2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba , annişler nasılsınız???
ayy bende benim karnım çok büyüdü diyodum yalnız değilmişim maşallah
face dedemi sayfamız var kızlar.

merhaba , annişler nasılsınız???
ayy bende benim karnım çok büyüdü diyodum yalnız değilmişim maşallah
face dedemi sayfamız var kızlar.

hg hemşomgobegını gordum maasallahevet cnm facede de grubumuz var edaecrin linkini versn sana snde katıl

canım not aldım bunları sağolasın,ne öğretmenisin, kaçıncı sınıfa ders veriyorsun? bende oks matematik anlatırdım yeğenlerime. sana iyi dersler.
arkadaşlar benim ilk bebeğim, neler alınması lazım bilmiyorum. ailedeki en küçük torun 13 yaşında, annemler de paslandılar anlayacağınız, neler alınıyor liste varmı elinizde. nette baktım göremedim. .

canım ben kendimi şöyle teselli ediyorum, ekmek hamur pilav yağ yemediğimiz halde aldığımız bu kilo selülite dönüşmeden kolayca gidecek doğumdan sonra. bu kiloyu hormonlarımız ve elevit yapıyor , belki hamilelikte metabolizma hızımız da yavaşlıyor olabilir, çünkü ben 5 ay önce nasıl yiyorsam hala oyle yiyorum,

pozitif düşünmeye çalış be canım, demekki o kursa gitmemen senin için daha hayırlıymış, vardır bununda bi hikmeti. sıkma canını.
kaynanayı da sallama, çerçöpü beğenmediğin şeyleri alıp alıp gelse daha mı iyi?

ya bu video işini iyi akıl ettiniz kızlar, benim işim doktora yine gelemeyecek benimle. eşim bebeğimizi hiç görmedi, işleri çok yoğun ben detaylıya gittiğim gün çekeyim videoya dr izin verirse, eşime süprüs yapayım.

bu arada ebru maternityden aldığım kumaş pantolon ve kot etek geldi. kumaş pantolonda 2 beden oldu bana. oysaki beden tablosuna göre 3 almam gerekiyordu, meserret tabloya göre aldım bol geliyo deyince 1 beden küçük aldım, tam istediğim gibi oldu. ama kot eteği sevmedim. değiştiricem.

Ben de henüz göbiş yok 4 ay bitecek nerdeyse 3 kilo almışım doktor hızlı gidiyosun dedi bana:84:

4 ayda 3 kiloya fazla mı dedi. e biz ölelim o zaman canım. benim 18.hafta 4 kiloya doğru koşuyorum.
sein başlangıç kilon kaç, kaçıncı haftadasın?

e-bebek te hamile giyim bölümü var fiyatları uygun ben forum mağazasındada gördüm oğluma oto koltuğu alırken vakit yok diye inceleyememiştimtim internet sitesinde çeşitleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…