2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hamile reyonunda baktım cnm bir tek kalmıştı bedenim başka magazanızda varsa oradan alırım dedim baktılar arnavutköyde kalmış 2 tane dediler orasıda bana çok uzak oldugu için alamadım .

hmm anladm ben ınternettn aldn sandmda burda hamile reyonu yok lcw de..baska magazasıda olmadıgı ıcın mecbur kaldm ınternettn almaya ıns olur..

22 tl. ye düşmüştü fiyatı eşim gelene kadar başımın etini yedi alsaydın bir ayda olsa giyerdin o paraya pantolonmu var gene alırdın dedi .

22 tl. ye düşmüştü fiyatı eşim gelene kadar başımın etini yedi alsaydın bir ayda olsa giyerdin o paraya pantolonmu var gene alırdın dedi .

haklı adam dısarda 80-100 lıra hamıle magazalarında..aslında esım karsı ınternettn alısverıse ama gecen carsıya cıktıgımızda hamile magazasına girdik onun yanında sordum 80 den baslıyo dedi kız sonra cıkınca bak gördünmü pahalı buralarda dedim..o da dedıgını savunacakya olsun napalm alırız dediama bn kıyamadm ya yazık degılmı okadar paraya..bn 100 liraya 6 parca kıyafet aldım...bi pantolon parası.

canım bende lcw hamile kotunu arıyorum ama hiç bir yerde yok normal kot pantolon gibiydi hemde çok ucuzdu diğer mağazalar da hem 100 lira gibi fiyatlar hemde kumaş pantolon gibi inşallah eylül gibi falan tekrar üretirlerde bende alırım

slm kızlar yine sinir olmuş bir vaziyetteyım
hamileyimm yaaaa sanki hastalık buu tövbe tövbe ,bi kurs için çağırmışlardı gittim öğlen sonra sen hamilesin alamayız kusura bakma dedi kadın uyuz gibi ben kendinden daha dinç görünüyorum sanki son 1 haftayı idare edemıycek allahım yaaa ne şansız kadınım ben heryerden uyuz cahil insanlar başımda

sadece Bayrampaşa magazasında bir tane 36 beden vardı tam oldu . Çokta begendim ama malum bir ayı bulmazdı giremem ben onun içine

sen kameraya cektnmi cnm face ye eklede gorelım bebısının vıdeosunu bende esıme soledım bu gıttgmızde telefondan vıdeoya cek ddm tamam dedı bakalm ıns.unutmam gercı sanmıyorumda

ayy eklerdim ama ben orda salak salak konuşmuşum heycandan...ondan eklemedim yoksa çok güzell gerçekten besbelli bir..hoşunuza giderdi..

ne kadar ücret ödedin cnm ayrıntılı ultrason için

ödemedim canım ya..benim bu gittiğim doktor hastanenin sahibi zaten bir prof..o yüzden almış koymuş odasına..muayenede hep 3 lü 4lü boyutlarla bakıyorr..

gördüm canım kan akışını kırmızı mavi oklarla falan görülüyordu..organlarına bakıldı zaten hep bakılıyor ben gittiğimde..başka bir doktorum daha var ona gittiğimde o normal ultrasonla bakuyodu ben ondan hiç bişi anlamıyodum siyah olunca..bebekte iskelet gibi ıluyodu..ama bu çok hoşuma gidiyor..

neye neden almadılar seni?:26:

yaa sesını kısar ızlerız sözzekle yaa gorelım bak senınle aynı haftadaym hadı ya ekle gorelım lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…