- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.721
merhaba , annişler nasılsınız???
ayy bende benim karnım çok büyüdü diyodum yalnız değilmişim maşallah
face dedemi sayfamız var kızlar.
selamlar sağlık ocağından aradılar çağırdılar sizi de çağırmışlarmıydı?
takıldı kaldı bu yüklenirken yaaa..42 dakka yazıyor ama yüklemiyor...
cnm ateş ölçer , ince battaniye, burun pompası biberon biberon fırçası tırnak makası törpü daha yazarım bunlar herkese alınması gerekenler minik minik alıyorum ben. şimdi ben çıkıyorum arkadaşımm bir ders yapayım manığıma cici parası olsun dimi.
kızlar günaydın....bugün tartıldım aç karnımla veee 65 kg çıktımşoklardayım, allahım biri bana dur desin...böyle giderse korkarım yuvarlanıcam ekmek de yemiyorum fazla nerden geliyor bu kilolar ....bu arada kızlar hepiniz detaylı ultrasona girecek misiniz? benim doktorum detaylıyı sadece riskli gebelerde yapıyoruz ama istersen yaparız dedi...ama ben yaptırmak istiyorum 24ünde randevum,bebeğimi hiç 3 boyutlu görmedim görmek de istiyorum bilemiyorum...:44:
slm kızlar yine sinir olmuş bir vaziyetteyım
hamileyimm yaaaa sanki hastalık buu tövbe tövbe ,bi kurs için çağırmışlardı gittim öğlen sonra sen hamilesin alamayız kusura bakma dedi kadın uyuz gibi ben kendinden daha dinç görünüyorum sanki son 1 haftayı idare edemıycek allahım yaaa ne şansız kadınım benheryerden uyuz cahil insanlar başımda
Ben de henüz göbiş yok 4 ay bitecek nerdeyse 3 kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi bana:84:
Ben de henüz göbiş yok 4 ay bitecek nerdeyse 3 kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi bana:84:
benim karnım akşam felaket büyüyo sabah iniyo :)) nasıl iş anlamadım
4 ayda 3 kiloya fazla mı dedi. e biz ölelim o zaman canım. benim 18.hafta 4 kiloya doğru koşuyorum.
sein başlangıç kilon kaç, kaçıncı haftadasın?
sabah ac oluyoruz aksama kadar tıkınıyoruz ondan
4 ayda 3 kiloya fazla mı dedi. e biz ölelim o zaman canım. benim 18.hafta 4 kiloya doğru koşuyorum.
sein başlangıç kilon kaç, kaçıncı haftadasın?
e-bebek te hamile giyim bölümü var fiyatları uygun ben forum mağazasındada gördüm oğluma oto koltuğu alırken vakit yok diye inceleyememiştimtim internet sitesinde çeşitleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?