırmak istiyorum 24ünde randevum,bebeğimi hiç 3 boyutlu görmedim görmek de istiyorum bilemiyorum...:44:
bence git canım..bebeğinde bişi yoktur ama onu görmek çok güzel..ben bu hafta grdim ama 4 boyutluydu yani o galiba detaylı dedikleri..ve yanına kamera al muhakkak..renkli renkli görünüyor bebek..çok güzellll oluyor..
kız leloss masallah göbüşüneekız misafir bu sıcakla alakası neeikramlıklarımı hazırladım biraz dinleniyim temizligimide yapıcam
tatlım internette de araştırdım gerçekten bazı doktorlar ayrıntılı ultrasonu sadece riskli gebelere uyguluyormuş, bazıları da tüm gebelere...doktorum çok ilgili canım uğraşmak istemediğini sanmıyorum test sonuçlarımı bile telefonumdan arayarak bizzat kendisi söylüyor bana, zaten detaylıyı kendi muayenehanesinde yapmaz detaylı ultrasonu yok,onun için kendi çalıştığı hastaneye gitmem gerekicek,zaten detaylı ultrasonu dalında uzman olan kişilere yaptırın diyorlar,gerçi benimkini kendi doktorum yapar büyük ihtimal...ama yaptırmak istiyorum bende randevum 24ünde yaklaşık 20. haftada olucam,18-24. haftalar arası yapılıyormuş canım baktım şimdi...
peki sen aldın mı hissediyormusun kıyafetler falan oluyor mu
bende yaptıracağım ama korkuyorumda yine risklerden bahsedilecek doğuma kadar 9 doğuracağız benim komşuma bebeğin böbrek problemi var 7. ayda alırız bebeği dediler sonraki kont normale döndü falan benim bile içim gitti şimdi de korkuyorum açıkcası ama duygusal düşünmek yerine mantıklıda olmak gerekir ALLAHIM KORUSUN meserretin dediği gibi bir şey olursa hazırlıklı olmak açısından gerekli sanırım
kız leloss masallah göbüşüneebu arada yatak odan sanırım resm cektıgın oda bnm yatak odamda onun kahverengi kremi aynısı
kız misafir bu sıcakla alakası neeikramlıklarımı hazırladım biraz dinleniyim temizligimide yapıcam
evet bencede öyle ben 1 takım hastane çıkışı alacam. 3-4 çıtçıtlı badisi oldu bile. birkaç tane daha alırım ondan. 2 tulum alaca. bide altlı üstlü pijamalar varya onlardan istıyorum bi tane. kalanı hep 3-6 aylık alacam. annemle öyle konuştuk. annem şimdi hırkalarını falan da biraz büyük örüyor. 2 yelek örerim sürkli kullanmaya küçük dedi. okadar.kesinlikle ne gibi şeyler mesela benim aklıma bir şey gelmiyor kıyafetler zaten hep yazlık benim ilk bebişim aslında bu tarz şeylerden de hiç anlamam eylül gibi kısmet olursa ist ablama gideceğim oradan artık ablamın yardımlarıyla ancak alabileceğim
ayyıldız 0-3 ay arası çok kıyafet almayın bebekler hemen büyüdüğü için kullanılmıyor demişti sadece aklımda o var
cnm ateş ölçer , ince battaniye, burun pompası biberon biberon fırçası tırnak makası törpü daha yazarım bunlar herkese alınması gerekenler minik minik alıyorum ben. şimdi ben çıkıyorum arkadaşımm bir ders yapayım manığıma cici parası olsun dimi.
lcw kargom bugun gelmez sanırım ya dun sabah cıktı yola yarın gelır sanırım puff denemk ıcın sabırsızlanıyorum daha dogrusu denemedn ılk defa bişi aldgm ıcın korkuyorm ıns olur hepsi ya:26:
seyyah oldu kız bu sefer dıgerlerıde bunlar cnm kapalı oldgm ıcın tişörtlere ıcım gıttı ama napalım
Bende kot pantolon begendim tam oldu. Bi alıyım dedim bide ayy ben onun içine bu gidişle bir ay sonra giremem dedim almadım . Fiyatıda çok düşmüş lcw de
linkini versene bi cnm hamile gıyımde dgl heralde bn baktm goremedm kot:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?